DIARY: Is dit een droom?!

Zaterdag, tijd om je te vertellen hoe mijn week was! Het voelde een beetje alsof ik aan het dromen was. Het was zó’n rare week! Maar ook heel leuk, ik zal je de foto’s laten zien.

diary-laatste-oktober

1

Ik kreeg dit super mooie kaartje kreeg ik van een van mijn lezers, Savitri. En mijn lichtpuntjeslepel die ik een tijdje geleden kreeg van Iris ligt op dit moment standaard op mijn bureau. Het helpt!

2

Ik had ineens mega veel trek in een biertje, terwijl ik al jaren geen alcohol meer gedronken had. Dus… ik kocht een glutenvrij biertje en het was LEKKER! En het ging gewoon goed enzo. Dus daar ben ik heel blij mee!

3

Ik versierde mijn Bullet Journal met washitape. Zo ziet hij er lekker vrolijk uit.

4

Gezellig rommeltje op mijn bureau. Inmiddels heb ik dit opgeruimd, maar weer een hele hoop andere troep tevoorschijn gehaald. Ik moet weer opruimen, haha.

5

Outfit!

6

Voordeel van twee camera’s hebben: Je kan foto’s van je camera maken. Super handig!

7

Selfie! Deze dag ging het gooedd

8

En ik kocht een heleboel spulletjes bij Action (het tasje ligt nog steeds naast me op de bult met spullen)

9

Kijk nou hoe gezond ik eruit zie! Ik word zo blij van deze foto.

10

Deze tekst blijf ik zó mooi vinden. Het is de tekst van dit nummer. Ik kan het echt wel honderdduizend keer luisteren!

11

Zo’n mooi kaartje. Hierover kwam gisteren een blogpost online!

12

Woensdag ging ik even heen en weer naar Amsterdam.

WOENSDAG GING IK NAAR AMSTERDAM!!! Met de trein!!!! Cool he? Vind ik heel cool!

Tim ging met me mee, gewoon omdat dat gezellig is en omdat ik een beetje extra hulp had van iemand die mij goed kent, mocht ik dat nodig hebben. Maar dat had ik echt totaal niet nodig! We hebben gewoon een rondje gelopen en hebben wat gewinkeld. En ik kon mijn eigen spullen dragen. Had nauwelijks pijn aan mijn benen (slik nog een shitload aan pijnstillers, maar toch… dit is iets heel groots!)

13

Het was heel gezellig met Tim, maar er waren nog wel een paar dingen waar ik niets van wist die hij eerder had moeten vertellen. Waarom het uit is gegaan is overigens nog steeds hetzelfde, maar het zijn wat details. Wel belangrijke, het had me geholpen als ik het meteen had geweten. Maar daarom was ik een beetje verdrietig. Maar tegelijkertijd ook mega blij, want hallo… ik kon naar Amsterdam! En het ging goed.

Dat is veel belangrijker dan… dan alles!

14

Het gaat goed! Oh, wat zou het fijn zijn als het zo blijft (en beter wordt hihihi).

15

Donderdagochtend ging het niet zo goed, ik had nieuwe injecties nodig: eens in de drie dagen werkt perfect, zo lijkt het nu. En zó lief: mijn vader kwam in zijn pauze tussen de middag naar huis om de injecties te zetten.

16

En TOEN GING IK FIETSEN!!!

Een klein stukje naar mijn postbus. Eerst op mijn elektrische fiets, maar ik had de ondersteuning niet nodig (droom ik?!). Ik was samen met mijn moeder, alleen fietsen gaat nog niet omdat ik het verkeer nog niet zo goed kan overzien. Maar fysiek kon ik dus op de gewone fiets van mijn moeder fietsen. En mijn moeder op mijn elektrische (hoewel dat eigenlijk ook te zwaar was voor haar).

Ik heb gewoon gefietst!

Ik heb gefietst!

Ik kan het wel honderd keer zeggen.

17

Ik ga heel netjes om met mijn camera’s en lenzen… oeps… Lensdoppen zitten nooit op de lenzen, da’s een beetje dom. Ik moet gewoon mijn camera’s netjes opruimen als ik ze niet gebruik…

18

Een beetje (te) optimistisch misschien, maar ik heb mijn Twitter bio even veranderd. Van keihard vechten zonder resultaat, naar vechten mét resultaat. Bizar. Ik realiseer ook dat Lyme naar is en het elk moment weer slechter kan gaan, maar voor nu word ik hier heel blij van.

