DIARY: Quotes, productiviteit & foodies

Wowie, dit was een gekke week! Een beetje gek en een beetje te gek! Van het weekend voelde ik me nog niet zo heel geweldig vanwege de getrokken verstandskies. Maar vanaf maandag ging mijn productiviteit met 500% omhoog! Normaal kan ik niet zo veel op een dag, maar deze week kreeg ik bijzonder veel gedaan. Heel erg leuk! Ik denk dat het dus ook wel een leuke reeks foto’s is om naar te kijken 😀

Deze quote kwam ik tegen en vond ik heel mooi. ‘We all have an unexpected wonderful moment coming. Live you life expecting it.’

Ja, daar geloof ik in 🙂

De outfit van zaterdag! Later deed ik er nog wel mouwtjes overheen, haha. Met mijn zelfgemaakte rokje.

Ik ging even met Tim de stad in en kwam terug met deze laarzen. Ik twijfelde heel erg! Ze waren 70 euro, van leer en liepen heerlijk. En daarom kocht ik ze, omdat ze zo onwijs lekker liepen!

Maar ik heb ze van de week toch terug gebracht. Als ik ze niet zo heel mooi vind ga ik ze toch niet vaak aandoen. Dan kan ik beter op zoek naar het perfecte paar en het voorlopig gewoon doen met de laarzen die ik heb!

Fruitsnoepjes!

Ik vind zulke banken zooo tof! Ooit staat er in mijn huis zo’n bank, haha.

Aandacht magazine lezen. Wat een prachtmagazine! Ik schreef er hier al een artikel over, ik ben fan!

Ik nam een video op over er gezonder uitzien door middel van make-up! Ja, maandag was een zeer productief dagje.

Helaas nog niet heel veel reacties op de video (die ik zelf overigens erg geslaagd vind, haha). Maar dat mag de pret niet drukken 😀

 Lekkerrrr, muesli met appel!

En ja, ik nam ook een video over al mijn laarzen op! Ik denk niet dat ik ooit zo veel heb gedaan op 1 dag, haha. Fijn!

De video over mijn laarzen kun je hier terugzien.

 Mooie uitspraak in het Aandacht magazine. Alles wat je aandacht geeft groeit.

Video editten! Niet mijn favoriete klusje. Ik denk dat dat is omdat ik me bijzonder vaak verspreek of heel lang moet wachten tot ik de juiste woorden kan vinden. Daardoor duurt het veeeel langer dan het maken van een normaal artikel. Maar ik vind het wel heel leuk om te doen!

Ik ben weer aan de Havvn jus begonnen, ik had nog een aantal flessen staan en ik dacht dat het wel een goede combi was met mijn gezondere levensstijl!

Ik droeg de rok die ik een tijdje geleden bij de tweedehands winkel kocht. Hier dus als jurkje gedragen!

 Leuk joh, enveloppen vouwen/knippen/plakken!

Dan ben je zooo moe en dan moet je nog douchen… Pfoeh, dat zijn echt momenten dat ik er totaal geen zin in heb (en er gewoon geen puf voor heb). Maar toen ik klaar was kon ik wel heeeel lekker slapen!

Grappig trouwens weer dat ik er helemaal niet moe uitzie, haha.

Jeeej, veel bezoekers! Door zoiets kan ik altijd helemaal blij worden, haha.

 Jummie, fooodies! Ik ben zo veel meer van fruit gaan houden de laatste tijd!

De eerste zelf-gevouwen envelop is de deur uit. Als het goed is krijgt diegene hem vandaag binnen, ik ben benieuwd 😀

 Zware keuzes toch altijd, een nagellak kleurtje uitkiezen.

Deze taartjes zijn errug lekker!

‘Mevrouw, bent u van de krant?’ ‘Van welke krant bent u?’ Die vraag heb ik gisteren vaaak gekregen!

Gisteren maakte ik foto’s bij de opening van het Paviljoen van Toen in Den Helder. Leuk om weer eens op een andere manier met fotografie bezig te zijn! En om naast een fotograaf van het Noord-Hollands dagblad te staan, hahaha.

Het Paviljoen van Toen is een nieuw theehuis in Den Helder! Voor een vriendelijk prijsje kun je er biologische pannenkoeken eten en thee drinken. Verder heeft het ook een soort museum gedeelte over vroeger, maar eigenlijk is het gewoon een fijne ontmoetingsplek voor jong en oud.

 Jaaa, alweer foodies! Begint het al saai te worden? Haha!

Ik ontving mijn pakketje met Essie nagellakjes! Nu wil ik weer een ander kleurtje op, maar ik kan weer niet kiezen, haha!

