DIARY: Na regen komt zonneschijn (en andersom)

Deze week was fijn! Ik had een aantal superdagen en een aantal minder goede dagen (die overigens nog steeds best goed waren!), vandaar de regen en de zonneschijn. Maar ook de letterlijke regen en zonneschijn, die elkaar steeds wel heel snel afwisselden. Meer over mijn week lees je bij de foto’s!

Afgelopen dinsdag hadden jullie te maken met dit expiriment. Na een boel twijfels en veel reacties (die overigens steeds iets anders zeiden), ben ik tot een conclusie gekomen. Denk ik. Ik denk dat ik het zo ga houden als ik het eerst deed, een keer per week (zaterdag). Maar voortaan wel met al eerste shot een collage van een aantal foto’s bij elkaar! Misschien iets meer tekst en uitleg dan voorheen (maar ik kan niet alles van een hele week onthouden). En de rest van de week ga ik me lekker storten op bloggen over dingen waar we blijer en gelukkiger van worden en dingen waar we beter van worden. Goed idee?

Hallo gewone fiets! Deze week ging ik op dinsdag op mijn gewone fiets naar het werk. Als het zonnetje dan ook nog schijnt en ik kan lekker fietsen zonder veel last, dan is mijn hele dag goed.

Voordat ik mijn fietsje op stapte had ik nog even een geluksmomentje. Fietsen in het zonnetje, dat doe ik zo graag!

Maar niet alleen fietsen in het zonnetje. Tim had van de fysio te horen gekregen dat hij in verband met een blessure weer moet gaan opbouwen met hardlopen. Een aantal keren per week 10 minuutjes hardlopen. SCORE!!! Ik kon ook hardlopen! 2 minuten hardlopen, 2 minuten wandelen. En dan na 3 of 4 keer ben ik genoodzaakt om een beetje te smokkelen. Maar he, ik kon samen met Tim hardlopen dus ik was de gelukkigste vrouw op aarde!

Gooodmornig! Woensdag is mijn vrije dagje tussen twee dagen werken door. Je snapt misschien dat ik ontzettende spierpijn had, alleen voel ik die pijn niet meer (door medicijnen). Ik voelde wel dat mijn lijf heel moe was en al mijn spieren trokken. Maar dat geeft natuurlijk ook een heel voldaan gevoel!

Lekker ontbijten met kwark! Ik eet dan echt een halve liter kwark ‘s ochtends. Super lekker en ik merk als ik het niet doe dat ik me van die kwark toch wel erg goed ga voelen!

hard aan het werk voor mijn blog op mijn vrije dagje.

Mijn outfit van woensdag! Zwarte enkellaarsjes + een zwarte broek = langere benen!

Oooo broodje ei met ham en kaas. Noemt men zoiets een omelet? (ik weet dat niet eens!). Mijn broertje at het en het zag er zo ontzettend lekker uit dat ik ook wilde! Dit waren 2 eitjes en mijn buik zat daarna super vol. Zoals je misschien wel weet heb ik ook PDS en je kunt je vast wel voorstellen dat dit redelijk buikpijn veroorzaakte, haha. Gelukkig was het erg lekker en doe ik het niet vaak!

Daar ben ik weer! Veel foto’s van mezelf deze week. Ik denk om vast te leggen dat ik zo blij was!

Ik probeerde andere kwark dan de Optimel versie. Simpele magere AH kwark met fruit! Wat was dit lekker zeg! Er zaten allemaal verschillende soorten fruit doorheen. Aardbeien, mango (my favorite!), appel, peer(, voor de rest weet ik het niet meer). Jammie!

Mijn outfit donderdag naar mijn werk. Ik wist niet welke schoenen ik aan moest! Ik stuurde Tim een smsje welke schoenen ik hier nu bij aan moest. De schoenen die hij mij voor mijn verjaardag ging geven mocht ik pas hebben op mijn verjaardag, en die pasten hier eigenlijk het beste bij. Haha!

Van mijn collega’s kreeg ik voor mijn verjaardag een cadeaubon en een kaartje (en deze button). Heel erg lief, want ik had echt helemaal niet verwacht dat ze iets voor mij hadden! Ik ben natuurlijk geen echte/normale werknemer en ben er maar 6 uur per week, dus ik vond het echt heel erg lief dat ze aan me gedacht hadden. De button was waarschijnlijk voor de grap maar hij past echt totaal bij mij, ik houd van mijn werk!

