DIARY: In de krant, DIY & Rise up quote!

Yay, eindelijk weer een gewone blogpost! Deze week was een beetje een gekke, mijn blog deed namelijk een beetje raar. Daarover vertelde ik gisteren al. Dus mijn week was een beetje anders dan normaal. Maar gelukkig kan ik je vandaag toch nog gewoon laten zien hoe mijn week was.

diray-mei1

1

Super raar, Tim en ik stonden ineens in de krant! Ik weet natuurlijk vanwege mijn blog wel een beetje wat mag en wat niet mag qua gebruik van foto’s, maar zomaar een foto van een blog af vissen mag duidelijk niet. En deze foto komt dus van mijn blog, hehe. Nu vonden wij het niet erg (eigenlijk gewoon wel leuk!), maar wel heel erg raar dat een krant dit dus gewoon zonder toestemming plaatst!

Tim heeft uiteindelijk een paar telefoontjes gepleegd erover, maarreh… tsja, niet de complete redactie is op de hoogte van de regeltjes op dit gebied. Bizar toch?

2

Ik was creatief bezig met mijn kunstwerkje. Hierover kwam al een blogpost online! Je leest hem hier.

3

Lekker in bed liggen en naar buiten staren. Saai!

4

Deze print kreeg ik van Kirsten, super lief! Ik stuurde Tim naar de winkel om een lijstje te kopen, hihi. Hij komt van vanmariel.nl en ik vind deze quote echt super leuk. Perfect voor in mijn slaapkamer!

5

Gelukkig ging het zondag iets beter en kon ik even naar buiten. Ik kocht deze sponsjes bij Wibra, die zijn handig!

6

Jaaaa, er gebeurt iets! Nu nog in leven houden…

7

Dit lakje van Rimmel is super fijn. Je weet nooit met witte nagellakjes of ze goed dekken, vaak is dat niet het geval. Bij deze wel! Ik kreeg hem eigenlijk samen met rood, blauw en oranje, voor koningsdag. Maar ik deed lekker alleen wit op, haha.

8

Mijn site lag eruit. Eerst baalde ik er heel heel heel erg van, daarna iets minder. Het went, denk ik, haha.

9

Zo’n week was het op sommige momenten heel erg. Ik weet niet meer welke dag het was, maar vlak voor het slapen verloor ik in mijn kantoor mijn bewustzijn en vond Tim me op de grond. Stomme momenten. Ik ben blij dat ik dat zelf niet hoefde te zien (of bijvoorbeeld Tim zo op de grond te vinden, ieh).

Ik voelde me gewoon heel erg uitgeput afgelopen week en had veel pijn, denk dat het daardoor kwam.

10

Outfit! Elke keer dat ik een foto plaats waar ik deze top aan heb krijg ik vragen over waar ik hem heb gekocht. Helaas is het een oude collectie en een onbekend merk! Maar wel een heel leuk topje, snap dat mensen er benieuwd naar zijn.

11

Weer creatief aan het doen! Da’s nog net even  leuker op zo’n schattig bordje.

12

Over schattige bordjes gesproken, hoe vrolijk ziet dit eruit? Was ook lekker overigens.

13

Twee jaar geleden. Deze foto maakte ik vlak voordat ik op de fiets stapte en naar mijn werk ging (ik werkte op de financiële administratie van een stichting in de ouderenzorg). Een heel contrast met hoe het nu met me gaat! En ik ben nu een stuk zwaarder (ik probeerde de broek van deze foto laatst aan te doen…… lukte niet).

14

En deze van drie jaar geleden! Voor het Assaut. Dat is een feest op Tim zijn opleiding, ze zijn altijd twee weken bezig met opbouwen en het feest zelf duurt drie dagen. Ik ben echt blij dat ik de eerste drie jaar wel met Tim mee heb gekund. Wel altijd wat korter, maar toch.

Nu Tim officier is hoeft hij niet meer mee te doen aan de opbouw van het Assaut, maar hij heeft donderdag achter de bar gestaan waardoor hij nu kaartjes heeft voor vanavond! Ik ga nog even kijken of ik mee kan. De extra pijnstillers zitten er alvast in, nu maar duimen dat het gaat lukken!

15

Deze DIY kwam online op mijn andere site. Aangezien Lisanneleeft het niet deed ging ik daar maar weer eens mee bezig!

16

De bezoekeraantallen van Lisanneleeft. Uiteindelijk bleek de Google Analytics code er ook niet meer goed in te staan, maar toch. De site was zo slecht te bereiken, logisch dat er bijna niemand op kwam.

17

Outfit! Met een blote buik. Ik vind het eigenlijk wel leuk staan. En All Stars, ik droeg deze week veel All Stars!

18

Selfie! Donderdag keek ik even of ik nog foundation had liggen die ik zou kunnen gebruiken. Al zo lang geen foundation meer gedragen! Ik ben een stuk witter dan een jaar geleden bijvoorbeeld, dus wilde even zeker weten dat ik nog een goed kleurtje in de kast had. Gelukkig heb ik een foundation van GOSH die heel erg licht is! Geen concealer die zo licht is helaas (ik heb op deze foto rechts concealer op, links alleen foundation). Nog even kijken hoe ik dat doe!