19

En ik droeg een crop top. Gewoon omdat het kan! En oja… gisteren haalde ik mijn gewone fiets op, die stond bij het oude huis! Tim haalde ook zijn fiets op, dus die kon mooi even met me mee naar huis fietsen, gna gna.

Dus… dat was mijn week. Het lijkt wel een droom, vind je ook niet?

DELEN:

91 reacties

 1. Miranda 31 oktober 2015 / 06:31

  Oh wauw Lisanne, ik ben zo blij voor je. Mooie foto’s ook, je ziet er fantastisch uit! Ik hoop zo hard dat het zo blijft.. Of nog beter wordt, kan dat? Dat je in ieder geval maar nooit meer zó ziek hoeft te worden…. Daar duimen we voor!:)
  Geniet van je weekend!

 2. Simone 31 oktober 2015 / 06:45

  Ik vind het zo geweldig fijn voor je!! Ik kreeg ook echt een glimlach op mijn gezicht van de snapchats waarin je vertelde dat je had gefietst!

 3. Eline 31 oktober 2015 / 07:05

  Heerlijk positieve week heb je gehad, hopelijk geeft dit ook vertrouwen voor weken die gaan komen 🙂

 4. Marlotte 31 oktober 2015 / 07:18

  Wat top dat het de laatste tijd zo goed met je gaat! Ik word zo blij van al die positieve foto’s. Wat heerlijk dat je weer even kan fietsen, zo fijn! Geniet ervan Lisanne!

 5. Marieke 31 oktober 2015 / 07:43

  Wat is dit een fijne diary om te lezen lieve Lisanne. Wat mooi om te zien dat je steeds meer zekf kunt en dat het met je gezondheid voor nu de goede kant op gaat, hou vast zou ik zeggen. En ik wens je een heerlijk weekend toe! Xx

 6. Hilde 31 oktober 2015 / 08:04

  Ik vind het zo ontzettend gaaf voor je dat je naar Amsterdam bent gegaan met de trein!! En dat je hebt kunnen fietsen!! 😀

 7. Sandra 31 oktober 2015 / 08:10

  Jouw enthousiaste en blijheid spat van mijn scherm af. En weet je? Ik zit hier te glunderen van blijheid voor jou! Jij verdient dit zo erg lieve Lisanne. Gewoon naar Amsterdam kunnen, lekker kunnen fietsen, wauw!

 8. Darina 31 oktober 2015 / 08:16

  Wow Lisanne dit is écht Super!!! Ben zó blij voor je, wat heerlijk voor je Amsterdam en fietsen….GEWELDIG!

 9. Marion 31 oktober 2015 / 08:17

  Wat geweldig dat het zo goed gaat dat je naar Amsterdam bent geweest en hebt gefietst. Naar om te lezen dat Tim wat dingen eerder had moeten vertellen. Aan de andere kant vind ik het wel heel fijn om te lezen dat jullie elkaar nog zien. Om de één of andere reden denk ik dat dat jou ook goed doet. Ik hoor soms stellen die uit elkaar gaan en elkaar compleet negeren. Vreselijk is dat. Je ziet er goed uit. Wauw, wat mooi om te zien dat het zo goed met je gaat! Fijn weekend.

 10. Elize 31 oktober 2015 / 08:21

  Ooooh wat fijn! Echt genieten om dit te lezen. Ik ben zo blij voor je! Bijzonder wat die bijtjes blijkbaar kunnen!

 11. Sylvia 31 oktober 2015 / 08:36

  Wat een fijn nieuws allemaal 🙂 Geniet ervan meis, het is je ontzettend gegund!!

 12. Tiffany 31 oktober 2015 / 08:37

  Wat ben ik ontzettend blij dat je zo’n goede week hebt gehad. Wauw!! Fietsen en naar amsterdam gaan, dat is heel wat. Wat fijn dat jij en Tim nog steeds goed met elkaar omgaan.

 13. daphne 31 oktober 2015 / 08:39

  wow! het gaat volgens mij de goede kant op. ik hoop het zo! ergens is het misschien ook wel dubbel? dat tim het uitmaakt omdat hij het niet meer aankon en nu gaat het zo goed met je?

