DIARY: Favoriete blog, opruimgekte & Cities Skylines

Een dagje later dan gepland, maar nu toch hier: mijn diary van afgelopen week! Op het moment dat ik deze blogpost normaal altijd schrijf was ik tot niets meer in staat, vandaar. Ik laat je zien hoe mijn week was!

diary-juni-laatste

1

Liefde voor mijn 50 mm lens! Leuk om make-upjes mee te fotograferen. Dit is de blogpost waarbij de foto’s horen: eentje over mijn dagelijkse make-up!

2

Tijd om mijn kast uit te ruimen. Ik heb het weleens eerder verteld, maar ik heb kleding in veel verschillende maten omdat ik door mijn gezondheid nogal van gewicht wissel. Eens in de zoveel tijd moet ik even kritisch alles bekijken en oordelen of ik het nu pas en nog ga dragen. En of ik het in de toekomst weer ga passen en of ik het dan zou dragen (sommige dingen zijn ook gewoon niet meer hip, dus die mogen dan weg).

De prachtige jurk hierboven doe ik ook weg! Ik denk niet dat ik die ooit nog ga passen, haha. En als ik hem ooit weer zal passen moet er maar net een gelegenheid voor zijn, die kans is behoorlijk klein. Dus, deze krijgt een nieuw thuis!

3

Het hang gedeelte! Dit is overigens mijn tweede kledingkast, deze zit vol met kleding die ik niet pas en een beetje kleding die niet bij het seizoen past.

Ik heb echt flink uitgezocht, nu nog kijken wat ik met de kleding ga doen! De mooiste stukken verkopen denk ik, de rest naar de tweedehands kledingwinkel brengen…

4

Selfie!

Ik nam een video op voor Bloggers Network waarin ik laat weten wat mijn favo blog is. De Bloggers Favorites is een soort ‘ding’ waarbij je je favo blogger moet nomineren, die gaat vervolgens weer zijn/haar favo blogger nomineren, en zo gaat het steeds door!

Ik werd genomineerd door Shifra van A Cup of Life (ook een van mijn favo blogs!) en ik nomineerde Dina van Dinastie.nl!

5

Ik heb een filmstudio.

Grapje, dat is mijn kantoor met een achtergrond om te filmen (ik gebruikte hem al in de video hierboven!)

6

Outfit! Het leuke aan je kast uitzoeken is dat je dingen tegenkomt waarvan je vergeten was dat je ze had. Yay voor dit shirt! En de broek, die was te groot en nu past ie weer.

7

Nageltjes gelakt. Lekker vrolijk!

8

Reminder!

9

Jaaaa, Cities Skylines spelen! Ik heb een heeel grote stad waar ik nu al een hele tijd mee bezig ben. Heel leuk om te doen.

11

Serie kijken in bedje.

12

Outfit!

13

Ik draag de laatste tijd weer veel vaker mijn All Stars! Het is natuurlijk lekker weer, dus laarsjes zijn nogal warm (en het staat misschien wat gek). Maar mijn voeten willen niet in sandaaltjes, om heel veel redenen (koude voeten, losse nagels, pijnlijke voeten, horrortenen, etc). Dus… All Stars! Kunnen wat mij betreft ook prima onder een rokje of een kort broekje.

14

 

Mijn stad! Misschien maak ik binnenkort wel een video over dit spel, dat is nu al een paar keer gevraagd en het lijkt me wel leuk om jullie een keertje mee te nemen in mijn spel. Als je dit een leuk idee lijkt, laat het even weten!

15

Gek oog, altijd als ik moe ben. Wel grappig: op Instagram reageerden heel veel mensen met Lyme dat ze dat ook hebben. Typisch een Lyme dingetje denk ik?

16

Lief kaartje van opa en oma. Zo schattig!

17

Zo zag mijn bureau eruit. Een creatief rommeltje, hihi. Gelukkig is het inmiddels alweer een beetje opgeruimd.

18

In bed. Bizar trouwens, door dit gele topje lijk ik wel bruin! Vind ik leuk. En rode wangen erbij (door de medicijnen), ziet er prima uit zo, hihi.

19

Dit shirt is zo leuk! Van H&M!

20

Dit is waar! Toch?

21

Pfff, ik vergeet altijd mijn prikjes te nemen. De ene keer heb ik ze niet, de andere keer vergeet ik het gewoon omdat ik vergeet dat ik ze heb. Weer even een prikje doen dus! Dit is overigens B12 (Methylcobalamine).

