DIARY: Yoga, eerste keer koken & heel veel outfits

Zaterdag, diarytijd! Ik laat je zien wat ik deze week deed, wat ik aan had en… nog meer dingen! Ik ging aan de slag met yoga, ging naar Amsterdam, stond in de keuken, lakte mijn nagels, en deed nog veeel meer dingen.

diarynovember2

1

Zo blij was ik vorige week vrijdag!

2

Mijn outfit van zaterdag. Inclusief oortjes om luisterboeken te luisteren, hihi. Leuk!

En de spiegel is een beetje vies. Zulke spetters krijg je als je een elektrische tandenborstel uit je mond haalt zonder hem eerst uit te zetten.

3

Kreeg super leuke post met een oneindige hoeveelheid stickers van Francis, uit Frankrijk! Leuk he?

4

Zaterdag gingen we even bij mijn broer op bezoek. Die is verhuisd, dus we wilden graag zijn nieuwe studio zien in Amsterdam. Het uitzicht vanuit zijn studio is echt prachtig!

5

En hij heeft een boekenkast vol boeken. Heel leuk om doorheen te snuffelen!

6

Ik nam twee boeken mee. Deze twee! Die onderste is een studieboek van mijn broer, en naar die bovenste was ik natuurlijk wel érg nieuwsgierig.

8

Outfit! Kijk hoe netjes mijn kamer is… jep, een beetje een rommeltje. Ik deed lekker een trui aan want ik had het koud.

7

Mijn vensterbank. Daar word je toch vrolijk van?

9

Deze week begon ik met yoga! Heel rustig aan met een YouTube filmpje, maar je moet ergens beginnen, toch?

10

Outfit! Ik was even naar mijn eigen huis geweest om een paar broeken (en schoenen!) op te halen. Toen ik hier net kwam wonen had ik een paar maten groter nodig, nu juist weer een paar maten kleiner. Omdat ik zo vaak wissel van gewicht bewaar ik mijn broeken enzo gewoon, zodat ik niet elke keer nieuw hoef te kopen. Logisch, eigenlijk. Dus, ik kon weer even winkelen in mijn eigen kledingkast!

11

Deze quote… jep, helemaal waar.

12

Ennnn het is weer yogatijd! Ik heb het deze week twee keer gedaan, nu heb ik spierpijn en blauwe knieën. Komende week maar weer verder!

13

Outfit! Met een groenige broek die ik bij mijn huis had opgehaald en schoenen met een klein hakje eronder. Cool he? Die kan ik nu gewoon weer dragen! Vind ik zo leuk. Ik heb ook echt super veel mooie herinneringen aan deze schoenen.

14

Selfie! Ik voelde me goed.

15

Ik koos blush uit. Dit is mijn favoriet! Pixie Pink van Sleek. Mooi kleurtje!

16

En dit is wat ik droeg. Mijn hakken! En een nep-lederen rokje en een shirt. En ik vond het een leuke outfit.

17

Aangezien ik bezig ben met een zo normaal en zelfstandig mogelijk mens te worden, leek het me een leuke uitdaging om dit te proberen: koken zonder omvallen. Dus ik ging koken. En het lukte! Nog wel met wat hulp, maar toch…

Dat was de eerste keer dat ik het probeerde én dat het goed ging! Zo fijn.

18

Welke kleur zal ik kiezen? Van links naar rechts: Urban Jungle, Smokin Hot, Lilacism en Bordeaux. Ik koos voor Smokin Hot omdat ik dat een mooie kleur vond (en ik keek in de spiegel en dacht, ja, dit kleurtje past wel bij me vandaag. Hahaha).

19

Blotebuikendag.

20

Serie kijken! Ik kijk nu Suburgatory. Leuke en grappige serie.

