DIARY: Kou, vakantie & gelukssokken

Dat was weer een week! We zitten alweer aan het einde van januari, we hebben knus bij de haard kunnen zitten met een kop thee terwijl we genoten van de sneeuw die we buiten zagen. En onze tenen hebben goed kunnen bevriezen. Verder is het misschien slechts een detail, maar voor mij een groot ding: ik vind het heerlijk om het buiten weer lichter te zien worden! Dat zie je met die sneeuw natuurlijk extra goed! Goed, laten we gaan kijken naar mijn foto’s van deze week…

Brrrr koud! Met mijn leuke muts op, haha. En dan te bedenken dat er hier vorige week (dit was op zaterdag) nog helemaal geen sneeuw lag!

Samen met Tim liep ik een rondje in de stad. Dit was in de C&A! Haha, overal is nu sale en ik kon niet kiezen in welke winkels we gingen kijken. Uiteindelijk was het niet veel soeps en kochten we alleen een fotoboek en een mini prullenbakje bij de Hema. En een warme chocolademelk met slagroom en taart. Jummie!

En toen was ik moe en moest ik eventjes op bed liggen. ‘s Avonds zag ik voor het eerst in lange tijd (een maand?) mijn vrienden weer eens! Het gaat niet zo heel geweldig de afgelopen tijd en ik heb het best wel druk, dus het was er een beetje bij in geschoten. Het was wel heel fijn om gewoon gezellig wat te drinken en lekker te kletsen!

En zondag was een chilldag. We hadden nog een grote stapel foto’s liggen, die eigenlijk nergens heen hoefde. Dus we besloten een fotoalbum te maken! Nu heb ik samen met Tim een middagje foto’s zitten plakken op zondag! Perfecte bezigheid voor een rustig dagje.

En ook helemaal in het teken van ‘chilldag’ hield ik deze dag lekker mijn bril op. Lang geleden dat ik dat deed! Het kijkt eigenlijk best wel fijn.

Ennnnn toen gingen we weer aan de bak! Ben echt heel erg veel met mijn blog bezig geweest, haha. Op dit moment ging ik even blogpraten, volgens mij.

Mocht je het je afvragen, #blogpraat is een twitterchat over bloggen, elke maandag van 20:00 tot 21:00. Ik vind het in elk geval erg leuk, als je ook een blog hebt en/of je bent gewoon geïnteresseerd dan kun je altijd even een kijkje komen nemen!

Dit is mijn wallpaper van het moment! Vind hem echt super leuk, word er vrolijk van! Ik heb alleen geen flauw idee meer waar ik hem vandaan heb gehaald, en ik was op zoek naar een bron. Volgens mij was het een Nederlandse blog waar ik hem vond. Dus… als iemand het weet, let me know!

Het zoek ziekelijk gelukkig viel op de deurmat. Het gaat, zoals je kan lezen, over positief leven met een chronische ziekte. Ben erin begonnen en vind hem nu al heel erg bijzonder, zo veel herkenning! Als hij uit is dan komt er uiteraard een review. (mocht je niet kunnen wachten, je kan hem oa hier op Bol.com kopen)

Haha, om het fotoboek te vullen hadden we nog een foto van ‘het begin’ van Tim en mij nodig. Samen stonden we het eerste jaar niet op de foto, dus dan maar foto’s van die tijd. Deze paste er nog mooi in! Haha, dit zijn foto’s die destijds voor het zondagochtendblad werden gemaakt (zo’n anderhalf jaar geleden). Vond de foto’s niet zo heel erg geslaagd (ik weet sindsdien wel hoe lelijk ik van bepaalde kanten kan zijn. En ja: dit waren nog 2 meevallers, die in de krant waren veel erger), maar dat mag de pret niet drukken. Leuk voor in het boekje!

Ook de foto’s van het Assaut van 2012 zitten erin. Die foto’s vind ik wel echt heel erg leuk!

Leuk, nieuwe theesoorten proberen! Ochtend melange en avond melange kruidenthee. Die van de ochtend vind ik heel erg lekker! Van de avond kwam ik erachter dat er kruidnagel in zit. Zijn er mensen die dat lekker vinden in hun thee? Brrr, ik niet hoor!

Leuke details van de AH thee, de labeltjes!

Ik speelde weer voor keukenprinsesje, sinds een lange tijd. Leuk! Het lukte nog ook, haha. Hiervan komt nog een recept online!

Haha, voor een blog was ik aan het zoeken naar een afbeelding toen ik dit tegen kwam. Het is natuurlijk eigenlijk niet zo grappig, maar ik moest wel hardop lachen, hahaha. Oke, het is gewoon heel flauw.

Ik houd van vrolijke sokken en donderdag moesten deze sokken mij geluk gaan brengen, vond ik! Het ging de laatste weken niet helemaal lekker (ik weet nog steeds niet hoe het komt), dus ik doopte deze sokken om tot gelukssokken. Zodat ik toch kon gaan werken, ook al voelde het alsof dat niet ging. En jahoor, het werkte! Ik probeerde het, werd gelukkig wel gewoon gebracht want inmiddels ligt hier ook een dik pak sneeuw. En ben toch 4 uur bezig geweest op kantoor. Fijn!

