DIARY: IKEA kast, verstandskiezen trekken & lekkere smoothies!

Alweer een weekje voorbij! Deze week was wel een drukke voor mij: veel grote inspanningen. Nouja, twee grote inspanningen, dat is veel, haha. Mijn kast werd in elkaar gezet en mijn verstandskiezen getrokken. Maar voor de rest deed ik nog meer leuke dingen, kijk mee naar de rest van mijn week!

diary-april-2015-1

1

Mijn nieuwe top, hij is van C&A! Mijn eerste ‘crop top’, haha. Ik had hem al in de winkel zien hangen en gepast, maar ik wist niet zo goed wat voor broek ik erbij aan moest zonder in mijn blote buik te staan. Nu wist ik zeker dat ik twee broeken in de kast had waar het bij kon, dus kocht ik het shirt! Helemaal blij mee.

2

Tsja, zo gaat dat bij mij: wanneer ik heb gefilmd of foto’s heb gemaakt ben ik daarna te uitgeput om het op te ruimen. En wanneer ik weer energie heb heb ik ook te veel enthousiasme en begin ik weer aan iets anders in plaats van eerst de troep op te ruimen. Dus, dan ligt het er nog een paar dagen zo bij, hehehe.

3

We waren even in de Gamma om te kijken naar verf, toen ik een potje tegen kwam dat exact dezelfde kleur was als mijn nagellak! Zo grappig. Ik draag hier Mint Candy Apple van Essie.

4

De winactie kwam online! Je kan nog meedoen, zie de blogpost.

5

Eventjes bezig geweest met kleuren, was alweer een tijd geleden dat ik dat voor het laatst deed!

6

Winactie! Het is echt een typisch pakketje dat ik zelf ook wel zou willen winnen.

7

Mijn uitzicht… pijn!

8

Deze kistjes verkopen ze sinds april bij IKEA, zijn zo leuk om mee te DIYen! Ik wil ze ook graag, nog even denken wat ik ermee wil doen…

9

Terwijl ik druk bezig was met opruimen kwam ik deze oude telefoons tegen, hahaha. Old school!

10

Mijn werkplekje! Grappig: mijn beeldscherm lijkt best klein zo, terwijl het een 27 inch scherm is.

11

Nieuwe nagellakjes! Deze kreeg ik opgestuurd en dat vond ik wel heel erg leuk, ik heb er namelijk in de winkel wel vaker naar staan kijken. Het zijn lakjes van Sally Hansen die een gel-effect zouden geven zonder lamp… De gele kleur was helaas niet zo’n succes: dekte niet zo goed en was er in een paar dagen weer af. Dan gebruik ik liever mijn Sensationail gellak met lamp! Maar ik heb nog een kleurtje gekregen, wie weet dat die fijner is.

12

De IKEA bestelling kwam binnen. Zo leuk!

13

De nagellak op mijn nagels. Ik denk dat dit wel vijf laagjes waren, haha. En je ziet het niet op deze foto, maar het was alles behalve netjes, lakken ging wat lastiger dan met gewone nagellak.

14

Mijn tijdelijke werkplekje: in de woonkamer! De kast werd namelijk gebouwd in mijn kantoor.

15

Stapeltje planken… Binnenkort komt er een volgende kantoor metamorfose update!

16

Mijn overlevingsplankje: medicijnen en water! En een schattig placemat van Hema.

17

Selfie!

18

Ik maakte een video over de kast. Zo blij mee!

19

Tim bestelde van de bon die hij had gekregen als kerstpakket dit massagekussen voor mij. Super lief! Ik heb hem inmiddels een paar keer gebruikt, het is best fijn (maar ‘gewoon’ masseren is een stuk fijner, vind ik zelf!)

20

Die jumpsuit met bloemetjes vind ik HEEL erg leuk! Misschien eens naar kijken in de winkel, op zo’n foto zie je toch nooit helemaal hoe een kledingstuk is, zeker niet als we het over kleding van Action hebben…

21

Mijn blogpost over de nieuwste Flow Special kwam online!

