DIARY: Kerst vieren, glutenvrije hamburger & nieuwe spulletjes!

Alweer een week voorbij. Tim zijn vakantie zit er weer op, helaas! Gelukkig had hij afgelopen week nog wel vakantie, en dat was echt super fijn. Ik laat je zien wat ik afgelopen week deed…

eerste-diary-van-2015

2

Mijn kerstoutfit! Tweede kerstdag vierde ik samen met mijn ouders, broers + vriendinnetjes en opa en oma’s. Ik voelde me de hele dag niet zo heel lekker, maar ging het toch maar proberen.

3

En het lukte verrassend goed! Dat is fijn: mijn familie kent me natuurlijk goed en zij kunnen heel goed rekening met me houden. En kijken niet gek op als ik eventjes boven ga uitrusten, zo veel mensen geven natuurlijk wel heeel veel prikkels, daar word je moe van. Hierboven zie je mijn oude kamer!

4

Dit gaat dus altijd zo bij die kalenders, pffff. Waren we bijna rijk!

5

De uitslag van de Instagram winactie kwam online!

6

En we aten sushi. Tim was tweede kerstdag na het eten met mijn familie nog naar zijn vrienden geweest om met hen kerst te vieren. Gewoon een drankje doen en daarna stappen. Toen ik wist dat er een paar drankjes in zaten smste ik Tim of hij het een goed idee vond om de volgende dat sushi te eten… Dus we aten de volgende dag sushi, hahaha!

7

Lekker puzzelen in bed, want: afleiding van de pijn.

8

In bed met veel pijn. Hier bedacht ik dat ik nog wel een dagje weg wilde met Tim, haha.

9

Outfit! Een jurkje met daaroverheen een trui. Leuk, weer eens iets anders!

10

Nog steeds rustig aan aan het doen, ik had niet super veel energie afgelopen week.

11

Tim maakte pizza en het was suuuuuuper lekker!

12

Ik schreef een update over mijn gezondheid! Je leest hem hier.

13

Cadeautjes inpakken is zo leuk!

14

Maandag ging ik samen met Tim naar Zaandam om te winkelen. Extra pijnstillers genomen, lang geslapen, rolstoel mee, en gaan met die banaan. En het was súper leuk en het ging echt goed. We hadden echt de perfecte dag ervoor uitgekozen! En we hebben allebei echt leuke spullen gekocht, vooral Tim, die had ook echt wel wat nieuwe dingen nodig, haha.

En uiteindelijk at ik voor het eerst de glutenvrije hamburger bij de Mc. Die hebben ze in een paar Mc Donalds vestigingen in Nederland, waaronder in Zaandam. En hij was lekkerrrr! Zo lekker dat ik er nog eentje bestelde om in de auto op te eten, hahaha.

15

Laatste kans om mee te doen aan de winactie… inmiddels is hij al voorbij en is de winnaar bekend, ik heb gisteren het pakket verstuurd!

16

Hoe de slaapkamer boven er nu uitziet. Mét nieuwe vloer. Ik ben er helemaal blij mee!

17

Selfie! Met mijn nieuwe ketting en mijn nieuwe vest.

18

We aten wraps, jummieeee. Voor het eerst waren de wraps echt heel erg goed gelukt, deze keer hadden we er veel meer water bij gedaan!

19

Unieke bezoekers in 2014. Wow, zo veel! Super leuk om te zien.

20

Een stippentopje gekocht in de sale bij Vero Moda! Hier werd ik wel heel blij van.

21

Leuke sokken!

22

Vind ik wel een belangrijke om te onthouden wanneer we bezig zijn met voornemens en doelen voor het komende jaar. Het hoeft allemaal niet groot te zijn: succes en leuke dingen enzo. De kleine dingen zijn de dingen die je net zo gelukkig kunnen maken!

Ook al zijn het vooral recente foto’s, ik wilde toch even zo’n video maken! Ik moest lachen om de nummer 1.

24

Op oudjaarsavond maakte ik de winnaar bekend van de winactie!

25

En keek ik naar vuurwerk vanuit ons dakraam. Super mooi, ik kan heel ver kijken vanaf daar (We wonen drie hoog, en dit is dus vanaf onze zolder).

Heel erg mooi!

27

De volgende dag had ik een kater van alle knallen, haha. Rustig aan doen maar weer…

28

1 januari ruimden we wat op…

29

De kerstboom bijvoorbeeld!