21

Donderdag was mijn vader jarig, dus: Taart! Ziet er zó lekker uit. Ik eet dat niet (want: gluten), maar ik kreeg hier toch wel heel veel trek van, haha. Ik heb nog wel taart in de vriezer, maar ik weet hoe lekker deze taart van Dunselman is….

En vrijdag was ik moe. En kreeg ik weer injecties, yay! Dus waarschijnlijk ‘s nachts weer lang slapen en daarna hopelijk weer veel energie.

Hopelijk komende week weer een week met yoga. En koken! Dat wil ik allebei weer gaan doen, leuke uitdagingen om dat op te bouwen. Hoe was jouw week?

DELEN:

45 reacties

 1. Charelle 14 november 2015 / 06:31

  Oh wat fijn dat het koken lukte! Hoop dat dat goed blijft gaan want koken en bakken is gewoon zo leuk om te doen! 😀 En wow je broer heeft inderdaad een mooi uitzicht! Wik binnenkort ook eens met yoga beginnen, kijken hoe dat gaat. Wel een goed idee om met Youtube te beginnen! Veel leuks en energie gewenst voor komende week! Liefs Charelle

 2. Ilse 14 november 2015 / 06:53

  Wat fijn dat je zoveel dingen al kan nu.
  Hoe zit dat dan met het meisje dat nu in je appartement woont als je kleren daar nog liggen? Of hebben jullie daar 2 slaapkamers en slaapt zij in de andere?

 3. Marlotte 14 november 2015 / 07:02

  Wat fijn om je zo blij te zien! Je broer woont echt op een prachtig plekje zeg, wat een uitzicht! Heerlijk dat je weer langzaamaan kunt gaan koken. Hopen dat het de goede kant opblijft gaan!

 4. Kelly 14 november 2015 / 07:07

  Top dat het je allemaal is gelukt 😀 ! Ik heb me geamusseerd met school

 5. Chris 14 november 2015 / 07:28

  Wat goed dat het steeds beter met je gaat. Die taart ziet er heerlijk uit.

 6. Marloes | Budgetproof.nl 14 november 2015 / 07:30

  Nog gefeliciteerd met je vader! En natuurlijk met jezelf dat het zo goed gaat 😀 wat een overwinningen zeg! Ik kies Lilacism voor op je nagels. Zo te zien op de blotenbuikendagfoto is het die kleur niet geworden ;). Ik had een bomvolle week met veel werken en veel freelance-opdrachten die veel lange avondjes kostten. Fijn weekend!

 7. Laura 14 november 2015 / 09:19

  Wat zie je er stralend uit, wat fijn! En wat een mooie outfits. Leuk dat je aan het yogaen bent. Heerlijk vind ik dat!

 8. Margot 14 november 2015 / 09:35

  Wat super dat je bent gaan koken en twee keer yoga hebt kunnen doen! Fijn!

 9. Sophie 14 november 2015 / 09:54

  Ik ben zo blij voor je dat je niet aan bed gekluisterd bent! Yay!

 10. manon 14 november 2015 / 10:10

  Echt leuk om te lezen dat het goed gaat! En een leuke week zo te zien!

 11. Darina 14 november 2015 / 10:50

  Zo fijn te lezen dat het beter met je gaat en meer dingen kunt gaan ondernemen!

 12. Leonie 14 november 2015 / 12:18

  Dunselman ken ik nog wel, die hadden altijd lekkere dingen ja!
  En wat fijn dat het lukte om te koken!

 13. Anna 14 november 2015 / 12:20

  Lekker drukke week, heerlijk! Wat leuk, die post! Mooi om dat te ontvangen :). En ah, dat yoga shirt met die emoji-aapjes erop. Te leuk!

 14. Inge 14 november 2015 / 12:23

  Fijne hè dat je steeds weer iets van je zelfstandigheid terugkrijgt. Ik heb gister 5 minuten autogereden!!! De laatste keer was januari dit jaar.

