DIARY: Hot Chocolate, kaneelkaars & bullet journal

Gisteren schreef ik al over de herfst, en waarom die zo fijn is. Eigenlijk past dit blogje daar perfect bij! Heel veel knusheid, met een dekentje op de bank, warme chocolademelk, rode glitternagellak, kaneel geurkaarsen, en zo kun je nog wel even doorgaan…

hoi-dagboekje

1

Hahaha, deze foto maakte ik vlak voordat ik mijn knie stootte. Man, wat kan dat zeer doen! Ik kan wel wat hebben hoor, maar de tranen liepen over mijn wangen, haha. Fijne daarvan is wel dat de pijn nooit heel lang blijft! (tenzij er iets heel erg mis gaat natuurlijk, maar dat was gelukkig niet zo)

2

Mooie quote uit de Flow.

3

Dit rek kocht Tim bij de Lidl! Al onze spulletjes stonden nu op de grond in de douche, wat niet zo heel erg prettig is voor als je al niet zo’n ster bent in douchen, haha. Dus, dit ding is ideaal! Je klemt hem tussen de vloer en het plafond, dus je hoeft ook niet te boren of te plakken. Fijn om uit te proberen dus! Omdat ik over de prijs op Instagram al vragen kreeg: hij was rond de 20 euro.

4

Pyjamabroek, warme sokken, nog meer warme sokken, pantoffels en de Happinez. Perfect!

5

De bullet journal voor november even snel bijwerken. Ik heb sinds mijn blogpost over bullet journal echt zo onwijs veel leuke reacties gehad! Er zijn echt onwijs veel mensen die er ook mee bezig zijn geweest (en van veel hoor ik dat ze ook fan geworden zijn!).

6

7

Ik kreeg hier zo onwijs veel mails over, vragen over, en het blijft iets wat bloggers altijd lijken te willen weten: hoe krijg je meer bezoekers op je blog?

Ik schreef een artikel (van 2000!!! woorden) en kreeg er zo onwijs veel leuke reacties op! Echt heel erg leuk! Als je het artikel over meer bezoekers op je blog nog niet gelezen hebt, zeker even doen. En oja: morgen komt er weer een nieuw artikel met blogtips online!

8

Jum: meloentjes!

9

Samen met Tim begon ik aan een nieuwe serie. Inmiddels hebben we alle twee de seizoenen gekeken. Eerst vonden we het een beetje vreemd, maar hoe langer je kijkt, hoe leuker het wordt! Door dit artikel op Misslipgloss zijn we nu begonnen met het kijken van de serie Modern Family.

10

11

Leading Lady van Essie op mijn nagels! Dit lakje is zo leuk 😀

12

Gezellig, een potje met pennen neer gezet. Staat leuk!

13

Tim hing mijn nieuwe lamp op! Ik kocht hem in de aanbieding voor 12,50 bij de Leen Bakker (of… was het de Kwantum?), vond hem wel schattig voor mijn kantoortje. Er is alleen een dingetje: hij galmt. Dus als je praat klinkt het heel hol, haha. Nog even kijken wat ik daarmee aan moet, hahaha.

14

Favoriete kaars op het moment, deze is echt goddelijk.

15

Jum, warme chocolademelk met marshmallows…

16

Is altijd zo ooi: wanneer ik vroeg ga werken zie ik de zon opkomen. Zorgt altijd voor mooie plaatjes!

17

Dubbel gezellig: kaarsje en pennen! De pennen heb ik na een tip op Instagram overigens andersom gezet, dit zodat de stiftjes op die manier niet uitdrogen. Had ik zelf helemaal niet aan gedacht, maar vind het eigenlijk wel heel erg slim!

18

Haha, je merkt altijd heel erg aan mijn hoofd wanneer ik ben aangekomen. Niet dat ik nu een dik hoofd heb, maar gewoon eh… iets voller dan mijn ‘normale’ hoofd, haha.

19

Dit gebruik ik op aften. Echt waar; kan niet meer zonder! Het verdooft een beetje, en soms doen die dingen zo onwijs veel zeer dat een klein beetje verdoving echt een onwijs verschil kan maken. Heel blij mee dus!

20

Brillie!

21

Wederom een artikel waarop ik heel veel positieve reacties kreeg. Fijn om te zien dat ik mensen kan helpen met mijn blogjes!

22

En voor de verandering nog een kopje warme chocolademelk! Heel lekker met de pure chocolademelk van… hoe heet dat bekende merk met chocolademelk? Ik weet het niet eens, haha. Pure chocolademelk dus!