  • Lisanne 31 oktober 2015 / 10:52

   Eerst vond ik dat wel, nu niet meer. Het is duidelijk dat we gewoon niet bij elkaar passen. En ik wil natuurlijk ook niet samen zijn met iemand waarvan ik weet dat hij het niet aan zou kunnen mocht ik weer zieker worden…

   • daphne 31 oktober 2015 / 20:20

    ja je hebt gelijk. ik hoop gewoon dat jij je goed blijft voelen en dat dit het begin is van een stijgende lijn 🙂

 14. Marloes | Budgetproof.nl 31 oktober 2015 / 08:57

  Zoo blij voor je 😀 en het is zo goed om te zien hoe je geniet van alle kleine dingen die voor ons ‘gezonde mensen’ heel normaal zijn. Yay voor de injecties. Het is zoooo onwijs fijn dat je nu resultaat ziet. En fietfieuw, een croptop kun je echt heel goed hebben! Sexy :).

 15. Kelly 31 oktober 2015 / 08:59

  oh wauw !! Ik ben zo blij voor je dat het nu zo goed gaat! Wat een hoop lichtpuntjes 🙂 daar word ik zelfs blij van 🙂

 16. Julia 31 oktober 2015 / 09:00

  Wauw wat een fijne week heb je gehad! Wat heerlijk dat je weer zo veel hebt kunnen doen! 😀 Ik word gewoon helemaal blij van jouw blijheid!

 17. Charelle 31 oktober 2015 / 09:00

  Yay Lisanne! 😀 Wat super tof dat het zo goed met je gaat! Ik hoop echt héél erg dat dat zo blijft en het alleen maar beter wordt!

  En van dat liedje krijg ik ook altijd wel een beetje kippenvel hoor, vind ook dat er toch een soort rauw randje aanzit. De tekst is zo dubbel!

  Fijn weekend! (:

 18. Sandra(hpw) 31 oktober 2015 / 09:02

  Jeetje meis, wat heb jij een geweldige week achter de rug! Toch? Wauw!
  Ik was laatst (toch wel ‘n beetje) verrast dat je een eindje gefietst had, maar nu ik lees dat je óók naar Amsterdam bent geweest én zo’n fantastische week hebt gehad… kippenvel hoor! 🙂 Wat moet dat ontzettend fijn en goed voelen.
  Topper!

  ‘t is natuurlijk te hopen dat het zo goed blijft gaan, dat er geen terugval komt.. ik ga voor je duimen hoor!
  Komt goed 🙂

  Liefs,

 19. Yvonnd 31 oktober 2015 / 09:03

  Oh Lisanne ik werd zooo blij toen ik gisteren je foto zag waarop je buiten met je fiets stond! Het is je zo gegund dat het nu echt beter gaat en blijft gaan. Geniet er lekker van meid!

 20. Linda 31 oktober 2015 / 09:09

  Wauw, wat fijn dat het zo goed met je gaat! Ik duim heel hard dat het zo blijft gaan!! Geniet ervan (maar dat doe je al zo te lezen 😀 )

 21. Frauke 31 oktober 2015 / 09:13

  Wauw! Wat onwijs fijn en goed dat je je beter voelt zeg, hopen dat het zo blijft! Superleuk dat je kon fietsen, naar Amsterdam ging, echt te gek! Geniet ervan 🙂 X

 22. Annemiek 31 oktober 2015 / 09:33

  Wauw, ongelooflijk! Wat fijn voor je.’

  Wel heel typisch dat het sinds de break up ineens een heel stuk beter gaat. Als ik het zo lees, hoeft Tim zich niet zo’n enorme zorgen over je te maken…

  Ik hoop dat het goed blijft gaan, met af en toe slechts een kleine tegenslag, maar over het algemeen een steigende lijn! Ik gun het je echt! :-).

 23. Janske 31 oktober 2015 / 09:33

  Waar een geweldige week!hopelijk volgen er nog heel veel van dit soort mooie weken ?

