DIARY: IV behandeling, cadeautjes inpakken & Vloggen voor Week van de Teek vlogweek!

Afgelopen week hield ik me bezig met de laatste dingen voor Lopen voor Lyme. Daarnaast startte ik mijn IV behandeling in Amsterdam, dus ik was deze week twee keer in Amsterdam! Heftig, hoor. Maar nuttig! En verder begon ik met vloggen voor komende week… de Week van de Teek Vlogweek!

diary-april-lvl

img1

Super mooie lucht! Dat is iets waar ik echt van kan genieten!

img2

De kaartenpakketjes staan online. Uiteindelijk heb ik er drie verkocht… er zijn er dus nog twee, mocht je er heeeel graag eentje willen (Lopen voor Lyme is eigenlijk voorbij, maar misschien krijg je mijn mama zo gek er toch een op te sturen, hihi).

img3

Dit shirt zag ik bij de Sting toen ik vorige week met dubbele pijnstillers (morfine en mijn huidige tramadol, hahaha) kon winkelen. Dat wilde wel, hihihi. Maar dat was vorige week alweer, deze foto had ik nog niet gepost. Ik vond deze zo leuk!

img4

Ook dit setje met punaises en een letterslinger is naar iemand opgestuurd, hihi. Zo leuk! Mijn ouders hebben allebei ook zo erg geholpen met inpakken en versieren, mijn moeder is er echt een pro in geworden!

img5

Sushi, samen met mama! Een paar dagen voor mijn eerste IV behandeling, want ik dacht: misschien lukt het me dan niet meer om goed te eten (ik blijf juist eten als een gek, gelukkig, maar he, het idee was goed. De sushi ook).

img6

De schilderijtjes van Sofie zijn ook geveild, ik vind ze zo leuk dat ik ze zelf zo in huis had gehangen, hihi!

img7

Dan waren afgelopen week alleen de toilettassen nog aan de beurt. Weer onwijs veel lol gehad met het inpakken. Wat is dit leuk om te doen zeg! De toilettassen zijn ook allebei verkocht, heel gaaf.

img8

Hoe schattig is dit ingepakt? Ik kan hier zo van genieten. Ik houd van zo’n overload aan leukigheidjes als ik iets inpak. Maar kan het soms juist ook heel basic en clean houden, dat is ook mooi. Bijvoorbeeld bruin inpakpapier met rood lint erom. Of inpakpapier met een leuk printje met van dat bruinige touw erom.

img9

Klaar! De ene is opgestuurd, de ander gaat naar een medelymie vandaag. Handig, dan hoefde ze geen verzendkosten te betalen!

img10

Ging niet goed. Ik wilde heel erg graag slapen, maar ik kan nog steeds niet in mijn slaapkamer beneden slapen. Ze zijn nu gelukkig wel bezig met oplossen!

Maar goed, ik slaap dus nog steeds boven en ik had vorige week al een boel epileptische aanvallen gehad, maar voordat ik de trap op moest ging ik al een paar keer out. Gewoon te moe om nog te lopen of maar íets te doen, ik moest gewoon slapen. Maar ik kon de trap niet op. Een boel pijnstillers (en uurtjes) verder ben ik toch in mijn bed beland, gelukkig. Maar dit is zó naar…

img11

Woooooot, een glutenvrije loempia!!! Hij was lekker, niet supermegabijzonder, maar hé, een glutenvrije loempia is sowieso wel bijzonder, haha. Leuk voor de afwisseling om deze ook in huis te hebben af en toe!

img12

Ik nam een video op! Die kwam donderdag al online. Dat kussentje is zo tof, ik ben zó blij dat die op mijn bank ligt! Ik word er gewoon vrolijk van als ik ernaar kijk (en ik loop er heul vaak langs (dat is het geheim tot ultiem geluk, een vrolijk kussen).

img13

Woensdag was de eerste dag van mijn IV behandeling, maar ook de eerste dag van mijn vlogweek. Vooral woensdag was bizar.

Twee lotgenootjes (hoi Tamara en Tanja, mijn site al gevonden?!) die de boel daar op stelten zetten. Ze willen ook op YouTube. En er zijn plannen om Lyme onder de aandacht te brengen. En Tanja heeft (door de Lyme in haar hoofd) zo veel gekke dingen gedaan, waarover ze graag vertelt. Heel erg goed vermaak als je dan toch aan een infuusje moet hangen!

img14

Ik houd van dit plaatje!

img15

Lisanne aan het infuus. Het ging verrassend goed de eerste dag. Had daarna wel een beetje last, maar na de tweede keer was ik ‘s avonds écht uitgeput. Maar dit gaan jullie dus ook zien in mijn vlogweek, hoe cool?!

img16

De Herxheimer reactie… Ellende!

img17

Gisteren voelde ik me alweer wat beter! Ik had besloten dat ik vandaag niet naar Lopen voor Lyme zou kunnen, maar ik knapte dus alweer wat op, fijn! Dus misschien ga ik toch.

Ik kreeg wel even goed de zenuwen toen ik van Berdien een berichtje kreeg dat RTL4 me wilde interviewen. Dat zou gaaf geweest zijn! Helaas was het ivm met mijn woonplaats en de logistiek niet te regelen, dus interviewen ze toch Berdien (die dat ook 100% zeker heel goed gaat doen!). Sowieso bijzonder gaaf dat ze waarschijnlijk aandacht besteden aan het evenement en aan Lyme!

Hopelijk ben ik er gewoon bij vandaag! Het was een rare week, maar ik kijk er eigenlijk wel positief op terug. De behandelingen worden denk ik nog wel zwaarder, maar dat hoort erbij. Deze eerste week was oké. Iedereen kan naar het Lopen voor Lyme komen, dus mocht je nog niets te doen hebben vandaag, check de website even! (ik haalde TACHTIG PROCENT van mijn doel op. Het is geen honderd, maar dit is al veeeeel beter dan ik had durven dromen. Bedankt allemaal!) Hoe was jouw week?

