DIARY: Gebroken hart, familiesushi en een lichtpuntjeslepel

Zo, dit was een gek weekje. Het lijkt wel een soort achtbaan, ofzo. Oke, ik laat je zien hoe mijn week was!

diary-eerste-van-oktober

1

Vorige week vrijdag op weg naar Epe. Daar leerde mijn vader bijengif injecteren! Dus ik was weer tien prikjes rijker.

2

Daarna voelde ik me nog goed genoeg om naar Zwolle te gaan, (te) gek he? Daarna nam ik nog een shoplog op met allemaal leuke spulletjes die ik kocht bij Sostrene Grene.

3

Mijn broer kwam onverwachts op bezoek, die komt wel vaker onverwacht aanwippen, haha. We besloten om met zijn allen sushi te eten, super lekker, en gezellig natuurlijk!

4

Ik ontving een lichtpuntjeslepel, gaaf he? Het verhaal erachter vertel ik je in mijn lyme update.

Deze week ging het eigenlijk weer heel wisselend. Zaterdag erg ziek, zondag kwam ik weer wat bij, maandag, en dinsdag waren top, en vanaf woensdag voelde ik mijn energie weer dalen. En vrijdag kreeg ik weer nieuwe injecties, dus hopelijk begint dat verhaaltje weer opnieuw! Ik bereid me in elk geval voor op een ziek weekend. Letterlijk dan he, geen feestjes, hahaha.

5

De rommelkont in mij komt naar boven. Mijn kamer ligt vol met honderdduizend spullen en honderdduizend ideeën. Het is al iets minder, maar nog steeds een rommeltje… oeps.

6

Outfit! Ik vind hem leuk, deze moet ik vaker dragen.

7

Alweer allemaal kaartjes in mijn postbus, super leuk. Onbeschrijflijk hoe bijzonder al die lieve kaartjes zijn.

Ik denk natuurlijk nog veel na over het feit dat het uit is, er is ook steeds meer duidelijk geworden. Het doet pijn dat hij mijn ziek zijn blijkbaar belangrijker vindt dan mij als persoon. Ik hoopte dat het iets anders was, dat er nog een vervolg kwam op de verklaring (een ‘ik ben verliefd op iemand anders’ zou minder pijn doen bijvoorbeeld), maar het is er écht niet. Dat is best wel verdrietig. Dus een opvrolijkkaartje doet me dan heel erg goed.

Heeeeel erg bedankt voor iedereen die een lief kaartje heeft gestuurd!

8

Mijn bullet journal video staat online! Ik kreeg een heleboel leuke reacties, eigenlijk nog leuker dan ik zelf had verwacht, hihi. Opgenomen op de dagen dat ik me goed voelde natuurlijk! Hopelijk kan ik dat komende week weer zo doen.

9

Een kleurtje uitkiezen… Maar weet je? Het past niet meer. Ik moet er een paar weg doen. Ik heb op Snapchat verteld welke ik heb weg gedaan en waarom, hahaha. Degene die me volgen weten het dus (het is inmiddels niet meer te zien, maar je kan me wel volgen via Lisanneleeft voor toekomstige leuke snaps. Ik maak heel leuke grapjes, vind ik zelf).

Gisteren ging ik weer naar Epe voor nieuwe injecties. Komende week moeten we weer!

Wat heb ik weinig foto’s gemaakt he, deze week? Komende week moet ik er weer meer maken, want dat is juist zo leuk! Hoewel voor de afwisseling wat meer tekst in verhouding tot foto’s natuurlijk ook wel leuk is. Dus… dat was mijn week. Op naar komende week! Weer twee daagjes ziek waarschijnlijk, maar hopelijk ook weer meer energie. Ik kijk ernaar uit! Hoe was jouw week?

DELEN:

28 reacties

 1. Annelies 3 oktober 2015 / 12:31

  Wat een flinke week! Wat lief al die kaartjes die je ontvangt. Dat moet wel een heel fijn gevoel zijn. Ik vind je bullet journal filmpje trouwens helemaal geweldig en ben er gister zelf 1 begonnen. Wat een werk, maar wel superleuk om te doen. Die outfit staat je goed. Je rockt hem helemaal! Ik vind je een sterk persoon, maar dat heb ik volgens mij al wel vaker gezegd.

 2. Sophie 3 oktober 2015 / 12:40

  Hahahaha, ik maak leuke grapjes, vind ik zelf. Alleen om die zin moet ik al om je lachen haha 🙂

 3. Desiree 3 oktober 2015 / 13:27

  Wat een geweldig rokje heb je aan op die outfit foto. Waar is deze van?

