DIARY + fijne dingen lijst van deze week

Vandaag doen we eens lekker gek, en doen we gewoon een diary op vrijdag! Naast het feit dat je soms gekke dingen moet doen heb ik er meer redenen voor. Ik ben namelijk morgen jarig, waardoor er morgen al een leuk blogje (met winactie) in de planning staat. Verder heb ik morgen ook nog een tweede mini blogje… Maar eerst dus de diary van deze week met een beetje extra, kijk mee!

dag001

dag13

Ik vertelde het vorige week al in de diary, ik zou naar Ikea gaan! Ik kom helemaal niet zo vaak bij Ikea, aangezien het dichtstbijzijnde filiaal ruim een uur met de auto is. Het is voor ons dus altijd speciaal een heel dagje, haha.

Maar als we er dan eens zijn vind ik het heerlijk om lekker rond te snuffelen.

dag12

Zaterdag en zondag was Tim hard aan het leren (hij heeft tentamens) en was ik lekker bezig met mijn blog dit weekend. Uiteraard heb ik ook nog wel eventjes in het zonnetje gezeten hoor, dat kan ik natuurlijk niet missen. Maar doordat ik me de laatste tijd niet zo fit voelde moest er voor mijn blog ook nog veel gebeuren en kon ik niet eindeloos lang buiten zitten. Maar da’s oke, daar kies ik natuurlijk ook wel zelf voor (ik kan er net zo goed voor kiezen om mijn blog niet meer te doen, toch? Hehe… het kan?!)

dag11

Dit broekje van Forever21 is nu al de aankoop van het jaar. Wat een heerlijk ding! Hij zit heel erg lekker en hij past perfect. Deze ga ik op vakantie zeker weten nog veel dragen.

dag10

Joepie, weer een high score bij het spelletje Dots! Haha, er komt binnenkort een blogpost online met mijn favo spelletjes voor de iPhone.

dag9

Jummie, fruitjes! Deze aardbeien waren helaas een dag na het kopen al helemaal beschimmeld…. gelukkig hadden we ook een deel al lekker opgepeuzeld.

dag8

Haha, ik blijf een nachtmens. Voordat ik deze foto maakte heb ik nog eventjes 50 mailtjes weggewerkt (en ja, dat was ‘s avonds laat) Ik moet mezelf op die momenten echt mijn bed in schoppen, anders ga ik nooit meer naar bed.

dag7

Ik houd van de warmte. Dit was binnen en als ik de ramen open had gedaan was het ongetwijfeld minder heet geweest, maar ik heb er geen last van. Van mij mag het altijd van dat heerlijke weer zijn als het van de week was!

dag5

Wederom ‘s avonds. Dinsdag ging ik vast ‘s avonds douchen, zodat ik woensdag niet meer ‘s ochtends mezelf moe hoefde te maken met een douche. Er stond namelijk veel leuks op de planning, een productieve dag! Ik had er zin in, hihi.

dag4

Voelde me niet heel fit, maar was er klaar voor die volgende dag! Helaas ging het niet zoals gepland en belandde ik zonder iets gedaan te hebben als een zielig Lisannetje in mijn bed. Doei dag. Maarja, gelukkig hebben we nog genoeg andere dagen!

dag3

Zo’n Ikea stoel in elkaar zetten is toch wel een behoorlijke inspanning. En heel eerlijk? Mijn vader moest me helpen, dit Ikea bouwpakketje is niet geschikt voor stoere vrouwen zonder spierballen, hahaha. Maar hij staat!

dag2

Voor dagen dat ik me echt niet goed voel heb ik een bed met een verstelbare bedbodem. Laptopje erbij en ik vermaak me wel!

dag1

Deze topcoat is echt geweldig. Ik wil nooit meer zonder! Zonder (of met een andere) topcoat moet je altijd tijden wachten totdat je nagellak eindelijk eens droog is. Met deze zijn je nagels binnen no-time helemaal droog en heb je dus ook niet van die stomme afdrukjes in je nagels zitten (van bijvoorbeeld die momenten dat je naar de wc moet wanneer je je nagels net gelakt hebt). Mijne komt van de webshop van Misslipgloss, maar ik zag dat hij ook te koop is bij bijvoorbeeld The Make Up Spot.

