DIARY: Rolstoelrondjes, winactie & SIMS!

Afgelopen week was een beetje een gekke! Ik liep moeilijk, hield me veel bezig met de winactie en speelde sims. En ik deed nog meer dingen! Ik laat je zien wat ik afgelopen week allemaal deed.

diary-midden-juli

1

Samen met Tim een rondje in de stad! Dit was zoooooo leuk na een aantal dagen (of zelfs een week?) bijna alleen maar in bed.

2

Mijn dag was weer helemaal goed!

3

En ik kwam op het idee om een verjaardagswinactie te houden. Dit was zo leuk om allemaal samen te stellen! het kostte enorm veel tijd, maar dan heb je ook wat.

4

In elk geval een vloer vol spullen, hahaha.

5

Serie kijken! Don’t trust the b— in apartment 23. Leuke serie! Inmiddels heb ik bijna alle afleveringen alweer gezien, haha.

6

Lekker verven.

7

Jaaaa, de winactie kwam online! Je kan nog steeds meedoen.

8

Tim was nog een beetje ziek, die heeft voedselvergiftiging opgelopen toen hij in zijn laatste week voor de vakantie op reis was. Beetje een bummer. Gelukkig voelt hij zich steeds iets beter.

Maar goed, dat was de reden dat ik even met mijn ouders naar buiten ging. Even een stukje door de duinen en het bos. Mooi he?

9

Vroem vroem! ik moet zeggen dat de duinen en het bos prachtig zijn, maar ik toch de kriebels krijg vanwege de teken wanneer ik daar ben. Dan zie ik mensen met open schoen en/of blote benen lopen en dan hoop ik voor hen dat het allemaal maar goed gaat…

10

Selfie! Ik nam een video op. Die is gisteren al online gekomen! In die video zit enorm veel tijd, daar ben ik echt wel twee volle werkdagen mee bezig geweest. Bizar toch? Wel heel leuk, ik ben echt trots op de video!

11

Zo, mini notitieboekje in gebruik. Ik gebruikte alleen mijn bullet journal, maar omdat ik zo vaak in bed lig tegenwoordig was ik mijn bullet journal steeds kwijt. Bullet journal blijft nu bij mijn bureau, mini boekje mag mee naar bed.

12

Sims spelen! Zo leuk als je dat al een tijdje niet hebt gedaan.

13

Bloempjes gehad van mijn ouders. Ik was trouwens afgelopen week jarig, haha. Ik heb weinig bijzonders gedaan met mijn verjaardag, gewoon een rustig dagje. Prima!

14

De toevoeging van Hebbers aan de winactie: drie mini kaartjes. Ze zijn echt heel leuk!

Niet zo veel foto’s he, van afgelopen week? Ik denk dat dat is omdat ik vooral met twee grote dingen bezig geweest ben (de winactie en de video)! Maar het was wel een fijne week, inmiddels heb ik ook weer wat gelopen buiten dus dat is helemaal top! Hoe was jouw week?

DELEN:

26 reacties

 1. Manon 18 juli 2015 / 06:19

  Wel een leuk weekje zo te zien! Die winactie is echt leuk bedacht! Sims spelen is af en toe best leuk inderdaad :D!

 2. Jonne 18 juli 2015 / 06:29

  Wat een leuke diary! Ieh ik wil ook echt weer sims gaan spelen, super lang niet gedaan!
  Liefs. Jonne

 3. Eva 18 juli 2015 / 07:09

  Hey wat leuk al die uitstapjes!! En wat een suuuuuuperleuke weg geef actie! Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Liefs, Eva

 4. Liliane 18 juli 2015 / 07:24

  oh die serie! Die was zo hilarisch, stopt ‘ie er ineens mee, boehoe!
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ga ik nu even je video bekijken 😀

 5. Kelly Caresse 18 juli 2015 / 08:23

  Wat een leuke diary, fijn dat je wat uitstapjes kon maken en zo wat zon kon meepakken. Ik ga de winactie zo even checken 😀

 6. Tiffany 18 juli 2015 / 08:43

  Wat fijn dat je een productieve week hebt gehad met het maken van de winactie en de video. Mooi dat je weer lekker naar buiten kan zonder rolstoel, lijkt me fijn.

 7. Irina 18 juli 2015 / 08:45

  Het ziet er naar uit dat je lekker creatief bezig geweest bent deze week! En ik snap helemaal dat je blij wordt van een wandeling buiten, ik word ook altijd blij van buiten zijn en ik kan gewoon iedere dag wanneer ik dat wil naar buiten stappen.

 8. Inge 18 juli 2015 / 08:46

  Is dat bij De Donkere Duinen? Wel fijn lekker naar buiten!

