DIARY: Naar mijn arts, outfits & lentegevoel

Zo, afgelopen week was een beetje gek. Ik voelde me goed, daarna had ik een zwaar dagje en daarna was ik een dag helemaal op. En daarna weer opkrabbelen. Volgens mij gaat het weer wat beter nu! Ik laat je zien hoe dat ging afgelopen week…

diary-februari-2015-1

1

Lekker een boekje lezen in bed…

2

Outfit!

3

Ennnn toch maar niet… ik was wat vroeger uit bed dan normaal (11 uur of half 12 ofzo?) en blijkbaar kon mijn lijf dat toch niet aan. Dus, dan maar weer naar bed, ach…

4

 En mijn moeder bakte een cake voor me. Super lief!

5

Brrrrr, winter! Dikke sjaal, dikke deken, lekker warm.

6

Maar wel vrolijke nagellak! Dit is mint candy apple van Essie (ik weet die naam gewoon uit mijn hoofd, haha)

7

Ik bloggen, Tim aan zijn scriptie. Valt toch niet mee, die hoeveelheid werk die erin zit. Tim heeft een ambitieus onderwerp gekozen dat hij wel heel erg leuk vindt, maar hij is dus wel iets tijdrovender dan hij had verwacht. Iets met het beïnvloeden van de baan van een raket. Volgens mij heeft hij nog drie(?!) weken…

8

Dit. Lekker je eigen ding blijven doen! En vooral ook genoeg pauze nemen om te niksen en te genieten van leuke dingen.

9

De AH heeft paaskoekjes! Haha, super leuk dat ze elke keer van die glutenvrije seizoenskoekjes hebben. Wel elke keer met roomboter en/of melk, dat is een beetje jammer.

10

Bloggen + bullet journal!

11

Hihi, dit vind ik een fijne quote.

12

Maandag was het tijd voor mijn afspraak bij mijn arts waar ik mijn behandeling voor chronische lyme volg. Normaal hebben we altijd telefonisch contact omdat ik zo ver weg woon (het is twee uur heen, twee uur terug), maar soms is het toch even handiger om elkaar gewoon te zien. Zo moest hij me nu uitleggen hoe ik bij mezelf B12 kan injecteren en hij wilde even mijn gekke tenen zien (met nagels die eraf vallen enzo).

13

In de wachtkamer! Ik vind het zo bijzonder: de mensen in de wachtkamer hebben altijd een beetje een soortgelijk verhaal als die van mij. De mevrouw die we nu spraken heeft ook lyme en werd nu behandeld met bijengif, ieh! Dat klinkt zo eng, dat moet je ook injecteren overigens.

14

En weer thuis! Helemaal moe van de dag. Ik moest zó veel dingen onthouden, veel opgeschreven, maar jeetje… het is echt een informatie overload, zo’n afspraak bij de dokter! En dan ook nog vier uur in de auto. Ik had wel dubbele pijnstillers genomen, voorheen deed ik het daar altijd heel goed op en voelde ik me de dag erna nog steeds goed, maar dat was nu wel anders…

Komende periode neem ik nog een keer alleen minocycline aan AB, alleen wel met wat aanvullingen. Vitamine C, liverdetox, B12 en nog een paar dingen. En nog iets extra tegen de pijn. Ben benieuwd of het gaat werken…

15

De Back in time tag kwam online. Zo leuk om al die oude layouts terug te zien!

16

Outfit van dinsdag!

17

Toch maar niet… in bed met mijn laptopje!

18

Hmmmm, ik vroeg me af: slapen of serie kijken? Slapen lukte niet omdat ik te veel pijn had, dus…

19

Het werd serie kijken! Fijne afleiding. En ook heel nuttig: goed voor mijn Engels, hahaha.

20

Woensdag voelde ik me weer een stukje beter en liep ik een rondje met mijn moeder! Bij V&D vond ik in de sale dit schattige kussentje. Hier word ik nou vrolijk, lekker voorjaar-stijl!