Iets wat ik laatst bij meerdere blogs heb gezien (welke precies weet ik niet meer, sorry!), is een diary met daarbij een lijstje met alle positieve dingen van die week. Onwijs leuk om te lezen! Aangezien deze diary ietsje minder lang is dan normaal leek het me een prima gelegenheid om dat ook eens hier uit te proberen! Dus… hier komt mijn lijstje met positieve dingen van deze week:

 • Winkelen in Ikea
 • Van die (onverwachte) momenten dat ik ineens heel productief was
 • Het onwijs heerlijke weer
 • Gezelligheid op het werk
 • Goed nieuws, waarover ik jullie morgen ga vertellen!
 • Ik ben bijna jarig! Hihi, voor mijn gevoel is het nog helemaal geen juli, dus dat ik bijna jarig ben voelt een beetje als een soort verrassing, haha
 • Genoemd worden in artikels van andere bloggers. Zoals bijvoorbeeld hier! Daar word ik altijd zo onwijs blij van 😀
 • Douchen met een lekker zeepje
 • Een groep meiden die ik van ‘online’ ken, maar eigenlijk zijn we gewoon vriendinnen. Daar word ik blij van!
 • Zelf een stoel in elkaar zetten (nouja, bijna zelf, maar ik heb het meeste gedaan hoor!)
 • Alle onwijs enthousiaste mensen in de 100 Things Summer Challenge Facebook groep. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk!
 • Oneindig veel foldertjes en webshops doorstruinen voor een aantal dingen die ik nodig heb. Ik wil het perfecte en ik ben op zoek naar de beste (en goedkoopste) oplossing. Wel heel leuk!
 • Dat het gewoon oké is om minder dan normaal te doen
 • De mooie en lieve reacties die ik kreeg op dit artikel (om eerlijk te zijn was ik een beetje bang om hem online te zetten, maar dat was blijkbaar nergens voor nodig!)
 • Tim die zijn tentamens goed heeft gemaakt, jeeej!

Ja, ik denk dat die laatste me het meest blij maakt! Het is nog maar vrijdag… maar mag ik al vragen hoe jullie week was? Hebben jullie nu eigenlijk vakantie?

DELEN:

32 reacties

 1. Kimberly 12 juli 2013 / 07:30

  Toch leuk om vandaag al je diary te zien 😀 Ik ben benieuwd naar wat voor leuks je morgen te melden hebt!! Ik wil ook snel weer een bezoekje aan Ikea brengen, ik hou er zoveel van 😀 Lekker rondstruinen hehe

 2. Tisha 12 juli 2013 / 08:18

  Wat leuk om te zien dat je er toch zo veel op uit trekt, terwijl het niet altijd lukt! Gewoon blijven proberen!

 3. Kelly Caresse 12 juli 2013 / 08:54

  Wat een leuke diary! En wat leuk dat je morgen jarig bent! (en een winactie hebt 😀 )

 4. Hester 12 juli 2013 / 09:46

  Ik heb ook een erg fijne week gehad, mijn eerste vakantieweek dus dat kan niet missen! Morgen ga ik ook naar Ikea 😀

 5. Amy 12 juli 2013 / 10:39

  Wat leuk om te zien, en die topcoat is inderdaad erg fijn heb hem zelf ook 🙂

 6. Alette 12 juli 2013 / 10:39

  Wat een leuke foto’s en alvast gefeliciteerd!
  Ik ben trouwens ook echt een avond/nacht mens dus ik snap helemaal wat je bedoeld me jezelf naar bed moeten schoppen, haha!