Dus, tip van de dag: noem je meest vrolijke sokken je gelukssokken! (hahaha, dan heb ik alleen maar gelukssokken! Score!)

Kijk dan hoe schattig, een doosje met allemaal mini Milka reepjes! Deze kocht mijn mama bij de Xenos.

Wow, hallo zeg, veel! Elke keer blijf ik me weer verbazen over mijn volgersaantallen. Wow! Haha, ik vraag me af of het niet vervelend wordt, steeds die followers die ik noem, maar ik word hier gewoon heel blij van! Bedankt allemaal, jullie maken me blij 😀

En weer lekker aan het kijken voor een vakantie! Heerlijk om door de boekjes te bladeren en kijken wat er allemaal is. Deze keer was het wel voor mijn ouders, maar ze vinden mij zo leuk dat ze mij wel mee willen nemen 😀

Nu ik mijn verslagje zo getypt heb moet ik er ook nog bij zeggen dat ik deze week 2 keer de tandarts opgezocht heb! Eerst voor controle, gisteren kon ik al bij de mondhygiënist terecht en uiteraard moet ik binnenkort weer een paar keer langs om te vullen. Nee, ik heb niet zo’n fijn gebit, hehe. Maar ‘t kan erger hoor, zo’n ramp is het niet 🙂

Mijn week was een beetje… gek. Op sommige momenten voelde ik me best goed, op andere juist weer heel slecht. Op sommige momenten heel productief, op andere momenten (dagen) kreeg ik niets voor elkaar. Komende week moet in elk geval ietsje productiever worden, daar ga ik mijn best voor doen! Hoe was jullie week? Nog veel gemerkt van de sneeuw?

DELEN:

37 reacties

 1. Bianca 26 januari 2013 / 08:24

  Leuke foto’s! Ik vind het ook echt fijn dat het eerder licht word en dat het ‘s avonds langer licht is.

 2. MySuperSweetLife 26 januari 2013 / 08:29

  Wat gaat het snel zeg! Alweer 900 volgers! Maar je blog is natuurlijk ook super!! Ik zou die thee smaakjes ook wel eens willen uitproberen maar kruidnagel in de thee lijkt mij ook niet lekker!
  Liefs

 3. Femke 26 januari 2013 / 08:50

  Wat een hoop leuke foto’s weer! Die cake ziet er lekker uit, wat voor soort was het? En wat vervelend dat het niet zo lekker ging, hopelijk gaat het (met of zonder gelukssokken) snel weer wél lekker.

  (En gefeliciteerd met zoveel followers! Vet veel! Haha!)

 4. Ashleey 26 januari 2013 / 08:57

  Heerlijke foto’s! Die Milka chocolaadjes kreeg ik ook in mijn kerstpakket haha! Je bent echt altijd zo vrolijk!

 5. Lenneke 26 januari 2013 / 09:04

  Fijn dat je toch nog 4 uur hebt kunnen werken op kantoor! En leuk om weer met je ouders op vakantie te gaan! Al een bestemming in gedachten?

  • Lisanneleeft 26 januari 2013 / 12:44

   Weer Gran Canaria, haha! Daar wilden zij ook weleens heen 😀 (je snapt dat ik daar geen probleem mee had :P)

 6. Hester 26 januari 2013 / 09:06

  Leuke diary weer! Ik ben benieuwd naar dat boek, ziekelig gelukkig. Die titel is echt heel waar volgens mij! En die mini Milkareepjes, aaah zo lekker. Die foto met je bril is leuk, ik vind dat je ‘m goed kan hebben hoor! En die foto’s van die fotoshoot, die zijn toch helemaal niet lelijk? :p Oh ja, nog gefeliciteerd met je volgers! (Het is nu ook precies 9:06 uur nu ik dit typ, haha)

 7. Bianca 26 januari 2013 / 09:08

  Ben erg benieuwd naar het recept! Ziet er heerlijk uit namelijk 🙂
  Heerlijk ook om vakanties uit te zoeken!

  De sneeuw vind ik heerlijk alleen in combinatie met de trein wat minder…

 8. Lily J. 26 januari 2013 / 09:34

  Wat een leuk weekoverzicht! (idem over de foto’s) Ik ben altijd zo geïnspireerd na het lezen van jouw blog, je staat overal met zo’n frisse, positieve en no-nonsense houding tegenover. Het is waar wat men zegt: wat je geeft is wat je krijgt. Doordat jij zoveel positiviteit uitstraalt, krijg je ook heel veel goeds terug. Je hebt die 906 volgers op Bloglovin’ dus 100% verdiend en ik gun je dat het aantal gestaag blijft groeien. Zodat je je boodschap en positiviteit met nóg meer mensen kan en mag delen.