22

Donderdag… de dag dat ik naar de tandarts moest. Tandsteen verwijderen, een gaatje vullen én twee verstandskiezen trekken. Normaal heb ik al behoorlijk veel last van bijvoorbeeld een gaatje vullen (is een grote inspanning voor mijn lijf en daarna heb ik gewoon veel meer pijn en voel ik me zieker), maar die verstandskiezen… brrr, daar had ik echt geen zin in want daar heb je natuurlijk nog meer last van! Maarja, nu heb ik geen verstandskiezen meer over, hebben we dat ook weer gehad. Ging trouwens hartstikke soepel, ze waren er in no time heel uit. Ik heb wel veel last van zulk soort dingen, maar wat betreft de ligging van mijn verstandskiezen (ook mijn andere twee) heb ik mega veel geluk gehad. Je hoort er nogal eens horrorverhalen over, dus ik ben blij dat het allemaal soepeltjes liep, haha.

23

Aan de smoothies! Deze was met banaan en mango.

24

Ik heb in elk geval genoeg rietjes, hahaha.

25

Chillen in bed. Donderdag had ik na het uitwerken van de verdoving veel last, maar ik heb gewoon de hele avond in bed series gekeken, dan gaat de tijd zo voorbij. En ik kon nog lachen zoals je ziet op de foto!

26

Mijn avondeten van donderdag: smoothie met blauwe bessen, banaan, sojamelk en havervlokken! Dat laatste is echt een aanrader als je alleen door een rietje kan ‘eten’, die havervlokken zorgen ervoor dat het lekker vult.

Gisteren kon ik alweer wat zachte dingen eten (wel onhandig want aan beide kanten is dus een kies getrokken haha), ik denk dat het in no time weer prima gaat. De nachten zijn alleen even vervelend, ik word steeds wakker van de pijn. Maar ook dat overleef ik wel weer! Gewoon rustig aan doen.

Dus… dat was mijn week! Lekker bezig geweest met de IKEA kast en dus met mijn verstandskiezen. De een leuk, de ander nuttig. Hoe was jouw week?

38 reacties

 1. lauri 4 april 2015 / 07:01

  Dat is inderdaad een redelijk drukke week. Ik moet volgende week naar de tandarts en dat staat bij mij ALTIJD gelijk aan gaatjes vullen, dus ik ben benieuwd. Aankomende week komt als t goed is mijn eerste flow op de deurmat ipv uit de winkel. Door al jouw leuke blogposts daarover werd ik nieuwsgierig en na een paar keer in de winkel kopen heb ik maar een abonnement genomen hihi. Veel succes volgende week xxx

 2. Celeste 4 april 2015 / 07:13

  Wat een leuke diary weer! Viel me gelijk op dat je super leuke kleurtjes nagelijk op hebt gehad de afgelopen week! Ik heb gelukkig nog nooit mijn verstandskiezen hoeven laten trekken haha. Lijkt me een paar daagjes erg lastig haha 😉

 3. Marion 4 april 2015 / 07:14

  Klinkt alsof je een behoorlijk goede week hebt gehad. Fijn. Ik wil toch nog even zeggen dat ik het echt waardeer dat het ook laat weten als je mindere dagen hebt. Vaak zie je alleen maar heppiedepeppie gezichten voorbij komen en dan vraag ik me altijd toch weer af of dat wel zo realistisch is. Bij jou heb ik dat nooit. Ik ben blij als ik jouw lachende gezicht voorbij zie komen hoor, begrijp me niet verkeerd, maar ik waardeer het ook dat je de slechte dagen met ons deelt. Voel me daar toch een beetje door gesteund. Hoop dat je weer snel alles kan eten. Verstandskiezen trekken… brrrrr!

 4. Nicky 4 april 2015 / 07:51

  Veel beterschap! En ik ben benieuwd naar hoe je bureau uiteindelijk wordt!

 5. Sylvia 4 april 2015 / 07:59

  Ik ben als de dood dat mijn verstandskiezen eruit moeten, fijn om te lezen dat het meeviel 🙂 Die tand-stoelen, briljant xD

 6. Tessa 4 april 2015 / 08:20

  Die kistjes uit de nieuwe collectie van Ikea zijn zo leuk! Veel sterkte met de verstandskiezen, hopelijk wordt de pijn snel minder.

