DIARY: Toen ik 13 was, good-hairday & vrolijke details

Jeuj, het is zaterdag, dat betekent een nieuwe diary! Ik laat je vandaag zien hoe mijn afgelopen week was. Ik had een good-hairday, laat je een foto van een bijzonder moment zien en laat je wat outfits zien. En nog veel meer dingen. Kijk mee naar de foto’s!

diary-januari-2015

1

Ik had een good-hairday! Mijn haar is erg uitgevallen, maar deze dag zat mijn haar echt goed. Net alsof ik nog heel veel haar heb, vind ik leuk!

2

Outfit! In verband met mijn pijnlijke teen kon ik lang geen andere schoenen aan dan mijn UGGS, maar ik kwam tot de ontdekking dat mijn teen op dat moment niet zo veel pijn deed en ik weer gewoon deze laarsjes kon dragen! Super fijn. Maar wel een stuk kouder, haha.

3

Dit is de foto die genomen is in Frankrijk, 9,5 jaar geleden, hier was ik 13. Dit is een paar maanden voordat ik ziek werd, je ziet hier het wondje van de insectenbeet nog op mijn lip. Zo gek dat er een foto van dit moment is!

4

Een pillendoos voor bij mijn bed, eentje voor bij mijn bureau! Weet ik zeker dat ik geen pillen dubbel neem, dat is wel zo handig, haha.

5

Selfie! Ik nam de draaiplateau lifehack video op.

6

De beste manier om je dag te beginnen: naar buiten kijken terwijl het zonnetje schijnt! Ik houd van het zonnetje.

7

Jaaa, Girls kijken! Ik heb het gemist.

8

Lila nageltjes! Dit is een lakje van Essie (Lilacism heet hij, geen idee of hij nog verkocht wordt)

9

Mijn blogpost over dingen die ik anders zou doen als ik ooit beter word kwam online. Mooi om over na gedacht te hebben!

10

Deze zakjes zijn zo leuk! Liefde voor de Hema sale.

11

Op de salontafel. Lekker vrolijk!

12

Prachtige lucht! We hebben dat uitzicht op de lucht en de zonsondergang altijd zo mooi omdat we op 3 hoog wonen en er niet echt grote gebouwen voor ons appartement staan.

13

De kunstwerkjes! Nu iemand bij de comments het rechter exemplaar een theedoek heeft genoemd zie ik alleen nog maar een theedoek in het kunstwerkje, hahaha.

14

Hoe cute zijn deze servetjes? Ik was even in de Action om wat spulletjes te kopen voor een DIY. Die heb ik ook gemaakt, ik denk dat hij morgen online komt!

15

Het regent bloemtjes! Zo’n leuke tekst op mijn visionboard.

16

Ik ben super trots op mijn draaiplateau DIY. Vind hem zo leuk geworden!

17

Go for it!

18

Mijn outfit van gisteren! En weer een paar schoenen dat ik weer aan kan, hoera! Hopelijk blijft het zo, er zit nog steeds een losse nagel op mijn teen, maar ik denk dat de ontsteking is verminderd door de medicijnen. Daardoor is het minder pijnlijk geworden, denk ik! Hopelijk groeit er gauw een nagel die niet loslaat!

19

Brillie op! Ik ben nog steeds zo blij met deze bril. Mijn vorige (en eerste) bril was rood… dat was niet zo praktisch, hahaha.

20

Gisteren at ik sushi. Het was heel lekker, ik heb nog een beetje bewaard voor vandaag… hmm!

21

Mijn favoriete  sushi: een rol met avocado, zalm en komkommer. Jummie!

22

En toen was ik super blij want het eten was lekker.

Dus, eigenlijk was het best een relaxed weekje als ik het zo bekijk. Mijn hoofd was een beetje erg vol en wazig dus super productief ben ik niet geweest. Geeft niet, kan gebeuren! Aankomende maandag begint mijn antibiotica stopweek volgens mij weer. Ben benieuwd! Hoe was jouw week?

DELEN:

41 reacties

 1. Frauke 24 januari 2015 / 07:36

  Gezellige diary! Ik vind dat draaiplateau heel leuk en de kaarsjeshoudertjes zijn ook super schattig. Mjam, sushi, heb ik ook wel weer eens zin in! Ik vind je haar er trouwens helemaal niet zo uitgedund uitzien op je foto’s, dus maar het zag er heel mooi in model uit op je good hair day :D! En wauw zoveel pillen, ik kan er nog geen ieniemienie exemplaar slikken dus dit zou een ramp voor me zijn. Hopelijk gaat je antibioticavrije week goed 🙂 Fijne zaterdag! X

  • Lisanneleeft 24 januari 2015 / 12:45

   Hihi, dat kon ik ook niet ‘vroegah’, pillen slikken. Nu gelukkig wel, moet er niet aan denken om met al die pillen moeite te hebben, haha!