  • Lisanne 3 oktober 2015 / 14:13

   Van de New Yorker geloof ik, maar wel al van een hele tijd geleden helaas!

 4. Margot 3 oktober 2015 / 13:36

  Wat is dat rokje leuk en lief dat je al die kaartjes hebt gekregen!

 5. Hester 3 oktober 2015 / 13:40

  Oeh, dat rokje is heel leuk! En ik krijg spontaan zin in sushi haha. Fijn dat je vader nu zelf kan injecteren, ik hoop dat het bijengif je echt mag helpen of in elk geval die paar dagen energie kan geven voor nu, zou fijn zijn! Ik snap wel dat het heel erg zwaar is om te moeten verwerken dat je ziekte blijkbaar ‘overheersender’ is dan jij als persoon, omdat je zelf nog zoveel meer bent maar dat gewoon niet altijd kan laten blijken omdat je ziek bent. Het is wel te begrijpen van Tim, maar niet minder pijnlijk voor jou.

 6. Marion 3 oktober 2015 / 16:11

  Heb zo veel kunnen halen uit je bullet journal video. Heb er bijna meteen zelf eentje gemaakt en het werk echt super goed bij mij. Heb bijvoorbeeld vandaag twee artikelen vooruit kunnen schrijven en voor 4 artikelen foto’s gemaakt. Anders wist ik nooit wat ik kon doen en waar ik moest beginnen. Hoop ook heel erg dat je volgende week weer wat energie hebt.

 7. Isabelle 3 oktober 2015 / 16:16

  Ik vind je snaps altijd leuk om te kijken. Je bent altijd gewoon lekker jezelf!
  En sterk dat je jezelf beperkt in je nagellakjes. Ik ben hier echt heel erg in! Essence heeft sinds het voorjaar een nieuw soort gelnagels en ik heb toen al die lakje gewonnen. En nu in de herfst kwamen er 7 nieuwe uit. En nu heb ik die allemaal gekocht omdat ik de hele collectie wil. En buiten die, heb ik er ook nog van andere merken… Ik zou beter een voorbeeld aan jou nemen!
  In heb je trouwens ook een kaartje gestuurd! Ik hoop dat je het snel krijgt!!

 8. Simone 3 oktober 2015 / 16:19

  Wat fijn dat je zo veel kaartjes kreeg en dat je wat meer energie had. Lijkt me een fijne hart onder de riem!

 9. Elize 3 oktober 2015 / 16:49

  Jippie mijn kaartje is goed aangekomen! Fijn! 😀
  Die outfit is trouwens echt geweldig! Wil meteen gaan shoppen haha!
  De reden dat Tim het heeft uitgemaakt lijkt me inderdaad heel lastig. Ergens kan ik het me wel voorstellen, maar toch is het oneerlijk. Hopelijk slijt het verdriet snel en Ik hoop dat je volgende week weer een paar goede dagen hebt!

 10. Anne 3 oktober 2015 / 16:50

  Als je in de achtbaan zit kun je er maar beter van genieten. 😉 En heee, ik zie mijn konijntje. 🙂 Een goede, energieke week gewenst!

 11. Karin 3 oktober 2015 / 18:59

  Goed dat je gewoon eerlijk schrijft dat het je pijn doet dat Tim het heeft uitgemaakt omdat je ziek bent. Of jij daar zelf iets aan kunt doen! Ik heb de laatste week veel aan je gedacht en met anderen over jouw situatie gesproken. De meningen verschillen nogal maar ikzelf blijf het echt moeilijk vinden om sympathie op te brengen voor Tim zijn keuze. Ik hoop niet dat ik je daar pijn mee doe want dat is sowieso niet de bedoeling.

 12. Miriam 3 oktober 2015 / 19:19

  Wat een bijzondere week lijkt me, van alles door elkaar! I love je outfit, super tof rokje in combi met dat blauwe <3

 13. Mariska 3 oktober 2015 / 20:21

  Lijkt me inderdaad best pijnlijk wat je zegt, het is nooit leuk als zoiets aan de hand is. Hopelijk kom je er snel bovenop maar die lichtpuntjes zie je gelukkig ook! 🙂 Je zag er in je snaps trouwens goed uit de laatste tijd met weer wat meer energie. Leuk om te zien!

 14. Kelly 3 oktober 2015 / 21:14

  Pff wat een week zeg! Maar alles komt goed en zolang je zoveel lichtpuntjes ziet kun je het allemaal aan! En daar mag je heel trots op zijn 😀 sowieso hoor! Ik hoop dat je een heleboel energie krijgt ! Mijn weekend was lekker druk en gezellig. Ik wens je een hele fijne week !!

