DIARY: Series kijken, Winactie pakket inpakken & andere behandeling?!

Vorige week vertelde ik je al over mijn blaasontsteking, dat ging niet helemaal lekker. Deze week bleek de blaasontsteking over te zijn, maar ik bleef zelf wel ziek. Hoe het kan? Geen idee. Maar het was wel stom! Maar er waren ook een paaaar leuke dingen, haha.

diary-januari-laatste

1

Selfie! Op bed. Moeie oogjes, maar ik voelde me op zich wel oké. Ik heb afgelopen week vooral in bed gelegen, dus óp bed is al een hele verbetering (ja, echt, hahaha)

2

Gelukkig ben ik afgelopen week ook eventjes bij mijn ouders geweest. Zij moesten steeds eten naar mij brengen, maar ik kon ook een keertje mee eten! Fijn, na zo lang alleen thuis gebleven te zijn.

3

Ik ging eens door mijn foto’s heen en vond deze! Wat een knapperd he, die Lisanne? Nee, ik vond deze foto eigenlijk wel heel leuk.

4

Aan de slag voor het winactie pakket. Er zit echt heel veel aandacht en liefde in het samenstellen en inpakken van het pakket. Ik denk dat iemand (hopelijk meerdere iemanden) er heel erg blij van gaat worden. Dit is een kaartje (volgens mij van Sostrene Grene), die stopte ik in een lijstje. Pretty!

5

Steeds een beetje verder inpakken… als je wil weten hoe ik cadeautjes inpak, daarover kwam maandag een video online! Ik heb in dit pakket niet álles ingepakt, maar sommige spulletjes wel. Leuk om te doen! En natuurlijk alles zo inpakken dat het niet beschadigt!

6

Het leukste uit het pakket: de sharpies! Meedoen kan inmiddels niet meer. De winnaar hoop ik dit weekend uit te kiezen, en dan gaat het pakket op de post. Ik krijg steeds vragen of de winnaar al gekozen is, maar nee dus. Als het zo ver is zal ik dat wel melden, gewoon mijn social media in de gaten houden!

7

Ik heb een nieuwe serie ontdekt! Young & Hungry. Ik heb inmiddels bijna alle afleveringen gezien, dat is wel jammer. Maar het is zo’n typische grappige, maar simpele serie. Beetje slecht ook gewoon, soms (eigenlijk altijd), maar ik vind het leuk. Ik heb me er goed mee vermaakt in bed, in elk geval!

Ik heb op de dagen in bed natuurlijk weinig kunnen fotograferen, maar ja… er waren wel een boel dagen in bed. En een boel waarop ik vier keer per dag bezoek kreeg omdat ik hulp nodig had. Mijn vader gaat met de arts overleggen wat er nu gaat gebeuren. Even tijdelijk stoppen met de bijengif behandeling in elk geval… Maar gisteren ging het wel weer een beetje beter… duimen dat dat komende week ook zo zal gaan. Ik vind het wel spannend, want: wat gaat er nu gebeuren met mijn behandeling? Afwachten maar weer… Ik denk dat we even niets kunnen doen omdat mijn lijf te uitgeput is.

Verder ben ik natuurlijk heel erg blij dat er zo goed voor me gezorgd wordt én dat mijn dag gister weer een beetje beter was! Hoe was jouw week?

 

DELEN:

37 reacties

 1. Marlotte 30 januari 2016 / 07:24

  Aah, wat naar dat het de laatste tijd niet zo goed meer gaat. Misschien is het inderdaad verstandig om je lichaam even wat ruimte te geven van de bijengif, waarna hij er nog sterker weer tegenaan kan. Toch een heel fijn weekend gewenst! 🙂

 2. Marije 30 januari 2016 / 07:59

  Balen zeg, ging het een tijdje lekker en nu weer niet… Hopelijk knap je snel weer een beetje op!! Beterschappie

 3. joyce 30 januari 2016 / 08:03

  Wat vervelend dat je je niet zo goed voelt de laatste tijd! Hopelijk gaat het snel beter! En inpakken lijkt me een erg leuke afleiding!

 4. Margot 30 januari 2016 / 08:08

  Wat spannend inderdaad! Hopelijk gaat het in elk geval snel weer wat beter!

 5. Laura 30 januari 2016 / 08:09

  Wat naar die onzekerheid over de behandelingen enzo. Ik hoop dat er iets gevonden kan worden wat wel super goed werkt! Liefs

 6. Marieke 30 januari 2016 / 08:10

  Balen joh dat het de laatste tijd niet zo lekker gaat met je gezondheid. Gelukkig wel wat fijne dingen kunnen doen. En lekker even bij je ouders eten is altijd fijn.

