DIARY: Plantenblunder, oude foto’s & nieuwe header

Afgelopen week had ik veel momentjes waarop ik het allemaal even niet zag zitten. Maar later in de week vond ik maniertjes om weer beter om te gaan met hoe ik me voelde. Dus ik ben weer een blije Lisanne! Ik laat je zien hoe mijn week was…

diary-3-mei

1

Lekker, meloen als ontbijt! Toen Tim en ik een keertje op vakantie waren aten we in een dag zo een meloen van 8(?) kilo op. Nu had ik na een paar hapjes genoeg, hahaha.

2

Tim had zaterdag een feestje, zijn tante werd 50! Het was een themafeestje, het thema was ‘jaren 60’. Tim besloot om een Amerikaanse vlag te maken en ik hielp hem met een paar prikkertjes met vlaggetjes.

De link met de jaren 60? De eerste man op de maan!

3

Nog steeds zo blij met deze slinger! Hij komt uit het Flow Book for paper lovers, de nieuwste versie (geen idee of die nog te bestellen is).

4

Serie kijken! Ik kijk op het moment Switched at birth, leuke serie.

5

Ik keek voor deze blogpost allemaal oude foto’s terug, op deze foto zie ik er echt anders uit dan nu! Vooral de kleuren, haha. De verschillen:

 • Ik gebruikte destijds zelfbruiner
 • Mijn haar is een andere kleur (nog niet geverfd)
 • Mijn dagelijkse full face aan make-up zit erop. Foundation, blush, oogschaduw, lipspul, alles
 • Ik was denk ik ook een stuk dunner (dat kan ik afleiden van de bh die ik op de foto aan heb hahaha)

6

In bed verkrampen van de pijn. Ik voelde me zó ellendig deze week, vooral in het begin van de week had ik echt heel erg veel pijn en voelde ik me erg uitgeput. Ik weet er vaak wel goed mee om te gaan, maar nu was ik er echt verdrietig van en zag ik het allemaal niet meer zo zitten.

7

De volgende dag begon gelukkig een stuk beter!

8

Bij mijn ouders thuis om te eten! Ik weet eigenlijk niet of ik uiteindelijk iets heb kunnen eten deze dag. Mijn eetlust was niet zo goed en ik ben al niet zo’n makkelijke eter, dus iets vinden wat ik dan naar binnen krijg is nog best een opgave.

9

De eerste tweede leven video kwam online!

10

Weer lekker in bed serie kijken. Het is zó fijn om oneindig veel afleveringen achter elkaar te kunnen kijken als je je slecht voelt. Ik ben nu vast aan het bedenken welke de volgende serie wordt die ik ga kijken, haha! Een beetje iets vrolijks en simpels vind ik altijd wel leuk.

11

Ik ben heel goed met mijn lijmpistool. Maak er een rommeltje van! Schijnt ook aan de kwaliteit te liggen overigens, dit lijmpistool komt van de Action…

12

Super lief van Tim: hij maakte mijn medicijnen ‘s ochtends voor hij naar zijn werk ging klaar. Hij wist dat het me zelf niet zou lukken, maar meestal sla ik het dan over of neem ik het later (slecht, ik weet het), nu stond dit voor me klaar.

13

Als ik te lui ben om een statief neer te zetten leg ik mijn camera gewoon op mijn bureau en ga ik zo filmen. Hihi, het werkt wel goed.

14

Een beetje Photoshoppen! Het resultaat kun je al bewonderen!

15

Een beetje proberen… Ik vond het heel lastig, maar uiteindelijk was het super logisch om dezelfde achtergrond te gebruiken als die ik bij mijn visitekaartjes heb gebruikt!

16

Weer lekker in bed… Ik merkte dat ik me wat beter voelde als ik het extreem rustig aan deed. Dus steeds tussendoor in bed liggen. Liggen en zitten (en lopen) afwisselen. Dat is het fijnste. Veel meer rust nemen dan ik normaal zou doen.

Normaal zou ik dat stom vinden, maar ik merkte dat ik er nu veel blijer van werd. En ik had natuurlijk mijn serie, dus dat is leuk tijdverdrijf.

17

Ik ben echt slecht met plantjes. Ik heb in het middelste potje geen zaadjes gedaan en in de rechter twee verschillende soorten. Hoe krijg ik dat voor elkaar? Ik snap er niks van! Ik kan er wel om lachen.

18

Outfit!

19

Salade met aardappeldingen. Veel (te veel) aardappeldingen.

20

Selfie! Ik was weer blij.

21

Deze sjablonen van Action zijn zooo leuk! Ik ga nog even kijken wat voor leuks ik er allemaal nog mee ga maken. Ik heb in elk geval ook een paar canvassen gekocht zodat ik die daarbij kan gebruiken. De blogpost over de sjablonen vind je hier!

