DIARY: Mini marshmallows, genieten & verplicht relaxen

Het is weer zaterdag, en dat betekent diary tijd! Deze week was er eentje van verplicht relaxen, haha. Soms voel je je niet zo goed, en als je dan echt even moet rusten, dan kun je er maar beter meteen een geniet-momentje van maken. En uiteraard heb ik dat gedaan, haha. Verder deed ik deze week nog meer dingen, maar dat zien jullie wel aan de foto’s!

Tim heeft al een tijdje Windows 8 op zijn computer. Vind het er echt super mooi uitzien! Geen idee natuurlijk hoe het werkt (werk zelf op een MacBook Pro en op mijn werk hebben we een oudere versie van Windows), maar het ziet er veelbelovend uit!

Jeeej, blij! Zaterdagavond sprak ik af bij ons in de kelder met een groepje vrienden, vind het altijd super gezellig om ze te zien!

Warme chocolademelk met slagroom, het beste medicijn tegen… nouja… bijna alles! (maar vooral om het weer warm te krijgen en vrolijk te worden, hihi)

Samen met Tim The Big Bang Theory kijken! Eerst vond ik het maar niks (dit is echt typische Tim-humor, je zou hem er zo tussen kunnen zetten), maar doordat ik er eens serieus naar ben gaan kijken kan ik het nu wel waarderen! Haha, op de terugweg vanuit Gran Canaria heb ik een aflevering gekeken omdat er niets anders meer was. Nu kijken we samen vanaf het begin de serie! We zijn nu nog bij Seizoen 1.

Oeh, wat zou dit zijn? Het lijkt wel een beetje op mijn M&M McFlurry topping, maar het is iets anders… Binnenkort komt er een recept online!

Ik kocht twee nagellakjes in de sale bij Catrice! De rechter is ‘Sold out forever’. Die kleur had ik al heel erg lang niet meer gedragen omdat mijn  potje leeg was. Nu dacht ik: dan kan ik hem nu mooi weer kopen! Nu kwam ik er achter dat ze de kleur veranderd hebben (sinds de nieuwe kwastjes blijkbaar?!), super stom. Ik vond de vorige kleur leuker!

En de andere kleur is Steel my soul, een soort lichte taupe-achtige kleur met een prachtige shimmer erin. Volgens mij heeft hij een beetje een gekke finish, maar we gooien er gewoon lekker een topcoat overheen. Overigens stonden bij ons vrijwel alle lakjes er nog tot het eind! (gisteren ook nog)

Jeeej, Psychologie Magazine! Deze koos ik voor de waardebon van mijn kerstpakket… Fijn leesvoer!

Lekker chillen zonder make-up en chilloutfit. helemaal niet zo verkeerd! Voelde me niet zo heel geweldig deze week. Was de week hiervoor naar de mondhygiënist geweest om tandsteen weg te halen, dat voel ik nu nog steeds. Jep, mijn lichaam is echt raar 😛

Het nagellakje steel my soul deed ik meteen op! Vind hem echt heel mooi.

Outfitje!

En de chilloutfit van de dag erna, haha.

Ohhh die dag deed ik echt een geweldige ontdekking! Mini marshmallows hadden we hier in de buurt tot nu toe alleen nog in kleine verpakkingen gezien bij deleukstetaartenshop (jaaa, daar hebben we een vestiging van in Den Helder!). Bij de Jumbo schijnen ze in zakken te liggen en de Xenos schijnt ze gehad te hebben, maar in Den Helder dus nergens meer voor een normale prijs mini marshmallows te vinden.

Totdat ik met mijn mama mee ging boodschappen doen en dit tegenkwam! Jeeeej, mini marshmallows! Heerlijk voor in/op de chocolademelk.

Ze waren nog steeds niet heel goedkoop (ruim 2 euro voor zo’n pak), maar dit zijn in elk geval iets normalere prijzen dan wanneer je ze als cupcakedecoratie koopt.

Ik moest ze natuurlijk meteen even uitproberen (een enorme stapel zoals je ziet)… Ze zijn goedgekeurd hoor!

Woensdag was mijn baaldag, bluh. Voelde me helemaal niet goed! Dan maar lekker rustig aan in bedje liggen.

En daarna lekker niks-doen. Wie is de reisleider kijken! Fijn is dat soms, lekker niksen. Normaal ben ik al-tijd in mijn ‘vrije tijd’ met Lisanneleeft.nl en alles daaromheen bezig, maar iets anders doen is ook weleens goed voor me.