  Heb je nog last gekregen van je lenzen/rood traanvocht met je nieuwe antibiotica?

  Ik heb deze week geprobeerd om de Oxycodon af te bouwen, maar helaas lukte dit niet ivm teveel pijn.

  • Lisanne 19 juli 2015 / 14:56

   Nee, helemaal niet eigenlijK! Gelukkig 🙂

   Jammer dat het niet gelukt is 🙁 En ja, dat was bij de donkere duinen!

   • Inge 21 juli 2015 / 14:04

    Heerlijk daar bij de Donkere Duinen. Ook altijd leuk als de reigers aan het broeden zijn.

    Ik weet niet of je mijn mail een tijd geleden nog hebt ontvangen? Ik heb een boekje met positieve Lyme verhalen die je wel mag lenen.

 9. Michelle 18 juli 2015 / 10:32

  Nog een hele dikke proficiat met je verjaardag!
  Het ziet er naar uit dat je een leuke drukke week hebt gehad. Even lekker naar buiten is heerlijk. En kriebels voor teken hebben is zeer herkenbaar, ik heb dat vaak ook als ik in bossen en duinen loop, hoewel ik nooit door een teek ben gebeten maar toch de ziekte van lyme heb! Ik denk dat omdat de nadruk er zo op wordt gelegd dat teken lyme veroorzaken, mij die vrees er een beetje is ingekropen, terwijl je het dus niet enkel van teken kan krijgen! Bizar eigenlijk ;D

 10. Margot 18 juli 2015 / 10:57

  Ik snap die kriebels wel! Mijn kat komt nu af en toe thuis met teken in haar vachtje en daar krijg ik ook heel erg de kriebels van sinds ik weet hoe ziek je kan worden.

 11. Nicole 18 juli 2015 / 11:18

  Wat fijn dat je zo toch naar buiten kon he!
  En die rok is zooo mooi 🙂

 12. Kim 18 juli 2015 / 11:25

  Wat fijn dat je weer wat buiten bent geweest meis. 🙂

 13. Sytse 18 juli 2015 / 12:46

  Klinkt als een fijne week. Jammer dat je zoveel in bed moest blijven maar gelukkig zie jij altijd wel de lichtpuntjes van zo’n week. Bewonderingswaardig, Lisanne!

  Wat betreft de teken.. Ik doe altijd een full bodycheck als ik thuis kom. Just to be sure. Zou iedereen moeten doen.

 14. Anita | mindjoy 18 juli 2015 / 13:31

  Je video heb ik gemist dus ga ik zo even kijken. Fijn dat je even lekker naar buiten kon deze week

 15. Anneleen 18 juli 2015 / 14:43

  Je DIY-video was echt heel leuk! 🙂 ik heb meteen zin om met mijn – nu nog kale- agenda van de Action aan de slag te gaan! 😉 fijn dat je even naar buiten bent kunnen gaan met de rolstoel. Fijn weekend, Lisanne!

 16. EliseDingen 18 juli 2015 / 18:45

  Fijn dat je even naar buiten kon! Je mag absoluut trots zijn op je video, hij is ook echt heel leuk! Ik vind je Cities Skylines filmpjes tot nu toe erg leuk, misschien kun je dat ook met Sims doen? (Je speelt Sims 4 toch?) Lijkt mij leuk om te kijken ^^

 17. Simovic-Vuceljic Natasa 18 juli 2015 / 18:53

  Leuke diary! Nu ik al die spulletjes van die winactie zie, ben ik enorm blij dat ik eraan meedoe want het ziet er echt superleuk uit 😀 Liefs! x

 18. Wendy 18 juli 2015 / 20:09

  Je week was wel gevuld met veel positiviteit! Top hoor! 😀

 19. robin 18 juli 2015 / 21:11

  ah Sims! nu heb ik weer zin om te spelen. ik heb deel 4 maar ik vind de Sims 3 toch leuker 🙂

 20. Desie 22 juli 2015 / 23:12

  Lieve Lisanne,

  Ik heb je blog en YouTube kanaal pas ontdekt via internet. Het is echt leuk wat je allemaal doet en maakt! Ook vind ik het erg inspirerend om te zien dat je zo doorgaat met je leven en geniet van een wandeling en toch dat als medicijn kan zien om de mooie dagen ook vast te houden.

  Ik wil je graag bedanken dat je dit allemaa voor ons maakt en zo je best doet! Echt top!

  Ik blijf je zeker volgen en veel liefs Desie

 21. Ilse 28 juli 2015 / 14:06

  Leuke post weer! Ik word zo blij bij het zien van al die knutseldingetjes! ^.^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.