   Mijn haar zat die dag inderdaad alsof het gewoon heel vol was. Vind ik leuk 😀

 2. Celeste 24 januari 2015 / 07:37

  Wat een mooie foto’s weer. Wat bizar lijkt me dat om die foto terug te zien. Je zou echt bijna willen schreeuwen op dat moment dat ze naar de insectenbeet moet laten kijken, zodat je nooit ziek was geworden. Ik vind het altijd zo leuk dat al jouw foto’s vol met leuke, schattige en inspirerende quotes, DIY en plaatjes zitten. Fijn weekend!

  • Lisanneleeft 24 januari 2015 / 12:43

   Ik heb die insectenbeet aan bijna al mijn artsen genoemd.
   ‘Kun je me het hele verhaal vertellen?’
   Dan begon ik met de insectenbeet. Ze weten er gewoon zó weinig van. Ik ben bij veel artsen geweest, maar bij niemand ging er een lampje branden helaas. Bizar, toch?

 3. Dina 24 januari 2015 / 08:24

  Fijn dat je niet echt meer last hebt van je teen. Mooie nagellak trouwens, fijn weekend!

 4. Angelique 24 januari 2015 / 08:58

  Bedank Lisanne, door jou had ik gisteren alleen maar zin in sushi, terwijl er zuurkool met worst voor mijn neus stond :p
  Leuk dagboek weer!

 5. Sylvia 24 januari 2015 / 09:09

  Ik vind die foto van 9,5 jaar geleden op de een of andere manier best heftig, waarschijnlijk gewoon omdat je toen nog niet wist wat je te wachten stond. En die rol met avocado, zalm en komkommer is ook mijn favo sushi 🙂

 6. Eva 24 januari 2015 / 09:29

  Leuke vrolijke diary!! Ik wordt ook altijd zo vrolijk van t zonnetje!! Heerlijk om je zo vrolijk op de foto’s te zien! Dikke knuffel voor jou bikkel!

  Liefs! Eva

 7. Anneleen 24 januari 2015 / 09:56

  Wow best heftig om die foto van vroeger te zien, waarbij die insectenbeet nog op je lip zat… Dat lijkt me best gek om te zien en te moeten beseffen… Fijn dat je zo goed kan genieten van het zonnetje en de mooie uitzichten! Die servetten zijn zo schattig en ik ben alvast benieuwd naar je DIY. Hopelijk valt je stopweek van de antibiotica wat mee, ik duim alvast voor je. Fijn weekend!

 8. Natasja 24 januari 2015 / 09:57

  Ik vind dat je wel productief bent geweest hoor Lisanne! Kijk eens wat je allemaal nog online hebt gezet. 🙂 Gek zeg die foto van die beet, lijkt me raar om terug te zien. Prachtig die blauwe lucht, viel mij ook op deze week. Geniet nog van de overgebleven sushi.

 9. Lauriëtte 24 januari 2015 / 10:00

  Leuke diary Lisanne! Misschien een stomme vraag hoor, maar waarom is er zoveel haar uitgevallen? Komt dat door je nieuwe medicatie? 🙁

  • Lisanneleeft 24 januari 2015 / 12:38

   Weet ik niet precies, de arts zegt dat het bij de behandeling hoort. Dus een soort bijwerking/gevolg van de behandeling!

 10. Elize 24 januari 2015 / 10:09

  Fijne diary 🙂
  Ik vind je bril je heel leuk staan!
  Fijn dat je minder last hebt van je teen op het moment. Hopelijk blijft het zo!

 11. Miss Paperfection 24 januari 2015 / 11:56

  Wat een leuke diary en ja, lang leve good-hair days maar wat een zeldzaamheid. Leuk dat je weer meer schoenen aan kan want over pijnlijke tenen kan ik meepraten. Mooie outfit trouwens met die fluffy vest.

 12. Hester 24 januari 2015 / 11:59

  Als ik het zo lees klink je juist productief, haha! Of nouja, misschien meer gewoon niet extreem lichamelijk ziek; dan kun je misschien wel meer dingen doen, maar het zegt natuurlijk niets over je mentale staat. Bijzonder trouwens zeg, die foto uit Frankrijk, en dan die pillendoosfoto erachter…

 13. Jessica 24 januari 2015 / 12:31

  Fijn om te horen dat je toch een beetje fijne week hebt gehad.
  Lijkt me wel vreemd om dan die foto terug te zien waar dat wondje op staat.
  Succes volgende week met de stopweek!

