DIARY: Naar IKEA, Lyme telefoontjes & Snapchat!

Hoi! Het is zaterdag, dat betekent dat ik je vandaag aan de hand van de foto’s van afgelopen week laat zien hoe mijn week was. Ik ging naar Ikea, maakte een puzzel, belde met mijn arts en zette een kast in elkaar (of nouja, eigenlijk niet).

diary-augustus-2015-1

1

Puzzelen! Een poging doen tot, ik koos de japanse puzzels. Het lukte niet helemaal, haha.

2

Sokken, ik houd van leuke sokken! Als je nieuwsgierig bent wat voor sokken ik draag, ik plaats elke dag een fotootje van mijn sokken op Snapchat. (je vindt me onder de naam Lisanneleeft)

3

Dus… Snapchat!

Eerst wilde ik er niet aan beginnen, ik dacht dat ik oud werd, ik snapte het niet, ik heb al zoveel social media, ik kon het niet aan nog iets erbij. En toen maakte ik het aan en was ik meteen verslaafd. Dus… Ik vind Snapchat leuk! Een stuk echter en spontaner dan Instagram, wat ik een groot voordeel vind.

4

Ik liet de woonkamer zien! Super leuk om wat meer video’s te kunnen maken. Inmiddels ben ik overigens alweer 400 abonnees rijker, crazy. Dat gaat echt heel snel voor mijn doen, zo leuk! Daar schreef ik ook al iets over afgelopen week.

5

Weer een DIY gefilmd. Ook deze is al online gekomen, het was de agenda DIY waarin ik vijf verschillende manieren laat zien waarop je de buitenkant van je agenda kan versieren!

6

Ik vond dit boekje, deze zat in de Flow vakantiebox. Dit puzzelboekje is echt heel leuk! Er staan allemaal verschillende puzzels in.

Gisteren was ik trouwens in de AH, daar hadden ze de Flow vakantiebox samen met Flow Magazine als ‘vakantiepakket’ te koop voor €15. Dat is echt een goede deal, dus als je die nog wil is dat wel een aanrader.

7

Outfit! Aapjes, hihi.

8

En deze kwamen we ook ineens bij AH tegen: glutenvrije visvingers! Ze waren super lekker. Een beetje flauw (maar met wat zout erop heel lekker) en machtig (ik had er veel te veel klaar gemaakt), maar zeker voor herhaling vatbaar.

9

Leuk, al die vrolijke envelopjes.

10

IKEA-dag: een gele top met een blauwe jeans. Helemaal IKEA stijl, hahaha.

11

In de auto… ik was zooo blij!

12

De terugweg was nogal puzzelen, het paste allemaal maar net, haha. Ik moest zelfs achter Tim zitten in plaats van naast hem, hihi.

13

We namen ook een glutenvrije taart mee! Die hebben ze namelijk bij IKEA in de vriezer. Deze was best wel lekker!

14

En de volgende dag meteen de dingen in elkaar zetten natuurlijk, hahaha. Ik was helemaal gebroken van die dag Ikea, maar dit moest gewoon gebeuren. Uiteindelijk heb ik wat schroefjes enzo gesorteerd en heeft Tim alles in elkaar gezet. Maar toch, waren we weer een stapje verder! Ik heb gevlogd, dus dat komt nog online!

15

Blijjjj.

16

En Tim is weer aan het werk. En ik zit. Dit voelt voor mij nog steeds soms ontzettend ongemakkelijk, ik vraag me af of dat ooit zal wennen. Ik help natuurlijk waar ik kan, de kleine dingen, maar ik zou het liefst alles gewoon lekker zelf in elkaar gezet hebben!

17

Er kwam een update over mijn gezondheid online. Woensdag hadden we het gesprek met de arts. Nouja, mijn vader, ik kon meeluisteren (maar niet zo goed praten). Ik vond het best wel heel erg spannend, maar tot nu toe voel ik in elk geval nog geen verandering… Natuurlijk houd ik je op de hoogte.

18

Ook iets dat we kochten bij Ikea: een lamp. Huh, een lamp?

19

Ja, een lamp! Tim kon hem niet laten liggen, hij vond hem te leuk, haha.

20

Een heel coole uitklapbare. Eigenlijk kochten we deze voor op de wc (Tim heeft de lamp die daar hing gesloopt tijdens het schoonmaken), maar in de slaapkamer hing na 2 jaar hier wonen ook nog steeds de lamp van de vorige bewoners. Dus hebben we hem besloten hier maar te hangen.

21

Mijn outfit van gisteren! Ik merk trouwens wel iets kleins van de verandering in medicijnen: ik heb het weer veel meer koud. Het was natuurlijk ook koud de afgelopen dagen, maar ik merk dat ik het nu weer veel meer voel. Koude benen vooral! Extra warm aankleden dus, hihi.

22

Omdat ik me niet zo goed voelde stelde Tim voor om sushi te gaan eten. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen…

23

En toen ik thuis kwam lag er ook nog post op mij te wachten. Van Shifra, zo lief!

24

Verder keek ik series. Afgelopen week keek ik ‘The unbreakable Kimmy Schmidt’, daarna ‘Weird Loners’ (allebei een beetje vage series). Nu kijk ik Younger, die vind ik echt onwijs leuk! Ik kan niet stoppen met kijken… Maar op Instagram kreeg ik ook een heleboel leuke tips, dus als jij ook nog op zoek bent naar een leuke serie, hier vind je de aanraders van mijn Instagram volgers! Dat lijstje ga ik zeker onthouden.

