DIARY: Naar de kapper, winactie shoppen & Lyme challenge!

Hoi! Het is zaterdag en ik ben er gewoon weer met mijn diary, tof he? Je zou denken dat dat hartstikke normaal is omdat dat elke week zo is, maar deze week was dat even niet meer zo vanzelfsprekend. Ik laat je zien hoe mijn week was en waarom het deze week niet zo vanzelfsprekend was dat deze blogpost online zou komen!

diary-maart-2015

1

Ik maakte de kleurplaat die in Flow Weekly #10 stond. Dat was de Flow Weekly die bij de gewone Flow magazine zat. Leuk extraatje!

2

Make-up uitzoeken… Dit gaat allemaal weg. Een deel gooi ik weg, een deel geef ik weg. Zonde om allemaal maar meteen weg te gooien!

3

Mijn blogpost over Simcity vs Cities Skylines kwam online! Leuke vergelijking. Ik heb afgelopen week Cities Skylines nog een boel gespeeld, haha.

4

Eindelijk weer bloempjes op tafel. Dat staat zo lekker vrolijk!

5

Roze nagels, dat staat ook vrolijk, hihi. Dit is Madison ave-hue van Essie!

6

En tijd om eventjes naar buiten te gaan.

7

Ik had mega geluk: ik had deze broek online al gezien, maar in onze H&M was ik hem nog niet tegen gekomen. Ik had wel een aantal andere high waisted broeken gepast, maar dat was het allemaal net niet. Deze zat perfect! En dat voor €9,99… Ik heb hem al veel gedragen afgelopen week, het is leuk om te combineren, alles staat net weer een beetje anders met een broek met een hogere taille!

8

Mijn mandje met Flow magazines! Er zwerven er nog meer door het huis, dus die moeten er ook even bij.

9

Cities Skylines spelen! Super leuk om al die wegen zo effectief mogelijk te bouwen, haha.

10

Wow, veeeel reacties bij deze blogpost die afgelopen week online kwam! Het was blijkbaar erg herkenbaar, haha.

11

Zo, klaar om naar de kapper te gaan!

12

Medicijnen in een doosje. Staat leuk! (doosje liet ik al zien in mijn blogpost van woensdag)

13

Mijn outfit met nieuwe broek! En het jasje van Miss Etam dat ik vorige week al liet zien. Staat super leuk, vind ik zelf!

14

Jaaaa, nieuw haar! Het is korter, lichter, en een stuk koeler van kleur. Het lukt me niet echt om het goed over te brengen op de foto maar je kan het wel een beetje zien.

15

Blij, want de zon schijnt!

16

Mijn limoentje voor de Lyme challenge lag al veel te lang op me te wachten, ik was het maar aan het uitstellen. Ik dacht: voordat mijn limoentje bederft moet ik het toch écht gaan doen. Dus…

17

Ik deed de challenge! Ik zette alle foto’s in een blogpost. Ik zou het super tof vinden als je ook meedoet aan de challenge!

18

Donderdag was niet mijn beste dag. Tim had een feestje en was dus niet thuis ‘s avonds, en in mijn hoofd liep het allemaal helemaal vast, te veel  prikkels. iMovie deed het niet én ik had een foutmelding in WordPress waardoor ik geen blog online kon zetten. Geen video editten (ik wilde een video online zetten vrijdag) én geen foto’s uploaden (toen iMovie het niet deed dacht ik: ok, dan maar een geschreven blog, maar dat ging dus ook niet). Dat laat maar wel weer zien hoe bijzonder het is dat ik een eigen bedrijf heb, ondanks alles. Als dit soort dingen vaker zouden gebeuren dan was het gauw afgelopen (ik was er nogal klaar mee, haha).

19

Zo, de andere Flows erbij gezet! Staat zo leuk. Ik krijg constant vragen waar ik de mandjes vandaan heb gehaald! Bij de kringloopwinkel helaas.

Deze kocht ik voor €1, maar een tijdje terug kocht ik er nog twee, samen voor €0,75. Bizar toch?! En ze zijn zo leuk…

20

Gisteren moest Tim gewoon aan het werk overdag, en ik wilde even niet meer aan al die technische problemen denken dus ging ik niet bezig met mijn blog. In plaats daarvan ging ik even naar buiten om wat spulletjes te kopen voor een winactie voor de themaweek van komende week op Lisanneleeft! Ik heb zo veel leuke dingen gekocht, het liefst zou ik het allemaal zelf houden, hahaha.

21

‘s Middags toen Tim thuis kwam bleek het probleem niet zo makkelijk opgelost te kunnen worden en voelde ik me weer niet OK. Dus op bed blijven, uit voorzorg, omdat ik weet dat het anders fout gaat. Gelukkig heb ik Tim, die blijft altijd super rustig en kan de meeste problemen wel oplossen. het duurde even, maar… het is gelukt!!! Met een beetje hulp van mijn hosting Antagonist die weer mega snel waren met hun hulp (toch wel heel fijn, zo vlak voor het weekend begint!) Daarom kon deze blogpost dus toch online komen. Fijn he?