 24. Denise 31 oktober 2015 / 09:56

  Ik heb nu z´n ´droom´ idee van je blog dat je over 5 jaar post dat je zwanger bent en getrouwd en dat er dan een zin staat in de trant van ´Weten jullie nog dat is vroeger ziek was´en dat het tot het verleden behoord. Het is zo mooi om te zien dat het steeds beter gaat! Ik wens je heel veel sterke en liefde toe
  xxx

  • Denise 31 oktober 2015 / 09:56

   Al hoef je natuurlijk niet te trouwen en kinderen te krijgen. Ieder zijn ding natuurlijk

   xx

  • Lisanne 31 oktober 2015 / 10:37

   Haha, hoe cool zou dat zijn? Laten we daarop hopen 😀

 25. Vanessa 31 oktober 2015 / 10:00

  Wauw, wat een verandering. Zo leuk dat je naar Amsterdam bent geweest en kunnen fietsen hebt. Ik kan me goed voorstellen dat je daar superblij om bent. Hopelijk komen er nog veel meer mooie weken!

 26. Inge 31 oktober 2015 / 10:09

  Supertof om te horen dat je een goede week hebt gehad! Dat er nog maar vele mogen volgen die steeds nog iets beter worden.

 27. charile 31 oktober 2015 / 10:15

  Wat fijn om te horen dat je zo’n goede week hebt gehad!

 28. Sophie 31 oktober 2015 / 10:22

  Aaaaah ik wordt ontzettend gelukkig van dit artikel. Wat een feestje!

 29. Elke 31 oktober 2015 / 10:29

  Jeetje, wat goed zeg!! Niet een klein beetje verandering, maar ineens een heel stuk vooruit. Ik hoop voor je dat het het begin is van een veel betere periode! En als dat niet zo mocht zijn, dan kun je nu in ieder geval genieten van de fijne dagen. Fijn weekend!

 30. Carin 31 oktober 2015 / 10:31

  Wat ontzettend fijn dat je zo’n goede week gehad hebt! Wat zou het fijn zijn als dit nog maar het begin is…. Ik gun je zo dat je weer helemaal op mag knappen. Ben zelf ook ernstig ziek en ik weet hoe ontzettend fijn het is als je een goede dag/goede dagen hebt, als het eindelijk de goede kant op lijkt te gaan. Hopelijk komen er nog heel veel van zulke droomweken 🙂

 31. Ilse 31 oktober 2015 / 10:36

  Fijn dat het zo goed met je gaat. Ik ben benieuwd of dat gaat blijven duren. Ik hoop natuurlijk voor jou van wel! 🙂
  Leuk ook dat je nog wel goed met Tim opschiet en gewoon samen op stap kan. Ik kan me voorstellen dat je niet zo blij was om plots allerlei dingen te horen waar je niets van wist, maar misschien heeft hij ook bepaalde dingen verzwegen om je te beschermen?

  • Lisanne 31 oktober 2015 / 10:47

   Om zichzelf te beschermen vooral, we hebben nog samen een huis… Maar goed, ik snap dat ook wel, het is een rare situatie 🙂

 32. Mariëlle 31 oktober 2015 / 10:46

  Wauw Lisanne, geweldig! Ik hoop heel erg voor je dat het zo blijft! Geniet er in ieder geval maar zo hard mogelijk van! 😉

 33. Anouk 31 oktober 2015 / 11:03

  Wat enorm fijn dat het beter gaat! Ik dacht trouwens dat Tim voor een jaar naar Engeland zou gaan, is hij eerder terug gekomen? Jullie zijn dus nog wel vrienden? Da’s prettig, ook dat je hebt kunnen praten. Of viel het enorm tegen? In ieder geval: ik hoop dat je jezelf goed blijft voelen!

  • Lisanne 31 oktober 2015 / 11:20

   Hij had nog geen woning, en een paar weken ‘vrij’ om te studeren. Dus dat studeren ging hij hier in Nederland doen omdat dat in een hotel niet ideaal is! Ja, we zijn nog wel vrienden gelukkig 🙂

 34. Roos 31 oktober 2015 / 11:17

  Wat fijn, zoveel positiviteit! Hoop dat het volgende week net zo goed gaat 😀 X

 35. Aileen 31 oktober 2015 / 11:18

  Wauw wat goed! Ben zo blij voor je dat je een goede week hebt gehad, het is je echt ontzettend gegund!

