DIARY (van 2 weken!): Wonen bij mijn ouders, series & selfies

Vorige week kwam er geen fotodagboek online, waardoor deze van vandaag bestaat uit maar liefst twee weken in plaats van eentje! Is dat niet leuk? Ik laat je zien aan de hand van mijn foto’s hoe afgelopen weken gegaan zijn.

diary-september-1

1

Het was allemaal nog een beetje uitvogelen hoe ik mijn kamer ging inrichten. De grote meubelstukken hadden allemaal al een fijn plekje, maar alle accessoires nog niet. Deze is uiteindelijk van mijn bureau gehaald. Nu staat hij op de vensterbank, maar ook daar staat hij niet zo leuk. Nog even over denken!

2

Washitape maakt mij altijd blij. Ik had nieuwe verdiend, vond ik…

3

Want ja, als je een hele lade bestemd hebt voor washitape en stickerrolletjes, dan moet je die natuurlijk wel goed gebruiken. Haha! Ik vind het wel een heerlijk gevoel om zo veel te hebben en niet elke keer het gevoel te hebben dat ik zuinig moet doen omdat het anders op gaat. (alsof ik dat bij de hoeveelheid die ik had wel zou hebben……).

Het kant-tape heb ik overigens wel opgemaakt in mijn DIY die gisteren online kwam! Een rolletje, maar toch.

4

In bed met een serie. En leuke sokken. Voordeel aan bij mijn ouders wonen: ik kan zowat om de dag mijn favo sokken aan omdat er zo vaak gewassen wordt, haha.

5

Tim had nog een cadeautje van zijn ouders en opa en oma mee (verlaat verjaardagscadeautje) toen hij maandag even doei kwam zeggen. Dinsdag ging hij weg en het hele weekend had hij andere dingen gedaan (dat hadden we van tevoren natuurlijk besproken, dat vond ik prima). Voelde wel heel raar, doei zeggen!

En man, wat een geregel voor Tim, ik kreeg er zelf bijna stress van zo veel moest hij regelen. Gelukkig gaat het goed. Hij is nu bezig met woonruimte regelen. Hij heeft wel iets gevonden, maar dat duurt nog even voor hij erin kan, hij zit tot die tijd in een hotel.

6

Fijne serie!

7

YES, Awkward is weer begonnen!!! Zo leuk!

8

Selfie!

9

Ik maakte foto’s. Van leuke flamingo stickers.

10

Bekentenis: Dit kleurtje van Essie had ik nog nooit eerder gedragen. In het potje leek het een typisch zomerkleurtje. Nu vind ik hem juist wel een beetje herfstig! Dat komt goed uit…

11

Jeeeej, de nieuwe Flow! Ik had nog een bon van een kerstpakket liggen, daarmee heb ik meteen weer even voor een half jaar de Flow besteld. Komt hij mooi hier bij mijn ouders op de deurmat vallen, hihi. Dan voel ik me nóg meer thuis.

12

Deze tekst kwam ik tegen op Facebook. Bekende vraag: “Wanneer ga je weer aan het werk?”

Altijd goed bedoeld, maar een beetje ongemakkelijk om antwoord op te geven. Vooral als je aan het vechten bent om de dagen door te komen.

13

Is het een pijltje of is het een tulpje? Ik weet het nog steeds niet.

Mijn voorlopige conclusie: het is een pijltje totdat iemand je vertelt dat het ook een tulpje zou kunnen zijn.

14

Heel. Ziek.

Man, wat voelde ik me ellendig. Het kwam door de druppels. Ik kon niks meer, zelfs in bed liggen was niet te doen.

15

Na het nemen van veel pijnstillers kon ik gelukkig iets eten.

16

Het regende en waaide erg hard, en mijn kamer is boven met schuine ramen enzo. Dus dat gaf veel herrie. Ik mocht lekker beneden op het bed van mijn ouders liggen. Wat een verlossing! Rust…

17

En weer boven, hihi. Ik heb echt mega lang in bed gelegen met dit uitzicht. Ik wilde het zo graag opruimen, maar het ging niet. En ik had de kracht niet om mijn ouders te vertellen waar alles hoorde, dus lieten we het maar gewoon liggen. Maar het lag zó voor mijn neus, haha.

18

Gestopt met de druppels. Ontbijten met beschuitjes met hageltjes! YEAH!

19

Dit boek heb ik opgestuurd gekregen en het klinkt echt interessant. Ik wil het lezen. Maar ik kan op het moment niet zo goed lezen…. dilemma!

Gelukkig is het een super dun en (volgens mij) makkelijk leesbaar boekje, dus als ik een poging ga doen, dan wordt het dit boekje.

20

Ik heb mijn visionboard (van jaren geleden) eraf gehaald. Samen met een beetje verf, van de muur (sorry, pap). Grappig om naar terug te kijken, maar was hem boven mijn bed wel een beetje zat!

21

Selfie!

22

En… weer naar buiten! Joh, wat is dat ontzettend fijn als je dagen in bed hebt gelegen. Ik was een blij ei.

23

Toen ik terug kwam was ik nog een blijer ei want ik had deze mooie schoenen gekocht met heeeel veel korting (75%!). Ze zijn van het merk Bronx, een oude collectie vermoed ik, gezien de prijs.

24

Selfie! Even voor het opnemen van een video genomen. Mijn voorstelvideo!

25

In bed met laptop…

26

Moe, met make-up. Hihi, dat voelt altijd zo gek, met make-up in bed. Ik zie er dan ook gewoon helemaal niet ziek uit.

