DIARY: Glutenvrije kaasstengels, schilderen & sushi eten

Zaterdag, tijd voor een diary! Afgelopen week heb ik genoten van het zonnetje, ben ik lekker productief geweest en had ik een paar meh-dagjes. Hoort er allemaal bij, haha. Ik laat je zien hoe mijn week was!

diary-21-feb-2015

1

Puzzeltje maken!

2

Ik had een meh-dagje zaterdag. Maar wel vrolijk gekleurde nagels, haha!

3

Toch maar aangekleed. Fijne outfit is dit!

4

Gelukkig kan sushi me altijd opvrolijken! Nu ik dit schrijf heb ik wel weer zin in sushi, haha.

5

Als het niet mee zit: in bed serie kijken. Fijn om even alles om je heen zo veel mogelijk te vergeten!

6

En dan ‘s avonds bij de medicijnen weer sushi. Wat een luxe! Ook lief klaargemaakt door Tim zo op het dienblad.

7

Jaaaaa, er komt al iets omhoog! Dit vind ik zo leuk.

8

Outfit!

9

Oops I did it again…

Washitape van de Action… deze zijn gewoon te leuk!

10

Bloemetjes staan zo vrolijk in huis!

11

Aan de slag met verf voor deze DIY die al online staat nu.

12

Afgelopen week waren er een paar dagen dat het zonnetje scheen. En dat vond ik echt mega fijn, daar kan ik echt van genieten. Handig ook voor foto’s, die kunnen weer ‘s middags en straks zelfs weer ‘s avonds genomen worden!

13

Voor een andere blogpost die nog online moet komen haalde ik al mijn nepbloempjes tevoorschijn. Prachtig, mijn nieuwe accessoire, een bloemensjaal.

14

De DIY voor het zelf maken van een sieraden rek kwam ook online!

15

Tipje: ik kwam in de Xenos deze letterslingers tegen! In het zwart, zilver en bruin. Ze zijn natuurlijk helemaal hip nu, maar ik had ze nog niet in een fysieke winkel zien liggen. Nu wel! En nog betaalbaar ook. Ik maakte al eerder deze blogpost met letterslinger inspiratie!

Het schijnt dat ze al eerder in de winkel hebben gelegen, maar eruit gehaald werden omdat ze te veel leken op een originele variant. Ik heb geen idee of ze ze nu alsnog veranderd hebben!

16

Hihi, het is wel duidelijk van welke kant het licht komt… Ziet er super grappig uit!

17

Zo, de (voorlopig) laatste injectie zit erin. Ik ben benieuwd of het nu geholpen heeft, het is altijd zo lastig te zeggen of iets helpt of niet omdat ik zó veel dingen moet nemen. En je weet nooit wat nou waardoor komt. Geen idee of ik nog nieuwe injecties ga nemen dus, even kijken wat er gebeurt als ik ze anderhalve week niet neem!

18

Selfie! Ik had een goede dag woensdag. Ik werd vroeg wakker, kreeg veel gedaan en ik was blij!

19

Mooie quote!

20

Donderdag kwam ik op het briljante idee om kaasstengels te gaan maken. Ik had nergens trek in, eetlust was weer een beetje weg. Ik dacht dat het wel over zou gaan wanneer ik kaasstengels voor mijn neus had staan, haha.

21

Tim ging me helpen, haha. We gebruikten dit recept!

23

Het resultaat, jummie! Deze ga ik zeker vaker maken (op een moment dat ik wel eetlust heb, haha)

24

Mijn Mozaïek schilderij DIY kwam online! Op deze ben ik echt trots, hij is zo leuk geworden.

25

AH verkoopt nu glutenvrije paaskoekjes, hoe leuk zien deze eruit? Ze waren niet heel geweldig lekker, maar best te doen (dat is heel vaak zo met glutenvrij producten).