 36. Linda 31 oktober 2015 / 11:23

  Oh WAUW! Ik kan het mij allemaal zo goed voorstellen hoe het voelt, dat de wereld ineens weer bereikbaar is en jij er echt deel van uitmaakt. Het maakt mij zo blij om te lezen. En vooral doorgaan met die inecties. Mijn arts zegt altijd; soms weten we niet waarom iets werkt, en soms moeten we het niet willen weten. Maar geniet ervan en geloof erin, wonderen komen namelijk voor! <3 Ik hoop op een minstens zo'n mooie nieuwe week voor jou! En dat je alles met Tim een plekje kan gaan geven, die nieuwe dingen die naar boven komen kunnen niet anders dan pijnlijk zijn. Maar nu jij je beter voelt kan je het hopelijk sneller een plekje geven. En AMSTERDAM! Genieten <3

 37. Shaz 31 oktober 2015 / 11:38

  Wat fijn om te lezen dat het beter met je gaat.

 38. Margot 31 oktober 2015 / 11:38

  Wat een ontzettend fijn dat je al die dingen hebt kunnen doen deze week! Dat is leuk om te lezen en ik hoop dat het alleen maar beter zal blijven gaan!

 39. Anita 31 oktober 2015 / 11:39

  Zo zo fijn dat de bijtjes goed hun werk doen en je wat dingen kan doen die voor ons vanzelfsprekend zijn!! Balen dat de situatie met Tim toch anders was dan gedacht, hopelijk kan je het allemaal een plek gaan geven!

 40. Jennifer 31 oktober 2015 / 11:47

  Ik ben zo blij dat het beter gaat! Je bent zo’n mooi mens!

 41. Linda 31 oktober 2015 / 11:50

  Oh wauw, wat zie je er goed uit en wat fijn om te lezen en zien dat het nu zo goed met je gaat! 😀
  Ik hoop dat het zo blijft natuurlijk, heel tof dat je nu eindelijk resultaat ziet!

 42. Jose 31 oktober 2015 / 11:50

  Fijn dat het deze week goed met je ging. Op naar een nieuwe, goede week!

  Enne.. hier ook een Maaike Ouboter fangirl! Ze kruipt onder mijn huid, heerlijke muziek 🙂

 43. Anne 31 oktober 2015 / 11:59

  Wauw hee, wat een week!! Ben super blij voor je!

 44. Danielle 31 oktober 2015 / 12:45

  Fijn dat jullie voor nu nog even vrienden kunnen blijven, hoewel het natuurlijk ook niet erg is als je uiteindelijk besluit om die vriendschap te verbreken. Ik persoonlijk zou nooit vrienden kunnen zijn met een ex die belangrijke details zou verzwijgen..

  MAAR belangrijker dan dat alles is dat WOW je hebt ZOVEEL gedaan deze week?! Ik vind het echt bizar hoe goed/hard het ineens met je gaat? Echt wauw ik hoop dat de aankomende week net zo energiek kan zijn!

 45. Lindsey 31 oktober 2015 / 13:20

  Leuk om te lezen ! Ik hoop dat het zo blijft of alleen maar beter wordt!
  X

 46. Moniek 31 oktober 2015 / 13:31

  Wauw wat onwijs mooi dat het beter met je gaat! Ik word zo blij van dit artikel! Ik hoop dat het zo blijft, het is je gegund!

 47. Elise 31 oktober 2015 / 13:33

  Wauw wat zie je er prachtig uit op die laatste foto! Ik ben ondertussen naar dat nummer aan het luisteren.. Erg mooi. Door jouw blog ben ik achter de lepeltheorie gekomen. Dat heeft me zo ontzettend veel geholpen met een beetje inzicht krijgen in mijn energie. Niks voelt zo heerlijk om ineens meer energie te hebben en ook al gaat het weer een beetje minder, neem een stap terug en kijk naar de stijgende lijn. Veel liefde van dit vermoeide meisje!

 48. Veerlez 31 oktober 2015 / 13:33

  Ik vind het zo ontzettend leuk om te lezen dat het nu zo goed gaat!<3 geniet ervan!

 49. Jantine 31 oktober 2015 / 13:57

  Wat heerlijk om je enthousiasme van het scherm af te voelen komen, en dat het zo goed ging deze week! Daar ben ik echt blij om 😀

 50. Emily Lotus 31 oktober 2015 / 14:01

  Wauw, ZO gaaf om dit te lezen! Ik word er helemaal blij van. Topper!!

 51. Margo 31 oktober 2015 / 14:09

  Wauw!! Hier wordt je even stil van…….