27

Nieuwe dag, nieuwe kansen. En nieuwe schoenen, hihi.

28

Ik vind ze zo leuk! Ik krijg er wel spierpijn van in mijn benen… dus nu even een paar dagen andere schoenen aan.29

Deze kwam ik tegen bij de H&M! Zo cute…

30

Zelf ben ik niet zo cute, ik ben een tijger. Onee, maar ik heb wel een tijger op mijn shirt.

31

Beetje rommel op mijn bureau, maar kijk eens: de zon schijnt naar binnen! Zoooo fijn.

32

Ik speelde voor het eerst sinds ik hier woon een spelletje Sims. Het was zo leuk! Hihi, ojeeee, straks heb ik een verslaving.

33

Er komt een Wibra shoplog aan! Ik heb gisteren de spullen kunnen kopen, de video kunnen opnemen en de video kunnen editten. Da’s heel veel voor mijn doen! Dus daar ben ik heel blij mee.

Het was even wennen afgelopen weken. Ik vind het nog steeds raar dat Tim niet meer in het land is, hehe. Als het goed is kan hij snel weer een paar daagjes terug komen! (hij moet natuurlijk al zijn spullen nog laten verhuizen, dus dat moet hij hier doen, goh wat vervelend voor mij hihihi). Laat komende week maar komen, ik ben er klaar voor! #lichtpuntjesmaand

DELEN:

19 reacties

 1. Tiffany 12 september 2015 / 08:07

  Wat fijn dat je gisteren een goede dag had! Ik snap heel goed dat je tim mist, gelukkig zie je hem snel weer 🙂 wat betreft de washi tape, erg herkenbaar! Haha ik vind opmaken ook altijd zonde daarom zorg ik dat ik een hele bak vol heb :p gelukkig zijn ze bij action goedkoop.

 2. Just Femz 12 september 2015 / 08:28

  Het boekje is inderdaad echt een aanrader! Makkelijk leesbaar en met een boodschap waar je over na gaat denken. Ik hoop dat het je snel lukt om er aan te beginnen ?

 3. Elize 12 september 2015 / 09:03

  Volgens mij heb je een hoop leuke dingen gekocht. Ben benieuwd naar de shoplog!
  En fijn dat Tim binnenkort weer even terug komt!

 4. Hester 12 september 2015 / 10:10

  Ik wilde het eigenlijk al op Instagram zeggen (maar dat ben ik glad vergeten), maar dat tijgershirtje is zó leuk! Fijn dat je je op een gegeven moment beter voelde en weer even naar buiten kon. Je gezondheid is ook vooral zo ‘instabiel’ en onvoorspelbaar!

 5. Annelies 12 september 2015 / 10:28

  Wat een leuke, vrolijke en mooie foto’s! Ik blijf erbij, die schoenen zijn tof! Ik ben heel benieuwd naar je shoplog want volgens mij koop jij alleen maar leuke spulletjes. hihi

 6. Kim 12 september 2015 / 12:20

  Ik vind je diary’s altijd zo leuk om te zien. Of je je nu goed voelt of niet, je maakt er toch elke keer weer iets van. Heel knap. 🙂
  Liefs

 7. Margot 12 september 2015 / 12:45

  Wat fijn dat Tim binnenkort weer even terugkomt!

 8. Evy 12 september 2015 / 15:24

  Oooh wat den super schattige flamingo sokken! Wil ik ook!
  En ben super benieuwd naar de Wibra shoplog.

 9. Rosanne 12 september 2015 / 16:22

  Wat een heerlijke lange diary! En fijn dat er ondanks dat je je ziek voelde toch ook vrolijke momenten tussen zaten. Ik vind je flamingo sokken zo tof!
  Veel sterkte met het missen van tim.. Gelukkig zie je hem snel weer!

 10. Anita 12 september 2015 / 18:37

  Wat fijn dat je zoveel kon doen op een dag! Mooie selfies weer 🙂

 11. Mariska 12 september 2015 / 19:31

  Al die washi tapes ook echt, wow! Er zitten hele leuke tussen 🙂

 12. Ise 12 september 2015 / 20:36

  Leuke foto’s heb je gemaakt! Ondanks alles een hele positieve blog 😀 Dat vind ik altijd zo knap van je!

 13. Anita 13 september 2015 / 10:18

  Leuke blog zeg! Ik vind je vision board heel tof! Hoe heb je die gemaakt en waarvan? 🙂

  • Lisanne 13 september 2015 / 12:12

   Bij Bruna hebben ze van die grote vellen papier! Daar heb ik gewoon allemaal knipsels uit tijdschriften enzo op geplakt 🙂

 14. Nathalie 14 september 2015 / 18:35

  Lisanne,

  Wat een heerlijke blog! Okay… behalve dat je ziek was dan, maar verder erg leuk om te zien en lezen!

  Liefs,
  Nathalie

 15. Melissa 21 september 2015 / 11:02

  Hoi Lisanne!
  Ik wilde graag vragen waar jouw blauwe tijger trui vandaan komt.
  Misschien heb je het wel verteld maar ik kon het niet vinden 🙂
  Ga zo door meid! Ik haal heel veel inspiratie en positiviteit uit je blog.

  • Lisanne 21 september 2015 / 11:10

   Hij is van de H&M! 🙂

 16. Manon 21 september 2015 / 20:24

  Waar heb je die Bronx schoenen gekocht? Vind ze supertof!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.