DIARY: Fashion, spookjes & voedsel

Ja hoor, het is weer zaterdag fotodagboek-dag! Met deze keer een dagboek met heel veel shoppen en eten. Terwijl dat deze week best wel mee viel… Eigenlijk. In werkelijkheid was mijn week vooral heel druk, leuk en vrolijk. Maar ik moet wel zeggen dat het voelt alsof de tijd vliegt!

diary

Beste ontbijt ever, fruit met muesli!

 Helemaal happy met mijn nieuwe lens 😀

Vruchtenreepjes van de AH, ik weet niet wat ik daar nou van moet vinden. Niet echt iets voor mij, denk ik. Ik heb het in elk geval nog niet voor elkaar gekregen om er eentje helemaal op te eten, hahaha.

 Smoothie met banaan en bessen. Zooo jummie!

Dit is echt een totaal andere hoek van mijn gezicht. Ik herken mezelf bijna niet (oke, dat wel, maar het is wel… anders). En ik voelde me goed!

 Reepje poging nummer 2. Niet gelukt, alweer!

De bak waarmee ik mijn ontbijt eet is wat vergroot. Perfect, er bestaat geen beter ontbijt dan een enorme bak met fruit met een grote hoop muesli.

Druiven… aardbeien… Jep, alweer een week met veel food-foto’s 😛

Ik twijfelde of ik deze wel moest kopen… Hij was maar 3 euro, dus ik heb het maar gewoon meegenomen. Als ik hem zelf niet draag dan kan ik er altijd nog iemand anders mee blij maken!

Leuk detail: Dit was bij de Miss Etam outlet (Schagen) en bij Miss Etam vallen de maten nogal groot. Normaal ben ik een maatje 38, maar bij deze winkel pas ik regelmatig in een maatje 36! Heel stom natuurlijk, want ik ben niet dunner geworden dan wanneer ik bij een andere winkel zou gaan shoppen, maar zo voelt het wel.

En ik at met mama een broodje bij de Hema. Liefde voor de broodjes met ham van de Hema! Het ergste is dat ik het meeste geniet van de mayo die erop zit, hahaha. Maar goed, af en toe zondigen mag best.

 Ik bakte appeltjes in kaneel, jummieee!

Ik kreeg mijn nieuwe zonnebril binnen. Had ik even geluk dat ik hem die dag nog kon gebruiken! (dit was donderdag en het zonnetje scheen!)

Ik vroeg me af of dit geen rare combinatie was. Ik heb in geen tijden meer mijn All Stars aan gehad, dus ik ben het combineren een beetje verleerd denk ik, hahaha. Ik hield dit gewoon aan, stond eigenlijk wel leuk, bedacht ik me!

Mooi detail van mijn outfit, mijn sokken.

Ik was bezig met foto’s op mijn MacBook en opeens zag ik dit. Laatst bewerkt op… 14 februari 1946 om kwart over 7? Spooky!

Ik had een enorme sinaasappel. Op deze foto zie je niet zo goed hoe groot hij was, maar hij was echt huge.

Een geurkaars met de geur soft blanket. Wie dit bedacht heeft is geweldig! Ik ben groot liefhebber van geurkaarsen met zo’n typische frisse geur. Er komt nog een review over meerdere geurkaarsen, maar ik kan je vast vertellen dat deze van Sensationalhome komt en dat ik er heeeel blij van word!

Ik maakte een bord, waarvoor precies horen jullie nog! Ik heb weer een leuke uitdaging voor mezelf…

Deze schoenen waren 5 pond op Ebay. Hoe cool is dat? Evelien schreef op Ohfashion een uitgebreide handleiding voor Ebay en gaf daarbij een aantal tips met verkopers. Bij een van deze verkopers vond ik deze schoenen!

Ik heb ze trouwens niet gekocht ofzo, maar ik vond ze wel heel erg gaaf! Als je ooit eens een cadeautje nodig hebt voor een schoenenfreak ofzo 😀

Gisteren was het weer tijd voor een FES vergadering! Ik was erg optimistisch en deed mijn All Stars weer aan. Precies op het moment dat ik van de auto naar de trein liep begon het te stortregenen. En toen had ik dus meteen natte sokken. (gelukkig konden die wel drogen terwijl ik 2 uur in de trein zat en ben ik daarna niet meer natgeregend)

Het stofje van dit vest vond ik zo leuk! Echt een mooie warme bruine kleur met panterprint (of is dit tijgerprint, ik weet het eigenlijk niet eens). Jammer genoeg was het model niet heel flatteus bij mij, haha.

Ik ging overigens na het vergaderen in Amersfoort nog even een rondje wandelen door het centrum. Ik vind Amersfoort echt een hele leuke stad! En ik ben heel, heel, heel erg blij dat ik dat gewoon kan, vergaderen EN daarna nog een rondje wandelen 😀

Ik kocht een mooie bordeaux rood achtige kleur broek bij een winkeltje. 15 euro was ik kwijt, ik houd van budgetshoppen, haha! Ik ga nog even uitzoeken welk merk/welke winkel dat was. Ben benieuwd of er daar meer van in Nederland zaten want ik vond het een erg leuk winkeltje om met een kleiner budget toch aparte dingen te shoppen.