 7. Elize 4 april 2015 / 08:20

  Oeh ik ben zo bang voor als m’n verstandskiezen eruit moeten. Ik zou willen dat ik het eerder had gedaan (er wordt al jaren gezegd dat het ooit eens moet) want ik ben pas bang voor de tandarts geworden toen het een keer misging met verdoven 1 jaar terug (m’n hele hoofd was verdoofd tot m’n nek aan toe behalve m’n mond en m’n hoofd is nog lang half verdoofd gebleven). Fijn om te horen dat het bij jou goed is gegaan. Ben ik ook weer een beetje minder bang haha! Hopelijk is de pijn snel helemaal weg!

 8. Anita 4 april 2015 / 08:25

  Fijn dat het trekken van je verstandskiezen meeviel, hier ook nooit problemen mee gehad gelukkig! Zien eruit als heerlijke smoothies. Mijn week was op en af maar ik kijk uit naar komende week want dan gaan we de pup ophalen 🙂

 9. Marieke 4 april 2015 / 08:42

  Gelukkig dat het verwijderen van je verstandskiezen vrij soepel ging! Die gele nagellak vind ik mooi, maarja vijf laagjes ervan op moeten doen is wel erg veel werk…

 10. Sophie 4 april 2015 / 08:51

  Wat fijn dat het niet helemaal dik is geworden! Ik liep twee weken met een hamsterwang rond (heeel mooi). En ja wat een fijne kast! Er past zoveel in!

 11. Eline 4 april 2015 / 09:13

  Wauw je hebt niet stil gezeten, nee! Wat heftig dat je verstandskies eruit moest. Ik heb het gelukkig nog niet hoeven meemaken.

 12. Julia 4 april 2015 / 09:36

  Zo, je hebt inderdaad geluk dat je verstandskiezen zo makkelijk getrokken konden worden! Bij mij lagen ze beneden zo’n beetje overdwars, dus ik moest daarvoor naar de kaakchirurg 🙁
  Ik ben trouwens erg benieuwd hoe je kantoor geworden is!

  • Lisanneleeft 4 april 2015 / 11:48

   Ik moest voor die onderin ook naar de kaakchirurg, maar zelfs daar ging het allemaal hartstikke soepel, hehe. Gelukje!

 13. lifesabout 4 april 2015 / 09:57

  Haha gelukkig kon je nog lachen na de tandarts! Je wordt inderdaad bang gemaakt met verhalen. Herkenbaar puntje hoor, ergens mee bezig zijn geweest maar geen puf meer hebben om het op te ruimen….niet handig 😉

 14. Nicetobeout 4 april 2015 / 10:07

  Toevallig vond ik van de week ook een oude mobiel van mij en ik moet zeggen dat ik die nog best gaaf vond haha.

  • money 4 april 2015 / 10:34

   leuke diary weer! als ik je feedback mag geven die absoluut apbouwend bedoeld is; zou ik wat minder ‘haha en hihi’ gebruiken. ik spreek uit ervaring want heb die neiging ook weleens in stukjes maar leest m.i prettiger zonder. Ik lees je blog graag dus vooral je eigen ding hiermee doen (of niet ;-)).

   • Lisanneleeft 4 april 2015 / 11:46

    Thanks! Juist goed dat je het zegt, ik doe het namelijk onbewust (net als mijn overmatige gebruik van uitroeptekens die moet ik ook altijd schrappen!)

 15. Vanessa 4 april 2015 / 10:30

  Leuke diary! Die smoothies zien er heerlijk uit, en dat gele kleurtje op je nagels is heel vrolijk. Zo is de lente toch al een beetje in huis hè? 😉 Fijn dat het goed is gegaan bij de tandarts. Enkele jaren geleden heb ik al één verstandskies laten verwijderen en eigenlijk ging dat ook vlot. De pijn is idd wel lastig!