22

Gisteren droeg ik een jurkje! Hij is blauw maar dat zie je niet zo goed op de foto.

23

Serie in de woonkamer op een stoel. Toch niet zo comfy als in bed, uiteindelijk ben ik toch maar weer in bed gaan liggen.

24

‘s Avonds at ik sushi. Het was lekker. Ik at wel veel minder dan normaal (ik heb meer dan de helft over als ontbijt), weer wat minder eetlust. Ach, het is wel makkelijk. Op dit moment kom ik geen kilo’s tekort dus het is ook (nog) niet zo erg.

Ik ben sinds gisteren weer begonnen met een nieuw antibioticum tegen de Bartonella, ik ben heel benieuwd wat deze gaat doen! Waarschijnlijk zal ik daar wel weer op reageren (dat is altijd zo bij een nieuwe soort bij mij), dus dan moet ik veel drinken en me voorbereiden op me zieker gaan voelen. Maar het is voor een goed doel! Hoe was jouw week?

DELEN:

42 reacties

 1. Marion 16 mei 2015 / 07:54

  Wat naar om te lezen dat je je zo slecht hebt gevoeld. Het is natuurlijk ook heel zwaar om zoveel pijn te hebben aldoor. Echt rot meid. Je header is heel leuk en vrolijk geworden. Net een feestje bovenaan je blog. Succes met de nieuwe antibiotica. Ik hoop dat het meevalt met het slechter gaan voelen en dat snel de positieve effecten zullen optreden! Ik had zelf een behoorlijk goede week, dus ik knijp mijn handjes weer dicht. Fijn weekend!

 2. Celeste 16 mei 2015 / 08:17

  Wat vervelend dat het niet helemaal lekker ding deze week, maar gelukkig heb je ook een paar leuke dingen meegemaakt. Ik moest wel een beetje lachen over die plantjes haha. In de middelste niks doen en in de rechtse twee. Zou mij ook overkomen haha 😉

 3. Mila 16 mei 2015 / 08:21

  He bah wat vervelend! Hoop dat jij je snel weer wat beter voelt! Liefs Mila

 4. lauri 16 mei 2015 / 08:27

  Ik heb hetzelfde lijmpistool van de action en mijn kamer ligt dan ook helemaal vol met van die lijm korrels hihi. Hopelijk valt de antibiotica een beetje mee. Ik wacht op het moment op de uitslag van. de lymetest uit duitsland. Spannend……. In ieder geval super bedankt voor het helpen door te vertellen over de test. Liefs lauri x

 5. Kirsten 16 mei 2015 / 08:43

  Je nieuwe header is echt tof geworden! Lekker vrolijk 🙂 Ik zit me ineens te bedenken dat ik die slinger van het book for paperlovers ook nog heb, die moet ik eens tevoorschijn gaan toveren. Hopelijk valt de AB toch een beetje mee deze week, fijne nieuwe week Lisanne!

 6. Lisa 16 mei 2015 / 08:53

  Die slinger van de flow is echt heel gaaf, lekker vrolijk net als je nieuwe header. Mooi! Balen dat je je minder voelde afgelopen week, vind het echt heel knap hoe jij er mee omgaat. Hopelijk valt de omschakeling naar de nieuwe AB mee!

 7. Sandra 16 mei 2015 / 08:58

  Ik hoop dat je je snel beter voelt en natuurlijk hoop ik ook dat je nieuwe antibiotica aanslaat! Je header is trouwens onwijs leuk. Lekker vrolijk, heel tof! Die sjablonen zijn leuk zeg. 🙂

 8. Eva 16 mei 2015 / 09:09

  Jeejtje joh!! Heftig hoor! Heb je wel eens gedacht aan mediteren? Ben benieuwd wat jou ervaringen hiermee ZOuden zijn. Probeer ns youtube art of Living meditations als je zou willen. Het helpt mij door donkere tijden 😉 die zijn overigens wel heel anders als de jouwe hoor!! Liefs, Eva

 9. Frauke 16 mei 2015 / 09:10

  Leuke en gezellige foto’s! Alleen wel jammer dat je je de afgelopen week niet altijd even goed voelde. Super funny trouwens van die zaadjes haha, heb je nu een vrolijke mix in het ene potje ;). De header is leuk geworden zo! En ik krijg echt bij ELKE diary van jou ontzettend veel zin in sushi! X

 10. Sandra 16 mei 2015 / 09:14

  Dat lijmpistool van de action heb ik ook en hij blijft altijd lekken als je hem neerzet. Dat zal vast aan de kwaliteit liggen. Wat vervelend dat je je zo naar voelde deze week. Hopelijk gaat het deze week beter! En die plantjes haha heel herkenbaar!
  Leuke slinger ook voor in de woonkamer! Kortom gewoon weer een leuke diary! Ondanks dat je je niet zo goed voelde.
  Mijn week was een beetje saai, veel gewerkt en het huis schoongemaakt.

