DIARY: Naaldenfobie, fitgirl & inspiratie op de muur

Het is weer zaterdag, dat betekent: diarytime! Ik laat je zien hoe mijn week was. En die was vooral heel afwisselend, haha. Ik deed heel leuke dingen, maar had ook een aantal vervelende dagen. Nouja… ik laat je aan de hand van de foto’s zien hoe het ging!

diary-eind-november

1

Ik vond mijn overknee laarzen terug! Deze heb ik echt al een jaar of vijf, ooit op vakantie gekocht. Ik zie dat ze nu weer een beetje terug beginnen te komen in de winkels, leuk! Ik heb ze in de tussentijd natuurlijk ook nog gewoon gedragen, ik vind ze leuk!

2

Baaldagje. Even in bed!

3

Maar de volgende dag: yoga! Het gaat steeds iets beter, ik houd het steeds een beetje langer vol. Echt leuk om dat te merken. Merk ook dat mijn lichaam, wanneer het goed gaat, veel makkelijker herstelt van bijvoorbeeld spierpijn.

4

Fotootjes maken!

5

Ik moest ook een paar fotootjes van mezelf maken. Grappig altijd om mezelf terug te zien op beeld, haha. Ik lijk op deze foto wel een beetje stoer (ben ik ook hoor).

6

Yoga!

7

Na het doen van yoga voel ik me altijd mega relaxed, zo fijn! Goed begin van de dag.

8

Lampje aan! Niet alleen handig voor foto’s en video’s, maar ook om wakker te blijven met dit donkere weer, haha. Ik heb ze graag aan staan als het buiten donker is en ik aan het werk ben.

9

Bordeaux van Essie op mijn nagels. Mooi kleurtje!

10

Selfie!

11

Wat ik die dag droeg. Een bloesje van H&M, broek ook van H&M en mijn aller-favorietste schoenen. Omdat er een hakje onder zit en ik blij ben als ik daarop kan lopen.

12

Aan de slag voor een DIY! Die video komt maandag online. Ik vind hem zelf echt onwijs leuk geworden, ik ben helemaal enthousiast.

13

En ik ging weer een dagje koken! Mijn moeder heeft zelf ook last van haar lijf, dus zij kan ook niet makkelijk ‘even’ in een keer een maaltijd op tafel zetten. Maar dat is wel heel handig, ik leer nu van haar hoe ik het beste kan koken zodat je je energie en kracht een beetje over de dag kan verdelen. Ik maakte roerbakmie! Was heel lekker.

14

Nog een selfie!

15

Ik hing de slinger uit het Flow Book for Paper Lovers op. Deze kan ik zien vanaf mijn werkplekje, leuk!

16

Met zo’n foto op instagram ben ik officieel een fitgirl, toch? Hihi, nee, nog geen fitgirl. Wel in wording (hoop ik).

17

Ennnnn daar kwam de man met de hamer.

Donderdagavond stortte ik helemaal in. Ik voelde me overdag al heel erg moe, maar ‘s avonds was het nog erger. Ik kreeg weer meer pijn en  voelde me compleet uitgeput. Mijn vader had verkeerd geteld met de dagen van het prikken, dus ik had eigenlijk mijn injecties nodig. Doordat ik me al zo slecht voelde deden de injecties ongelooflijk veel zeer. Tot nu toe heb ik daar nog niet zo veel last van gehad. gelukkig alleen tijdens het injecteren, daarna zakte het weer af, maar twintig naalden in je rug met bijengif (dat prikt) door iemand die dat niet dagelijks doet is heftig als je al zo veel pijn hebt.

18

Gisteren dacht ik: yo, ik heb mijn prikjes weer gehad, vandaag gaan we weer gewoon verder waar we gebleven waren! Dat lukte niet helemaal, haha. Maar ik heb me aangekleed, heb wat spulletjes gekocht voor mijn blog en…

19

Nog meer prikjes! Haha, nee hoor, dit vind ik helemaal niet erg. Ik moest even mijn schildklier laten controleren. En op het lab van het ziekenhuis doen ze dat honderd keer op een dag dus die mensen prikken (meestal) heel makkelijk en pijnloos.

20

En daarna was de energie op. Ik heb ‘s middags een aantal uur geslapen.

21

Daarna ben ik even mijn bed uit gekomen voor sushi… (dat vrolijkt altijd op!)

22

En daarna kroop ik weer terug in bed voor het maken van deze blogpost. En nu voel ik me zo uitgeput…

Hopelijk gaat het morgen beter, en anders gaan we gewoon weer injecteren (ik zie er nu al tegenop, hihi, Lisanne die opziet tegen prikjes, dat heb je niet zo gauw). Eens in de twee dagen of eens in de drie dagen was het advies. Wij deden eens in de drie dagen. Misschien is eens in de twee dagen beter op dit moment! Ik hoop in elk geval dat het weer een beetje beter zal gaan.

Dus… hopelijk komende week weer yoga doen! Ik merk nu dat mijn lichaam weer niet herstelt (spierpijn!), dus hoe het aan het begin van de week was was een stuk fijner, haha. Hoe was jouw week?

DELEN:

25 reacties

 1. Charelle 21 november 2015 / 07:25

  Haha bijná een fitgirl inderdaad! Fijn om te zien hoeveel progressie je maakt! Hoop dat je lichaam weer goed herstelt en je volgende week weer aan de slag kunt! Liefs, Charelle

 2. Ilse 21 november 2015 / 07:33

  Ik hoop ook voor jou dat het vandaag beter gaat!

 3. Evera 21 november 2015 / 07:40

  Wat een mooi kleurtje die Bordeaux van Essie! Was al op zoek naar een mooie donkerrode kleur dus deze kan mee in de overweging! Hahaha.