 9. Miranda 26 januari 2013 / 09:38

  Ik heb dus ook veel gelukssokken want ze zijn bijna allemaal gekleurd…enig nadeel ervan is dat ik er altijd 1 kwijtraak en ik er dan maar een andere bij aantrek, maakt het wel extra vrolijk !

 10. Femke 26 januari 2013 / 10:07

  Ah erg leuke foto’s zijn het! Enne… gefeliciteerd met je volgers, leuk dat het zo snel gaat 😀

 11. Suzanne 26 januari 2013 / 10:42

  Wat een leuke foto’s! Die milka chocolaatjes zien er zo lekker uit. Toch maar even langs de Xenos, en neem gelijk mini marshmallows mee 😉 !

 12. Esmée 26 januari 2013 / 11:30

  Weer hele leuke foto’s! Lijkt me leuk om nu al lekker een vakantie uit te zoeken (;

  Liefs

 13. Velvet Rose 26 januari 2013 / 12:04

  Leuke foto’! Die sokken zien er leuk uit!
  En wat heb je veel volgers zeg!

 14. Mariska 26 januari 2013 / 12:09

  Je mag toch ook trots zijn op jouw followers, is niks mis mee! 🙂

 15. Swaen 26 januari 2013 / 12:10

  Wat een leuke foto’s, en wat lief, een doosje chocolade. Wat super trouwens dat je al zoveel volgers hebt!
  Liefs, Swaen

 16. Ingeborg 26 januari 2013 / 12:30

  Wat een super leuke foto’s! & gefeliciteerd met zo’n hoog bezoekers aantal !

 17. Lydia 26 januari 2013 / 14:15

  Ik heb ook zeer wisselende dagen gehad deze maand. Onder andere door de vrieskou, waardoor ik nóg meer energie kwijt ben bij het doen van boodschappen etc. En natuurlijk de korte dagen die nu gelukkig wel weer langer gaan worden.
  Super gaaf dat je zoveel volgers hebt! Zeker niet raar dat je daar trots op bent. 🙂 Het is ook bijzonder dat er zoveel mensen zijn die graag naar jou willen luisteren. Op naar de duizend! 😉

 18. Rosalie 26 januari 2013 / 14:15

  Ik ben ook zo blij dat het weer ieder licht wordt, en ook later donker 🙂

 19. Melanie 26 januari 2013 / 15:42

  Leuke foto’s! Ik drink ook heel veel thee als het koud is 🙂

 20. kirsten 26 januari 2013 / 15:46

  Wat een leuke foto’s allemaal! Wat gaaf dat je al zoveel volgers hebt!

 21. Anouk 26 januari 2013 / 16:16

  Dat zijn inderdaad een hoop volgers, super leuk. Ennuh, die extra foto’s voor in het album zijn echt heel leuk!

 22. claudia 26 januari 2013 / 18:39

  Ik ben heel benieuwd naar je review over dat boek :)! Als je hem goed vindt ga ik hem ook bestellen! Kijken of ik er wat aan heb, want acceptatie blijft een heel lastig iets!

 23. Josephine 26 januari 2013 / 19:35

  Een miniprullenbakje, die zoek ik nog! Ik vind de foto’s van vroeger van in de zondagochtendblad eigenlijk superleuk, jouw haar is daar ook mooi! Superleuk ook de foto’s van jou en Tim samen. Milka, hmmm we love it!

 24. Lifesplash 26 januari 2013 / 22:20

  Aaah, lovely diary! Ik vind je sokken leuk haha. En ooooh die cake ziet er echt deliiiicious uit! 😮

 25. Kelly Caresse 26 januari 2013 / 23:00

  Wat een leuke diary weer zeg, dit vind ik het leukste artikel altijd op lisanneleeft.nl! Mmm die nieuwe thee smaken van de appie lijken me heel lekker en wat een leuke teksten staan er op die labeltjes!.
  Leuk die foto’s ook en het verschil tussen toen en nu 🙂 fijne week deze week, hopelijk voel je je deze week wat energieker en beter 🙂

 26. ilse 27 januari 2013 / 17:22

  Ik moet deze week naar de xenos voor die milka-repen! Wat een leuke labeltjes zeg op die theezakjes! Hihi, ik draag ook elke dag vrolijke sokken! 🙂

 27. Annouska 27 januari 2013 / 18:49

  Heerlijk zo een relaxt modus op zondag en lekker foto’s inplakken. 😀 En die cake ziet er super lekker uit, ben benieuwd naar het recept.

  Ik vind de foto’s zoals ik ze nu zie van jou en je vriend wel erg leuk hoor!!

 28. theseasarestormy 27 januari 2013 / 21:50

  Gefeliciteerd met je vele volgers, groot gelijk want je hebt echt een prachtsite. Ik vind je mintgroene kabeltrui zo leuk, hij is zeker heerlijk warm en zacht?

  Liefs,
  theseasarestormy.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.