30

Het pakket van de winactie inpakken! Hij is gisteren verstuurd, ik hoop dat alles goed aankomt. Nog best een uitdaging altijd, dat inpakken…

31

Zo, de medicijnpot met bamboetakken weer terug op zijn plekje…

32

Mijn outfit van gisteren! Het vest en de ketting uit de Primark shoplog van gisteren. Het vest is echt zo lekker zacht en warm!

Dus… dit was mijn week! Weinig energie, maar die ene dag dat ik weg kon maakt alles weer helemaal goed! Met het kerstvieren natuurlijk, maar dat was vorige week vrijdag natuurlijk. Wat heb jij met oud & nieuw gedaan?

DELEN:

36 reacties

 1. Marion 3 januari 2015 / 07:45

  Oh wat geweldig gaaf van die hamburger! Ik kan me dat zo goed voorstellen! Super!!! Fijn dat het goed ging met het kerst vieren. Is altijd spannend. Fijn om dan bij familie te zijn die je begrijpen. Dat voelt zo goed. Hahaha, die kraskalender. Volgens mij had zat iedereen te wachten op die laatste voor de 100.000! Ben benieuwd of iemand ‘m echt gewonnen heeft. Ik hoop het!

 2. Kelly Caresse 3 januari 2015 / 07:45

  Wat een hoop leuke foto’s, ondanks dat je minder energie had weet je er toch een hele positieve diary van te maken. Haha die decemberkalenders zijn altijd zo idd haha

 3. Angelique 3 januari 2015 / 08:44

  Ik vind jouw overzichten altijd zo leuk. Ondanks dat ik weet dat je geen ‘spectaculair’ leven hebt vind ik het toch heel gezellig eruit zien! Echt een topper.

 4. Ilse 3 januari 2015 / 08:47

  Wat leuk die glutenvrije hamburgers bij de Mac en leuk dat je een dagje weg kon. En leuk dat je het vuurwerk van bij je thuis kon zien. Leek me best een geslaagde week ondanks je pijn en vermoeidheid. 🙂

 5. ingrid 3 januari 2015 / 08:54

  Glutenvrije hamburgers bij de Mac, hoe fijn is dat! Jammer dat ze niet bij elk filiaal verkrijgbaar zijn. Ik heb hetzelfde met de vegetarische hamburger, maar als hij dan wel ergens is word ik blij. Hoewel ik me dan wel weer een heel hypocriete vegetariër voel. Oud en nieuw was voor mij een beetje vreemd, voor het eerst als werkende mens, dan heb je ineens een vrije donderdag midden in de week. Maar wel een heel gezellige avond gehad en nieuwjaarsdag familie en schoonfamilie langs gegaan, dus die ene vrije dag is wel efficiënt gebruikt.

 6. Frauke 3 januari 2015 / 09:04

  Leuke foto’s en fijn dat je toch die dag (en kerst) weg bent kunnen gaan :D! Jullie huisje ziet er altijd zo netjes en gezellig uit! X

 7. Elize 3 januari 2015 / 09:07

  Super fijn dat je een dagje weg kon! En de glutenvrije hamburgers vind ik ook heel lekker inderdaad! 😀

 8. angelique 3 januari 2015 / 09:22

  Fijn dat je toch lekker hebt kunnen genieten. Op naar een beter 2015 voor jou gezondheid

 9. Anneleen 3 januari 2015 / 09:49

  Wat een gezellige foto’s! Fijn dat je de feestdagen goed bent doorgekomen want ik kan me voorstellen dat dat heel veel prikkels voor je zijn en dat dat niet altijd even gemakkelijk is… Die pizza ziet er heerlijk uit en wat heb je die cadeautjes mooi ingepakt!

 10. Lauriëtte 3 januari 2015 / 10:47

  Je hebt wel hele leuke dingen gedaan ondanks je weinig energie had! Slim een trui over een jurkje, heb ik nog nooit aan gedacht! Fijn weekend 🙂

 11. Anita | Mindjoy 3 januari 2015 / 11:06

  Wat fijn dat je toch een leuk dagje had samen met Tim! En super dat er overal steeds meer rekening wordt gehouden met glutenvrije eters.

 12. Dionne 3 januari 2015 / 11:11

  Wat fijn dat je een glutenvrije hamburger hebt gevonden! 😀

 13. José @ENOY! The Good Life 3 januari 2015 / 11:17

  Leuke foto’s. Toch nog een hoop dingen kunnen doen ondanks dat je weinig energie hebt. Polkadots is altijd een goed idee 🙂

 14. Marieke 3 januari 2015 / 11:59

  Hahaha, ik vond je heel slim dat je tijdens het stappen even vroeg of er sushi op het menu stond. SUPER SLIM! 😉

 15. Sylvia 3 januari 2015 / 12:35

  Die pizza ziet er goed uit! Hopelijk heb je minder pijn komende week.