21

Mooie lucht…

22

Mijn doelen voor februari kwamen online! Ik vind het nog steeds zo fijn om elke maand eventjes terug te kijken en vooruit te kijken. Ik leef natuurlijk vooral met de dag (of met het uur, of met de minuut), ik weet nooit hoe ik me een moment later zal voelen, maar zo voor een maand kan ik wel kleine doelen stellen. Dat is fijn!

23

Mijn pennenglaasje zegt hoi! haha, overal oogjes op plakken is zo leuk!

24

Super lief, toen ik me zo ziek voelde afgelopen week kwam mijn moeder deze bloemetjes bij mij brengen. Daar word je blij van!

25

Dit was alweer vrijdag: wakker worden terwijl de zon schijnt! Zo fijn… Ik werd ook vroeg wakker (half 11), deze keer bleef ik voor de zekerheid maar wat langer in bed, haha. Maar ik viel niet weer in slaap dus deed maar een poging om uit bed te gaan. En het lukte! Hopelijk gaat mijn ritme weer een beetje omdraaien.

26

Yeah, die vieze zakjes weg en een potje met derrie ervoor in de plaats! Het potje is een stuk minder vies…

27

Selfie! Wat was het warm bij ons binnen, kwam door de zon die zo naar binnen scheen, fijn!

28

Eventjes foto’s maken… Heerlijk wanneer er zo veel licht is! Ik merk nu al zo veel verschil met december, er zijn veel meer uren waarin ik goed foto’s kan maken.

29

Ennnn… sushitime! Lekkerrrr… Als ik vannacht niet alles al heb opgegeten heb ik nog wat leftovers voor vandaag, mmmmm.

30

Leuk: mijn origami cadeaudoosje werd in gebruik genomen als M&M bakje, hihi.

Dus… dat was mijn week! Heel erg wisselend. De ene dag in bed met veel pijn en de andere dag ging het juist heel goed: ging ik naar buiten en kon ik lekker aan de slag met mijn blog. Hopelijk in komende week weer een boel goede dagen! Hoe was jouw week?

DELEN:

39 reacties

 1. Celeste 7 februari 2015 / 07:43

  Wat bijzonder dat die mevrouw behandeld wordt met bijengif. Had er nog nooit van gehoord dat dat kon. Ben eigenlijk wel benieuwd of het werkt/heeft geholpen. Of moest ze nog aan de kuur beginnen?

  • Lisanneleeft 7 februari 2015 / 10:34

   Ja, de moest nog beginnen met de bijengif! Is volgens mij bedoeld om cysten te breken, zo ver ben ik nog lang niet met mijn behandeling volgens mij. Maar ben er ook benieuwd naar!

 2. Eva 7 februari 2015 / 07:45

  Ik had ook goede en slechte dagen. Minder heftig dan jij natuurlijk. Dat wel! De week vloog wel voorbij en ik en de kids hebben ook heerlijk genoten van de zon!!

  Liefs!

  Eva

 3. Kelly Caresse 7 februari 2015 / 07:57

  Leuke foto’s weer, leuk ook die m&ms in dat origami bakje. Wat een lange reis moet je maken voor een afspraak met de artsen zeg, kan me voorstellen dat dat vermoeiend is

 4. Dagmar 7 februari 2015 / 08:04

  Wat zijn de bloemetjes mooi en fijn, zo leuk! En ik ben verliefd op je fluffy vest, love it! Zo knap dat je de lange reis hebt gemaakt en wat ziet de psychologie er interessant uit. Dat blad heb ik echt al te lang niet meer gelezen, goed idee voor dit weekend <3

 5. angelique 7 februari 2015 / 08:34

  Altijd zoveel respect voor je als ik lees hoe slecht je je volt en tóch blijf je door gaan!

 6. Marion 7 februari 2015 / 08:34

  Wat een afstand naar je arts. Dan snap ik dat je het meestal per telefoon doet, maar inderdaad, regelmatig moet je gewoon even face to face contact hebben over dit soort dingen. Ik had ook zo’n vreselijk wisselvallige week. De ene dag had ik het gevoel dat ik alles aankon, dan lag ik weer een hele dag op bed. Gek. Leuk om je week weer in foto’s voorbij te zien komen. Fijn weekend, meis.