22

Toen ik bij de Bruna iets kocht kreeg ik er zo’n leuke strandtas bij! Super leuk.

23

Ik plofte op bed omdat ik pijn had (zie je, weer dat oog!), uitgeput was, me draaierig voelde en me gewoon niet goed voelde. Oké, gebeurt wel vaker, niets aan de hand, even uitrusten op bed.

Na even liggen, extra pijnstillers, en nog meer liggen ging ik me alleen maar slechter voelen. Uiteindelijk ging mijn hart als een malle tekeer en ondanks dat ik weet hoe ik het beste kan ademen (dat kan ermee te maken hebben namelijk) hield het maar niet op. Tim was niet thuis, maar gelukkig konden mijn ouders wel even komen helpen. Die stonden op het punt om de huisartsenpost te bellen omdat ik een beetje half bij bewustzijn was en mijn hart nog steeds zo hard tekeer ging, maar gelukkig zakte het wat af. En de huisartsenpost/ambulance/ziekenhuis hadden waarschijnlijk toch niets kunnen doen. Waarschijnlijk een reactie op mijn nieuwe antibiotica…

Tim was samen met zijn moeder naar Schagen om een pak te kopen. Hij heeft echt een onwijs mooi pak gekocht!

Dat het vrijdagavond zo slecht ging is ook de reden dat gisteren mijn diary niet online kwam.

24

De zaterdag maar even rustig beginnen: in bed.

25

Uiteindelijk ging ik wel even het huis uit omdat het bij ons voor nogal een herrie was. En het was warm binnen! Dus ging ik even naar mijn ouders.

26En kocht ik een lange kabel voor het opladen van mijn iPhone. Een roze!

Dus, dat was mijn week! Een beetje geschrokken van wat er vrijdag gebeurde, maar dat het nu weer wat beter gaat is wel heel erg fijn. Kan ik wel lekker blogjes typen! Hopelijk blijft het zo. Hoe was jouw week?

DELEN:

27 reacties

 1. Sandra 28 juni 2015 / 07:41

  Dat wat schrikken! Gelukkig gaat het nu weer beter met je. Dat is in ieder geval positief! Je ziet er inderdaad goed uit met dat gele topje. Een lekker kleurtje! Veel succes deze week en ik hoop dat je je steeds weer beter gaat voelen. 🙂

 2. Joyce 28 juni 2015 / 07:49

  Wat schrikken zeg van afgelopen vrijdag. Gelukkig gaat het nu weer beter. En een rommeltje op je bureau, ach. Ik heb wel eens gelezen dat je als creatieveling geen rommel hebt, maar overal hoopjes met ideeën 😉

 3. Vanessa 28 juni 2015 / 07:51

  Ik kan me goed voorstellen dat het schrikken was vrijdag. Gelukkig gaat het ondertussen beter met je. Het gele topje staat je mooi, en All Stars zijn altijd goed!

 4. Tiffany 28 juni 2015 / 08:10

  Gelukkig voel je je weer wat beter. Ik snap dat je bent geschrokken, lijkt me ontzettend eng om mee te maken. Ik heb afgelopen week biggetjes geknuffeld! 🙂 zo leuk!! Ik moet ook nog snel mijn happy journal in elkaar gaan zetten, voor vandaag.

 5. Fleur 28 juni 2015 / 08:50

  Vervelend zeg dat je je zo rot voelde vrijdag. Hopelijk blijft dat gevoel wat je had weg! Je kast uitruimen is fijn hè. Ik moet het ook weer eens doen. Vind het alleen zo moeilijk om kleding weg te doen als het nog mooi is. Maar ja als je het niet draagt…

 6. Dina 28 juni 2015 / 09:04

  Waaaaauw Lisanne die jurk is prachtig! Gelukkig dat het nu weer wat beter met je gaat trouwens, ik snap wel dat je even behoorlijk bent geschrokken.
  Ooooh en dank je wel voor de nominaties, ik vond het filmpje echt heel leuk en lief! <3

 7. Elize 28 juni 2015 / 09:20

  Oef, dat was vast even flink schrikken! Gelukkig zakte het uiteindelijk.
  Oh en zo’n oog hebben herken ik trouwens ook. Het was bij mij niet zo vaak zo erg als bij jou maar soms wel en m’n ogen zagen er altijd een beetje gek uit. Misschien is het een dingetje wat je krijgt als je extreem moe/ziek bent of zo.

