DIARY: Oops I did it again (washitape) en heel veel post

Hoewel ik me afgelopen week niet topfit voelde, deed ik wel een heleboel leuke en productieve dingen. Ik laat je in deze blogpost zien wat ik allemaal deed en hoe het met me ging!

diary-lisanneleeft

1

Mijn vader hing mijn kaartenrek op, ik vulde hem. Al helemaal vol met kaarten van lezers! En een paar van mijn oma, hihi. Maar echt al een heleboel van lezers, zó leuk en lief!

2

Nageltjes doen! Toch maar weer Sensationail erbij gepakt, zit zo veel fijner…

3

Ok, ik wilde mijn washitape verplaatsen.

4

Dit zat erin. Oeps. Ik liet allemaal zien in een video hoe ik het deed enzo!

5

Selfie! Met een shirt dat ik nog nooit eerder had gedragen. Ik kocht het vlak voordat het warm werd, en daarna was het steeds te warm om lange mouwen te dragen. Gelukkig is het een heel fijn shirt met heeeerlijk lange mouwen. Van H&M!

6

Even bij Hema gewinkeld! Ik ga nog wel iets met Sinterklaas doen, dus ik kocht deze super schattige stickertjes. En een bloemenprintslipje!

7

Nog een selfie! Het ging goed. Vorige week vrijdag ging ik naar Epe voor injecties, maandag was ik eigenlijk alweer toe aan nieuwe! Het werkte wel meteen. Maar maandag had ik nog geen EPI pen, dus het werd dinsdag. Daarna ben ik eigenlijk weer ziek geworden…

8

Daarvoor kon ik gelukkig nog lekker aan de slag! Broeken fotograferen, haha. Het resultaat heb je al hier kunnen zien.

9

Meteen een van mijn nieuwe broeken aan! (C&A!). En een bloesje uit de kast van mijn moeder, hihi.

10

Het interview dat ik laatst had met Sanny kwam online. Zó leuk! Ik ben heel blij met het resultaat, je bekijkt de video hier.

11

De dag begon goed! Ik houd van het t-shirt dat ik hier aan heb trouwens.

12

Maar eindigt in bed…

13

Geen typische instagram foto, maar gewoon een foto van de situatie zoals het is: ik was heel erg ziek, ik voelde me erg naar. Ik voel me nu gelukkig weer wat beter, dit was waarschijnlijk de reactie op de injecties van dinsdag.

14

Donderdag ging ik naar mijn postbus en haalde ik een enorme bult post uit mijn vakje. Zó leuk! Echt een feestje om open te mogen maken. Op Snapchat (ik heet daar Lisanneleeft) heb ik alles uitgebreid laten zien enzo.

15

Oops I did it again… Tapes gekocht bij Xenos en Zeeman. En nog een paar dingen die ik nodig had voor komende DIY’s, want dat is waar ik de afgelopen dagen mee bezig ben geweest. In één van de video’s die binnenkort online komt zit echt mega veel werk, ik hoop dat hij gewaardeerd gaat worden!

Als ik zo terug kijk heb ik ondanks mijn zieke momenten toch echt nog wel veel nuttige dingen kunnen doen. Leuk om terug te zien, word ik blij van! Hoe was jouw week?

DELEN:

32 reacties

 1. Tessa | 52druppels.nl 17 oktober 2015 / 06:44

  fijn dat je ondanks dat je zo ziek geweest bent, toch ook nog leuke dingen hebt kunnen doen. ben benieuwd naar je DIY’s!

 2. Marion 17 oktober 2015 / 06:49

  Hahaha, jij en je washitape. Onafscheidelijk! Wat rot zeg dat je je zo slecht voelde. Hopelijk dat dat volgende week achterwege blijft. Fijn om te zien dat je zoveel post krijgt. Dat moet toch een heel fijn gevoel geven dat je lezers zo met je meeleven en zoveel om je geven. XX

 3. manon 17 oktober 2015 / 07:10

  Ik ben benieuwd naar de diys die je gaat maken! Wat leuk zeg dat je al zoveel kaartjes hebt gekregen!

 4. Dina 17 oktober 2015 / 07:35

  Vervelend dat je zo ziek was, ik hoop dat het weer wat beter met je gaat. Dat slipje met bloemenprint is echt heel leuk trouwens. Fijn weekend lieve Lisanne!

 5. Tiffany 17 oktober 2015 / 08:17

  Ik ben benieuwd naar de video die er aan komt 🙂 mijn week begon niet zo goed, maar inmiddels gaat het wel weer een beetje. Leuk al die post die je krijgt! Ik zal toch maar eens snapchat gaan downloaden.

 6. Angelique 17 oktober 2015 / 08:29

  Washi tape represent ? Zo te zien had je een erg wisselende week.
  Wat een leuke video met Sanny en wat hebben jullie een tof huis, Wow. Mijn opa&oma wonen in Den Helder, maar echt in een volksbuurt. Word daar altijd zo sip van, maar als ik jullie buurt zie dan begrijp ik wel dat het leuk is daar te wonen.

  • Lisanne 17 oktober 2015 / 11:55

   Jaaa, dit is echt een heerlijk plekje in Den Helder. Er zijn nog veel meer mooie buurten in Den Helder hoor! Maar ik snap wel wat je bedoelt met de volksbuurtjes (visbuurt? Tuindorp?), ik heb lang in de buurt van de visbuurt gewoond, maar echt thuis heb ik me er nooit gevoeld, hihi. Maar ik ken ook juist mensen die er opgegroeid zijn en er nooooit meer weg willen, maar juist super van die buurt houden!

