DIARY: In de krant, extra Instaswap & World Lyme Day

Jippie, toch nog een diary online dit weekend! Mijn week was echt een volle en ook aardig zware week. Maar ik deed ook veel leuke dingen! Ik bezocht Loods 5, werd geïnterviewd en gefotografeerd en maakte een extra Instaswap, wat ik onwijs leuk vond om te doen.

diary-1-mei

b1

Blij hoofd! Op maandag werd ik geinterviewd door de Helderse Courant. Was een ontzettend fijn en ook best gezellig interview, haha. Later in deze diary vind je een linkje naar het stuk, ik ben er ook helemaal blij mee! Fijn is dat, als je geïnterviewd (en gefotografeerd wordt) en er gewoon tevreden over kan zijn.

b2

Ik had me bij de Instaswap als reserveswapper aangemeld, dat vond ik onwijs leuk om te doen. Dus ik kon aan de slag om nog een pakketje te maken. Ik denk dat ik het maken en geven van de swap nog leuker vind dan het ontvangen, ondanks dat mijn swapmaatje er echt onwijs veel werk van maakte en geweldige cadeaus voor me heeft uitgekozen. Kun je nagaan, haha!

b3

Ik stopte er allerlei dingen in en pakte dit weer leuk in. Het was wederom een account met niet zo heel veel info, dus het was een beetje gokken! Ik zag wel dat ze een dochtertje van vier jaar had, dus het pakje linksboven is speciaal voor het dochtertje gemaakt. Vol allemaal kleine cadeautjes.

b4

Hoe leuk zijn deze stickers? Ze zijn van Zeeman!

b5

Woensdag kwam de fotograaf langs. Jep, op koningsdag, hahaha. Hier in de stad was er veel afgelast, dus de fotograaf had meer dan genoeg tijd om even van mij een foto te komen maken. Uiteindelijk droeg ik nog een spijkerbloesje hierover.

Diezelfde woensdag had ik ‘s avonds bezoek en aten we sushi. Heeel vervelend natuurlijk, haha.

b6

In verband met koningsdag hadden we niet op woensdag en donderdag infusen, maar op donderdag en vrijdag. En komende week ivm 5 mei op dinsdag en woensdag… dat is wel even heftig, zo snel na elkaar!

b7

Deze foto’s maakte ik op de dag dat ik op de foto moest! Links zonder make-up, rechts met. Wat ik gebruikt heb:

 • Mascara
 • Foundation (onder mijn ogen en op mijn oogleden)
 • Lipstain
 • Wenkbrauwpotlood
 • Blush (Pixie Pink van Sleek is echt mijn favoriet!)

Als ik dat op heb dan zie ik er alweer helemaal gezond uit, vind ik altijd! Ik heb de laatste tijd ook nog eens een rustige huid, dus dat is helemaal makkelijk.

b8

Jippie, het pakketje is goed aangekomen bij Mieke!

b9

Vrijdag ging mijn moeder ook mee naar de infusen (normaal alleen mijn vader). Ik vond het een goed idee om ook even langs Loods 5 te gaan, daar was ik nog nooit geweest. Jeetje wat een grote winkel is dat!

b10

De kussens die mijn ouders kochten! Ik vind het leuke kleurtjes, ik heb natuurlijk geholpen met uitzoeken, haha.

b11

Ik maakte ook een paar fotootjes in de winkel. Ik vond het er zo leuk! Ik kan daar wel dagenlang rondlopen, gok ik.

b12

Zaterdag stond ik in de krant!

b13

Mooi, dit stukje!

Ik had het laatst eens met iemand over interviews geven, diegene had er een hekel aan omdat er altijd wel iets in staat dat niet klopt. Dat is waar, er zijn altijd kleine dingen die beter/anders omschreven hadden kunnen worden zodat het beter bij je past, maar het hoeft toch ook niet allemaal perfect? Ik ben heel erg tevreden! Op mijn Facebook pagina is hier een leesbare versie van het interview te vinden. De foto in het stuk is gemaakt door Peter van Aalst, Yanaika Zomer schreef de tekst en is degene die mij interviewde!

b14

Vandaag is het World Lyme Day. Gisteravond werden er wereldwijd ‘s avonds kaarsjes gebrand voor de Lymies die het niet gehaald hebben en de Lymies die nog keihard aan het knokken zijn voor hun leven en kwaliteit van leven. Het houdertje dat ik hiervoor gebruikte kreeg ik bij de Instaswap, echt een mooi houdertje!

Hoe was jouw week?

DELEN:

15 reacties

 1. Darina 1 mei 2016 / 13:04

  Wat een prachtige foto’s Lisanne! En wat een mooi interview!