19

Voorbereiden voor het feestje. Douchen, B12 prikje, outfit klaarleggen. Ik hoef me vandaag alleen nog op te maken en aan te kleden!

20

Het was weer suhitime! Lekkerrrr.

Mijn week was een beetje gek dus. Normaal ben ik altijd lekker relaxed bezig met mijn blog, nu kon ik daar weinig mee. En twijfelen over het Assaut, wel gaan,  niet gaan? Ik ben er nog niet uit, ik kijk wel hoe ik me voel! Hoe was jouw week?

DELEN:

33 reacties

 1. Celeste 2 mei 2015 / 07:33

  Wat gek inderdaad dat de krant zomaar een foto overneemt, gelukkig vonden jullie het niet erg, maar toch. Die outfit met de ‘blote buik’ vind ik trouwens echt super leuk! Oh en die outfit met dat witte shirtje ook haha! Ik zie trouwens nu jouw ‘I love mama’ DIY en toen dacht ik SHIT moederdag, helemaal vergeten, vandaag maar even wat maken/kopen! Oh wat erg dit haha. Fijn weekend!

 2. Marion 2 mei 2015 / 07:34

  Wat bizar van die foto. Je zou toch zeker verwachten dat een krant weet hoe het werkt. Die foto uit 2013 zag ik laatst ook op IG. Ik kan niet zien dat je nu zoveel zwaarder bent. Wel vind ik je gezicht een stuk veranderd. Kan niet precies plaatsen wat het is. Misschien je haar…. Ik weet het niet. Fijn weekend!

 3. lifesabout 2 mei 2015 / 08:23

  Getsie wat naar dat je je bewustzijn bent verloren. Lijkt mij zo onzeker voelen. Je hebt je week wel goed afgesloten met heerlijke sushi 😉

 4. Tessa | 52druppels.nl 2 mei 2015 / 08:27

  jaaaren geleden hadden ze ook eens een foto van mij en een vriendinnetje geplaatst in de krant. de kop eronder was ‘drank beschadigd hersens van pubers’. haha! echt!

  • Lisanne-Leeft 2 mei 2015 / 10:59

   Haha, dat is helemaal lullig!

 5. Margot 2 mei 2015 / 09:31

  Gebeurt het vaak dat Tim je zo vindt of dat je alleen weer bij komt? Lijkt me niet fijn! Veel plezier vanavond mocht je besluiten te gaan!

  • Lisanne-Leeft 2 mei 2015 / 10:59

   Verschilt heel erg, soms maandenlang niet, en soms heb ik periodes dat het meerdere keren per dag gebeurt!

 6. Tiffany 2 mei 2015 / 09:36

  Ben blij voor je dat je blog het gewoon weer doet. Ik twijfel bij feestjes etc. ook vaak of ik wel of niet ga. Het is zo leuk maar ook zo zwaar. Ik hoop voor je dat je je vandaag goed genoeg voelt om te gaan!

 7. Sandra 2 mei 2015 / 09:39

  Wat vreemd zeg van die foto. Erg raar dat ze die regels blijkbaar niet kennen. slecht eigenlijk… Ik word helemaal blij van je vrolijke bordjes. Op die manier is je eten nog meer een feestje om te eten! Ik hoop voor je dat het lukt om naar het Assault te gaan. Als het lukt: héél veel plezier meid!

 8. Nadia 2 mei 2015 / 09:58

  Eng dat je je bewustzijn verloor!

 9. Danella 2 mei 2015 / 10:13

  Vervelend van de problemen met je website, geloof dat het nu wel opgelost is toch? (had je artikel van gisteren ook al even gelezen). Hopelijk voel je je goed genoeg om even naar het feestje te gaan, maar ik snap dat niet alles zomaar kan.

 10. Dina 2 mei 2015 / 12:56

  Ik vind dat van de krant nog steeds bizar. Het kan toch niet zo zijn dat ze daar niet op de hoogte zijn van auteurs- en portretrecht?

 11. Jis 2 mei 2015 / 15:06

  Wat gek, zeg, van die foto in de krant… Je zou toch denken dat ze daar toestemming voor vragen, dus niet..
  Voor de rest hele leuk DIARY om te lezen, Lisanne! Liefs, Jis

 12. Kim 2 mei 2015 / 15:15

  Raar dat die krant zomaar de foto overnam zeg… Maar aan de andere kant ook wel heel leuk dat jullie nu in de krant stonden, hihi.

 13. Karen 2 mei 2015 / 16:36

  Jeee, wat heftig dat je was flauwgevallen. Hopelijk red je het feest! Ik ga voor je duimen.

 14. Ise 2 mei 2015 / 16:55

  Ik vind witte nagellak zo mooi! Jammer genoeg is die van mij niet zo fijn haha.. En een mooie foto van je op het assaut!

 15. Vanessa 2 mei 2015 / 17:46

  Leuk overzichtje! Ik heb ook een lichte huid en vind het moeilijk om een goede foundation te vinden. Meestal is de lichtste kleur zelfs nog te donker. Momenteel gebruik ik een CC cream van Max Factor, die is ideaal!