 4. Marloes | Budgetproof.nl 21 november 2015 / 08:07

  Ahhh wat jammer om te lezen dat je zo ingestort bent en dat je zoveel pijn hebt ervaren bij de prikjes 🙁 niet leuk! Gelukkig zijn er ook heel veel positieve dingen te lezen :D. Jaaa fitgirl, ik vind zeker van wel! Hottie! Ik heb dezelfde kleur nagellak op. Love it! Fijn weekend :).

 5. Darina 21 november 2015 / 08:32

  Wat fijn dat je zoveel plezier in de yoga hebt! En die nagellakkleur is prachtig! Leuk voor de feestdagen. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt!

 6. Angelique 21 november 2015 / 08:43

  Je raakt toch gewend aan dat je weer wat meer kan he? Zo balen als het dan weer slechter gaat. Ik hoop dat het weer snel beter wordt.

 7. Dionne 21 november 2015 / 09:13

  Vervelend van die pijn en al die naalden.. Leuk om af en toe je outfits te zien!

 8. Tiffany 21 november 2015 / 09:44

  Ik ga vandaag ook proberen om yoga te doen, ben benieuwd! Hopelijk de komende dagen niet extra veel pijn, maar we zullen zien. Vervelend dat je ook weer een terugval hebt gehad, hopelijk gaan de extra prikjes helpen. Ik ben doodsbang voor naalden dus gelukkig hoef ik niet zo vaak geprikt te worden 😛

 9. Kirsten 21 november 2015 / 10:05

  Ik vind je overknee boots geweldig! En ben heel benieuwd naar je DIY, ik houd van verf. Balen dat het nu wat minder gaat… Hoop voor je dat de prikjes snel weer wat gaan doen en je weer lekker kan joga’en! Leuk om te lezen dat je dat zo leuk vind!

  Mijn week was leuk! Op de buikgriep en weinig school na, maar even rust kan ook wel fijn zijn. Heb een kerstfilm gekeken, gewoon omdat het kan en dat maakt me wel heel blij haha!

 10. Alyssa 21 november 2015 / 10:28

  Ik hoop dat je je snel weer beter voelt. Ik kan me voorstellen dat het heel teleurstellend is als je je opeens weer niet oke voelt, terwijl het net zo goed ging. Ik duim voor je! Mooie laarzen trouwens 🙂

 11. Margot 21 november 2015 / 10:56

  Wat een leuke laarzen! En hopelijk voel je je snel weer wat beter en kan je wee lekker verder met yoga.

 12. Shifra 21 november 2015 / 11:11

  Wat naar dat je zo tegen de prikken op gaat zien. 🙁 Ik blijf het bijzonder vinden om te lezen wat je nu allemaal doet in vergelijking met nog maar een tijdje terug. Zo’n groot verschil. Blijf daar maar aan vast houden, ook als het weer even minder gaat (en je daar al niet meer zo aan gewend bent). Ik vind je laarzen heel leuk! Ik heb ook lange laarzen (net niet over the knee) en ik ben heel blij dat lange laarzen weer inkomen. Ik heb ze al die tijd wel gewoon door gedragen, maar nu trek ik ze met nog iets meer plezier uit de kast.

 13. Kelly 21 november 2015 / 11:49

  Pfff balen zeg ! Gelukkig dat je toch nog een aantal dingen hebt kunnen doen deze week! Hopelijk gaat het gauw weer helpen

 14. ilse 21 november 2015 / 13:23

  Oh wat rot van die prikjes ken je geen verpleegkundige die het kan doen. Scheelt misschien een hoop nare pijn

 15. Mariska 21 november 2015 / 14:32

  Oeh zoveel naalden elke keer? Dat is inderdaad wel veel, maar zolang het helpt is dat natuurlijk ook weer heel fijn 🙂

 16. Linda 21 november 2015 / 17:25

  Ik word er zó vrolijk van om te zien dat je, ondanks ook de wat mindere dagen, wel met enorme sprongen voorut gaat. En dat je überhaupt aan Yoga doet maakt jou zeker al een fitgirl hoor! 🙂 Hopen op een goede week met minder pijnlijke prikken 😉

 17. Vandaagismooi.nl 21 november 2015 / 19:32

  Nou ik wil je wel een fitgirl noemen hoor, je ziet er keurig fit uit!!
  Ben ook super benieuwd naar je DIY!
  Fijn dat Yoga je zo bevalt! En prikjes… brrrrr.

 18. Nathalie 21 november 2015 / 20:10

  Niet leuk om te lezen dat het op sommige momenten minder goed is gegaan… maar je blijft altijd positief, daar kan ik echt nog wel wat van leren!

  Hopelijk heb je morgen een fijne dag!

  Groetjes,
  Nathalie

 19. Marjolein 21 november 2015 / 22:16

  Wat vervelend dat je weer van die rot dagen had! Dat portret van je is echt gaaf!! En ik ben echt verliefd op je over-knee laarzen! ❤ Die wil ik ook nog steeds zo graag hebben! Hopelijk gaat het nu weer wat beter met je!

 20. Anneleen 23 november 2015 / 15:47

  Wat fijn dat je nu lekker aan yoga kan doen 🙂 doe je goed!

 21. Gabriëlla 24 november 2015 / 12:50

  Tjeetje… ik lees je posts altijd met enorme bewondering.
  Wat ben jij een doorzetter!

 22. Jasmijn 30 november 2015 / 19:01

  Wat leuk, een DIARY!! Misschien ga ik ook wel eens zoiets doen op mijn blog, je brengt me op ideeën, haha. Leuke blogpost!
  PS. Beterschap! ►♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.