 7. Annemarij 30 januari 2016 / 08:11

  Wat naar zeg! En die onzekerheid over hoe het nu verder moet lijkt me ook naar! Sterkte!

 8. Marion 30 januari 2016 / 08:34

  Zeker een mooie foto, die middelste. Echt ontzettend balen dat het niet zo goed gaat. Bah. Heel veel sterkte, doe rustig aan en ik duim dat je snel weer wat opknapt. X

 9. Karen 30 januari 2016 / 08:45

  Aaarrgghh.. vervelend hè, zo’n slechte week, hé.
  Hier ook een slechte week. Door alle gebeurtenissen met mijn papa (heb je misschien op mijn blog gelezen, of niet) is heel de stress op mijn nek en schouders gesprongen waardoor ik de hele week nauwelijks kan bewegen en zeer slecht slaap.
  Maar ondanks dat zijn er ook leuke dingen geweest. Heb er alleen nog niet over kunnen bloggen (stomme nek)
  Ik wens je heel veel beterschap en ik vind het knap van je dat je zo rustig kan blijven onder die actie, of lijkt dit alleen maar zo?? Zoals ik al op ig zei: neem je tijd en denk vooral aan jezelf.
  Maar zoals altijd geef ik altijd mijn goeie raad helemaal weg en zou ik in jouw plaats nu helemaal aan het stressen zijn omdat mijn f*cked up lichaam een stokje voor al mijn plannen steekt! 😉

  Keep up the good work, je bent een vechter, maar dat weet je waarschijnlijk al, en veel beterschap.

  Je Belgisch lotgenootje

 10. Darina 30 januari 2016 / 09:32

  Balen dat je je deze week zo ziek voelde. Heel veel beterschap en ik hoop dat je duidelijkheid krijgt over de voorzetting van de behandeling. Ik ga duimen!!

 11. Katrien 30 januari 2016 / 09:48

  Jammer dat het ook deze week niet zo goed ging. Fijn dat je zo goed verzorgd wordt. Toch leuke foto’s hoor!

 12. Dorien 30 januari 2016 / 10:05

  Hopelijk kanp je snel weer op! En komt er meer duidelijkheid over je behandeling! Ik word helemaal blij van je ingepakte cadeautjes. Feestje om in en uit te pakken!

 13. Veerlez 30 januari 2016 / 10:10

  Ik hoop dat je je snel weer beter voelt, ik heb afgelopen week wel met je te doen gehad hoor! Maar gelukkig heb je nog steeds je humor, daar moet ik elke keer ook wel om gniffelen! Ik hou van je snaps!

 14. Kelly 30 januari 2016 / 10:43

  Dat is spannend! Hopelijk trekt de pijn gauw weg. Toch fijn dat je nog wel wat leuke dingen hebt kunnen doen 🙂

 15. Inge 30 januari 2016 / 11:02

  Ik hoop dat je je snel weer iets beter gaat voelen. Het lijkt me ook erg vervelend om te moeten afwachten wat er met je behandeling gaat gebeuren.

 16. Anita 30 januari 2016 / 11:34

  Doe het rustig aan Lisanne en ik hoop dat de arts een goede oplossing heeft als behandeling!

 17. Kim 30 januari 2016 / 12:23

  Ik duim dat je je snel weer een beetje beter voelt.
  Liefs

 18. Sandra 30 januari 2016 / 13:06

  Die foto van jou is inderdaad mooi!! Heel naar dat je je deze week nog steeds niet oké voelde. Ben benieuwd wat de arts gaat beslissen hoe de behandeling nu moet gaan. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt! 🙂

 19. janneke 30 januari 2016 / 14:11

  Ik hoop dat je je snel weer wat beter gaat voelen!
  wat dit is erg vervelend natuurlijk, ik ben ook erg benieuwd we de winnaar wordt van het leuke pakket 🙂

 20. Kelly 30 januari 2016 / 14:17

  Ik hoop dat je je snel weer beter voelt! Hopelijk wordt er snel wat meer duidelijk of er nog een andere behandeling is die goed aanslaat bij je!

 21. Bianca 30 januari 2016 / 14:27

  Fijn dat je je weer een beetje beter voelt Lisanne. Maar doe het nog maar rustig aan zodat je weer wat kan aansterken. Dit wist je vast wel al maar kan het toch niet laten het te zeggen. gheghe 😉
  Het is altijd wat lastig om de juiste balans te vinden in een behandeling. Dus iedere verandering in deze behandeling is weer spannend. Het went nooit. Dus sterkte hiermee. Ik voel met je mee.
  Ik ben blij voor je dat er goed voor je gezorgd wordt. Dit is mega belangrijk natuurlijk.