 2. Sandra 1 mei 2016 / 13:29

  Mooi interview, Lisanne! Het is inderdaad erg fijn dat je er helemaal tevreden mee kan zijn. Je hoort vaak genoeg dat dingen zijn verdraaid oid. Top dus dat dit interview goed is gegaan! 🙂
  Ik ben afgelopen week ook naar Loods 5 geweest! Leuk hè? Ohhh, ik ben zo gek op al die spullen daar. Ik weet wel waar ik naar toe moet als ik mijn eigen huisje moet gaan inrichten, hihi.
  Leuk trouwens dat je nog een keer mee deed met de Instaswap als reserve. Lief dat je voor het dochtertje van diegene ook nog wat leuks had gemaakt!

 3. Moniek 1 mei 2016 / 13:57

  Ik begin stationary de laatste tijd ook steeds leuker te vinden! Terwijl mij het een tijdje terug echt niks interesseerde. Zo tof dat je geïnterviewd bent.

 4. Ilse 1 mei 2016 / 14:04

  Ik heb gisteren ook al een kaarsje gebrand. Loods 5 lijkt me inderdaad een leuke winkel.
  Ik wist helemaal niet dat je broer je hielp bij je blog als bedrijf. Waarom schrijf je nooit iets over hem? Heeft hij dat niet graag? Wel echt leuk dat je zoveel hulp krijgt bij alles!

  • Lisanne 1 mei 2016 / 14:10

   Haha, nee, dat is typisch iemand die wegduikt als er een camera oid tevoorschijn komt! Hij helpt me puur zakelijk, dus niet qua inhoud. Meer het regelen van samenwerkingen, maar daardoor heeft hij soms ook wel ideeën over hoe we dat kunnen doen enzo!

   Maar hij staat liever niet zo in de picture (letterlijk en figuurlijk hihi).

 5. Maike 1 mei 2016 / 15:03

  Goed stuk in de krant. En heel leuk al die woonspulletjes bij Loods 5!

 6. Evelyne 1 mei 2016 / 17:11

  Mooi intervieuw! Altijd wel eens leuk om te doen, denk ‘k. Ik stond zelf ook al in de krant, maar dat is meer voor de foto 😉

 7. Mama Lifestyle Blog 1 mei 2016 / 19:38

  Wat leuk dat je bent geïnterviewd en wat zie je er goed uit op de foto’s. Ik had een drukke en spannende week. Ik zat nl in de organisatie van Koningsdag. Gelukkig ging alles goed en kon ik genieten van alle activiteiten en het toch nog mooie weer. Succes en sterkte dinsdag en woensdag!

  • Mama Lifestyle Blog 1 mei 2016 / 20:28

   Ik heb net het interview op je FB pagina gelezen Lisanne. Wat een goed stuk en wat idioot dat (sommige) artsen nog steeds ontkennen dat je Lyme hebt en je doorsturen naar het GGZ. Wij lezers kunnen alleen al aan jouw updates en foto’s zien dat het toch echt een medische en zeker geen psychische kwestie is. Bizar. Ook bizar dat het 9 jaar heeft geduurd voordat je een diagnose kreeg. Hopelijk kan Lyme in de toekomst sneller gediagnosticeerd worden bij patienten. Worden artsen er alerter op.

 8. Monica 1 mei 2016 / 21:50

  Wat leuk je interview in de krant. Loods 5 moet ik ook nog een keer heen. Hoor daar veel goede verhalen over. Eerst nog maar even sparen want er zijn zoveel leuke spullen daar zag ik online.

 9. Daniëlle 2 mei 2016 / 08:08

  Wat een mooi interview Lisanne! En wat sta je weer mooi op de foto!

 10. Charelle 2 mei 2016 / 08:46

  Wat tof dat je in de krant stond Lisanne, echt heel erg leuk! En dat lijkt me inderdaad heftig, zo snel achter elkaar je infusen, hopen dat het goed gaat! Succes!

 11. Hoestende Avonturier 6 mei 2016 / 23:09

  Zo fijn, jouw diaries! Wat zie je er prachtig uit op de eerste foto! De rest natuurlijk ook, daar niet van 😉 Loods 5 wil ik ook nog eens heen, lijkt me een heerlijke winkel. En heel fijn dat je blij was met je interview! In mijn ervaring luistert degene die het interview afneemt ook niet altijd even goed en het is zelfs een keer zo gek geweest dat ik uiteindelijk maar 4 pagina’s lang zelf ging herschrijven omdat het zo belachelijk ver van mij afstond. Maar daar tegenover heb ik ook een goede vriendin die ik voor het eerst ontmoette toen ze me ging interviewen, dus ik wil niet iedereen over een kam scheren ^_^ Interessant om dit beetje extra over jou te lezen in de krant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.