 16. Nienke 2 mei 2015 / 17:50

  Wauw dat zelfs journalisten niet op de hoogte zijn van auteursrechten… Just Wow…

 17. Ilse 2 mei 2015 / 19:53

  Ik ben benieuwd of je nu wel of niet naar het Assaut bent gegaan.
  Ik ben zelf ook erg bleek trouwens. Ik ben gisteren net begonnen met zelfbruiner smeren. Het was de bedoeling om enkele dagen na elkaar te smeren tot ik het juiste kleurtje heb, maar ik denk niet dat ik er vandaag nog de energie voor heb. 🙂
  Ik blijf me er trouwens over verbazen hoe je er toch maar in slaagt om je blog zo goed te onderhouden ondanks je toestand. Petje af, hoor!

  • Lisanne 2 mei 2015 / 21:50

   Ah, dat vind ik lief, dankjewel!

   Ik ben eventjes naar het Assaut geweest 😀 En zelfbruiner, dat deed ik ook altijd, handig spul haha 😀 Ik denk dat ik op de foto in het roze jurkje (2012) ook gezelfbruind had hihi.

 18. Melissa 2 mei 2015 / 20:54

  Jij bent altijd zo creatief, zo leuk! Ik vind je schilderijtje echt prachtig. Hele mooie kleuren. Krijg zelf ook meteen zin om een doek te kopen en verf. En wat een verschil met die foto uit mei 2013 inderdaad, ik hoop echt dat je je snel beter voelt en je weer kan werken en alles. Fijn trouwens dat je blog weer helemaal werkt! Ik vind de layout leuk 🙂

 19. Nicky 3 mei 2015 / 14:14

  Ik heb min of meer opgevangen via Instagram dat je toch gegaan bent. Wat moedig van je! En ja, je blog. Dat blijft sneu hé..

 20. Miriam 3 mei 2015 / 20:17

  Wat leuk om al die foto’s te zien, , ik vind die outfit met dat witte hemdje mooi!

 21. Anneleen 3 mei 2015 / 20:29

  Wat vervelend dat je blog het niet goed deed… Hopelijk blijft ie het nu wel goed doen! 🙂

 22. Shifra 4 mei 2015 / 16:01

  Ik vind het zo sneu om te lezen dat je buiten bewust zijn valt. Het lijkt me zo naar! Hoe voel je je na afloop? Voel je je moe, naar? Ik kan het mij gewoon niet voorstellen hoe vervelend dat allemaal is. En knap dat je nog alleen durft te zijn!
  En hoelang blijf je dan buiten bewust zijn?; Word je vanzelf weer bij kennis als Tim er bijv. niet is? Kan ik het vergelijken met “gewoon” flauw vallen of is het wel echt anders? Lief dat Tim zo goed voor je zorgt en er zo voor je is. Dat denk ik elke keer. Voor jou is het niet niets, maar voor hem ook niet. Ik wens je een fijne week! XX

  • Lisanne-Leeft 4 mei 2015 / 18:02

   Na afloop voel ik me vaak alsof ik in elkaar geslagen ben, hehe. Beetje gekke omschrijving maar een beetje beurs en meer pijn dan normaal! Meestal ga ik dan gewoon in bed liggen met wat extra pijnstillers 🙂
   Verschilt hoe lang ik buiten bewustzijn blijf, ik geloof dat het zelfs weleens 2,5 uur heeft geduurd, maar soms ook maar 1 minuutje of zelfs maar een paar seconden(?). Ik ben me zelf niet heel bewust van hoe lang het duurt! Het is denk ik wel te vergelijken met gewoon flauw vallen, maar soms lijkt het meer op epilepsie (die diagnose heb ik zelfs nog ooit eens gekregen, maar de medicijnen tegen epilepsie werkten helaas niet).

   Als ik mee echt wazig of slecht voel dan ben ik ook niet graag alleen hoor, dan zorg ik het liefst dat er iemand in de buurt is om te helpen. Maar soms voel ik het totaal niet aankomen en is het heel plotseling. Zonde om daar 24/7 bang voor te zijn, vind ik. Als het gebeurt als ik alleen ben dan kom ik inderdaad vanzelf weer bij kennis (en dan heb ik dus vaak écht geen flauw idee hoe lang ik ben weg geweest haha). En jaaa, Tim is super lief, hij zorgt altijd heel lief voor me, ondanks dat het voor hem natuurlijk ook niet altijd leuk is.

 23. Hester 8 mei 2015 / 20:55

  Heftig dat je buiten bewustzijn was! En jullie foto zomaar in de krant, huh, het is op zich logisch dat als je je hoofd op internet zet je ook niet bang bent om in de krant te staan, maar het is wel gewoon jouw beeldmateriaal met copyrights! Toch een eer dat de redacteur jullie foto waarschijnlijk goed genoeg vond 😉 Leuke outfits en het is inderdaad wel een heel verschil met twee/drie jaar terug…

  • Hester 8 mei 2015 / 20:55

   Die tweede site van je kende ik trouwens niet, heb ik waarschijnlijk totaal gemist haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.