Donderdag voelde ik me alweer een beetje beter. Toen ben ik lekker naar ‘t werk gegaan (fijn is het dan als je je niet zo fijn voelt maar je kan toch gewoon aan de slag omdat je gebracht kan worden 🙂 Doet me altijd goed!)

En ‘s avonds keek ik samen met Tim naar Wie is de mol?, dit jaar heb ik echt geen flauw idee wie ik moet verdenken. Ik denk Caroline? Of misschien toch Paulien of die ene acteur of argh… laten we het erop houden dat ik het nog niet weet.

En dat deden we onder het genot van aardbeien. Jum!

Gisteren haalde ik de 1000 Twitter followers, wow! Super veel 😀 Als je me nog niet volgt , je kan me vinden onder de naam @Lisanneleeft.

Dus… dat was mijn week! Niet echt een topweek, vooral als je kijkt naar mijn vermoeidheid/pijn en (gebrekkige) productiviteit. Maar we gaan er gewoon weer tegenaan komende week, gaat helemaal goed komen! En zo verkeerd was deze week ook weer niet hoor, genoeg fijne momenten. En eens rustiger aan doen is ook weleens goed voor me 🙂 Hoe was jullie week?

DELEN:

36 reacties

 1. Esther 2 februari 2013 / 08:21

  Gefeliciteerd met de 1000 volgers! Leuk om weer je diary te zien. Aardbeien, nom! Nu heb ik daar ook zin in, jammer dat ze nu zo duur zijn, haha. Ben benieuwd naar zo’n pyschogologie tijdschrift, is ‘t wat?

 2. Tamarah 2 februari 2013 / 08:31

  Wat balen dat je een mindere week had, maar goed dat je naar jezelf luistert en rust neemt! Hopelijk voel je je komende week beter! De mini marshmallows zijn zo lief 🙂 ik heb ze vorige week bij de Aldi gekocht een grote ronde plastic bak voor maar € 1, 79.. Dus vandaag ook maar eens een warme choco maken!

 3. Kelly Caresse 2 februari 2013 / 08:33

  Gefeliciteerd met 1000 twitter followers! Wat een leuke diary weer 🙂 mmm die marschmellow chocolademelkjes, maak jij de chocomel in een pannetje met melk en cacaopoeder of warm je koude chocomel op?
  Ah goed dat je soms verplicht rust neemt, dat is niet makkelijk maar je lichaam vraagt er wel om 🙂

 4. Daphne 2 februari 2013 / 08:38

  Hmmmmmzzmm oh god die minimarshmellows op chocolademelk, zo pretty! En lekker natuurlijk 🙂
  En wat gaaf dat je 1000 volgers hebt op twitter!

 5. Claudia 2 februari 2013 / 08:44

  Oh! Die pak minimarshmallows zag ik bij de c1000 liggen! Ik was snel langs aan het lopen omdat ik snel weer naar huis wilde. Ik dacht eerst dat er ‘mint’ op stond, maar dat leek me niet heel logisch haha. Voor 2 euro wil ik ze ook wel meenemen de volgende keer! :DD

 6. Ashleey 2 februari 2013 / 08:45

  Heerlijke foto´s lekker relaxen en lekker wakker worden met jouw leuke spontane foto´s! Ben erg benieuwd naar jouw recept, want ben nu wel benieuwd wat het is haha. Door jou ben ik nu ook meer tijdschriften gaan lezen, want eerst las ik alleen alles op het internet, maar lekker op de bank met een tijdschrift en een kopje thee is perfect!

 7. Annouska 2 februari 2013 / 08:59

  Wat een heerlijk blogje, bewijs dat het een echt chill en oplaad weekje voor jou was. Heerlijk!

 8. Hester 2 februari 2013 / 09:03

  1000 volgers, wauw! (en nu alweer 1004 zag ik, haha :)) Die nagellakjes zijn mooi en ook leuke outfits weer! En die minimarshmallows, zo cute 🙂

 9. weheartfit 2 februari 2013 / 09:23

  Gefeliciteerd met je 1000e bezoeker het is je van harte gegund! Ben erg benieuwd naar je Mc flurry topping look-a-like recept haha!

 10. Martina 2 februari 2013 / 09:27

  Ik vind de big bang theory echt heel grappig! Zelf heb ik trouwens ook steal my soul in de sale gekocht

 11. Daniëlle 2 februari 2013 / 09:32

  Leuke foto’s! Ik ben wel benieuwd naar dat Psychologie magazine!

 12. Miranda 2 februari 2013 / 09:33

  Mini marshmallows in een kop loeihete chocolademelk…goddelijk. Wie is de Mol heb ik deze week gemist en moet ik nog even terugkijken en ik verdenk iedere week weer iemand anders, haha !