Qua gezondheid ga ik misschien even een aparte update schrijven, want ik vind het stom om aan het eind van een diary elke keer te  zeggen hoe crappy  mijn gezondheid is. Maar dit was dus mijn week! Ik ben vooral heel erg veel binnen geweest, de ultieme herfstervaring zullen we het maar noemen, hihi. Hoe was jouw week? Ook kunnen genieten van de herfst?

DELEN:

43 reacties

 1. Kelly Caresse 9 november 2013 / 07:23

  Hele leuke diary met gezellige herfst sfeer foto’s! De kaneel kaars lijkt me echt goddelijk! En ik krijg zin in chocomel met marsmellows en slagroom (ik hou niet zo van chocomel maar voor de toppings ga ik ervoor hihi)

 2. Joyce 9 november 2013 / 08:44

  Leuk overzichtje! En wat een leuke lamp hebben jullie!

 3. Tineke 9 november 2013 / 09:36

  NomNom Chocolade melk en meloen!! Die nagellak van Essie is zoooo mooi!
  Liefs

 4. Lisa 9 november 2013 / 09:50

  Dat van die knie stoten begrijp ik volkomen, dat heb je ook wanneer je je kleine teen stoot;) Die luchtfoto lijkt wel op een klein schilderijtje:) Echt een bijzondere foto vind ik

 5. Rianne 9 november 2013 / 10:41

  Wow, dat bullet journal lijtk mij perfect, Thanks for sharing again. Anders had ik het gemist en volgens mij is dat perfect voor mij, mijn chaptische geest en mijn gebrekkige energie.

  • Rianne 9 november 2013 / 10:42

   En misschien moet ik mijn leesbril even opzetten voordat ik reacties ga typen.

 6. Ise 9 november 2013 / 10:46

  Je hebt er weer een vrolijke diary van gemaakt! Oh en die chocomel, hmmm.

 7. Suzanne 9 november 2013 / 10:49

  Dat essie lakje is prachtig! Zelf scoorde ik ook een mooi bordeaux rode lak van Essie. Leuke foto’s! Chocomelk is always a good idea!

 8. Jessie 9 november 2013 / 10:53

  Ik vind je foto’s vooral veel gezelligheid uitstralen; echt perfecte herfstfoto’s 🙂 ik heb je bullet journal en blogtips posts vast in een nieuw tabblad open gezet om hierna te lezen want zo’n zaken vind ik altijd erg interessant. Ik heb trouwens wat boekideetjes opgedaan door je foto met je pennen

 9. Isabel Cristina 9 november 2013 / 11:28

  Superleuk om te lezen! Wat een handig ding voor in de douche! Ik ga gelijk even langs de winkel! 😀

 10. Nieke 9 november 2013 / 11:30

  Wat een super fijne foto’s! Ik vond Girls eerst ook een beetje gek, vind het eerste seizoen ook nog steeds een stuk beter dan de tweede. Maar even afwachten wat het volgende seizoen wordt… En de chocomelk, yummie!

 11. weheartfit 9 november 2013 / 11:37

  Ik vind je bril erg leuk staan! En dat spul voor aften gebruiken ik ook al jaaaaren. Werkt prima!

  Wat heerlijk dat je zoveel goede reacties hebt gekregen op je artikels, helemaal terecht. Ben benieuwd naar de blogttips van morgen en eogenlijk nog meer naar de post over je gezondheid.

 12. Nancy 9 november 2013 / 12:20

  Modern Family is echt superleuk! Mijn vriend en ik hebben al meerdere seizoenen gekeken de afgelopen jaren en het is echt heel erg grappig! Girls nog niet gezien maar ik hoor er veel goede verhalen over.
  Mijn nieuwe obsessie is Once Upon A Time, heb je dat wel eens gezien?

  XOXO
  Nancy

 13. Manon 9 november 2013 / 12:43

  Wat een leuke foto’s . Ik vind dat tijdschrift van happinezz ook leuk en wat lekker dat je spekjes bij de chocolademelk doet

 14. Kimberley 9 november 2013 / 13:45

  Hmm die chocomel ziet er heerlijk uit! Hopelijk gaat het snel beter met je gezondheid

 15. Saskia 9 november 2013 / 15:26

  Leuk om te zien! Ik heb ook een bolsius geurkaars gekocht alleen vind deze niet zo veel geur afgeven. En lekker pure chocolademelk!

