DIARY: Drukte, shoppen & healthy food

Het is weer zaterdag en dat betekent weer een nieuw fotodagboek! Het was een bijzondere week en een drukke week. Eentje van heel veel uitproberen en opbouwen op het gebied van voeding (over het sapvasten komt nog een laatste blogje). En heel erg veel drukte!

Haha, deze afbeelding kwam ik tegen! Vorige week was ik natuurlijk nog maar net klaar met sapvasten. Daarna at ik ook nog voornamelijk fruit en groenten. Dus deze foto zette ik op Instagram met het commentaar: ‘Zo zie ik er van binnen uit!’

Hahaha, twee weken terug ging ik met uitgaan op de foto. Zoals je ziet trek ik echt een pretkop, haha 😀 Ik had het in elk geval leuk!

 Samen met Tim op de foto!

 

 Hoi, dit ben ik! Ik weet ook niet waarom ik deze foto maakte.

 Lekker bakje eten!

Hier had ik een lekker warm vest aan. Het was een koude week!

Lekkere druifjes!

 Foto’s van het Havvn artikel editen.

Lekker andijvie stamppot! Met vega balletjes.

Haha, weer het SEO programma. Allemaal groene bolletjes!

 De lekkere smoothie met banaan en rode bessen!

Jeeeej, lekker zonnetje 😀

Dit vond ik zo’n vreemd artikel in de krant. Lyme is een modeziekte. Net als bekkeninstabiliteit en nog een aantal dingen, ook ziekten die in de mode zijn geweest. Verder stond er nog iets van ‘op het ene moment heeft iedereen het en op het volgende moment hoor je niks mee van deze mensen’. Huh? Ja hoor, alsof die mensen opeens niet meer ziek zijn? Natuurlijk.

Dit was een foto van vlak voordat ik naar bed ging. Mijn haar zat goed, ik voelde me goed, ik had hier geen make up meer op en zag er toch heel wakker uit. En best of all: Ik kon super snel slapen. Echt heel erg fijn!

Even lekker wandelen naar de supermarkt. Daarvoor blijven mijn Adidas sneakers gewoon heel erg fijn. Het was zo bij elkaar wel een winterse outfit, maar het was ook gewoon koud, haha.

Met mijn moeder ging ik even rondneuzen bij de kringloopwinkel. Blijft leuk, gewoon even lekker snuffelen!

Een krultang! Serieus, sinds hoe lang bestaan zulke dingen? Ik wist niet dat dat al zo lang bestond, haha. Deze was echt behoorlijk oud!

En deze bank vond ik zoooo gaaf! Echt, als ik op mezelf woonde (en nog geen bankje had, haha), dan had ik hem zeker gekocht! Hij was nog wel 60 euro, maar ik vond hem zooo tof!

Tweedehands dus ook. Zo leuk om te snuffelen in zo’n winkeltje!

Ik probeerde warmtepleisters voor onder mijn koude tenen! Hierover volgt nog een artikel!

Ik deed weer eens een slaapje overdag… was niet zo handig, want ‘s nachts kon ik er niet van slapen!

Wel een heel goed teken trouwens dat dit een ‘uitzondering’ was. Een jaar geleden deed ik het bijna elke dag!

Lekker, muesli met aardbeien!

 Cashew nootjes, ongezouten. Lekkerrr!

Deze druifjes van de AH waren zooo lekker! Kleine druiven zijn meestal het lekkerst.

Outfitje! Niks voor mij eigenlijk, maar ik had zin om een shortje aan te doen. Dus, toen deed ik dat!

Deze mueslireep kocht ik bij de Action. Aan de ingredienten te zien leek het wel aardig gezond, maar het zou best kunnend dat ik hierdoor echt erg buikpijn heb gehad. Toch niet zo goed voor mijn buikje, denk ik.