 52. Amy 31 oktober 2015 / 14:32

  Wauw wat ongelooflijk fijn om dit te lezen!!! En je ziet er top uit meid!!!

  Liefs amy

 53. Godelieve 31 oktober 2015 / 14:36

  Wat heerlijk om jou zo stralend en blij te zien lieve Lisanne 🙂
  Ik vind je nieuwe twitterbio een lust voor het oog net als al deze stralende foto’s!
  Wat heerlijk dat je zo’n fijne week hebt gehad 🙂

 54. Renate 31 oktober 2015 / 14:55

  Wauw, het lijkt inderdaad een droom, maar ik ben heel blij voor je! Het is je absoluut gegund! Al ben ik uiteraard als chronische zieke (al 12 jaren inmiddels) wel een tikkeltje jaloers, maar je verdient het zeker! Het is misschien inderdaad eng om meteen heel positief te denken en je twitter bio zelfs te veranderen, maar andere kant: geniet nu het goed gaat! en je ziet er ook echt inderdaad heel “gezond” en goed uit op foto’s! Ik word er ieder geval zelfs vrolijk van om jou zo vrolijk te zien haha!

  • Lisanne 31 oktober 2015 / 16:14

   Ik vind het ook zo lief dat iedereen me dit gunt. Ik besef heel goed dat er veel te veel mensen zijn die nooit vooruitgang zien en erg ziek blijven 🙁 Maar zelfs die mensen gunnen het mij, dat is zo bijzonder 🙂

 55. Vivian 31 oktober 2015 / 15:37

  Jeetje Lisanne, ik zie de foto van jou op de fiets en de onderste foto en ik denk echt… wauw! Zo ontzettend fijn voor je – nee: zo ontzettend gewéldig! – dat het zo goed gaat, en je ziet er ook echt fantastisch uit! Ik hoop ontzettend hard voor je dat het zo blijft en alleen nog maar beter wordt, want dat verdien je!

 56. Ashley 31 oktober 2015 / 16:29

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat! Ik gun het je echt van harte! Die lenzensituatie herken ik trouwens, haha… oeps.
  PS “grappig” dat we allebei min of meer tegelijk uit de flat verhuizen, ze gaan ons vast nog missen 😉 De buurt is natuurlijk láng niet zo leuk meer dan! (ofja, grappig is het natuurlijk niet, maar je snapt vast wat ik bedoel)

  • Lisanne 31 oktober 2015 / 18:14

   Ik houd het appartement in de flat! Ik vind het er nog steeds leuk, tenminste, daar ga ik vanuit 😛

 57. Nicole 31 oktober 2015 / 19:12

  Wat ben je toch prachtig!!
  En wat vind ik het fijn dat je zo’n hele mooie week had waarbij je gewoon allerlei gave mijlpalen hebt gehaald.
  Gun dit je zo erg!

 58. Kelly 31 oktober 2015 / 19:23

  Wauw wat een fantastisch nieuw! Ik hoop echt met heel mijn hart dat het nu alleen nog maar beter met je gaat de komende dagen, weken, maanden. Liefs!

 59. Hester 31 oktober 2015 / 19:55

  Ik ben echt suuuperblij voor je Lisanne! Je verdient dit zo, wauw. Ik vind het ook mooi hoe je er oprecht van kan genieten en je daarin niet teveel terug laat houden door de onzekerheid dat het misschien niet blijvend is. Superfijn en je ziet er inderdaad zo gezond uit op die foto! Ook wel zo handig dat je gewoon nog wat met Tim kon doen, al kan ik me voorstellen dat het voor jou misschien wel heel raar voelde. En voor hem ook dat je nu opeens zoveel gezonder lijkt, terwijl hij het ook deels om je gezondheid uitgemaakt had als ik het me goed herinner (verder wil ik me nergens mee bemoeien natuurlijk want ik vond het al heel persoonlijk dat je de reden gedeeld had, maar dit bedacht ik me gewoon even). Die crop top staat je ook mooi! Handig als je niet per se ergens heen hoeft, dan hoeft het ook niet geschikt te zijn voor school/werk oid haha.

 60. Nicetobeout 31 oktober 2015 / 20:04

  Wat super na al die tijd positief nieuws! Wat een gigantische lichtpunten!!! Ben blij voor je!