 14. Marion 24 januari 2015 / 12:47

  Fijn dat je zo’n goede week hebt gehad! Super! Ik ga meteen kijken of ik die servetjes kan vinden bij de Action. Die zijn té leuk!

 15. Lifesabout 24 januari 2015 / 12:59

  Dat draaiplateau was echt een heel goed idee! Fijn dat je weer andere schoenen aan kunt. En ja…nu wil ik ook sushi… 😉

 16. Nicky 24 januari 2015 / 13:46

  Zo raar, om nu stil te staan bij die foto van 9,5 jaar geleden. Wel mooi dat je hem deelt met ons!

 17. marieke 24 januari 2015 / 14:58

  fijne week weer, met als afsluiting weer sushi Jeeeej!! haha 🙂
  Mijn week was gewoon prima! Lekker geblogd/gewerkt en gechillt 🙂

 18. Mirjam 24 januari 2015 / 15:00

  Leuke foto’s! Mijn zus had ook eerst een rode bril, dat was inderdaad altijd zo lastig om te combineren.

 19. Naomi 24 januari 2015 / 15:12

  Leuke foto’s! Lekker sushi hmmm, ben jaloers

  x

 20. Joost 24 januari 2015 / 16:44

  Leuk, ik vind je foto-dairies altijd leuk om te zien 🙂 Soms heb ik geen tijd om alles te lezen, dit is een goede samenvatting!

 21. Dana 24 januari 2015 / 17:20

  Leuke foto’s zitten er tussen! JUMMMM sushi!

 22. Anita | mindjoy 24 januari 2015 / 18:11

  Sushi, altijd heerlijk! Ik heb net de ingrediënten in huis gehaald om ze zelf te gaan maken. En je lifehack was echt geniaal!

 23. Elke 24 januari 2015 / 19:12

  Wat zou het gaaf zijn als het echt bloemetjes zou regenen!! Dat er ineens allemaal rozenblaadjes uit de lucht dwarrelen, of vergeet-me-nietjes 🙂 Ben gezegend met een levendige fantasie, haha…

 24. louisa 24 januari 2015 / 22:05

  Hee! was jij niet Fuzzy van Kindertent? 🙂

  • Veerle 24 januari 2015 / 23:15

   Ja dat was ze! Zo grappig om Lisanne nu zo te zien met haar blog, dat zo goed gaat, terwijl ik haar ook ken via kindertent. (ik was LOLxCOOL)

 25. Nicky Monté 25 januari 2015 / 02:20

  Moest echt een piepklein beetje huilen toen ik die foto van 9,5 jaar geleden langs zag komen op twitter. Zo van, “ugh, kind, je weet niet wat je te wachten staat.”
  Volgens mij heb ik dat best vaak als ik kinderfoto’s zie van iemand die in de jaren erna heftige dingen heeft moeten meemaken. Lekker triest, haha.
  Dan maar eindigen met sushi voor de positive vibes: avocado rol (zonder zalm) is mijn favoriet. Ik hoef er alleen maar aan te denken en oh.. man.. HOLD ME.

 26. Manou 25 januari 2015 / 12:15

  Fijn dat je toch een redelijke week hebt gehad. Haha zal ook wel koud zijn zonder je Uggs maar wel fijn dat je je laarsjes weer aan kan.
  Voelt het raar of moeilijk om een foto te zien van het moment?
  Je ziet er goed uit!

  X

 27. Veerlez 25 januari 2015 / 12:28

  Een heerlijke diary, je hebt weer een hoop gedaan! En je haar zat echt heel mooi 🙂

 28. Deisy 25 januari 2015 / 13:15

  Wat een leuk overzicht weer en je haar zit inderdaad prachtig zeg: valt heel mooi 🙂 Wel heel bizar om te zien die foto dat je 13 was: als we allemaal wisten hoe het leven zou lopen hea 🙁 ….. Ik ben trouwens ook dol op blauwe lucht (wie niet haha) met deze koude dagen: geeft gelijk zo’n fijn en warm gevoel hihi… X

 29. angelique 25 januari 2015 / 18:06

  Wat een heerlijk overzicht weer. Fijn dat je toch lekker aan het diy’en bent

 30. Saar 26 januari 2015 / 14:12

  Gezellige diary zeg 😀 Ik word toch wel een beetje blij van jouw foto’s!

 31. EliseDingen 27 januari 2015 / 23:10

  Die lila nagellak kleur vind ik mooi! Wat heb je ook leuke creatieve dingen gemaakt ^^ Hmm, sushi! Yum! Het lijkt mij wel eens gezellig om met jou sushi te eten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.