 22. Jennifer 30 januari 2016 / 17:29

  Hoi Lisanne,

  Wat naar dat het minder goed gaat nu, sterkte!
  Ik wilde je graag nog meegeven dat ik vind dat je het best mag zeggen als je je slecht voelt!
  Al bewonder ik je positivisme, laten merken dat je eens met de pakken neerzit omdat het minder gaat moet ook eens kunnen.

  Groetjes en Beterschap,
  Jennifer

 23. Afina 30 januari 2016 / 17:44

  Hoop dat je je snel weer beter voelt. Ik had deze week juist iets te veel gedaan (onder andere iets te zwaar maar oh zo leuk vrijwilligerswerk) dus kon woensdag en donderdag amper mijn ene been voor de andere zetten van de spierpijn en vermoeidheid (jeeh fibro was here). Maar dat maakt niet uit, het was zo fijn om te doen. Hopelijk heb jij ook snel weer wat energie om tussen het rusten door leuke dingen te doen waar je blij van wordt. Spannend om zonder gif te gaan. (klinkt heel vreemd als je niet weet waar het over gaat, haha) Lieve groetjes, Afina

 24. Bettie 30 januari 2016 / 18:07

  Wat jammer dat het nog steeds niet helemaal lekker gaat. Hopelijk kun je snel weer wat meer doen (dan alleen in/op bed liggen). Ik vind die foto van jou erg leuk trouwens hoor!

 25. julia 30 januari 2016 / 18:40

  Je bent écht een knappe meid, ook met moeie ogen:)
  Ik heb helaas geen social media komt de winnaar ook op je blog?
  Hopelijk heb je volgende week een betere week.

 26. Frédérique 30 januari 2016 / 19:14

  Jammer dat je ziek bleef, maar gelukkig komt daar een einde aan. Toch heb je wat kunnen genieten, heel fijn! 🙂

 27. Denise 30 januari 2016 / 21:28

  Waarom doe je niet iets als misslipgloss om geld in te zamelen? Misschien een x aantal kleine bloggers die voor een vergoeding bij jou tips en tricks leren om hun blog beter te maken. Of bieden voor een gast artikel om geld op te halen voor de veranderingen in je huis? Of collab video´s maken met kleinere youtubers tegen een bedrag . Of misschien een kleding verkoop houden zoals beautylab wel eens doet.Of miscchien samenwerking aangaan met een bedrijf wat spullen bied voor minder-valide mensen. Je hebt namelijk veel lezers die daar ook gebruik van kunnen maken.

  hopelijk heb je wat aan de ideeen

  • Lisanne 30 januari 2016 / 21:37

   Leuke ideeën, super dat je meedenkt, Denise! We gaan eens kijken wat we ermee kunnen 😀

 28. Diede 30 januari 2016 / 22:02

  Ik volg je pas net maar ik hoor veel dat het niet zo goed gaat. Vervelend zeg hopelijk gaat het snel weer wat beter!
  xxx

 29. Nathalie 30 januari 2016 / 22:19

  Vervelend zo’n week!!
  Ik hoop dat je, je snel weer beter voelt!

 30. Rebecca 31 januari 2016 / 07:25

  Hoop dat je snel weer lekkerder in je vel gaat zitten!
  En mooie foto. ?

 31. Quinty 31 januari 2016 / 09:26

  Wat rot dat het niet zo goed gaat! Ik hoop dat je samen met de arts op een goede oplossing komt, en dat het weer iets beter gaat de komende weken.

 32. Elize 31 januari 2016 / 12:01

  He wat rot Lisanne, dat het even minder gaat. Ik ben benieuwd naar hoe je behandeling verder gaat straks!

 33. Nienke 31 januari 2016 / 12:23

  Wat rot dat je je nog steeds zo ziek voelt! Ik hoop dat het deze week beter met je gaat, ik wens je in iedergeval heel veel succes en beterschap! Liefs, Nienke.

 34. Melanie 31 januari 2016 / 13:44

  Ahw wat balen dat je je weer zo ziek voelt! 🙁 Hopelijk gaat het snel weer wat beter met je. Stay Strong! x

 35. Anneleen 2 februari 2016 / 11:03

  Wat vervelend dat het even niet meer zo lekker gaat! Ik hoop dat het snel beter mag beteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.