Heel leuk, ik heb sinds kort een abbo op de ELLE (was icm een actie met nagellakjes! :D) En het eerste nummer dat op mijn deurmat viel was een beauty nummer. Ik hoopte meerdere beautybloggers tegen te komen, m aar de enige was Serena van Beautylab.nl. Heel tof natuurlijk! Maar wat mij betreft hadden ze veel meer gebruik kunnen maken van beautybloggers in zo’n beauty issue.

Goed, dat was mijn week. Ik heb eigenlijk vooral veel gewerkt! Maar als je deze foto’s zo op een rij ziet lijkt het alsof ik alleen maar eet en winkel, hahaha. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik weer een goede week had. Komende week gaat alleen wel heel anders worden… Hoe was jullie week? 😀

25 reacties

 1. Chantal 13 oktober 2012 / 10:52

  Leuke foto’s weer Lisanne, ik weet meteen wat ik straks ga maken: appeltjes in kaneel! Jum! <3

 2. Yara 13 oktober 2012 / 10:53

  Leuke diary!! Die short is leuk! En mooooie lens. 🙂

 3. Danielle 13 oktober 2012 / 10:55

  Leuke foto’s en lekker eten allemaal weer. Yum! Ik kijk trouwens direct even op eBay misschien heeft die verkoper wel veel meer leuke dingen. Dankje voor de tip 🙂

 4. Sylvia 13 oktober 2012 / 11:01

  Haha, het is panterprint, tijgerprint zijn streepjes 😛

 5. Aleida 13 oktober 2012 / 11:10

  Leuke fotodagboek… Ik vind dat pantervestje juist heel leuk staan!

  • Lisanneleeft 13 oktober 2012 / 14:37

   Dank 😀
   Op deze foto wel, maar in werkelijkheid viel hij heel breed waardoor ik heel ehhh… groot leek 😛 Was jammer genoeg niet zo heel flatteus 🙁

 6. Nina 13 oktober 2012 / 11:19

  Je zou eens moeten opzoeken wat er op die dag, 14 febbruari 1946 om dt uur, precies gebeurde.. Spooky, dat wel!

 7. Kimberley 13 oktober 2012 / 11:36

  Je outfit posts vind ik altijd zo geweldig hé! En de rest van de foto’s zijn ook altijd prachtig hihi! (Trouwe volger hier die voor het eerst gaat reageren haha!)

  <>

  • Kimberley 13 oktober 2012 / 11:36

   ^ Ik heb je genomineerd voor de liebster award // 11 questions! Kijk op mijn blog om te zien wat het inhoud (en als je de tag wilt overnemen!) (: ^

 8. Anne 13 oktober 2012 / 11:36

  Leuke post! En ik vind het shortje ook leuk staan bij je. Al dat fruit… nu heb ik daar ook zin in! Trouwens, het komt niet over alsof je alleen maar shopt hoor, maar vooral alsof je een heel leuk leven hebt als je dit alles kunt doen naast je werk 😉 😀

  • Lisanneleeft 13 oktober 2012 / 14:39

   Jaaa zeker 😀 Ik ga binnenkort een dagje extra werken, dus dan wordt het weer minder, haha 😛

 9. Daniëlle 13 oktober 2012 / 11:46

  Leuke foto’s! Ik vind je outfitje met je Allstars echt leuk 🙂

 10. Hester 13 oktober 2012 / 12:30

  Leuke foto’s, wat fijn dat je een goede week had!

 11. Shinyuu 13 oktober 2012 / 12:32

  Ziet er erg leuk uit! Krijg spontaan honger van de foto’s van het eten. 🙂 En het korte broekje is echt zo leuk!

 12. Jamie 13 oktober 2012 / 17:20

  Leuke fotodiary weer! Ik ben echt benieuwd naar de review over de geurkaarsen! En je outfit met die vans vind ik absoluut geen rare combinatie hoor, hartstikke leuk juist! 😀 Waar is die zwarte blouse van als ik vragen mag?

 13. Ilse 13 oktober 2012 / 21:55

  Leuke diary and i love your combi with the all stars! Haha, mooie tijd van je foto! 🙂

 14. Yvonne 13 oktober 2012 / 23:09

  Die combi me allstars vind ik echt leuk staan =D
  En ontbijten met een grote fruitsalade is idd suuuuperlekker<33

 15. Debbie 13 oktober 2012 / 23:10

  Dat zijn weer een hoop leuke foto,s… Heerlijk al die fruit foto,s… Eet ook sinds kort steeds meer fruit, heerlijk.

 16. Romy 24 juni 2013 / 18:42

  heeey supeleuke fotos’s kijk net voor het eerst of deze blog en hij is super ! maar ik had een vraagje hoe doe je die foto collage maken? xx

  • Lisanneleeft 24 juni 2013 / 19:38

   Hoi Romy, ik maak die collages met het programma Picasa. Die is gratis te downloaden, moet je eventjes googlen, dan vind je hem wel! Werkt heel erg fijn, vind ik 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.