 7. Dina 7 februari 2015 / 08:35

  Wat lief dat je mams een cake bakte!

 8. Birds & Buddha 7 februari 2015 / 08:39

  Wat een lange rit naar je arts! Hopelijk brengt het rit(je) je uiteindelijk goede dingen. Fijne foto’s ook weer. Mooie kleur op je nagels, daar word ik altijd blij van. Net als van bloemen! Ik heb deze week tulpen in huis gehaald. Laat de lente maar komen!

 9. Andrea 7 februari 2015 / 09:14

  wat een lieve moeder. Lekkere cake, mooie bloemetjes. Dat zijn denk ik hele fijne geluksmomentjes. Ik vind je vest die je dinsdag aanhad trouwens heel erg leuk. Volgens mij is ‘ie ook heerlijk zacht.

 10. Tessje 7 februari 2015 / 09:20

  Leuke, positieve foto’s weer! Word ik blij van 🙂 maar hoezo ook liever geen boter en melk eigenlijk?

  • Lisanneleeft 7 februari 2015 / 13:16

   Omdat ik ook niet zo goed tegen melk kan! Dus dat kan ik ook maar beperkt eten

 11. Elize 7 februari 2015 / 09:29

  Ik herken die informatie overload na een afspraak bij een arts wel. Ik ging/ga dus liever nooit alleen ookal is dat nu wel iets makkelijker voor me dan voorheen.
  Leuke foto’s verder! Super lief dat je moeder een cake bakte 🙂

  • Lisanneleeft 7 februari 2015 / 13:17

   Mijn vader gaat gelukkig altijd met me mee (en luistert altijd mee bij telefonische consulten), maar dan nog is het voor twee mensen veel om alles te onthouden, haha! Maar het geeft inderdaad wel een fijner gevoel als je niet alleen bent bij zulke afspraken 🙂

 12. Manon 7 februari 2015 / 10:05

  Weer een leuke diary. Wow idd een afstand naar je arts. Mijn moeder zit ook helemaal in nieuwegein in het ziekenhuis en als ze voor controle moet komen moet ze meestal alleen een formulier invullen dus sturen ze het nu vaak op haha.

 13. Jessica 7 februari 2015 / 10:05

  Fijn dat de arts je toch weer heeft kunnen helpen.
  Hopelijk gaat het nu een stuk beter.
  Leuke foto’s verder.

 14. Wendy 7 februari 2015 / 10:12

  Dat is inderdaad een flink stuk rijden voor die arts. Gelukkig kan er een hoop telefonisch. En fijn hè, dat het weer langer licht is. Ik word daar zo blij van en het is inderdaad zo fijn met foto’s maken.

 15. Denise 7 februari 2015 / 10:48

  Jeetje, 4 uur op en neer naar de arts. Dat is nog al wat! Leuke foto’s!

  • Lisanneleeft 7 februari 2015 / 13:18

   Als ik voor een andere arts had gekozen had ik helemaal naar Brussel gemoeten, dat is nog een stuk verder. In die zin valt die 4 uur nog wel mee, haha!

 16. Naomi 7 februari 2015 / 11:00

  Ik heb een best fijne week gehad. Veel gesport en ook nog een beetje geshopt! Bij The Flying Tiger, vind ik trouwens echt een winkel voor jou! Ik weet alleen dat er 1 in Utrecht en Rotterdam zit.

  x

 17. Margot 7 februari 2015 / 11:12

  Bijengif, dat klinkt heftig! En wat lief die cake en bloemen!

 18. zomersproetje 7 februari 2015 / 11:27

  Hopelijk komen er steeds meer goede dagen voor jou! Die quote en narcisjes vind ik erg mooi. Heerlijk dat de zon nu meer gaat schijnen, he! Ik krijg ook spontaan zin in de lente :-).x

 19. Eline 7 februari 2015 / 11:32

  Ik hoop ook voor je dat je komende week een boel goede dagen hebt!