 7. Milou 12 juli 2013 / 11:00

  Klinkt weer heerlijk allemaal! Leuk! 🙂 Ik heb nu lekker vakantie jaaaa! Eindelijk. Super heerlijk om niet na te hoeven denken over schoolwerk etc,. 😀

 8. Fleur 12 juli 2013 / 11:38

  Leuke foto’s!
  En wat een fijne top coat lijkt me dat, na de vakantie maar is bestellen:)!

 9. Ilse 12 juli 2013 / 11:41

  Gefeliciteerd met je verjaardag alvast! Het steekt toch niet op één dag. 😉
  Leuke week heb je gehad en tof shortje!

 10. Marije 12 juli 2013 / 11:58

  Oh die topcoat lijkt me echt heel handig! Bij mij gaat het altijd mis als het klaar is, ik ben veel te ongeduldig. 😀

 11. ellen 12 juli 2013 / 12:08

  leuke diary! mijn vriend is zondag jarig en het beseft me nu pas eigenlijk haha. gelukkig is hij niet zo moeilijk met cadeautjes. mijn week was druk, ik ben aangenomen bij de schoenenreus voor een zomerbaantje 🙂

 12. rosalie 12 juli 2013 / 12:28

  Ja ik heb gelukkig ook eindelijk vakantie, ik moet alleen echt tijd vrijmaken voor mij blog. Dat is wat jammer, want ik dacht juist dat ik lekker meer tijd daarvoor had in de vakantie.

 13. Julia 12 juli 2013 / 12:50

  Hihi ik ben morgen ook jarig! 😀 Ik heb alleen nog niet echt zo’n heel erg verjaardagsgevoel, maar misschien dat dat morgen komt! En ik heb helaas nog geen vakantie, ik moet nog één ding inleveren alleen dat wil niet echt lukken…

  • Lisanneleeft 12 juli 2013 / 13:44

   Hihi, alvast gefeliciteerd Julia 😀

   En heel veel succes met je laatste loodjes, you can do it! 🙂

   • Julia 12 juli 2013 / 20:48

    Dankjewel! En jij natuurlijk ook alvast gefeliciteerd! 😀

 14. Robin 12 juli 2013 / 14:56

  Toevallig ben ik gisteren ook naar de Ikea geweest, altijd leuk! 🙂

 15. Lotte 12 juli 2013 / 15:28

  Ben nu toch wel heel erg benieuwd naar die topcoat!

 16. Angelique 12 juli 2013 / 17:31

  Leuke foto`s! Doet mij meteen denken dat ik ook een bakje met aardbeien nog heb staan. Alvast een hele fijne verjaardag

 17. Margot 12 juli 2013 / 18:43

  Het spelletje dots is zo een grote verslaving, ookal kan ik het niet zo goed, haha :(.

 18. Zo simpel is dan geluk 12 juli 2013 / 23:59

  Fijne diary!
  Ik heb een heerlijke week gehad. Een dagje met vriendinnen naar het park geweest en vandaag met andere vriendinnen naar het strand geweest en gegeten. M’n nichtje en neefje op bezoek gehad, vrijwilligerswerk gedaan, een make-up workshop gehad. Kortom genoeg geluksmomentjes! (Ik snap ook ineens waarom ik zo moe ben, hihi!)

 19. Lianne 13 juli 2013 / 00:28

  Wieee, zo leuk dat je diary nu al online staat! Heb veel pijn, kan nu even niet slapen en nu kan ik nog eventjes leuke dingen lezen voor ik ga echt ga slapen ^^
  Ik ben benieuwd naar het nieuws, ik doe een gok: jullie hebben een huisje? 🙂 hihi.
  En van harte gefeliciteerd met je verjaardag meis! Op naar een heel mooi jaar vol positiviteit, geluk en liefde! xx

 20. xx_Patries_xx 13 juli 2013 / 13:00

  leuk blogje weer hoor.. haha ikea pakketten ze zijn of een ramp of je denkt, nou dit had mn oma nog wel gekunt!

 21. Luna 14 juli 2013 / 20:18

  Oeh leuk! yeah ik zie een linkje naar mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.