 15. Miranda 3 oktober 2015 / 21:18

  Wat dapper dat je beschrijft hoe de reden van het uitmaken je pijn doet.
  Ik vond het al heel erg pijnlijk om geen vast contract te krijgen bij mijn baan (waar ik me héél erg op mijn plek voelde) doordat ik ziek ben. Om daar op beoordeeld te worden voelt zó oneerlijk, alsof ik daar iets aan kan doen.
  Ik kan me niet eens voorstellen hoe het moet voelen wanneer je er in de liefde ook nog eens op beoordeeld wordt…
  Toch fijn dat het Bijengif wat lijkt te doen, ik wens je een goede week toe! Met nog meer goede dagen:)

 16. Sytse 4 oktober 2015 / 03:10

  Jaaa een Bullit Journal! Ik dus vanmiddag naar de Action. Allemaal leuke boekjes gekocht, vergeten regels te tellen. Ik mag dus komende week weer terug..

 17. Nicky 4 oktober 2015 / 11:12

  Wat een sterk persoon ben je toch! En wat fijn dat je energie had om twee dingen op een dag te doen.

 18. Chris 4 oktober 2015 / 12:27

  Dat is toch een erg druk weekje. Ik kan mij goed voorstellen dat je je nog steeds rot voelt over je relatie met Tim. Dat soort dingen zijn altijd erg pijnlijk. Zeker als het zoals bij jou om ren ziekte gaat en niet eens om de jouw persoonlijkheid. Veel sterkte en geniet van de dingen die je nog wel hebt.

 19. Linda 4 oktober 2015 / 13:09

  Ah meid, wat een kutnieuws zeg. Ik vind het heel erg voor jullie beiden en hoop dat je wel op je vertrouwde stekkie kan blijven wonen. Ik denk niet dat hij je ziekte belangrijker vind dan jou, het is gewoon heel erg moeilijk om iemand van wie je houdt altijd te zien lijden. Ik heb het aan den lijve ondervonden. Mijn vader is kapot na het 25+ jaar verzorgen van m’n moeder en dat was voor mij ook de reden dat ik geen kinderen wilde (ik heb al genoeg gezorgd). Neemt niet weg dat het heel erg voor je is en dan je waarschijnlijk weer wat vertrouwen moet krijgen in mensen. Ik wens je alle sterkte toe. Xx

 20. Vanessa 4 oktober 2015 / 13:36

  Heel begrijpelijk dat je je rot voelt over dat het uit is, maar gelukkig vrolijken al die lieve kaartjes je toch een beetje op. Ik hoop dat je de komende week veel lichtpuntjes mag hebben!

 21. Merel 4 oktober 2015 / 14:13

  Je hebt jezelf toch wel goed bij elkaar geraapt zo te zien! Hoop dat je breakup snel achter je kan laten en je ziek zijn daagjes goed doorkomt. Succes en sterkte met alles!

 22. Darina 4 oktober 2015 / 14:19

  Interessante week en wat leuk al die kaartjes, vrolijke momenten.

 23. Kim | Kimsbloglife 4 oktober 2015 / 15:19

  Leuk om weer een kijkje in je week te krijgen. Wat fijn dat je je in het begin zo goed voelde na de injecties, hopelijk blijft dat het geval! En wat betreft Tim… Echt ontzettend jammer, ik begrijp heel goed dat je je er rot over voelt… Wel leuk dat je zoveel lieve kaartjes kreeg!

 24. Sarah 4 oktober 2015 / 18:29

  ZO fijn dat de bijengif injecties iets lijken te doen! Ik hoop echt met je mee dat dat zo blijft – of zelfs nog beter gaat worden! Inderdaad een heerlijke outfit die je laat zien en heel lief zoveel kaartjes. Logisch dat je verdrietig bent over Tim… heeft tijd nodig – hopelijk wordt het snel ietsje makkelijker. X

 25. Wendy 4 oktober 2015 / 23:01

  Ik ben op vakantie geweest, heb dus het één en ander gemist en schrok vandaag toch wel even van het ‘nieuws’ van jou en Tim. Dat had ik echt niet verwacht of aan zien komen. Logisch dat je het er moeilijk mee hebt. Sterkte meid!

 26. Vivian 5 oktober 2015 / 19:09

  Ik kan me voorstellen dat je het nog best moeilijk hebt met het eind van de relatie, ik had ook voor je gehoopt dat hij nog wat duidelijker zou zijn over het hoe en waarom… maar kop op meid, het is heel erg naar maar misschien wel goed zo, beter dat je het nu weet dan dat het nog voortgekabbeld zou zijn terwijl het niet lekker zat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.