DIARY: How you doin'?

In de enquete (van laaang geleden) gaven mijn lezers aan meer te willen weten over mij. Vaak vergeet ik dit nog wel een beetje, maar vandaag dacht ik er weer aan. Ik heb weer iets te vertellen dus ik denk dat het leuk is om een update te geven over hoe het gaat! Zelf word ik er heel vrolijk van en hopelijk jullie ook!

In een woord: GOED!!! Ik heb minder pijn. Ik voel me een stuk beter dan normaal, ben super vrolijk en geniet met volle teugen van wat ik allemaal doe. Alles is zo veel fijner met minder pijn! Maar het is wel ontzettend raar voor mij om opeens minder pijn te hebben. Ik zal het proberen uit te leggen.

Normaal gesproken heb ik een goede regelmaat en balans in mijn leven. Ik weet wat ik wel en niet kan, waar mijn grenzen liggen. Ik word aardig beperkt door de fibro maar daar kan ik prima mee omgaan. Maar als ik dus opeens meer kan moet ik opnieuw balans zoeken.

Als je mij kent dan weet je dat ik behoorlijk enthousiast ben en ik wil alles eruit halen wat erin zit. Ik ben een echte levensgenieter! Dan zijn die nieuwe grenzen opeens zo weer bereikt. Dat is dan weer een beetje een tegenvaller (haha, soms denk ik dat ik spontaan weer normaal/genezen ben, dream on Lisanne! Is al zo vaak gebeurd)

Maar de laatste dagen voel ik me dus beter, heb ik mijn grenzen opgezocht (en eroverheen gegaan) en genoten van alle dingen die ik weer meer kan. Ik ben zo blij!!! De dingen die ik de afgelopen dagen gedaan heb bijvoorbeeld:

 • Donderdag 3 uur gewerkt en daarna naar de diplomauitreiking van mijn broertje geweest en daar op hakken gelopen en met veel mensen gepraat. Wow!
 • Naar de huisarts gefietst, een brief gepost, naar mijn nieuwe huisarts gefietst, en weer naar huis. Ik denk wel 6 km. Op mijn gewone fiets!
 • Woensdag ben ik de hele dag bezig geweest voor de FES en een klein beetje voor mijn blog. En verder is Tim volgens mij nog geweest, maar dat weet ik niet meer (toch nog een beetje vergeetachtig dus, haha). Dit is overigens ook de dag waarop ik die grens gevonden heb, haha.
 • Dinsdag op mijn gewone fiets naar mijn werk gegaan en daar 4 uur gewerkt in plaats van de 3 uur die ik normaal doe.
 • Maandag naar het strand gefietst op mijn gewone fiets, super fijn!

Zoals je ziet ben ik groot fan van fietsen, haha. Voor de duidelijkheid: normaal fiets ik elektrisch en ik vind het heerlijk om zonder ondersteuning te kunnen fietsen.

Als ik wat minder aandacht besteed aan mijn blog dan komt het doordat ik mezelf overschat heb en geen energie (of tijd) meer over heb om te bloggen. Dat jullie dat even weten. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen hoe deze week was. En morgen zien jullie natuurlijk de foto’s van deze week! En hoe is het met jullie? 😀

11 reacties

 1. Lydia 6 juli 2012 / 08:44

  Wauw, wat cool! Weet je ook waardoor je je zo goed voelt nu? (Of heb ik iets gemist?) Mocht je straks weer een terugval krijgen, dan heb je in ieder geval met volle teugen genoten van deze periode. 😉

  • Lisanneleeft 6 juli 2012 / 13:51

   Medicijnen, dat heb je niet gemist want ik heb het niet vermeld. Een beetje omdat ik medicijnen niet wil promoten, is natuurlijk niet iets wat ik iedereen aanraad :p

   • Lydia 6 juli 2012 / 16:57

    Nouja, als het voor jou maar werkt. ^_^ Ik vind het juist super, als je medicatie aanslaat kun je daar een beetje op vertrouwen dat je zo energiek blijft, denk ik. 🙂

 2. Lizzy 6 juli 2012 / 12:09

  Wat fijn dat je je weer goed voelt! Wat heb je veel gedaan de afgelopen week! Goed gedaan Lisanne, echt waar.

 3. Rianne 6 juli 2012 / 15:30

  Wat fijn dat je niet meer zo’n pijn hebt.. Het is wel moeilijk voor te stellen, maar ik geloof dat dat een hele opluchting is! Geniet er lekker van!

 4. Flo 6 juli 2012 / 20:23

  Fijn dat het goed met je gaat! Dat is altijd leuk om te lezen! x

 5. Debbie Peteri 6 juli 2012 / 21:21

  Super prestaties! Het zou toch geweldig zijn, als je met medicatie meer kan en minder pijn hebt? Je hoeft het zeker niet te promoten, maar als het helpt, mag het zeker wel gezegd/vermeld worden. Extra benadrukken dat het uitsluitend op doktersadvies is en dat je er altijd zeer voorzichtig mee om moet gaan.

  Misschien heb je er al over geschreven, maar heb je eigenlijk wel eens een pijndagboek bijgehouden / bij moeten houden?

  Een heel goed & energiek weekend gewenst met zo min mogelijk pijn! Geniet ervan! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.