 8. Sophie 28 juni 2015 / 09:45

  Haha mannen/jongens in pak ziet er altijd zo mooi uit! Fijn dat je ouders meteen konden komen. Alleen zijn en je 10x niks voelen is vreselijk!

 9. Jonne 28 juni 2015 / 10:02

  Fijn dat het weer beter gaat! Die nagellak is heel leuk!
  Liefs. Jonne

 10. Babette 28 juni 2015 / 10:47

  Wat schrikken zeg!
  Maar wel leuk dat je genomineerd bent, kende bloggersnetwork helemaal niet, maar dit is wel een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken!

 11. Lianne 28 juni 2015 / 11:06

  Wat leuk dat je genomineerd bent! Ik kende haar blog nog helemaal niet, maar ben meteen blijven plakken, hihi. Superleuk!

 12. debby 28 juni 2015 / 11:27

  Wat een leuke fotoreeks. Zo vervelend voor je die pijn. Ik heb zelf chronische pijn en kijk op erge dagen dan scheel met 1 oog.

 13. Annagreet 28 juni 2015 / 12:14

  Leuke plog! Ik vind het zo knap dat je zo positief bent! Topper 🙂

 14. Annagreet 28 juni 2015 / 12:14

  Leuke plog! Ik vind het zo knap dat je zo positief bent! Topper 🙂

  En een video over city skylines lijkt me super leuk!! 🙂

 15. Anne 28 juni 2015 / 13:15

  Dat is schrikken zeg! Ik had ook wat nare momentjes deze week. Geen echt enge dingen, maar wel nieuwe klachten. En als je dan alleen bent is het niet zo fijn. Gelukkig ging het gisteren een stuk beter toen mijn ouders langskwamen. Even gezelschap, fatsoenlijk eten (moeite doen om te koken voor mezelf vind ik lastig) en afleiding! 🙂

 16. Deisy 28 juni 2015 / 14:12

  Wat naar zeg dat jij je vrijdag zo vervelend voelde. Ik hoop dat die bijverschijnselen niet te vaak voorkomen hoor meis. Een grote knuffel daar in ieder geval voor <3 Die eerste selfie en met die gele tanktop zijn echt trouwens prachtig zeg! Je bent en blijft hoe dan ook een prachtige vrouw om te zien <3 X

 17. Esther Marieke 28 juni 2015 / 14:39

  Wat fijn dat je dit blogje toch hebt kunnen schrijven! Terecht dat Shifra jou nomineerde en wat leuk dan weer voor Dina, ook terecht! Ik word heel blij van de strandtas en het shirtje van H&M!

 18. Robin 28 juni 2015 / 14:50

  Leuke week!
  Ik ga stage lopen bij Izizwe Projects, zij richten zich in de twin ships op de kinderen. Daar zullen ze ook heel blij zijn met kleren!

 19. EliseDingen 28 juni 2015 / 14:58

  Bleh, vervelend zo’n heftige reactie van je lichaam 🙁 hopelijk een teken dat het werkt? Een cities skylines video lijkt mij erg leuk. Ben benieuwd of het wat op simcity lijkt. (Waar ik alleen een mega oude versie van heb)

 20. Hester 28 juni 2015 / 15:19

  Heftig van vrijdag, pijn is één ding maar als je hart ook nog tekeer gaat doen wordt het altijd wel eng, vind ik. En heel uitputtend. Ik hoop dat je weer een beetje een goede week hebt!

 21. Miriam 28 juni 2015 / 16:54

  Poeh, heftig zeg! Gelukkig voel je je nu weet wat beter.
  Erg mooie foto’s trouwens en loveee ja nagellakje! 🙂

 22. Dana 28 juni 2015 / 22:56

  jeetje wat naar van vrijdag! Wel een mooie kleur nagellak heb je op 🙂

 23. Simovic-Vuceljic Natasa 30 juni 2015 / 18:12

  Wat vreselijk dat je je zo rot voelde 🙁 Hopelijk gaat alles nu wat beter met je. En ik kan maar al te goed begrijpen dat dat even schrikken was .. Je bureau ziet er wel als een gezellig rommeltje uit met heel veel leuke spulletjes 🙂 Liefs! x

 24. Anneleen 12 juli 2015 / 17:28

  Wat lief dat je telkens zo’n schattige kaartjes krijgt van je oma en opa ! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.