Dus… dat was mijn week! De ene helft voelde ik me super fijn en kon ik best wat dingen doen, de andere helft ging het wat minder en voelde ik me niet zo goed. Ach, we zijn de week weer doorgekomen, weer een weekje behandeling verder, ik ben tevreden! Hoe was jouw week?

DELEN:

32 reacties

 1. Natasja 21 februari 2015 / 07:32

  Die paaskoekjes zien er lekker uit! Wat tof die letterslinger, wil er graag nog een, op naar Xenos dus. Wat hebben jullie trouwens een mooie inrichting. 🙂

 2. Tineke 21 februari 2015 / 07:41

  Ik krijg honger van al die foto`s, ik heb nu vooral trek in sushi!
  Liefs

 3. Eva 21 februari 2015 / 08:18

  Ik was opzoek naar een letter slinger voor m’n dochter!!! Super dat je dit ‘toevallig’ deelt. Laatste spuit! Spannend hoor! Ik hoop dat het iets goeds gedaan heeft!

  Leuke outfits ook! Blauw staat je erg mooi.

  Liefs,

  Eva

 4. Celeste 21 februari 2015 / 08:24

  Wat een leuke diary! Word helemaal blij van al die DIY die je maakt! 😉 Wat een leuke outfits had je aan trouwens! Spannend dat het voorlopig je laatste spuit is, hopelijk heeft het goed geholpen!

 5. Nienke 21 februari 2015 / 08:27

  Jouw pillendoos doet me denken aan een wafel hihi! Wat een leuke,kleurrijke diary alweer !

 6. Nicky 21 februari 2015 / 08:35

  Al bij al lijk je toch een fijne week gehad te hebben. Fijn weekend!

 7. Dina 21 februari 2015 / 08:49

  Wat heerlijk dat je zo creatief bezig bent geweest.

 8. Marion 21 februari 2015 / 09:02

  Die kaasstengels zien er heerlijk uit zeg! Oh en die narcissen! Ik ga ze zometeen ook weer halen. Laat maar komen die lente.

 9. Emy 21 februari 2015 / 09:27

  Wat ziet dat er allemaal lekker uit! Heb nu al (en het is nog best vroeg) zin in kaasstengels. Je hebt vet veel gedaan deze week 🙂 and i love je nagellak. Fijn weekend.
  Liefs, Emy

 10. Daphne 21 februari 2015 / 09:41

  Super leuk om je week zo te zien! Je mozaïek is prachtig, deze heb ik denk ik over het hoofd gezien. Ga ik nog even opzoeken.

  • Ashley 21 februari 2015 / 09:53

   Zo te zien was het ondanks de mindere dagen, een leuke week! Ik ben wel benieuwd naar de post met die bloemenslinger.. Geen idee wat ik kan verwachten!

 11. Margot 21 februari 2015 / 10:35

  Zo grappig hoe die plantjes naar het licht groeien 🙂

 12. Eline 21 februari 2015 / 11:12

  Plantjes regelmatig even draaien en wisselen van plek, dan gaan ze het nog beter doen!

  • Lisanneleeft 21 februari 2015 / 20:43

   Ik blijf draaien! Haha, Tim die zei al: die plantjes zijn de hele dag heen en weer aan het zwaaien 😛 Elke keer dat we zien dat ze naar de zon toe staan draaien we ze weer (en ze staan in de keuken, dus daar komen we best vaak). Geinig hoe snel dat steeds gaat!

 13. Xaviera 21 februari 2015 / 11:30

  Die letterslingers zag ik laatst ook bij de Xenos, ik heb gelijk de zwarte meegenomen. Erg leuk en lekker goedkoop! 🙂 Ik kan echt heel lang kijken naar je DIY schilderij, zo leuk en geweldige kleuren.

 14. Miss Paperfection 21 februari 2015 / 12:19

  Oh, wat word ik vrolijk van jouw mozaïek schilderij. Die washitape ziet er ook weer leuk uit. Daar zou ik ook niet aan kunnen weerstaan.