Ik ben er helemaal blij mee! Gisteravond loste ik zelf ook nog het iMovieprobleem op dus ik ben weer helemaal blij. Maar het was wel behoorlijk stressvol voor mij, haha, ik ben niet zo stressbestendig.

22

Blijmaaksushi!!! Eigenlijk hadden we vorige week al sushi gegeten, maar ja ehh… deze week dus weer. Jeej!

Eind goed, al goed. Op naar weer een mooie week waarin ik weer lekker kan bloggen, hihi! Hoe was jouw week?

DELEN:

35 reacties

 1. Henny 21 maart 2015 / 07:16

  Leuk om weer een weekje mee te kunnen kijken. En fijn dat de problemen weer zijn opgelost. Ik zou daar ook slecht tegen kunnen. Mijn week bestond uit het genieten van de kinderen en mijn zoektocht naar ander werk. Ik heb een voeiende week gehad en veel over mezelf geleerd, altijd fijn!

 2. Kim 21 maart 2015 / 07:18

  Wat fijn om te horen dat je ondanks je problemen donderdag toch hebt kunnen genieten van gisteren. En wat fijn dat het gewoon is opgelost. Ik zeg: 2 vliegen in 1 klap! Fijn weekend!!

 3. Darina 21 maart 2015 / 07:33

  Ik kan ook zo slecht tegen die technische problemen en kan daar zeker niet rustig onder blijven :(. Gelukkig is het bij jou opgelost! Leuke diary verder, de mandjes zijn erg leuk en praktisch! Fijn weekend! X

 4. Marion 21 maart 2015 / 07:35

  Gelukkig dat het uiteindelijk allemaal goed gekomen is. Het is ook zo’n gestress met zo’n computer als het even niet gaat zoals het normaal gaat. Eigenlijk zouden we ons daar helemaal niet zo druk om moeten maken, maar ja, zo werkt het nou eenmaal. Je wilt toch je artikel op tijd online hebben. Volgens mij is het koud, maar wel een lekker zonnetje. Ik wens je een goed weekend.

  • Lisanne 21 maart 2015 / 08:38

   Zo herkenbaar joh! Die reactie op stress! Hoop dat volgende week gewoon alles weer op rolletjes loopt voor je. Oh, en je haar is trouwens heel erg leuk! 🙂

 5. Celeste 21 maart 2015 / 07:35

  Wat vervelend van de problemen, maar fijn dat ze opgelost konden worden. Je nieuwe kapsel is trouwens echt heel erg leuk! Lekker fris, doet me denken aan de zomer 😉

 6. Anita 21 maart 2015 / 08:36

  Fijn weekend! Wat een gedoe zeg maar gelukkig is het opgelost! Benieuwd naar je themaweek!

 7. Xaviera 21 maart 2015 / 08:37

  Mooi je nieuwe haar! Fijn dat de problemen weer zijn opgelost, ik kan mij goed voorstellen dat je daar veel stress van krijgt. Fijn weekend!

 8. José @ENOY! The Good Life 21 maart 2015 / 08:49

  Heel irritant als het niet werkt en het lukt niet om het op te lossen….. Alles gelukkig weer goedgekomen en ook nog eens lekker sushi om dat te vieren. Enjoy! your weekend.

 9. lifesabout 21 maart 2015 / 08:51

  Hoera dat je weer gewoon kunt bloggen! Lijkt mij zo vermoeiend en frustrerend. Staat goed je haar en die broeken lijken mij heerlijk zitten.

 10. Sylvia 21 maart 2015 / 09:06

  Die nieuwe broek staat je goed! Haha, ik ga alle reacties op je bizarre voorstellen-post even teruglezen, zullen ongetwijfeld nog mooie dingen tussen zitten 😉 Overigens kreeg ik deze week een mail met een voorstel om een gehoortoestel te testen (??), nou vraag ik je.. :/

 11. Ilse 21 maart 2015 / 09:17

  Wat een opluchting dat al die problemen toch weer opgelost zijn! Fijn!

 12. Dina 21 maart 2015 / 09:49

  Die kleurplaat uit Flow is leuk zeg, ik krijg nu ook weer even spontaan zin om te kleuren. Gelukkig dat het probleem is opgelost!

 13. Elize 21 maart 2015 / 10:28

  Computers zijn geweldig, behalve als ze niet doen wat ze moeten doen of er iets niet mee lukt. Kan ik ook altijd enorm slecht tegen haha! Gelukkig is het uiteindelijk opgelost.