 11. Tineke 16 mei 2015 / 09:34

  Jaaa, een jurkjes! Moest je vaker doen 😉 Weer een hele leuke diary meid, die letterslinger is erg leuk!
  Liefs

 12. Angelique 16 mei 2015 / 09:55

  Wat vervelend dat je je zo voelde. Gelukkig nu weer iets beter en heb je jezelf weer bijelkaar weten te rapen.
  Je header is heel tof geworden!

 13. Elize 16 mei 2015 / 10:18

  Wat naar dat je je zo slecht voelde. Ik kan me voorstellen dat je er soms heel verdrietig door wordt. Vind het heel knap hoe je jezelf daar dan altijd toch vrij snel weer uitkrijgt!
  Je header is heel leuk geworden zo. Lekker vrolijk!
  Succes met de nieuwe antibiotica!

 14. Lauriëtte 16 mei 2015 / 10:48

  Ik kan echt niet wachten totdat er een action bij mij in de buurt wordt geopend, als ik altijd die leuke spulletjes bij jou zie wil ik er ook weer eens heen! 🙂 Leuk dat je switched at birth kijkt! Als je dat leuk vind, dan vind je 90210, Gossip Girl, The Lying Game, Hart of Dixie, Mistresses, Lipstick Jungle en The Carrie Diaries ook wel leuk denk ik! Misschien heb je er iets aan. Fijn weekend!

 15. Kim 16 mei 2015 / 11:08

  Leuk weer om te zien!
  Je header is echt heel erg mooi geworden. Zo vrolijk en zo Lisanne. 🙂

 16. Nienke 16 mei 2015 / 11:20

  Wat een mooie nieuwe banner!! Ik vind het ongelooflijk hoe je er toch goed uitziet en toch zo ziek bent 🙁 ik weet niet wat ik erover moet zeggen, maar veel sterkte ! Zo moedig dat je nooit opgeeft maar wel durft toegeven wanneer het echt niet meer gaat. Liefs!

 17. lifesabout 16 mei 2015 / 11:28

  Ik duim mijn duimen blauw voor de nieuwe Antibiotica! En ook al ben je zo’n positieve bikkel, soms mag je verdrietig zijn als je je niet goed voelt. Op naar een betere week!

 18. Margot 16 mei 2015 / 11:36

  Vervelend dat je je zo naar voelde! Ik blijft het mooi vinden dat er dan toch ook zoveel blije foto’s tussen zitten.

 19. Iris 16 mei 2015 / 11:52

  Jouw weekoverzichtjes zijn altijd zo leuk! En ik vind je nieuwe header icm de rest van je layout heel tof geworden. En wat is die Tim van jou toch ook een topvriendje hè. Ik vind het zo aandoenlijk dat hij dan je medicijnen klaarzet awww, is toch wel echt lief.

 20. Naomi 16 mei 2015 / 12:02

  Dat blauwe jurkje is echt leuk! Je nieuwe banner is ook heel leuk, lekker vrolijk!

 21. Dutch Maritime Girl 16 mei 2015 / 13:52

  Echt waardering voor je hoe je met je ziekte omgaat en zoveel plezier uit het leven weet te halen.
  Jij waardeert het echt.
  Je banner is heel mooi geworden, je kunt er trots op zijn!
  En natuurlijk weer hele leuke foto’s gepost!

 22. Anita | mindjoy 16 mei 2015 / 14:13

  Wat vervelend dat de pijn zo de overhand nam afgelopen week. Ik heb echt dat de nieuwe antibiotica goed aan gaat slaan! En sushi heerlijk! Gisteren ook eindelijk na maanden weer eens gegeten 🙂

 23. Dana 16 mei 2015 / 18:07

  Wat vervelend dat je telkens dagen in bed moet door brengen terwijl je zoveel wilt doen. Gelukkig heb je ook nog wat dagen dat het beter gaat. Switched at birth is zo leuk dat ik wacht op nieuwe afleveringen! Hopelijk slaan je nieuwe medicijnen beter aan :*

 24. Miss Paperfection 16 mei 2015 / 18:27

  Dat is niet zo fijn dat je een paar mindere dagjes had. Ik hoop dat het nieuwe antibioticum aanslaat. Leuke sjablonen van de Action. Oh, die slinger van Flow heb ik hier ook nog ergens liggen. Zonde om in de kast te laten liggen dus ik ga eens kijken waar ik hem kan ophangen.