 7. Kelly 17 oktober 2015 / 08:34

  Gelukkig dat je op de goede dagen nog leuke dingen hebt kunnen doen 🙂 ! Mijn week was een beetje hobbelig maar dat is ook goed gekomen

 8. Darina 17 oktober 2015 / 09:00

  Gelukkig genoeg afleiding ondanks dat je je niet goed voelde. Ik vind het kaartenrek echt een goede opvrolijker!

 9. Chris 17 oktober 2015 / 09:22

  Fijn dat je toch nog fijne dingen hebt kunnen doen. Dat kaartenrek vind ik echt super leuk, ik kan me goed voorstellen dat je er vrolijk van wordt. Ik ben heel benieuwd wat je voor sinterklaas gaat doen.

 10. Ise 17 oktober 2015 / 09:28

  Fijn dat je er uiteindelijk toch nog goed op terug kan kijken! Ik wens je het beste voor komende week 🙂

 11. Isabelle 17 oktober 2015 / 10:02

  Heel leuk om dat filmpje te zien. Ik kan me voorstellen dat dat voor jou een hele leuke en mooie ervaring was, maar toch ook een vermoeiende dag! Ik ben blij dat er mensen zijn zoals jij, die praten over chronisch ziek zijn en chronische pijn zodat iedereen hier iets uit kan halen. Zowel mensen die het ook hebben, als mensen die iemand kennen die het hebben! En je blijft altijd zo positief, echt aanstekelijk, vooral via Snapchat, haha, ik word elke keer weer blij van je snaps 😀

  • Lisanne 17 oktober 2015 / 11:49

   Ja, het was echt een heftige dag (direct nadat ik thuis kwam maakte Tim het ook nog eens uit, hehe), maar het was zó leuk 🙂 Ik ben ook mega blij met het resultaat, heel puur op een of andere manier!

 12. Elize 17 oktober 2015 / 10:05

  Ziet eruit als een week die heel wisselend was. Gelukkig ook met fijne, leuke en productieve momenten!

 13. Marloes | Budgetproof.nl 17 oktober 2015 / 10:32

  Al die kaartjes! Wouw. Wat onwijs lief zeg. Dat moet veel steun bieden :). Je ziet er goed uit in je nieuwe outfit. Hottie :). Ik volg je nog niet eens op snapchat. Wat stom. Ga ik gelijk doen. Fijn weekend!

 14. Anouk 17 oktober 2015 / 10:35

  Woei, je het de kurktape van Xenos ook in huis. Leuk! Wat doet het bijengif eigenlijk precies?

 15. Tineke 17 oktober 2015 / 10:39

  Weer heel veel vrolijke foto`s! Dat outfitje is ook erg leuk!

  Ennnuuh, jij hebt je al eens eerder opgegeven voor de leukste jurkjes van lezeressen op mijn blog. Heb je misschien nog een leuk herfstjurkje (en zou je je dan weer op willen geven)? Ik vind jouw outfits namelijk altijd erg leuk!
  Liefs

  • Lisanne 17 oktober 2015 / 11:49

   Ik ga eens kijken of ik een favo herfstjurkje heb 😀

 16. Margot 17 oktober 2015 / 10:53

  Wat heb je toch een heerlijke collectie diy spullen!

 17. Emily Lotus 17 oktober 2015 / 12:49

  Inderdaad: ondanks de zieke momenten, heel productief weekje! Blij om je wat vaker ook weer wat beter te zien. Dat verdien je. 🙂

  • Lisanne 17 oktober 2015 / 20:55

   Wat lief, dankjewel!

 18. Anita 17 oktober 2015 / 13:49

  Sanny had er idd een super mooi filmpje van gemaakt. Balen dat je je zo ontzettend ziek voelde maar wat super leuk al die kaarten 🙂

 19. Marion 17 oktober 2015 / 15:54

  Wat een leuk overzicht weer. Mijn washi tape verzameling is deze week ook weer gegroeid. Dacht na jou video nog, heb eigenlijk helemaal geen kerst tapejes. Net bij Action dus maar een paar leuke gekocht, Fijn dat je toch nog zo veel hebt kunnen doen, maar erg jammer dat je je niet zo goed voelde!

 20. Mama Kip 17 oktober 2015 / 20:00

  Ah balen dat je je niet goed voelde! Maar je bent in elk geval wel lekker productief geweest! Love de washi tapes trouwens!

 21. Eline 17 oktober 2015 / 20:18

  Iedere keer weer verbaas ik me erover hoeveel jij gedaan krijgt! Top!

 22. Annelies 18 oktober 2015 / 11:01

  Je hebt echt hele leuke kleding even tussendoor. En je kunt nooit genoeg washi tape hebben, dat bewijs jij maar weer mooi! hihi. Die nieuwe zijn ook superleuk. Vooral die van kurk. Waarschijnlijk heb je hem al, maar ken je de washi tape van de HEMA die van schoolbord’verf’ is waar je met krijtjes op kunt kleuren? Die is ook geweldig.

  • Lisanne 18 oktober 2015 / 11:30

   Jaaa, ik heb ook zulk tape, maar dan van Action! 🙂

 23. Anneleen 19 oktober 2015 / 11:04

  Wauw wat leuk dat je zoveel mooie en leuke kaartjes krijgt! 🙂 hopelijk ga je een goede week tegemoet!

 24. marjon 19 oktober 2015 / 15:52

  Hopelijk weer opgeknapt. Maar wat leuk al die post, daar wordt je vrolijk van. En wat een berg tape! Daar kun je leuke dingen mee doen 🙂

 25. Miss Paperfection 19 oktober 2015 / 18:57

  Nou, mijn washi-tape collectie lijkt nu precies wel heel klein. Ik hoop dat deze week beter voor je wordt.

 26. Ilse 20 oktober 2015 / 21:15

  Oh wat zie ik nu, bij de Zeeman hebben ze ook washitape?! Gevaarlijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.