En daar zijn ze dan… de schoenen die ik die ochtend miste. Tim had ze klaar gelegd onder dat ik naar mijn werk was. Zodat ik ze op mijn verjaardag al aan kon, super lief!

Ik vind ze zo mooi he!

Ook in de klas van mijn moeder hadden ze aan mijn verjaardag gedacht. Alle meiden hadden voor mij dit boekje gemaakt, super lief! Bedankt dames!

Deze quote kwam ik tegen en ik vond hem zo leuk.

Ja, ik kan niet stoppen met kijken naar mijn nieuwe schatjes. Tim weet precies met welke cadeautjes ik heel-heeel-heeeel erg blij ben! Het zijn trouwens sneakerwedges van Topshop (jep, ze hebben een verborgen hakje, precies een fijne hoogte!).

Ik dook nog even de keuken in voor een lekkere aardbeienkwarktaart voor mijn verjaardag. Ik vroeg me af of ik er een hele berg fruit of ging gooien of alleen aardbeien.

Ondanks het feit dat ik zelf trek had in heel veel fruit werden het toch alleen de aardbeien. Want ehh, ja… het was een aardbeienkwarktaart.

Ik kreeg een heel lief kaartje van FES collega Janke. Super lief, want ook dat had ik eigenlijk helemaal niet verwacht! Janke blogt trouwens ook, haar blog is jankezoekteenweg.blogspot.nl. En de naam zegt het al, ze blogt over haar weg naar een beter leven met fibromyalgie. Ze heeft een ontzettend tof en inspirerend idee waar ik zeker weten even voor op haar blog zou gaan kijken, als ik jou was. Een aanrader! (vooral als je zelf ook met fibro te maken hebt)

Dus, dat was mijn week! Zeker een geslaagde week. Eigenlijk is in deze week de figuurlijke regen niet eens naar voren gekomen. Ergens waar ik een grens over ging werd ik nogal moe en ging ik me wat ziekjes voelen. Natuurlijk overheerst het feit dat het verder zo goed gaat, dus dat is helemaal niet zo’n probleem. We gaan er weer lekker tegenaan en maken er weer een mooie week van. Jullie ook een fijne week! Wat vinden jullie trouwens van mijn (foto)dagboek oplossing?

DELEN:

15 reacties

 1. lifesplash 14 juli 2012 / 07:59

  Wat goed dat je kunt fietsen en hardlopen! Ik vind het echt fijn voor je. 😀 En loooove your shoes, die wil ik ook haha.

 2. Yara 14 juli 2012 / 09:04

  Leuke diary weer 😀 Tof dat je kan hardlopen!!

 3. Chantal 14 juli 2012 / 09:48

  Wat een heerlijke foto’s weer, word er helemaal vrolijk van!

 4. Anneke 14 juli 2012 / 10:13

  Wat een leuke foto’s en wat een mooie schoenen.

 5. Alexandra 14 juli 2012 / 11:08

  Leuke week, zo te zien! 😀 Ik weet nog steeds niet goed wat ik moet vinden van die sneakerwedges… De meesten vind ik heel lomp staan, omdat je de hak meestal echt goed ziet zitten, maar dat is bij deze helemaal niet het geval! Vind deze écht leuk!

 6. Laura 14 juli 2012 / 11:32

  Fijne post!
  En die outfit die je droeg naar je werk is echt leuk!

 7. Esmay 14 juli 2012 / 12:09

  Leuke foto’s! Die panterprint sokken heb ik geloof ik ook! Hihi!
  Citroen kwark. En fruit kwark. En kwark taart.
  Kwark much? :’)

 8. Fien 14 juli 2012 / 19:13

  Super leuk om te zien en ik vind hoe je het nu bedacht hebt om te doen helemaal goed! En mooie schoenen zeg! Ik ben nu zelf bezig met mijn look into my life voor mijn blog en het is gewoon leuk om je eigen week terug te zien, vind je zelf ook niet? jij hebt ook zo’n blije, leuke uitstraling!

 9. Jesdiny 14 juli 2012 / 20:02

  Ik ben ook helemaal fan van de Optimel kwark. Ik heb de citroen smaak nog niet geprobeerd, maar die lijkt me lekker fris. Ga ook eens bij de AH kijken! Super leuk cadeau trouwens van je vriend. Leuk hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.