Dus… dat was mijn week! Met als hoogtepunt natuurlijk het middagje Ikea. En het bellen met de arts eigenlijk ook wel, hoe stom dat ook klinkt. Hoe was jouw week?

DELEN:

21 reacties

 1. Frauke 1 augustus 2015 / 06:41

  Zo leuk dat je naar de IKEA geweest bent! Fijn dat het gewoon is gelukt en je zoveel moois hebt geshopt <3 Ik kom zelf zo vaak in de IKEA nu (heb net mijn laatste werkdag haha) dat ik echt álles wel wil intussen. Die lamp is prachtig! Je hebt ze ook in koperkleur en ooh.. hoe graag ik die wil! Maar helaas hebben wij geen aansluiting aan het plafond haha. Leuk dat je Snapchat hebt! X

 2. Tiffany 1 augustus 2015 / 07:37

  Wat leuk dat je naar de ikea kon gaan deze week! Ik ben benieuwd naar de vlog, leuk dat je er weer een hebt opgenomen. Moeten rusten (niets doen) terwijl anderen aan het werk zijn blijf ik ook ontzettend ongemakkelijk vinden.

 3. Elize 1 augustus 2015 / 08:10

  De IKEA is zo leuk! Ik vind de lamp ook erg gaaf. Ben benieuwd naar je vlog 🙂
  Hopelijk volgende week weer zo’n leuk hoogtepuntje!

 4. Dionne 1 augustus 2015 / 09:12

  Wat fijn dat je zo blij was de afgelopen week! Die lamp is cool!

 5. lifesabout 1 augustus 2015 / 09:40

  Zo spannend voor je hoe je lijf gaat reageren! En die lamp is echt heel gaaf. Sushi maakt eigenlijk alles een beetje goed en komt altijd gelegen, haha.

 6. Nienke 1 augustus 2015 / 10:24

  Leuke diary weer! Een hele fijne -aankomende- week! <3

 7. Dina 1 augustus 2015 / 10:51

  Alleen al hoe het puzzelboekje van Flow eruitziet is een feestje! 😀 Ik hoop dat je een fijne week hebt!

 8. Lizzy 1 augustus 2015 / 11:02

  Wat fijn dat je naar de Ikea bent geweest! 🙂 Die lamp is zo gaaf! Echt apart hoe dat werkt! Ik ben benieuwd naar de serie Younger!

 9. MijnNotitieboek 1 augustus 2015 / 12:07

  Wat een leuke lamp! En ik ga denk ik eens op zoek naar dat puzzel boekje van Flow, leuk zeg!

 10. Inge 1 augustus 2015 / 12:56

  Ik kwam in het lijstje op Instagram de serie Modern Family tegen. Die is echt zo leuk! Deze vindt mijn vriend ook erg leuk.

  Ik heb sinds gister andere pijnmedicatie voor naast de morfine. Aan de linkerzijde van mijn lichaam heb ik opeens stukken huid die gevoelloos zijn en mijn wervels stonden echt in brand. Heb jij ook veel last van neuropathische pijnen?

 11. Margot 1 augustus 2015 / 13:21

  Heerlijk zo’n uitstapje naar de Ikea, dat wil ik binnenkort ook weer eens doen!

 12. Stephanie 1 augustus 2015 / 16:32

  Leuk overzicht weer 🙂 en altijd leuk Ikea! Ga ik echt té weinig naartoe.
  En die LAMP, die zagen ik en mijn vriend ook hangen en we wilden hem ook kopen haha.

 13. Renate 1 augustus 2015 / 16:58

  Wat leuk dat je naar de IKEA ging, ik ga aankomende week ook eindelijk er weer is naar toe! Wel heel naar dat het eigenlijk nog steeds niet zo goed gaat met de Lyme, ik hoop dat de verandering wel gaat helpen en ik ga zo nog even dat artikel lezen! En lief dat je die kaartjes van Shifra kreeg en ook heel erg waar: er is altijd een reden om te lachen!

 14. Kim 1 augustus 2015 / 17:01

  Die lamp vind ik echt heel gaaf! Hij past bij mij niet zo bij de rest van wat ik mooi vind, maar hij is wel echt heel tof. 🙂
  De leuke enveloppen zijn ook echt gaaf! Dan word je toch helemaal blij als je ze moet verzenden? En ook als je ze mag ontvangen! 🙂
  Liefs

 15. Anita | mindjoy 1 augustus 2015 / 19:47

  Gave lamp idd! En wat fijn dat Tim meteen aan de slag ging om het in elkaar te zetten! En helemaal verdiend al die volgens op YT, je doet het erg leuk!

 16. Babette | StudioBabsie 1 augustus 2015 / 23:41

  Leuk een dagje naad de ikea! En wat leuk dat je post kreeg van shifra, van post wordt je altijd weer vrolijk, tenminste Ik wel!! 😉

 17. sonja 2 augustus 2015 / 00:45

  Op netflix staat een nieuw seizoen van new girl, ook super leuk! Misschien wat voor jou? 🙂

 18. Tamarah 2 augustus 2015 / 21:31

  Wat leuk dat je bij de IKEA bent geweest. Altijd leuk om daar rond te snuffelen vind ik 🙂 . Die lamp vind ik echt super leuk!

 19. Ilse 5 augustus 2015 / 22:33

  Jay, IKEA! En woa, die lamp! Hij is echt super vet! =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.