 13. Kelly 2 februari 2013 / 09:35

  Ik heb sold out forever gister ook opnieuw gekochtven hij is donkerder dan mijn vorige potje. Ik vroeg me al af of het aan mij lag.

 14. Lisa 2 februari 2013 / 10:47

  Die marshmallows doe ik ook altijd op mijn chocolademelk, haha. Dit blijft gewoon leuk om te zien!

 15. Lizzy 2 februari 2013 / 10:56

  Erg leuk om te lezen! Een chillweekje is ook wel een keer fijn! 🙂 En ik houd er ook van om gewoon lekker iets terug te kijken, maar meestal heb ik ook de neiging om aan mijn blog te gaan werken. Die marshmallows zien er zo cute uit haha!

 16. roos 2 februari 2013 / 11:00

  Steel my soul heb ik ook, die finish is inderdaad heel apart, daarom draag ik hem eigenlijk nooit.
  Ik weet trouwens ook echt niet meer wie ik bij Wie is de mol moet verdenken, haha.

 17. Suzanne 2 februari 2013 / 11:12

  Super leuke foto’s, en bij mij is het tegenwoordig niet meer chocolademelk met marshmallows, maar marshmallows met chocolademelk. Het is zo lekker!

 18. Charlotte 2 februari 2013 / 11:23

  Hmmm die chocolade melk met mini marsmallows ziet er zo lekker uit 😀
  Mooie catrice lakken heb je geshopt.

 19. Margot 2 februari 2013 / 11:35

  Ik vind je diary’s altijd leuk :$ Ik ben benieuwd naar het receptje , hihi ! Mooie nagellakjes <3

 20. Nancy 2 februari 2013 / 12:01

  Leuke foto’s 😀 ik heb gister ook toevallig Wie is de reisleider terug gekeken haha, had een super drukke week op school!

 21. Miranda 2 februari 2013 / 12:54

  Soms heb je het even nodig een paar dagen een time-out te nemen, op de foto zie je er ook erg moe uit…
  Wat een heerlijk magazine he, psychologie magazine.. heb hem ook helemaal ontdekt en erg interresante stukken staan erin.
  Fijn weekend!

 22. kirsten 2 februari 2013 / 13:21

  Wat een leuke foto’s (: Die mini marsmellows zijn super lief.

 23. Marije 2 februari 2013 / 13:24

  Ondanks je vermoeidheid ziet het er toch uit als een gezellige week 😀 Fijn dat je de rust kon nemen! En ik heb echt nog nooit marshmallows in mijn chocolademelk gedaan. Lijkt me wel heel leuk!

 24. LounaBeauty 2 februari 2013 / 14:42

  Top weekje! Even relaxen is altijd lekker, jammer dat je jezelf er wel rot bij voelde. 🙂 Die lekkere mini marshmallows lijken me heerrrlijk!

 25. Wendy 2 februari 2013 / 16:17

  De Big Bang Theory is leuk! 🙂 En warme chocomel en mini marshmallows… hmmmm. Echt erg eigenlijk, ik heb dit seizoen helemaal nog geen warme chocomel op! >_<

 26. Josephine 2 februari 2013 / 20:23

  Aaah de warme chocolademelk met slagroom, geef mij dat maar nu! Daar heb ik zin in. Het lijkt inderdaad op jouw M&M McFlurry Topping, nu ben ik erg benieuwd wat het is, kan niet wachten op het recept!

 27. Wendy 3 februari 2013 / 00:45

  Leuke foto’s! En die marsmallows hmmm!

 28. Zoë 3 februari 2013 / 12:17

  Jammer dat je je niet zo goed voelde. Gelukkig gaat het weer beter 🙂 Ik zie dat je ook bijna de 1000 Bloglovin’ volgers gehaald hebt! Wat veel! Haha 😀

 29. Ilse 3 februari 2013 / 12:32

  Gefeliciteerd met die 1000 mensen die jouw leven via twitter volgen. 🙂 hmm, nou heb ik zin om die mini-marshmallows te halen. 🙂 Ik verdenk Kees nog steeds alleen ik twijfel toch wel..

 30. Suikerspinsels 3 februari 2013 / 19:49

  Chocolademelk met slagroom! En die mini-marshmallows jammie! Nu heb ik daar dus zin in hihi

 31. Femke 3 februari 2013 / 20:47

  Hmmm minimarshmellows! 😀
  In wie is de reisleider zit mijn oude groep acht juf (een dag in de week) , (Maria in team India) echt heel leuk om haar te zien, ik zit nu in de derde en ze is helemaal zoals ze in de klas ook was, zo’n leuk mens! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.