DIARY: Food, inpakken & sunshine

Op dit moment ben ik op vakantie, maar toch heb ik mijn best gedaan voor een fotodagboek! Weliswaar allemaal voordat ik op vakantie ging, maar die pre-vakantiefoto’s zijn nog best leuk om te zien!

Vrijdagavond keken Tim en ik deze film. Achtste groepers huilen niet. Wat een ontzettend mooie en ontroerende film is dit zeg! Ik was vroeger altijd groot fan van het boek, sowieso hield ik erg van de boeken van Jaques Vriens. Toen ik hoorde dat deze op film uit zou komen wist ik zeker dat ik hem wilde zien. Ik vond hem echt erg mooi, past heel mooi bij het boek.

Haha een van de blije cakejes die ik maakte. Super vrolijk en een beetje gek.

Zaterdag had ik mijn dag niet zo. Ik voelde me ontzettend moe, ik heb ongeveer de hele dag geslapen. De foto heb ik op Instagram zwart/wit gemaakt omdat het er anders heel erg uitzag. Ik zie er meestal nog vrij gezond uit als ik me niet lekker voel, maar nu zag ik er een keertje niet meer zo gezond uit.

Deze flesjes kocht ik bij Hema, hoe schattig is dat? Normaal gebruik ik al gezichtsreiniging producten van de Hema en toen ik deze exemplaartjes zag staan voor 1 euro per stuk kon ik het niet laten om ze mee te nemen. Voor op vakantie!

Dit artikel schreef ik zaterdagavond en zette ik zondag maar meteen online. Veel leuke reacties op gekregen!

Zaterdag heb ik niets leuks gedaan, maar blogs vooruit geschreven voor de vakantie. Ik voelde me toch niet zo lekker en had geen zin om de deur uit te gaan. Ik kon echter zo slecht slapen dat, toen ik naar de wc ging, ik dit mooie uitzicht zag. Ik heb het raam voor de gelegenheid maar even open gedaan een foto gemaakt.

Zondag maakte Tim meloentjes voor mij als ontbijt. Lekker!

Ook bekeek ik even de weersvoorspelling voor onze vakantiebestemming. Een normale reactie zou zijn: Lekker warm! Dat is ook wel zo, maar ik hoop dat ik het kan verdragen. Ik ga er maar vanuit van wel en anders hebben we airco in ons appartement.

Ik maakte even een fotootje van mezelf. Je kan het op deze foto niet zo goed zien maar ik had echt een good hairday! Haha.

We aten Domino’s pizza. Dat vind ik echt zulke lekkere pizza’s he! Ik had ze al een tijd niet meer gegeten en we hadden er zomaar opeens trek in. Tsja, waarom ook niet?

Yay, het jasje dat ik laatst liet zien aan jullie. Ben er zooo blij mee!

Lekker buiten in het zonnetje.

Yay, deze schoenen van mijn mama mag ik mee op vakantie! Ik heb ontzettend moeilijke voeten. Ze zijn smal met lange tenen, mijn grote teen is heel lang, mijn grote tenen hebben allebei ingegroeide teennagels & ik heb altijd pijnlijke voeten vanwege de fibro.

Goed, open schoenen kopen is dus altijd een ramp. Het maakt niet uit hoe duur of goedkoop ik zoek, het is altijd een tegenvaller als ik weer thuis kom met open schoenen. Deze van mijn mamsje zitten echter heerlijk en ik kan er echt lekker op lopen, hier ben ik zo blij mee!

Het jasje, yay! Lekker vrolijk!

Foto’s maken voor ‘le blog’

De bikini die ik laatst al liet zien. 4 euro voor een bikini, daar houd ik van.

Ik heb de week voordat ik op vakantie ging keihard gewerkt! 20 artikelen vooruit geschreven (ook van de afgelopen paar dagen en een aantal concepten die bijna af zijn, maar toch!)

Ik was in elk geval even heel blij toen ik klaar was!

Gaan wij op vakantie, begint het zomerweer in Nederland! Nouja, gelukkig ook nog voordat we gingen, yay, nog even lekker genieten!

Op het terras, in mijn nieuwe bikinitje.

En spulletjes inpakken, ik word altijd helemaal blij van deze kleurtjes!

Deze make-up remover pads van de Primark zijn echt super dun, maar geloof je dat ik met een zo’n pad (zie onder) een hele hand heb schoongemaakt? En ook nog heel fijn: Ze stinken niet! Deze gaan mee op vakantie en de volgende keer dat ik bij de Primark ben haal ik ze weer! Mijn broertje heeft astma en kan ontzettend slecht tegen die removergeur, dit is dus een hele fijne oplossing.

De tijdschriften die Tim mee heeft, ook fijn leesvoer voor mij! (en Oreo, jum!)

Een tasje met reisflesjes van de Primark. Gevuld met citroen douchegel van The Body Shop, shampoo van Yes To Tomatoes, & aloë vera aftersun van NO-AD.

En jeeej, ik ben er klaar voor, deze foto is genomen op de avond voor vertrek (jep, zelfs nu zit ik nog aan mijn blog… Ik lijk wel gek!)

 Ik weet nu nog niet of ik op vakantie ook zou kunnen bloggen op en over de plaats van bestemming, maar als dat niet lukt dan ga je vast en zeker updates zien op Instagram (naam:Lisanneleeft) en op Twitter (ook lisanneleeft).

Ik hoop van harte dat het nu in Nederland ook lekker weer is, zodat jullie ook lekker kunnen genieten. Hier is het heel mooi weer (dat kan ik nu, op woensdag al zeggen, hahaha), en ik hoop dat ik het nu heel leuk heb! Dit was in elk geval vast mijn halve week en van de vakantie krijgen jullie uiteraard nog meer verslag.

DELEN:

8 reacties

 1. Marahschrijft 27 juli 2012 / 07:41

  Humm, nou krijg ik ook zin om op vakantie te gaan! De voorbereiding is vaak al de helft van de fun 😀

 2. lifesplash 27 juli 2012 / 07:49

  Leuke foto’s! Veel plezier hè. 🙂 Oh en dat cakeje haha wat lief. :p

 3. Daniëlle 27 juli 2012 / 09:29

  Ik vond Achtste groepers huilen niet best een indrukwekkende film. Ik was vroeger altijd gek op het boek!

 4. Lisette 27 juli 2012 / 19:05

  Ik had ook altijd ingegroeide teennagels bij mijn grote teen, maar misschien tip voor jou pedicure te zoeken in de buurt. Misschien krijg je het nog vergoed door je fibo?

 5. Jolien 27 juli 2012 / 20:23

  Leuk! Ik ben alvast benieuwd naar je vakantiefoto’s!

 6. Annabel 28 juli 2012 / 02:13

  Awh super leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar je artikeltjes hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.