DELEN:

16 reacties

 1. Dina 9 april 2016 / 06:32

  Ik vind het echt zo heftig om te lezen over die epileptische aanvallen of dat het gewoon niet zo lekker loopt allemaal. Echt ingrijpend, die rotziekte. Ik ben wel ontzettend blij voor je (en trots!) dat het lopen voor Lyme project zo ontzettend goed loopt. YES!

 2. Lonneke 9 april 2016 / 06:32

  Bewogen weekje! Gelukkig ging het infuus redelijk. wordt jouw weerstand ook minder van dat infuus of heeft dat er weinig mee te maken?
  Ik hoop dat je vandaag goed doorkomt en het is geweldig dat je 80% behaald hebt. Super!!!

 3. Ilse 9 april 2016 / 07:32

  Wat goed dat je 80% van je doel hebt gehaald! Wat een mooi bedrag!

 4. Daniëlle 9 april 2016 / 08:09

  Geweldig dat je 80% hebt gehaald! Super! Hopelijk lukt het je om er bij te zijn.

 5. Lenneke 9 april 2016 / 08:23

  Je hebt weer een bewogen week achter de rug! Jammer genoeg kan ik je blog niet elke dag lezen, maar ik volg je wel op sociale media en zie soms echt nare dingen voorbij komen. Ik gun je zoveel betere tijden! X

 6. Charelle 9 april 2016 / 09:22

  Oh leuk Lisanne dat je er vandaag misschien tóch bij kunt zijn! Wie weet tot vanmiddag dan! 😉 En dat Common Sensing shirt is echt té leuk, misschien ga ik die wel bestellen! ^^

 7. Veerlez 9 april 2016 / 10:01

  Wat een heftige week, ik ben benieuwd naar je vlogs! en fijn dat je dan toch de week afsluit met 80%, dat is heel mooi nieuws! 🙂 Ik hoop dat je daar een hele mooie keuken van kan krijgen!

 8. marije 9 april 2016 / 10:02

  Geweldig dat je 80% hebt gehaald. Zeker een bewogen week maar wel positief. Hoop dat je veel baat bij de nieuwe behandeling hebt.

  Succes vandaag!

 9. Linda 9 april 2016 / 12:22

  Ik wil alle lopers heel veel succes wensen, en wat zijn de eerste bikkels al vroeg gestart! Ik hoop voor jou dat het vandaag gaat lukken om even langs te gaan! 🙂 Het weer werkt gelukkig super mee en als ik lopers zo hoor zit de stemming er goed in. Wat spannend dat je infusen zijn gestart en kijk (hoe gek het ook klinkt) uit naar je vlog week. Ben namelijk erg benieuwd naar je ervaring met het infuus!

 10. Anita 9 april 2016 / 12:35

  Onwijs gaaf dat je de 80% gehaald hebt en hoop echt van harte dat je erbij aanwezig kan zijn! Heel benieuwd naar je vlogs, zal wel weer heftig zijn maar goed om te laten zien wat chronische lyme inhoudt!

 11. Mo 9 april 2016 / 17:17

  Een bewogen week! Goed om te zien dat je ondanks je gezondheid toch nog hebt kunnen genieten. En 80%: wat fantastisch! Ik hoop dat je erbij kan/kon zijn vandaag!

 12. Nathalie 9 april 2016 / 18:58

  80% is best goed! Fijn!
  Een bewogen week, ik hoop dat de behandeling aan slaat!

 13. Frédérique 9 april 2016 / 19:31

  Die mooie luchten die nu weer komen, zo fijn! Erg naar dat het niet zo lekker ging. Gelukkig voel je je wel iets beter nu, ben benieuwd naar het verloop voor de actie. Enkelen om mij heen zijn gaan lopen! 🙂 Die loempia ziet er best lekker uit, niet speciaal maar lekker is lekker (en bijzonder in dit geval, want het is glutenvrij haha). Hopelijk kan je de komende dagen wat meer genieten!

 14. Hoi Lisanne, was je vandaag nog in staat om te gaan? Wat naar dat je epileptische aanvallen had. Mijn moeder heeft epilepsie, dus ik weet hoe erg dat kan zijn. Ik hoop dat de behandelingen niet al te zwaar zullen worden. Mijn week was nogal rommelig. Een afspraak bij de kapper was niet genoteerd, maar ze konden mij wel knippen en kleuren maar uiteindelijk zat ik er maar liefst 4 uur!!!! . Ik had per ongeluk mijn website verwijderd en kreeg hem pas na een paar dagen online. Alleen de overstap naar mijn nieuwe domeinnaam wil nog niet helemaal lukken. En vandaag de hele ochtend achter de pc gezeten om mijn dochter in te schrijven voor het vakantiespel (spelweek in de zomervakantie met 1700 kinderen) maar de site was down. Nu morgen nogmaals de kans om in te schrijven, dus hopen dat het nog niet vol is en dat de site niet weer plat is.

 15. Sandra 9 april 2016 / 20:58

  80& maar liefst, TOP!! Vind het wel heel heftig om te lezen over de epileptische aanvallen. Pffft, zo eng. Wil wel nog even zeggen dat ik zó veel vrolijke spulletjes en pakketjes zie in deze diary. Daar word je toch mega blij van? Ik hoop dat je alsnog vandaag nog ben geweest!!

 16. Emily Lotus 16 april 2016 / 14:59

  Zo fijn dat je zoveel hebt opgehaald! Ik heb alle vlogs bekeken, vind het heel bijzonder dat je dat filmen doet. Knap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.