DIARY! Lade vol blijheid, kaartjes schrijven & high heels

Zaterdag, diarytijd! Ik laat je zien wat ik afgelopen week deed. Ik hield me vooral bezig met in bed liggen, maar gelukkig deed ik ook nog een aantal andere dingen. Leukere dingen! Kijk mee…

diary-december-1

1

Vorige week had ik aan het eind van de week een dipje, maar zaterdag voelde ik me weer goed genoeg voor yoga! Dus dat deed ik, zó fijn. Volgens mij is dat tot nu toe de laatste keer dat ik yoga deed, zo jammer.

2

Zaterdag kwam mijn broer spontaan op bezoek, super leuk! Die heeft altijd spontane bezoekjes, mijn ouders ontvangen dan een telefoontje wanneer hij al in de trein zit meestal, haha.

Voor mijn verjaardag (juli) kreeg ik nog deze moisturiser van LUSH. Zo lief!

3

Mijn ouders waren ook jarig geweest, dus voor hen had hij ook cadeautjes mee. Een heel gaaf dik boek, dat hoort bij de facebookpagina die je misschien wel kent. En twee repen met chocolade in speciale smaakjes.

4

‘s Avonds had ik even afgesproken in mijn eigen huis. Oh, ik mis mijn huis zo! Toen mijn bezoek weg was ben ik nog even blijven zitten, zó fijn daar. Vond het jammer dat ik weer naar ‘huis’ moest (nu ik deze foto zie word ik weer verdrietig hehe).

5

Een lade vol met blijheid! Ik heb nog niets speciaals gedaan met de sharpies trouwens. Nog even iets leuks bedenken!

6

Regen? Wind? Jep, allebei. Maar ik ging wel naar buiten.

7

Er kwam een super toffe advertorial van Iittala online met een Instagram winactie. Aan de winactie is nog weinig meegedaan, dus als je veel kans wilt maken… (hint, hint)

Ik ben mega trots op de foto’s die ik maakte voor het artikel. Binnenkort laat ik je even zien wat ik allemaal gebruik voor mijn foto’s en/of video’s. Dat is best veel, dus handiger om even op een rijtje te zetten in een blogpost (of een video? Of een combi? Hmmm dat laatste vind ik wel een strak plan).

8

Serie kijken! Ik keek een heel vreemde serie, One Big Happy heet hij, hij had maar zes afleveringen dus die ik heb ik allemaal gezien. Het was wel geinig, maar niet perse een aanrader. Ik vermoed dat ze ermee gestopt zijn omdat hij het niet goed genoeg deed, hahaha.

9

En toen ik een slechte dag had viel de Flow op de deurmat. Daar word ik altijd blij van!

honderd

En de kalender zat er weer in, daar werd ik nog blijer van, haha. Vooral om de tekst rechtsonder moest ik hardop lachen.

10

Hoe cool zijn deze schoenen? Vet cool. Ik kan urenlang naar deze foto blijven kijken. Ik houd van deze schoenen.

11

De hele week voelde ik me al niet top, erg snel moe en meer pijn, maar vanaf woensdag had ik non-stop erge hoofdpijn en erge pijn in mijn hele lichaam. Je ziet het totaal niet op deze foto (looove filters), maar het was écht niet tof. Lastig uit te houden, ook de dagen erna. Vrijdag was gelukkig alweer iets beter, hopelijk vanaf nu alleen nog maar beter!

12

Ik ging aan de slag met mijn zelfgemaakte kerstkaarten.

13

Allemaal geschreven en op de post gedaan. Naar Shifra!

14

Zij zorgt dat ze terecht komen bij eenzame ouderen, daar schreef ik gisteren al een stukje over. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Meedoen is een kleine moeite, maar een groot gebaar.

Dus… dat was mijn week! Het was heel leuk om gisteren weer even uit bed te kunnen en er weer een beetje normaal uit te zien en nouja… gewoon weer wat op te knappen! Wanneer je een tijdje verplicht in bed hebt doorgebracht voelt er ‘gewoon’ uit kunnen weer als rijkdom. Oh, ik zie net dat het vandaag vijf december is, Sinterklaas! Dit jaar vier ik niets, lekker rustig, haha. Doe jij nog iets leuks met Sinterklaas?