 16. Hester 4 april 2015 / 11:10

  Verstandskiezen verwijderen lijkt me geen pretje, maar volgens mij scheelt het wel dat je gewend bent om pijn te verdragen – of nouja, het deed natuurlijk ook wel weer extra pijn bij jou, maar toen mijn zus ze liet trekken was het echt ‘nieuw’ voor d’r dat ze constante pijn had haha. Beterschap nog wel 🙂 Ik had trouwens een fractie van een seconde het idee dat je je nagels in de verf gedoopt had, zó exact hetzelfde!

 17. Sofie 4 april 2015 / 11:15

  Erg benieuwd naar de kast, nog steeds, haha!
  Hopelijk snel van de extra pijn van de tanden af, maar het klinkt wel alsof je op goede weg bent!

 18. Carlijn 4 april 2015 / 11:47

  Ik heb die nagellak met gellaagje laatst ook geprobeerd. Ik vond er ook weinig gel aan, maar bij mij dekte de kleur wel gewoon. Ik had een rood/roze kleur, misschien dat het daar dan aan ligt.

 19. Eline 4 april 2015 / 12:10

  Je kan een heleboel smoothies drinken voordat je rietjes op zijn!

 20. Elbrich 4 april 2015 / 13:02

  Veel en fijne foto’s! Wat leuk van die nagellak, ik dacht dat je je vingers er even in had gedaan haha.

  Liefs, Elbrich

 21. Marloes/GLAMOURMOES 4 april 2015 / 14:08

  De smoothies zien er lekker uit! En gezond. Wat fijn dat de verstandskiezen er gemakkelijk uit gingen! Ik heb ze alle vier nog!

 22. Miss Paperfection 4 april 2015 / 15:07

  Ben blij dat het zo vlot ging met je verstandskiezen. Ik heb er een paar jaar geleden 4 laten trekken, wat geen lachertje was. Het verstandigste is natuurlijk er geen te krijgen 😀

 23. Tamarah 4 april 2015 / 15:10

  Oeh verstandskiezen trekken, fijn voor je dat het mee viel. Ik moest ervoor naar de kaakchirurg en had wel een beetje een horrorverhaal inderdaad. Ben blij dat ze er nu allemaal uit zijn. En leuk dat je weer een metamorfose hebt wat betreft je kantoortje! Ben benieuwd!

 24. Wendy 4 april 2015 / 16:27

  Ik moest zo lachen toen ik die kiezen-krukjes zag! Die stonden er bij mijn oude tandarts (waar ik zat toen ik nog een klein meisje was) ook. 🙂 Ik vond ze altijd helemaal geweldig en MOEST er op zitten. Ik was zwaar teleurgesteld als ze al bezet waren door andere kinderen.

 25. Simone 4 april 2015 / 17:12

  Ik heb ook eens een verstandskies laten trekken, maar die was nog niet door, dus ik moest onder narcose bij de kaakchirurg. Het eten is in het begin inderdaad een beetje lastig, maar dat komt allemaal goed hoor! Ik heb trouwens echt heel erg veel bewondering voor je! Succes met eten!

  • Lisanneleeft 4 april 2015 / 18:39

   Ieh, dat heb ik nog nooit gehoord: onder narcose bij de kaakchirurg!

   Ik kan nu alweer een stuk makkelijker eten gelukkig, vandaag sushi 😀

 26. Monique 4 april 2015 / 17:13

  Fijn dat je verstands kiezen trekken zo soepel ging. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe je kantoor geworden is!

 27. Anneleen 4 april 2015 / 19:36

  Fijn dat je niet te veel last had van je wijsheidstanden! Ik heb ze in december moeten laten trekken, onder volledige narcose, omdat ze helemaal verkeerd zaten. Blij dat ik daar vanaf ben! Hopelijk geneest het nog goed! Ik ben al beieuwd naar je kantoortje! Fijn paasweekend! X

 28. Nathalie 4 april 2015 / 20:09

  Wat een drukke week!
  De tandarts, brrrr ik ben blij dat ik niet hoef voorlopig!

  Fijne paasdagen!

  Groetjes,
  Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.