 20. Annemijn 7 februari 2015 / 11:40

  Leuk om te zien. Ik vind het fijn dat je ondanks alles nog zoveel lichtpuntjes in het leven ziet.

 21. Lifesabout 7 februari 2015 / 12:34

  Haha overal oogjes op plakken…
  Wat een lieve mama heb jij! Dat zijn zeker de fijne dingen die je dag plezierig kunnen maken.

 22. Yvonne 7 februari 2015 / 12:41

  Hey, bekende wachtkamer! 😉 Het is gek genoeg nog meestal gezellig ook in de wachtkamer, haha. Ik moet ook altijd ver reizen naar hem. Helaas is hij gestopt met zijn praktijk in Utrecht, dat was dichterbij. Ik ben al een aantal maanden bezig met het bijengif.

 23. Vanessa 7 februari 2015 / 12:47

  Ik hoop ook dat je de komende week veel goede dagen hebt! Ik herken het probleem van dat laat uit bed komen. Meestal kom ik ook pas rond de middag uit bed, nu lig ik er zelfs nog in omdat ik zo moe ben en pijn heb. Het dag- en nachtritme is helemaal door elkaar. Leuk dat je mooie bloemetjes hebt gekregen!

 24. Chantal 7 februari 2015 / 13:13

  Een bullet journal! Ik gebruik de mijne ook nog steeds 🙂

 25. Nicky 7 februari 2015 / 13:42

  <3 Krokusjes

  Wat een speciale week had jij, door dat doktersbezoek! Wel fijn trouwens dat hij je anders via telefoon behandelt, dat is duidelijk minder vermoeiend voor je.

 26. Anneleen 7 februari 2015 / 19:15

  Oh wat lief dat je moeder bloemetjes kwam brengen, brengt gelijk een frisse en vrolijke sfeer in huis vind ik. Ik wens je een goede week toe, met hopelijk niet te veel pijn en last. Geniet nog van je zondagavondje! X

 27. Leonie 7 februari 2015 / 20:22

  Ik heb wel vaker gehoord dat bijengif nuttig kan zijn bij behaalde behandelingen, maar het klinkt toch niet echt heel fijn nee. Liever vitamines en antibioticum dan 😛

 28. Leonie 7 februari 2015 / 20:22

  Ik heb wel vaker gehoord dat bijengif nuttig kan zijn bij behaalde behandelingen, maar het klinkt toch niet echt heel fijn nee. Liever vitamines en antibioticum 😛

  • Lisanneleeft 7 februari 2015 / 22:32

   Ach, ik denk dat het uiteindelijk weinig uitmaakt wat het precies is wat je inspuit! Tenzij je allergisch bent voor bijen natuurlijk :p

 29. Adinda 8 februari 2015 / 09:15

  Ik vind jou diary altijd zo leuk om te lezen! Zelfs op de dagen dat het niet goed met je gaat weet je er een positieve draai aan te geven. Ik vind die eerste outfit je erg leuk staan!

 30. Patricia Schmitz-Heres 8 februari 2015 / 13:04

  Leuk diary overzicht weer! Veel van de blogs die je noemt heb ik gelezen. En die dosis aan informatieoverload, dat kan ik me helemaal voorstellen!

 31. Deisy 8 februari 2015 / 17:17

  Wat een ontzettende lieve mama heb jij toch: eerst een lekkere cake en daarna een prachtig bosje bloemen, echt heel fijn zeg! En ik vind jouw opmerking: “overal oogjes op plakken is leuk”, echt geweldig. Dat is dus echt iets wat ik gezegd zou kunnen hebben 😉 Ik moest er dan ook superhard om lachen. En heb dus dat kussentje als een gek lopen zoeken bij de V&D (tnx nog voor de tip lieve Lisanne), maar helaas niet gevonden. Het kussentje is namelijk echt leuk! X

 32. Miriam 12 februari 2015 / 23:01

  Mooie foto’s heb je er bij gemaakt! Die vesten zijn echt lekker hé?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.