DIARY: Lisanne, wat spook jij allemaal uit?!

Het is weer tijd voor een diary! Niet meer standaard elke zaterdag, omdat ik sommige weken zo weinig foto’s neem. Dus nu gewoon wanneer de tijd rijp is, laat ik je zien wat ik allemaal heb gedaan. Let’s go!

nummero1

Ik ontving een Keep cup van Viking, dit is een cup die je opnieuw kan gebruiken en bijvoorbeeld ook bij kan laten vullen op het station. Super handig! Maar gezien het feit dat ik niet echt op het station kom, of veel onderweg ben, heb ik hem weg gegeven.

Een eitje eten, op bed. Zo fijn als iemand dat naar je komt brengen!

Appelflapjes! Met liefde gemaakt. Ze waren lekker!

Deze mooie bloemen kreeg ik. Ze werden steeds mooier, zo leuk vind ik dat!

Prachtige lucht…

En een mandje vol geluk. Ik denk dat jullie deze komende week nog wel gaan zien, want dit is een van mijn nieuwste creaties die ik met aquarel heb gemaakt!

nummero2

Ik maakte de sinterklaasboot die ik bij Action vond. Normaal doe ik dat soort dingen na het maken weer gauw weg, bijvoorbeeld naar de weggeefwinkel. Nu was er een kindje aan wie ik het kon geven, zij heeft er zo veel lol mee gehad. Dat is veel leuker dan naar de weggeefwinkel brengen!

De beroemde Flow Book For Paper Lovers video kwam online!

Outfitje…

En mijn kamer make-over video. De video is nog niet heel veel bekeken (vergeleken met mijn andere video’s), terwijl ik hem zelf helemaal leuk vind. Ook het matras in de video slaapt nog steeds heer-lijk. Zo blij mee!

Selfie…

En leuk: een cadeautje inpakken! Dat vind ik altijd zo leuk om te doen.

nummero3

Ik ging dus naar Groningen. Jep, Groningen! Daar woont mijn favorietste persoon. En daar zit deze leuke winkel waar ze spulletjes verkopen, maar waar ze ook eten/drinken verkopen dat zo mooi is dat je je afvraagt of het wel echt is, haha. De naam van de winkel is Little Lovely Living.

Ik at abrikoosjes die we kochten bij Søstrene Grene.

We aten uit van die coole bakjes die je ook altijd in Amerikaanse series ziet!

Hoe leuk?! Ik heb er twee dagen van kunnen eten, haha. Zo veel! Maar ik merkte wel dat er gluten in zat, dat is een beetje jammer. Ik heb al eerder verteld dat ik daar iets minder op ben gaan letten. En dit waren wel echt rijstnoodles, maar toch… het viel niet helemaal lekker. Maar ik werd er gelukkig ook absoluut niet extreem ziek van, gelukkig.

En we aten ook een avondje sushi. Beide besteld en thuisbezorgd. Er gaat een wereld voor me open hier in Groningen, zó veel keus als het gaat om het bestellen van eten! In Den Helder hebben we dat echt niet, het enige dat ik glutenvrij kan bestellen en laten bezorgen is friet, hahaha. En dat is de snackbar die om de hoek zit, dus dat is een beetje sullig.

Samen in de autoooo. Het was zo leuk!

nummero4

En weer thuis…De springrolls uit het boek van Rens Kroes. Die wilde ik maken.

En ik wilde ook Write for Lyme kaartjes maken, hahaha. Meteen ligt mijn hele bureau vol!

Ik kreeg lieve cadeautjes van Elise, van Elisedingen.

En mijn coole Polywolves muts moest natuurlijk ook even op Instagram. Die kwam ook al voorbij in deze blogpost met dingen waar je blij van wordt!

Kun je je die dag nog herinneren dat heel instagram vol stond met foto’s van de lucht? Nouja… ik maakte dus ook zo’n foto, hahaha.

En ik nam een video op, dit was de Søstrene grene shoplog.

nummero6

Ennnn… weer in Groningen! Het is wel pittig hoor, dat reizen. As we speak ben ik ook nog in Groningen omdat mijn keuken gedaan wordt! Volgend weekend weer lekker thuis blijven dus, hihi.

Een sushi-shirt! Deze zag ik bij H&M en was ook maar €9,99. Wel een leuk cadeau voor een sushiliefhebber, hihi. Ik kocht he zelf niet, maar moest er toch even een foto van maken.

We maakten de summer rolls (spring rolls, vind ik het eigenlijk gewoon).

Kijk nou hoe mooi? Kunstwerkjes! Ik was er echt trots op, ik kan ze gewoon zelf rollen!

En natuurlijk moet er ook gewerkt worden. En serie gekeken!

Lekker ontbijtje: kwark en blauwe bessen met kaneel en wat honing.

nummero7

Het kaartje kreeg ik van mijn oma, deze is echt prachtig.

Ik bracht afgelopen week de hele week door bij mijn ouders, omdat er aan de voorbereidingen voor mijn keuken gewerkt wordt! Als hij erin zit laat ik dat natuurlijk aan jullie zien. Ik ben zo benieuwd hoe hij wordt! Morgen wordt hij erin gezet en dan is als het goed is alles klaar. Spannend!

En dit kussentje zag ik in de folder bij Xenos. Uiteindelijk ben ik ervoor naar de winkel gegaan, maar ze hadden alleen nog een exemplaar dat kapot was, heel jammer. Dus ik kocht een ander, misschien nog wel mooier kussen. Als ik straks weer in mijn huis kan ga ik daar zo gelukkig zijn. Het wordt zo mooi en fijn!

Dus… dat was wat ik zo’n beetje de laatste tijd heb uitgespookt. Zoals je ziet gaat dat allemaal best wel goed! Het is zo fijn om weer wat meer dingen te kunnen.

DELEN:

20 reacties

 1. Linda 5 december 2016 / 10:05

  Dan neem ik aan dat Ming nu je vriend is in plaats van ‘een vriend’, gezien ‘mijn allerfavorietste persoon’? 😉 Hartstikke leuk voor je, gefeliciteerd! 🙂 Fijn dat het zo goed met je gaat en dat je zo geniet!
  Linda blogde laatst over… Een aantal november-liedjes.

 2. Josephine 5 december 2016 / 10:57

  Wat een leuke positieve diary! Ik ben blij om te zien dat je zoveel leuke dingen beleeft (met Ming :)). Zoals Charelle hierboven al schreef; heel anders dan een paar weken geleden. *Duimen dat het zo blijft.*
  Josephine blogde laatst over… De Willemse tijd

 3. Miriam 5 december 2016 / 15:17

  Erg leuk om over al die winkeltjes en eettoko’s in Groningen te lezen:)! De stad waar wij wss volgend jaar naartoe gaan verhuizen. Krijg dr zo steeds meer zin in! En dat gezellige mandje geluk, zo leuk bedacht! Ben benieuwd naar de rest van je aquarel creaties!
  Miriam blogde laatst over… DIY SINTERKLAAS | Chocolade breekplaat

 4. Nathalie 5 december 2016 / 19:10

  Leuk dat het zo goed met je gaat! 😀

 5. Tiffany 6 december 2016 / 08:52

  Ik had het al op instagram gezien en gezegd. Maar ik ben zo blij dat je je weer een beetje beter voelt en weer leuke dingen kan doen i.p.v. alleen ziek in bed liggen. Het straalt van je af dat je je gelukkiger voelt 🙂
  Tiffany blogde laatst over… Sinterklaas recept: chocolade pepernoten maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.