 25. Dorinde 16 mei 2015 / 18:55

  Hee Lisanne,

  Wat een leuke post! Ik vind het onwijs knap hoe je met je situatie omgaat. Je ziet er mooi uit op de blije selfies en op je headerfoto :). Ga zo door en ik hoop dat er een betere week voor je aankomt! x

 26. Marloes/GLAMOURMOES 16 mei 2015 / 19:23

  Jeetje, vervelend van die pijn zeg! Toch knap hoe je er mee om gaat. Je header is trouwens erg mooi geworden!

 27. Anne Solveig 16 mei 2015 / 20:45

  Vervelend dat je je niet zo goed voelt!! Je header daar in tegen is wel echt fantastisch!

 28. Ashley 16 mei 2015 / 21:45

  Hoi Lisanne! Als je nog een leuke netflix serie zoekt dan kan ik Frankie & Grace wel aanraden 🙂 x

 29. Tamarah 16 mei 2015 / 22:13

  Wat ontzettend leuk overzichtje! Alleen heel erg vervelend dat je zoveel pijn had. Wel fijn om series te kijken dat leidt lekker af en kom je de dag door! Je header vind ik heel mooi en vrolijk geworden!

 30. Ilona 16 mei 2015 / 22:25

  Ik word altijd blij van jou foto’s. Ik heb trouwens naar aanleiding van jou blogs enzo de infectolab test gedaan. Mijn imuunsysteem is zwaar verzwakt. En ook ik blijk een lymie te zijn ipv fibro. Al het ook een combi zijn heb fibro sinds 19e en ben nu 26. Het verklaart een hele hoop. Maar ik mag niet klagen er zijn genoeg lymies erger aan toe dan ik. Wacht nu op een oproep van het AMLC om hopelijk een behandeling te starten. Had pas erover gerageerd op youtube daar heet ik pipp 😉

  • Lisanneleeft 16 mei 2015 / 23:15

   Wat goed! Of nouja, eigenlijk is het niet zo’n leuke diagnose, maar het is wel zo handig om het te weten als je het hebt natuurlijk 🙂 Lyme kan fibro klachten veroorzaken, veel lymies krijgen eerst de diagnose fibro voordat ze weten dat ze Lyme hebben. Dus een beetje van beide dan…
   Hopelijk kun je gauw een goede behandeling krijgen, veel sterkte! 🙂

   • Ilona 17 mei 2015 / 10:25

    Dankje. Ik ben eerlijk gezegd wel blij met deze diagnose. Laatste tijd werd het steeds erger en klachten die niet bij fibro horen. Lyme is niet tof maar er is behandeling mogelijk.

 31. Monique 17 mei 2015 / 00:39

  Wat vervelend dat je een moeilijke week hebt gehad, ik hoop voor je dat de antibiotica goed aanslaat en dat je er weinig last van zult hebben!

 32. Natascha 17 mei 2015 / 10:13

  Wat jammer dat je je zo slecht hebt gevoeld deze week 🙁 je header is trouwens superleuk!

 33. Eva 17 mei 2015 / 17:42

  Haha, lekker slimme actie met die plantjes!

 34. Miriam 17 mei 2015 / 17:51

  Wat jammer (en stom!) dat het even niet zo fijn ging deze week, ben blij om te zien dat je later weer wat blijer was. Erg leuke foto’s trouwens, love je jasje! 🙂 Fijne zondag nog!

 35. Eline 17 mei 2015 / 19:43

  Wat naar om te lezend at je je zo slecht gevoeld hebt zeg 🙁 Ik kan me voorstellen dat je daar niet altijd even goed mee om an gaan! Volkomen logisch wat mij betreft!

 36. Linda 17 mei 2015 / 23:34

  Dat Tim jou medicijnen klaarmaakt, wat onwijs lief! Ik kan ook zo verrast zijn als mijn vriend met mijn medicijnen aan komt zetten 🙂 Ik duim dat de terugslag met je nieuwe Ab mee gaat vallen, zeker na zo’n lichamelijk rottige week.. En je banner, wat is hij heerlijk kleurrijk zo 🙂

 37. Hester 18 mei 2015 / 15:11

  Yay, vrolijke header heb je! Niet fijn dat je zoveel pijn had en zo vermoeid was, maar ik vind het wel mooi om te lezen dat je dan weer een manier vindt om ermee om te gaan. En dat je dan toch weer de kracht vindt om te bloggen, filmen en fotograferen!

 38. Angela 23 mei 2015 / 11:16

  Switched at birth is idd een hele leuke serie! Ik vind hart of dixie echt heel leuk, beetje ouderwets doet het aan, een heel leuk knus dorpje is het waar het zich afspeelt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.