We kregen thuis een brief dat we gratis een boek konden ophalen. Het was een boek over mijn buurt in de laatste 62 jaar. Echt heel erg tof om te zien, super initiatief van de woningstichting in Den Helder

Wat ik jammer vind is het lettertype en de grootte. Het boek is heel mooi groot en luxe en staat vol met prachtige afbeeldingen van Den Helder, maar de vormgeving is verschrikkelijk. Bij zo’n grote actie had er best iemand met wat verstand hiervan naar mogen kijken. Zonde!

Kennen jullie deze uitspraak nog? Toen ik hem langs zag komen wist ik meteen van wie hij was, Stacey Kramer, in deze video.

Nee, ik kon echt niet kiezen. Vandaag ga ik mijn nagels lakken. Nog even bedenken in welke kleur! Alle kleurtjes van Essie zijn zo leuk!

Deze week begon ik een beetje te voelen wat het gezondere eten met mij doet, wat wel heel bijzonder is. Verder had ik een erg leuke en drukke week. Ik vind hem in elk geval geslaagd, wat misschien ook wel een beetje aan het foto ‘diary’ te zien is 😀 Hoe was jullie week?

18 reacties

 1. lifesplash 6 oktober 2012 / 07:45

  Leuke foto’s! Goed dat je zo productief was op 1 dagje. You go girl. 🙂 En aaaahw, nagellakkleurtjes uitkiezen is moeilijk he? Ik ken ‘t.. zucht

 2. Hester 6 oktober 2012 / 08:48

  Ah, leuke diary, ik vind het ook altijd heerlijk om zo productief bezig te zijn! Lol, soms publiceer ik ook een artikel dat ik denk ‘goh, dat lijkt me als bezoeker leuk om te lezen’ en dan krijg ik geen reacties, en op andere posts weer wel. ^^ Ik vind het ook zo zonde als de styling van een boek, folder o.i.d. er niet uitziet bij een groot project. En ik herkende de quote!

 3. Nina 6 oktober 2012 / 10:37

  Ik vind dit altijd superleuk om te lezen! Trouwens, beide filmpjes waren ergggg leuk!!!

 4. LounaBeauty 6 oktober 2012 / 11:23

  Leuke foto’s meid! 🙂 Je eet foto’s vind ik juist heel inspirerend.. elke ochtend denk ik .. wil wel eens wat anders dan brood. haha!
  Die bank heeft mijn pa staan in de opslag. Hij is er een beetje op uitgekeken, hopelijk kan ik hem overnemen als ik het huis uit ga! hahahaha 🙂

 5. Daniëlle 6 oktober 2012 / 11:43

  Leuke foto’s En die laatste lakjes zijn echt prachtig :).

 6. Ise 6 oktober 2012 / 13:28

  Wauw dat klinkt echt goed! Hopelijk gaat komende week ook zo 🙂

 7. Esmée 6 oktober 2012 / 14:01

  Weer super leuke foto’s! Ik zou ook niet kunnen kiezen tussen de lakjes!

  Liefs

 8. Mariska 6 oktober 2012 / 18:22

  DIe bank is inderdaad echt heel erg leuk, maar ook heel duur volgens mij! Leuke laarzen 😀

 9. Simone 6 oktober 2012 / 18:28

  Wat fijn om te lezen dat je zo’n productieve week hebt gehad. Die moet je goed koesteren!! 🙂

 10. Mirthe 6 oktober 2012 / 19:41

  Fijn om te zien dat ik niet de enige ben die bizarre hoeveelheden fruit en muesli wegwerkt! 🙂

 11. Ilse 6 oktober 2012 / 23:01

  Leuke foto’s en inderdaad een productief weekje zeg! 🙂

 12. Ellen 6 oktober 2012 / 23:40

  Het is voor mij heel raar om te zien dat iemand zoiets vaak niet kan op een dag, heel moeilijk te begrijpen! Maar ik vind het heel knap van je, en dat laat alleen maar zien dat je heel veel doorzettingsvermogen hebt!

  Ik reageer nooit op je blog, maar ik lees je artikelen wel af en toe, en ik moet zeggen dat ik het alleen al heel knap van je vind dat je bent doorgezet met alles, je blog, je baan, en daarnaast je privé leven! Je blijft ook altijd zo positief, ik wou dat ik dat kon.

  Liefs Ellen

 13. Renske 7 oktober 2012 / 11:52

  Leuk weer hoor meid.
  Die Essie lakjes, waren die niet van zo´n actie? Wat was dat ook alweer?

 14. Debbie 7 oktober 2012 / 16:52

  Dat is een leuke week geweest zo te zien… Leuk verslag met al die leuke foto,s.

 15. Michael Roodveldt 26 november 2012 / 10:06

  Leuk om te lezen dat je weer begonnen bent met de Havvn Jus. Benieuwd of het aansluit bij je gezondere levensstijl, succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.