 16. Eva 3 januari 2015 / 12:42

  Leuk dat je zo’n fijne kerst hebt gehad! En ik vind je foto’s heel mooi ondanks dat je zegt dat je pijn hebt! Echt n bikkel om dan zo te lachen op de foto! Je vest en ketting staaaan super leuk! En ik ben benieuwd naar de reactie van de winnaar!! Lijkt me heel leuk zo’n groot pakket te ontvangen als je alle kAdootjes al hebt gehad 😉 liefs!! Eva

 17. Manon 3 januari 2015 / 13:54

  Hele leuke diary en ja met die kalenders heb ik altijd altijd bijna op een na een bedrag gewonnen ahghaahah

 18. Celeste 3 januari 2015 / 14:38

  Vind het altijd zo knap dat je ondanks dat het wat minder gaat af en toe je altijd een positieve diary weet te maken!

 19. Patricia Schmitz-Heres 3 januari 2015 / 14:59

  Leuk overzicht! Drukke week heb je gehad. Wel jammer dat je minder energie had, maar je gaat er super mee om.
  En wat leuk dat de Mac nu die glutenvrije producten heeft.

 20. Nadia 3 januari 2015 / 15:04

  Slim dat je Tim smste toen je wist dat er een paar drankjes in zaten, haha!

 21. Lifesabout 3 januari 2015 / 16:17

  Fijn dat je heerlijk hebt kunnen winkelen in Zaandam! Het is altijd maar afwachten wat je lijf doet. Ik krijg altijd zo’ n trek van sushi foto’s…heerlijk! En je nieuwe vloer ziet er mooi uit. Fijn hoe je kamer kan opleven door een andere vloer!

 22. zomersproetje 3 januari 2015 / 16:33

  Hoi Lisanne, het super leuke cadeaupakket kwam vandaag aan en is goed ontvangen! Jippie!! Alles zat netjes en goed beschermd in gepakt. Nogmaals heeeeeeel erg bedankt en ik heb er nu al verschillende dingen van gebruikt :-D. Morgen komt er een leuke plog van de unboxing online!x Marij

 23. Miriam 3 januari 2015 / 16:41

  Die combi met je witte vest, super mooi! Ik heb vooral veel oliebollen gegeten met oud en nieuw ;p

 24. Iris 3 januari 2015 / 18:13

  Mijn vader had precies hetzelfde met die kalender! We hadden al de sterren nog nageteld, maar nee hoor…

 25. Petra 3 januari 2015 / 19:10

  Tjonge wat zien die wraps er heerlijk uit, ik krijg er gewoon een beetje lekkere trek van

 26. nicetobeout 3 januari 2015 / 19:25

  Wat fijn zo veel hoogtepunten! Het kerst kunnen vieren met familie, de glutenvrije burger en het geslaagde shoppen, de nieuwe vloer en sushi! Maar gelukkig ook genoeg gelegenheid om bij te komen. Geslaagde week!

 27. Deisy 3 januari 2015 / 19:52

  Wat een leuk overzicht: je outfits zijn zo mooi zeg, ook dat nieuwe witte vest heb je prachtig gecombineerd. Ik ben blij om te horen dat je dag naar Zaandam goed is gegaan: is toch fijn om zulke dingen te kunnen ondernemen 🙂 Ik wens je voor komende week natuurlijk een fijne week met veel mooie momenten. X

 28. lonneke 3 januari 2015 / 23:07

  Wat een leuk overzichtje weer meid, je ziet er prachtig uit met je kerstoutfitje!

 29. Stephanie 3 januari 2015 / 23:07

  Leuke foto’s weer 🙂 fijne diary! Leuke outfit met dat vest over je jurkje trouwens.

 30. Wendy 3 januari 2015 / 23:16

  Mijn vriend zijn auto begaf het net voor de kerst, de derde in één jaar tijd. Mega pech heeft hij er mee en daardoor al een hoop geld kwijt. Half als grapje zei ik: “Je hebt nog een decemberkalender liggen…” Ik moest hem gelijk open krassen van hem. De sterren bleven komen, maar helaas: ook wij eindigden met één ster te kort.

 31. Lenneke 4 januari 2015 / 11:14

  Wat goed dat je nu ook glutenvrije burgers kan eten bij McDonalds! Wist ik helemaal niet… Oh, en ik vind de nieuwe vloer op jullie slaapkamer mooi. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.