Sneakerwedges bij de Van Haren!!! Ze zijn echt tof! Ik heb ze niet gekocht, want ik twijfelde nog een beetje. Ik had natuurlijk een panty aan, maar normaal draag ik broeken. Dus ik wil eerst nog eens kijken of het ook leuk is in combinatie met een broek. Kleine kans dat mijn maat er dan nog is, trouwens, hahaha. Er stonden er nu nog maar een paar. Ze waren 30 euro, dus als je nog naar een paar ‘budget’ sneakerwedges op zoek bent en je vindt deze mooi… je weet waar je moet zijn!

Broekje passen van de H&M! Toch niet helemaal leuk, de pasvorm aan de achterkant bij H&M broeken is nooit zo geslaagd bij mij. Jammer, hij was zo lekker vrolijk!

Een lederen tas bij de H&M. 25 euro. Ik houd van dit kleurtje! Maar ehh, ja… Ik heb nog honderdduizend andere tassen. Dus dit exemplaar liet ik lekker hangen waar hij hing. Maar wel erg mooi!

Zo, dat was mijn week. Ik heb deze week echt veel te hard gewerkt. Ik loop mezelf een beetje voorbij, nu heb ik weekend, maar ik kan gewoon geen weekend houden want ik heb belangrijke deadlines. Hopelijk kan ik nog een beetje fijn uitrusten komende week, dat heb ik een beetje nodig. Dus, hopelijk wordt volgende week er eentje van ‘NEE’ zeggen en mensen teleur stellen, maar ik moet even voor mezelf kiezen. Stom altijd als dat moet, haha. Maar goed, ondanks de drukte was het toch een fijne week, want je kunt het beter te druk dan te rustig hebben 🙂 Hoe was jullie week?

15 reacties

 1. Ilse 22 september 2012 / 16:52

  Leuke week maar wel goed om jezelf blijven denken meid. 😉

 2. Hester 22 september 2012 / 17:06

  Leuke foto’s weer! Ik ben echt benieuwd naar die warmtepleisters. Ik hoop dat je volgende week wat rustiger aan kan doen, maar het is in ieder geval fijn denk ik dat je dit uberhaupt kan, ook al heb je daarna wel weer rust nodig.

 3. Desi 22 september 2012 / 17:31

  Leuke fotoos weer! Ik vind die sneakerwedges wel echt gaaf 🙂

 4. Debbie 22 september 2012 / 19:33

  Jeee dat had ik moeten weten over die Sneakerwedges, was vandaag in de stad en vind ze echt super leuk, had ze wel even willen passen kijken of ze echt leuk zijn. Nah scheelde me weer geld hihi.

 5. Karin 22 september 2012 / 20:26

  Oeh, die kringloop ziet er echt enorm groot uit. Daar zou ik graag eens rondneuzen!

 6. Esmay 23 september 2012 / 10:44

  Ik heb echt het gevoel dat jij dunner bent geworden ofzo? (a) Niet rottig bedoeld, maar het lijkt in ieder geval zo. Maar je hebt een leuke week gehad, wel heel druk, dus denk daar wel aan he!? Maar ik hoef jou vast niet de les te leren haha 😛

  • Lisanneleeft 23 september 2012 / 16:03

   Haha, ik denk dat dat komt door de foto van mijn ouftit met het shortje 😛 Mijn benen zijn altijd in verhouding al dunner geweest dan de rest van mijn lijf!

 7. Denise 23 september 2012 / 11:17

  Ik werk in een ziekenhuis, en ziektes zijn soms wel echt in de mode, wist je dat? Heel gek, maar bijvoorbeeld onverklaarbaar flauwvallen was 10 jaar geleden echt een ‘hit’…

  • Lisanneleeft 23 september 2012 / 16:02

   Echt waar? Wat bijzonder! 😛
   Ik vind het wel heel erg gek klinken inderdaad 😛

 8. Claudia 23 september 2012 / 14:57

  *wacht maar af tot ME dan ook weer uit de mode raakt, zodat ze weer beter is*

  echt zon raar artikel!

  Verder leuke blogpost 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.