 61. Marijke 31 oktober 2015 / 21:22

  wauw, hier word ik vrolijk van. Ik ben heel blij voor jou dat het beter met je gaat. En ik hoop echt dat dit zo blijft en verder verbetert!

 62. Lianne 31 oktober 2015 / 21:44

  Whoohooh! Ben zo blij voor je!
  Heerlijk zo. Fingers crossed dat deze stijgende lijn blijft! 🙂

 63. Esmee 31 oktober 2015 / 23:19

  Met een grote glimlach op m’n gezicht gelezen!
  Ik hoop heel erg dat je alleen nog maar vooruit blijft gaan. Maar mocht het weer even minder gaan, haal hier dan kracht uit!
  Fijn ook om te lezen dat jij en Tim nog contact hebben, is heel erg waardevol!

 64. Nathalie 31 oktober 2015 / 23:32

  Wauw!! Wat zie je er goed uit!
  Ik hoop zo dat het goed blijft gaan en je gezondheid blijft verbeteren!

  Geniet van de goede momenten, hopelijk worden het er steeds meer!

 65. De Hoestende Avonturier 31 oktober 2015 / 23:34

  Ongelofelijk wat je allemaal hebt kunnen doen deze week!! Ik lees hier vaak mee en gun het je zo 😀 Hoop super hard dat het zo blijft, of zelfs beter wordt! You go girl!!

 66. joanne 1 november 2015 / 01:27

  Echt super om te lezen dit (behalve dat nare van Tim)! Het is je echt ZO gegund. Ben echt heel blij dat je nu ook echt baat hebt van het feit dat je eindelijk weet wat je hebt, doordat je het kunt behandelen en dat werkt. Geniet ervan! Of het nou blijft of niet (hopelijk wel natuurlijk), dit nemen ze je niet meer af! Enjoy x

 67. Carlijn 1 november 2015 / 11:38

  Oh meis ik zit te stuiteren op mijn stoel! Ik lees de laatste tijd zo weinig blogs en ik was heel benieuwd hoe het nu met jou en de bijtjes gaat. Wat een super nieuws! Ik weet gewoon even niet wat ik moet zeggen, ik ben zo ontzettend blij voor je!

  Liefs

 68. Savitri 1 november 2015 / 13:54

  Woww wat fijn dat het zo goed met je gaat! Gefietst!! 😀 Ik word er helemaal blij van!
  Ook heeel erg leuk om mijn kaartje terug te zien hihi, wat een verassing en een eer! Ik ben blij dat je hem leuk vindt, vond hem zelf ook zo mooi 🙂

 69. Leah 1 november 2015 / 14:29

  Wat super om zo’n positieve diary te lezen. Eerst al met de trein en dan ook nog eens een stukje kunnen fietsen, dat klinkt echt super!
  Ik duim voor je mee dat het zo blijft (of natuurlijk nog veel beter wordt!) Geweldig 😀

 70. Anneleen 1 november 2015 / 16:52

  Wauw zo’n fantastisch week voor je! Ik ben zo blij voor je! 🙂

 71. Eline 1 november 2015 / 17:20

  Jeetje lisanne wat ontzettend fijn dit <3 het is je zo onwijs gegund, ik ben gewoon blij voor je ondanks dat ik je alleen via je blog ken!

 72. Ise 2 november 2015 / 16:30

  Wauw wat een geweldige momenten! Geniet ervan 😀

 73. Ellen 4 november 2015 / 07:25

  Mooie positieve site. Zit zelf thuis na een ongeval,zenuwpijn en verbrijzelde arm, maar ik haal veel positiviteit uit je site, ga zo door en sterkte!!!

 74. Lilian 4 november 2015 / 09:21

  Wat zie je er goed uit! Zo goed om te lezen dat je steeds meer dingen kunt ?

 75. Jessica 4 november 2015 / 10:16

  Ik hoop dat je deze flow kan vasthouden en dat het bij je mag blijven gedurende je herstel!!
  Fijn dat je al weer heel veel meer kunt ondernemen.

  Stel dat het allemaal goed blijft gaan, kan lyme dan helemaal weggaan of zal er altijd nog wel iets in je lichaam blijven zitten? In de zin van niet-actief aanwezig.

 76. Lilian 4 november 2015 / 13:29

  Zit dit echt met een glimlach op m’n gezicht te lezen, ben zó blij voor dat het zo goed gaat! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.