 14. Tiffany 21 maart 2015 / 11:02

  Ik ben benieuwd naar de komende thema week, leuk!!
  Ik snap heel goed dat die technische problemen (en extra stress) heel zwaar voor je zijn. Toen mijn blog net online was had ik het ene technische probleem na het andere, en dat in combinatie met weinig energie zorgde er voor dat ik er ook al snel klaar mee was haha. Ik heb gelukkig wel doorgezet en krijg nu het plezier in het bloggen weer een beetje terug. Maar wanneer er updates komen of ik moet zaken wijzigen in het technische deel van mijn site krijg ik het nog steeds een beetje benauwd. Ik heb gelukkig ook een vriend die super rustig blijft op momenten dat alles mis gaat en ik helemaal instort. Ben blij voor je dat je problemen nu zijn opgelost en je weer lekker kan gaan bloggen!

 15. Vanessa 21 maart 2015 / 11:18

  Ik heb ook snel stress als er technische problemen zijn met de laptop. Gelukkig is mijn vriend informaticus en kan hij het meestal wel oplossen. Fijn dat het bij jou ook in orde is gekomen en dat je weer lekker kan bloggen!

 16. Linda 21 maart 2015 / 11:39

  Ik heb echt hardop gelachen om de foto’s met die limoen! Leuk ook je haar zo 🙂

 17. Margot 21 maart 2015 / 11:49

  Ja die mandjes zijn leuk! Door jou ben ik ook op zoek gegaan, maar ik kon bij de kringloop helaas niks vinden. Gelukkig heeft Xenos nu ook verschillende soorten leuke mandjes, maar dan met handvat.

 18. Monique 21 maart 2015 / 11:55

  Fijn dat de problemen weer zijn opgelost! En ik ben heel benieuwd naar de thema week!

 19. Nicky 21 maart 2015 / 11:56

  Oh jee, al die stress! Pfoeh. Je bent zeker wel opgelucht dat het opgelost is. En je haar is wel leuk zo!

 20. Carlijn 21 maart 2015 / 12:43

  Die sushi heb je verdiend hoor na al dat gedoe. Ik las het op twitter, fijn dat alles het nu weer doet

 21. Eline 21 maart 2015 / 13:20

  Jeetje zeg, dat je gewoon echt letterlijk omvalt van zulke dingen, heftig! Gelukkig is he tnu weer opgelost 🙂

 22. Wieneke | Jozefien Blogt 21 maart 2015 / 16:45

  Heerlijk zo’n vent die je kan helpen!
  Uiteindelijk komt het allemaal goed zie je wel :).
  Fijn weekend!

  Superleuk trouwens je haar!

 23. Anneleen 21 maart 2015 / 19:57

  Wow superleuk, een jeansbroek voor maar 9,99 euro! Leuk en gestructureerd, zo al je flows bij elkaar. Ik ben blij voor je dat Tim zo’n rustige persoon is en dat hij zo goed voor je zorgt. Geniet nog van je weekend, Lisanne!

 24. Rianne 21 maart 2015 / 22:09

  Fijn dat alles het weer doet! Ik koop de laatste tijd heel vaak de flow weekly, vind ik zo’n schattig mini’magazine’! 🙂

 25. Evera 21 maart 2015 / 22:14

  Ik ben blij dat je blog-problemen zijn opgelost! Leuke foto’s weer om te zien! 🙂 Je Flow-mandje vind ik heel tof, ik ga zelf ook maar eens even de kringlopen langs!

 26. Lenneke 22 maart 2015 / 12:04

  Ik trek het ook echt oprecht niet als iets niet werkt. Gelukkig is alles weer opgelost! 🙂

 27. Hester 22 maart 2015 / 14:03

  De controle over iets verliezen (wat wel pretty much is wat er gebeurt als je blog het niet meer doet) is zó vervelend! Gelukkig doet het het weer, blogse deze week 🙂

 28. Nienke 23 maart 2015 / 19:41

  Ha, toevallig, vandaag zag ik ook een broek aan 9,99 euro bij H&M! Ik dacht, nou dat zal wel een fout zijn… nu heb ik spijt dat ik hem niet heb gepast, zeker omdat hij high waist én ankle is!
  En wat een fris bouncy kapsel heb je 🙂 Geniet van je week X

 29. Ester 23 maart 2015 / 22:34

  Leuk om alle foto’s zo onder elkaar te zien. Ondanks de tegenslag lijkt het toch een mooie week te zijn geweest.

 30. Miriam 24 maart 2015 / 22:52

  Die kleur nagels: mooi!! Erg leuk trouwens je haar zo, je ziet het wel hoor op de foto 🙂

 31. Tamarah 3 april 2015 / 12:32

  Wauw jouw haar!! Super mooi geknipt zeg!! Het staat weer lekker vlot en fris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.