DIARY: Slechte dagen, washitape gekte & magazines

Afgelopen week was een heftige! Gelukkig ben ik dezelfde week ook weer opgekrabbeld en heb ik wat leuke dingen kunnen doen. Ik laat je zien hoe mijn week was…

diary-eind-mei-2015

1

Zo, het begin van deze week was gerust hels te noemen. Ik had echt heel erg veel pijn en voelde me heel erg ziek.

Het was wel te verklaren overigens, ik heb er al meer over uitgelegd in deze update over Lyme. Het nieuwe antibioticum dat zijn werk aan het doen is.

2

Ik had wel vrolijke plantjes. Hierover kwam een tweede leven blogpost online!

3

De volgende dag ging het al een klein beetje beter. Nog steeds de hele dag in bed…

4

Ik liet een super simpele DIY tip zien: een super budget manier om zelf een etagere te maken.

5

Mijn bed is mijn BFF op slechte dagen.

6

Te veel pijn om geluid te verdragen? Soms kan ik dan nog wel lezen, vooral kleine stukjes uit tijdschriften!

7

Dinsdag voelde ik me gelukkig al een stukje beter. Fijn na een paar dagen zo ziek in bed om er dan weer lekker uit te kunnen.

8

En ik ontving een lief kaartje van mijn oma.

9

Het geheugen van mijn iPhone was vol, dus ik wilde wat foto’s wissen. En toen kwam ik allemaal oude Instagram foto’s tegen! Hoe leuk is dit?

10

In de dingen waar je blij van wordt blogpost van deze week laat ik je dit werkboek van Psychologie Magazine zien.

11

Leuke sokken maken me altijd een beetje blijer. Deze kocht ik alweer een tijd geleden bij Primark.

12

Moe….. lekker tijdschrift lezen in bed!

13

Het is me afgelopen week zelfs gelukt om lekker naar buiten te gaan en iets te kopen. Ik heb genoeg kleding, maar ik zocht nog naar wat comfy kleding voor als ik een dag heb dat ik me niet goed voel (en misschien zo in bed wil kruipen) maar niet de hele dag in pyjama wil lopen. Dit shirt van de H&M is perfect hiervoor! Super comfy, maar ik vind hem ook heel leuk staan.

14

H&M, Hema en Action… alles komt nog voorbij op mijn blog binnenkort!

15

Ik ging een video maken. Daarna zag het er zo uit…

16

Donderdag ging het echt goed, ik zag er ook meteen niet meer ziek uit (met een beetje hulp van make-up op deze foto, maar toch)

17

En de schoolagenda DIY kwam online! Ik vond deze video zo leuk om te maken, je kan hem hier bekijken. Jammer genoeg ga ik niet meer naar school, hihi.

Fijn zo’n overzichtje waarin ik van heel ziek (hele dag in bed) naar het maken van een uitgebreide DIY video ga. Ik denk dat ik steeds beter wen aan mijn antibiotica! Komende week weer bellen met de arts en een nieuwe erbij. Maar daar denk ik nog even niet aan! Hoe was jouw week?

DELEN:

32 reacties

 1. Kelly Caresse 30 mei 2015 / 07:08

  Wat fijn dat je afgelopen week ook naar buiten kon en bent gaan shoppen. Ik ben benieuwd naar je geshopte items. De gepimpte ageda is zo leuk!

 2. Marion 30 mei 2015 / 08:27

  Je hebt het echt pittig gehad zeg. Ik zag ook af en toe berichtjes op instagram. Had echt met je te doen. Gelukkig dat de week een stijgende lijn vertoonde en dat je je uiteindelijk weer beter ging voelen. Gelukkig! Hopen dat die lijn zich zo doorzet. Het filmpje heb ik inderdaad niet gekeken, zit niet meer op school natuurlijk. Ga ‘m nu toch nog even kijken, want ik kan natuurlijk wel mijn eigen agenda’s pimpen. 🙂

 3. Nicole 30 mei 2015 / 08:44

  Echt heel fijn om die stijgende lijn te zien! Hoop dat het zo door blijft gaan.. Je agenda ziet er tof uit ook al kun je hem niet zelf gebruiken ?

 4. Frauke 30 mei 2015 / 08:53

  Ahh jammer dat het in het begin van de week niet zo lekker ging, maar wel goed dat er zoveel evolutie in je afgelopen dagen zat! Toch heel erg leuk als je dan zo’n video kan maken, bijvoorbeeld, lijkt me :). Door jou gaan er trouwens altijd heel veel tijdschriften op m’n wishlist haha, maar de meeste vind ik hier in België niet. Bummer! X

 5. Anita | mindjoy 30 mei 2015 / 09:00

  Oeh dat werkboek van psychologie ziet er interessant uit. Gelukkig zit er een stijgende lijn in en ging het eind van de week weer wat beter, hopelijk zet het zo door!

 6. Nicky 30 mei 2015 / 09:18

  En nu hopen dat de trend zich voortzet! Je bent goed bezig. En enorm moedig!

 7. Denise 30 mei 2015 / 09:35

  Fijn dat je je aan het eind van de week weer beter voelde, je straalt helemaal op de foto inderdaad!

 8. Tiffany 30 mei 2015 / 09:53

  Het was een zware week voor je zo te zien, gelukkig dat het aan het eind van de week beter ging. Ik heb dat psychologie magazine werkboek meteen gekocht. Haha, lisanne je hebt geen goede invloed op de inhoud van mijn portemonnee met als die leuke tijdschriften en action spulletjes die je laat zien.