  • Lisanneleeft 9 november 2013 / 16:25

   Oh, deze kaneelversie echt wel! Geeft geen geur in zijn eentje aan een complete huiskamer, maar mijn kantoor laat hij heerlijk naar kaneel ruiken 🙂

 16. Summer 9 november 2013 / 15:38

  Ik heb deze maand ook echt al veel te veel chocolademelk gedronken, haha!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 17. Charlotte 9 november 2013 / 16:15

  Dat Essie lakje is zo mooi <3
  Leuk gedaan met die pennen ^^

 18. Tamarah 9 november 2013 / 16:47

  Fijne diary om weer te lezen! Niets is zo fijn als met relaxte kleding op de bank met een tijdschrift!

 19. Marloes 9 november 2013 / 17:25

  Superleuke foto’s! En ik vond je artikel ook echt heel fijn van tips voor bloggers en bezoekers. Thanks daarvoor!

 20. Lenneke 9 november 2013 / 17:31

  Ik krijg echt altijd een zen gevoel van jouw diary!

 21. Jolanda 9 november 2013 / 18:06

  Oei ik krijg nu toch wel heer erg zin in chocolademelk :P. Toch eens even dat blogje opzoeken over het bulletjournaal, die heb ik gemist, maar ben nu wel nieuwsgierig :). Fijne week!

 22. Donsjes 9 november 2013 / 18:32

  Ja, die bulletjournal, die is hier ook blijven hangen. Ik had al een boekjessysteem, maar er zit nu iets meer consistentie in. In november ben ik volgens dat bulletsysteem begonnen en het bevalt. Maar uiteraard schrijf ik al de rest (kladversies van blogposts, boodschappenlijstjes, beoordelingen van leerlingen,…) er ook in. Het is wel leuk, zo alles in één boekje. De kalender heb ik naar het toilet verhuisd, en dat werkt prima. Nu is mijn man ook EIN-DE-LIJK mee met wat er op het programma staat 😀

 23. Geanne 9 november 2013 / 18:55

  Leuke foto’s meid! Die geurkaars met kaneel lijkt me heerlijk! Oh, en Essies; Leading Lady moet ik echt eens gaan kopen, ik hoor alleen maar positieve reacties!

 24. Hester 9 november 2013 / 21:31

  Ik ben nu alweer toe aan vakantie, loop mezelf echt een beetje voorbij soms haha. Maarja dat verschilt ook per dag. Ik vind jouw diary in elk geval weer heel leuk! Was het merk niet Nesquick ofzo?

 25. Tiffany 9 november 2013 / 22:14

  Hihi wat een fijne week met al die herfstdingetjes! Ikzelf heb er nog niet echt van kunnen genieten, altijd maar werken. Maar die series, ohja! Mijn vriend en ik ook, dezelfde volgorde als jij. Eerst keken we Girls, super serie (wordt inderdaad beter naarmate je meer kijkt) en nu Modern Family aan het verslijten 🙂 Ik hou van geurkaarsen, kaneel is zalig!

 26. Kimberly 10 november 2013 / 09:18

  Ik wil die kaars en warme chocolademelk hmmmm! Trouwens dat van die pennen is echt heel erg handig moet ik ook even gaan doen denk ik

 27. Dagmar 10 november 2013 / 10:05

  Wat een mooie diary! Echt mooi dat je zoveel mensen kunt inspireren en letterlijk vooruit kunt helpen met je blog; super! En die choco foto’s: ja je inspireert mij ook om het steeds meer te drinken haha 😉 Xx

 28. Jolien 10 november 2013 / 16:57

  Mmm, die chocolademelk met marshmallows! En dat ding tegen de aften gebruikte ik vroeger ook altijd. Ik vond dat altijd een beetje lekker, haha heel raar!

 29. Linda 11 november 2013 / 01:49

  Heel leuk overzichtje weer!
  En die geurkaars is inderdaad goddelijk, bij mijn schoonmams stond hij ook aan en ik was verkocht!
  Leuke inkopen gedaan en fleurig al die pennen in een potje. Heb ze zelf in een paars vaasje staan 😀

  Liefs, Linda

 30. Jenny 11 november 2013 / 19:19

  Pfff nu heb ik ook heel erge trek in warme choco. Maar goed dat ik geen mini marshmellows en slagroom in huis heb, ben een beetje op dieet. En wat slim van die stiftjes op z’n kop ja. En dat aftenspul dat prikt toch eerst als de pest? Volgens mij heb ik deze ook eens geprobeerd.

 31. Jhemyla 12 november 2013 / 12:32

  Ik zie dat je een macbook pro heb. Ik twijfel nog heel erg tussen de air en pro!

 32. merel 20 november 2013 / 16:13

  Wat ben je toch een sterke vrouw! Ongelofelijk hoe positief jij in het leven staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.