 15. Carlijn 21 februari 2015 / 13:38

  Fijn om te lezen dat je zo veel voor elkaar hebt gekregen deze week!

 16. Chantal 21 februari 2015 / 13:38

  Het mozaikschilderij is erg mooi! En wat grappig dat de plantjes zo mooi naar het licht toegroeien 🙂

 17. lifesabout 21 februari 2015 / 14:22

  Wat is Tim toch een lieverd! Sushi kan mij ook altijd opvrolijken, net als zonnige dagen en lentebloemetjes. De fijne zomertijden komen er weer aan, joepie! Fijn weekend!

 18. Anne 21 februari 2015 / 17:54

  Mooie diary weer. Een week met ups en downs, maar na het lezen overheerst voor mij het positieve gevoel. Fijn weekend verder!

 19. Lenneke 21 februari 2015 / 19:15

  Hahaha, ik krijg echt altijd zin in sushi door jou.

 20. Elize 21 februari 2015 / 19:31

  He wat leuk dat je de kaasstengels hebt geprobeerd! En fijn dat je ze lekker vond natuurlijk 🙂
  En wat lief dat Tim je sushi op bed kwam brengen 🙂
  Hopelijk wordt volgende week een fijne week met heel veel zon!

 21. Marielle 21 februari 2015 / 19:37

  Leuke Diary alweer!
  En wat een leuk schilderij, echt leuk bedacht!

 22. Caroline 21 februari 2015 / 20:17

  Heb jij ook weleens last van glutenvrije producten vervangers? Of begrijp ik het goed dat je glutenvrij eet om te kijken of dat verschil maakt?
  Leuke plaatjes weer!

  • Lisanneleeft 21 februari 2015 / 20:40

   Ik eet glutenvrij omdat er uit onderzoek kwam dat mijn darmen er niet goed tegen kunnen. Ik heb niet zo’n extreme reactie op gluten als iemand met coeliakie, maar er is wel een reactie! (zegt het onderzoek, zelf dus nog nooit gemerkt).

   Tot nu toe heb ik nog nooit ervaren dat ik last kreeg van een glutenfout, dus ik denk dat ik best wat kan hebben als het gaat om glutenvervangers (en de kleine hoeveelheid gluten die daar toch in zitten). Nu heb ik wel vaak last wanneer ik veel cake/koek/pizza eet, maar ik weet dus niet of dat specifiek door de gluten komt. Ik denk het niet, aangezien ik dus nog nooit duidelijk last heb gehad van een ‘glutenfout’, terwijl de kans er dik in zit dat ik die in bijna een jaar echt wel heb gemaakt!

   Ik merk zelf niet echt verbetering nu ik glutenvrij eet, maar op aanraden van mijn arts die mijn lyme behandelt en die onderzoeksresultaten ook heeft gezien eet ik dus nog wel steeds glutenvrij. Helaas 😛

   • Caroline 24 februari 2015 / 20:31

    Dankjewel voor je uitgebreide antwoord! Heel vervelend dat je zo moet eten, terwijl je er ‘niks’ van merkt. Moet het sinds kort zelf ook, en vind het geen pretje 🙁 xx

 23. Anneleen 21 februari 2015 / 20:23

  Ik vind je mozaïek schilderijtje zo vrolijk en leuk! Dit wil ik binnenkort ook heel graag een keertje gaan maken! Ik vind het heel fijn om te zien dat, ondanks je je niet altijd even lekker voelt, je zo creatief aan de slag gaat!

 24. Tamarah 21 februari 2015 / 23:45

  Mooi om het prille begin al te zien van de plantjes! Fijn geluksmomentje! En ik vind je nagels vaak zo mooi gelakt! Waarschijnlijk oefening baart kunst! 😉 En wat ziet je woonkamer er alweer gezellig af uit met meer meubeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.