 9. Leah 30 mei 2015 / 10:34

  Je ziet meteen aan je gezicht wanneer je je beter(der) voelt! Super om te zien dat je deze week ook een aantal goede dagen hebt gehad en leuke dingen hebt kunnen doen! 😀

 10. Xaviera 30 mei 2015 / 10:50

  Wat een zwaar begin van de week, ik ben blij voor je dat het daarna wat beter ging! Lief dat kaartje van je oma. 🙂

 11. EliseDingen 30 mei 2015 / 11:01

  Ondanks dat je zo’n pittige week had heb je wel gewoon een hele leuke video geplaatst en andere fijne artikelen. Ik vind het hartstikke knap en ik hoop ergens dat de pijn ook een soort goed teken is. Dat je stukje bij beetje wat beter wordt.

 12. Sandra 30 mei 2015 / 11:03

  Hoi Lisanne, Wat een weekje zeg, van heel ziek naar gelukkig weer wat beter. Ik vind de agenda erg leuk geworden! ZO leuk altijd die gekleurde tapes, je kan er niet genoeg van hebben!
  Ik ben benieuwd wat je bij de hema en action hebt geshopt! En h&m is ook altijd leuk, shop daar ook vaak online.
  Lief ook dat kaartje van je oma en ik vind dat je nagels ook een gave kleur nagellak hebben!
  Hopelijk voor de aankomende week gaat het beter!
  Groetjes Sandra

 13. Sofie 30 mei 2015 / 11:28

  Altijd fijn om oude foto’s terug te vinden vind ik!
  Ik ben blij dat het lijkt te wennen naar mate je de ab langer neemt.

 14. lifesabout 30 mei 2015 / 11:38

  Ik kijk uit naar je shoplog! Fijn dat je week een goed einde had, beter dan andersom! Now kick some ass antibiotica!

 15. Naomi 30 mei 2015 / 11:56

  Je DIY over je eigenlijk agenda maken was echt leuk!

  x

 16. Kim 30 mei 2015 / 11:58

  Heel leuk overzichtje! Nou ja, behalve de hele zieke momenten natuurlijk. Ik vind het fijn om te lezen dat je je aan het eind van de week weer wat beter voelde.
  Die Psychologie Magazines lijken me onwijs leuk, hihi. Ik twijfel zelfs of ik zo even naar de winkel zal rennen om ze te halen, whieee! 🙂
  Veel liefs, Kim

 17. Emily 30 mei 2015 / 12:31

  Heel fijn om te zien dat er een stijgende lijn in zit, want ik vind ‘t zo rot om je zo ziek te zien. Sterkte meis.

 18. janske 30 mei 2015 / 13:34

  je washi tape video was erg leuk! Fijn dat het weer wat beter met je gaat.

 19. Miriam 30 mei 2015 / 17:54

  Wat fijn dat je ook nog fijne momentjes hebt beleefd deze week! Respect hoor, hoop dat je je snel weer wat beter voelt… Mijn week was wel leuk, niets bijzonders eigenlijk ;p

 20. Vanessa 30 mei 2015 / 21:03

  Leuk om te lezen dat je een dagje naar buiten bent kunnen gaan om te shoppen. Ik ben alvast benieuwd naar je aankoopjes!

 21. Maartje 30 mei 2015 / 22:30

  Beste Lisanne,

  Elke keer word ik weer zo geraakt door jouw blogs. Mede doordat ik zelf ook blog over mijn leven als hyperflexibele miep. Maar jij kan jezelf zo goed vermaken ondanks je ziekte en het vele in bed liggen. Daar heb ik zoveel respect voor! Ik hoop dat de antibiotica van volgende week minder heftig is in bijwerkingen en je wel een beetje kan functioneren want het schijnt super lekker weer te worden!

 22. Marijke I easydailyfood 30 mei 2015 / 22:50

  Mooi dat je ook goede dagen hebt gehad topper! Erg benieuwd naar wat je allemaal hebt gekocht. Heerlijk om dan toch even naar de winkel te kunnen om iets te kopen. Hoop dat je volgende week weer goede dagen hebt lisanne x

 23. Mariska 31 mei 2015 / 13:20

  Erg naar dat je zoveel pijn hebt gehad, maar toch ook wel fijn misschien om te weten dat je weet dat het komt door dat het medicijn zijn werk doet. Fijn dat je toch nog even naar buiten kon 🙂

 24. Wendy 31 mei 2015 / 15:00

  Fijn dat je uiteindelijk je toch een heel stuk beter voelde. Maar goed, neemt nog steeds niet weg dat het begin van de week niet zo best ging. Sterkte met de antibiotica die er nog bij gaat komen! Hoop dat het allemaal een beetje gaat meevallen.

 25. Mascha 1 juni 2015 / 18:26

  Ow!! Die tijdschriften! Wil ik hebben! Morgenmiddag na stage maar eens kijken 🙂

  En die “iude” zwartwit intafoto van jou is echt prachtig!

 26. Simovic-Vuceljic Natasa 6 juni 2015 / 13:35

  Wat een leuke foto’s! Ik hoop dat het nu wat beter met je gaat 🙂 En die DIY schoolagenda heb ik nog niet gezien, ik ga gelijk eens een kijkje nemen want hij ziet er superleuk uit 🙂 Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.