DELEN:

27 reacties

 1. Josan 5 december 2015 / 06:58

  Wat vervelend dat je je de afgelopen week vaak wat minder voelde. Ondanks dat of juist daardoor vind ik het mooi om te zien hoe je er her beste van maakt.

 2. Marlotte 5 december 2015 / 07:09

  Aah, die moisturiser is zo fijn! Wat lief dat je die hebt gekregen! Ik word helemaal blij van alle kerstkaartjes in dit overzicht en zit al helemaal in de kerstsfeer. Waarschijnlijk omdat ik dit jaar geen Sinterklaas vier haha. Super lief dat je al die kaartjes hebt opgestuurd, ik vind het zo’n tof initiatief van Shifra! Fijn weekend!

 3. Elize 5 december 2015 / 07:48

  Een afwisselend weekje qua gezondheid zo te zien. En hoofdpijn is zo niet fijn. Had er ook behoorlijk veel last van sinds woensdag (en gisteren dus nog). Zou er iets in de lucht hangen? Hoop dat je je het weekend en volgende week beter voelt zodat je weer lekker veel kunt yoga-en en andere leuke dingen doen!
  Wij doen niks met Sinterklaas. Maar we vieren morgen wel de verjaardag van m’n vriend. Ook heel leuk! 😀

 4. Laura 5 december 2015 / 08:54

  Een afwisselende week zo te zien. Wat zijn die schoenen gaaf zeg! En leuk dat je meedoet met die kerstkaarten. Vind ik een geweldig initiatief.

 5. Leonie 5 december 2015 / 09:28

  Wat vervelend dat je een wat mindere week had! Maar wel fijn dat er toch veel leuke dingen waren!

 6. Sophie 5 december 2015 / 09:36

  Ah wat lief van die kerstkaarten! Mijn zusje is vandaag jarig dus wij vieren ook geen sinterklaas 😉

 7. Darina 5 december 2015 / 09:48

  Vervelend dat je week minder was, maar leuke afleiding met de kaartjes schrijven, zo’n goed initiatief! Ik vier ook geen Sinterklaas, maar wens iedereen die dat wel doet een hele leuke en gezellige avond toe!

 8. Marion 5 december 2015 / 10:18

  Ah wat lief die kerstkaarten. Nee, ik had er nog niet over gelezen. Ga ik nu meteen even doen! X

 9. Saskia 5 december 2015 / 10:33

  Wat een mooi gebaar wat je doet met de kerstkaarten. Ik had nog nooit van dat initiatief gehoord, maar wat een goed idee! Ik vier vanavond Pakjesavond met mijn schoonfamilie. Altijd gezellig!

 10. Anneleen 5 december 2015 / 11:00

  Lief dat je de kerstkaarten naar Shifra hebt gestuurd! 🙂 en zoveel liefde voor jou lade met leuke spulletjes! Ziet er heel vrolijk uit!

 11. Shifra 5 december 2015 / 11:16

  Wat leuk, dat Humans of New York boek! Ik wist niet dat dat bestond. Die FB-pagina is zo leuk om te lezen, ik ga dat boek onthouden als cadeautje. En wat lief dat je zoveel kerstkaarten hebt geschreven (en ze OOK nog eens zelf hebben gemaakt! Veel ouderen vinden zelfgemaakte kaarten extra leuk!), HUGE THANKS! <3

 12. Linda 5 december 2015 / 12:03

  Wat zijn je zelfgemaakte kerst kaarten toch onwijs leuk geworden! 🙂 Ze zijn vast een feestje om te ontvangen en dat je vertelt dat ze ook nog eens naar mensen gaan die ze hard kunnen gebruiken, dat vind ik zo mooi! Ook hoop ik dat jij je weer wat beter gaat voelen, zo jammer dat je even afglijd en weer in bed komt te liggen. Helaas is er op chronische labeltjes écht geen pijl te trekken.. Maar hopelijk vliegt hij nu de goede kant op!

 13. Marieke 5 december 2015 / 12:38

  Ik ga ook meedoen aan het project van Shifra. Ik vind het zo mooi bedacht van haar.

 14. Margot 5 december 2015 / 12:55

  Ik blijf je nieuwe schoenen heel gaaf vinden!

 15. Bianca Ronday 5 december 2015 / 12:58

  Die kerstkaarten actie heb ik gemist. Ga zeker een kijkje nemen! Al met al een goede week denk ik zo! ?

 16. Sylvia 5 december 2015 / 14:12

  Wat is je sjaal leuk! Mag ik vragen waar die vandaan komt? 🙂

 17. Francesca 5 december 2015 / 22:19

  Wat een leuk initiatief van Shifra! Zal er morgen een paar extra schrijven! Leuke winactie, ik doe mee!

 18. Shirah 5 december 2015 / 22:23

  Wat jammer dat het niet helemaal je week was. Ik hoop dat je volgende week weer yoga kunt doen! Wat vind je van de creme van lush tot nu toe?

 19. Kelly 6 december 2015 / 09:13

  Die schoenen zijn inderdaad heel gaaf! Er zijn toch nog wel wat lichtpuntjes gelukkig ondanks die dagen pijn. Rustig aan!

 20. Lyke 6 december 2015 / 10:10

  Hai Lisanne,
  ik vind het heel knap hoe je ermee omgaat. Het is voor mij moeilijk voor te stellen om te leven met zoveel beperkingen. Je laat zien hoe je ondanks de beperkingen toch nog een heel leuk leven kunt leiden. Dat is super knap! Toen ik je verhaal las kwam ik op het idee om je een tip te geven. Misschien heb je er wat aan. Een familielid van mij had lyme en is daarvoor met succes behandeld door een natuurgeneeskundige die werkt met frenquentietherapie. Als je wil kan ik je haar website mailen en meer vertellen over de effecten van de behandeling. Het werkt echt!
  Heel veel liefde en sterkte,
  groetjes Lyke

 21. Hilde 6 december 2015 / 11:57

  Ik werd ook helemaal blij van de Flow 🙂 En zó leuk dat de kalender er weer bij zit! ^^

  Wat mooi dat je zó veel kaartjes hebt gemaakt voor eenzame ouderen!!

 22. Miriam 6 december 2015 / 13:03

  Jammer dat je je iets minder voelde, maar wat een toffe foto’s weer! Mooie actie ook: post a smile, van al die prachtige kaartjes zullen de eenzame ouderen vast een lichtpuntje van krijgen 😀

 23. Juudith 6 december 2015 / 14:09

  Niet tof dat je je deze week wat minder voelde! Kan me voorstellen dat je dan je eigen huisje mist!
  Super leuk dat je mee doet aan de actie met de kerstkaartjes!

 24. Nathalie 6 december 2015 / 19:58

  Balen dat je, je deze week iets minder fijn voelde!
  Ik kan me trouwens voorstellen dat je, je eigen plekje mist… gewoon je eigen plekje, je eigen huisje.

 25. Heidi De Winter 6 december 2015 / 23:22

  Die pijn, hoofdpijn en moeheid is echt balen! Ikzelf heb vandaag ook weer geslapen tot 16 uur zelfs! De meesten begrijpen dat niet. Maar ondanks jouw moeilijkere dagen ben je toch wel heel creatief bezig geweest :-). Die zelfgemaakte Kerstkaarten! Zo origineel en heel persoonlijk. Je hebt hiermee heel wat mensen blij gemaakt ;-). Ook weer leuke en mooie foto’s! Wat vind jij van de LUSH producten? Wat is/zijn jouw meest favoriete(n) ervan? Groeten Heidi

 26. Alie 9 december 2015 / 14:33

  Wauuwww die schoenen!?
  Waar zijn ze van? Ik heb wel zulke hoge hakken in m’n kast staan, maar ik draag ze eigenlijk nooit.. Stom!

  En wat een superleuke quotes uit de Flair! Die ga ik delen op instagram! (Met jouw foto credits erbij uiteraard!)
  Keep it going, positieveling!
  x

 27. Alie 9 december 2015 / 14:34

  Flow! FLÓW! Niet Flair! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.