 15. Debbie 14 november 2015 / 12:24

  Ik vind het zo fijn dat je je weer een stuk beter voelt! hoop dat die verbetering blijft doorzetten. Enne, ga zo door op Snapchat, je maakt me iedere dag blij 🙂

 16. Mascha 14 november 2015 / 14:35

  Wooow wat zie je er gezond uit! Moet fantastisch zijn! Geniet ervan dat je weer zoveel leuke dingen kan.
  Ennu.. We wiilen natuurlijk wel weten hoe je date was!

 17. Ise 14 november 2015 / 14:36

  Wat een fijne dingen! Hopelijk gaat het komende week ook weer zo verder 🙂

 18. Vera 14 november 2015 / 14:47

  Heey Lisanne, wat een leuk artikel! Ik word zelfs blij om te zien hoe goed het gaat! You go girl!

 19. Vera 14 november 2015 / 14:49

  Ik ben sinds kort zelf een blog begonnen en ik vroeg me af hoe het werkt met afbeeldingen toevoegen en copyright enzo, ik weet wel dat deze foto’s zelf zijn gemaakt, maar als je bijvoorbeeld een afbeelding van internet wilt halen, hoe kom je dan achter de bron en de eigenaar, en hoe vermeld je deze dingen? Alvast bedankt!

 20. Suzan 14 november 2015 / 15:21

  Hey
  Wat leuk dat je die dingen langzaam weer kunt gaan proberen.
  En nog gefeliciteerd met je vader.

 21. Melle 14 november 2015 / 16:05

  Wat een leuke week zeg! Oeh en je outfitjes niet te vergeten 🙂 Ik ben benieuwd wat je van yoga vindt als je het verder gaat opbouwen.

 22. Quinty 14 november 2015 / 17:20

  Fijn dat het goed met je gaat! Ik vind yoga echt heerlijk.

 23. Luna 14 november 2015 / 18:26

  Mooie en creatieve week!
  Toffe blush van Sleek ook!

 24. Olga 14 november 2015 / 19:45

  Ik vind jou echt een stuk vrolijker en positiever in je blogs dan voorheen. Echt fijn!

 25. Olga 14 november 2015 / 19:45

  Of: dat het er nu echt vanaf straalt 🙂

 26. Wendy 14 november 2015 / 19:57

  Ik was zo blij voor je dat het koken gelukt was. Echt top! 😀

 27. Nathalie 14 november 2015 / 20:04

  Wat is er een hoop gelukt de afgelopen week! Heerlijk zeg!

  Fijn weekend nog,

  Groetjes,
  Nathalie

 28. Caroline 14 november 2015 / 21:08

  Zo leuk om dit te zien en lezen! Ik ben namelijk ook iets beter als anders, en ook ah genieten! Hopelijk krijg je weer een leuke week.

 29. Miriam 15 november 2015 / 01:34

  Wat leuk in te lezen zeg, al die dingen die je nu met kleine stapjes onderneemt! Zo fijn voor je dat je je iig wat beter voelt ? Wat had je eigenlijk gekookt en was het lekker??

 30. @@ 15 november 2015 / 09:24

  En terwijl dit is wat je de wereld schenkt…
  Was iedereen else kapot door de voorvallen in Parijs…
  Leeft dat voor jou eigenlijk..? Of stopt je wereld bij stickertjes en shirtjes..?

  • Lisanne 15 november 2015 / 11:59

   Dit is vrijdagmiddag geschreven 🙂 Vandaag is er niets online gekomen. Dat ik er niets over uit betekent niet dat ik er niet mee bezig ben.

   • Marjolein 15 november 2015 / 13:56

    Altijd mooi dat zulke reacties anoniem worden geplaatst haha, zegt genoeg!

    • @@ 15 november 2015 / 19:47

     Sorry, ik heb Asperger, wat ik logisch en goed bedoel kan weleens de verkeerde woorden krijgen.
     Geloof me… Met Asperger moet je wel anoniem blijven want heel veel begrip is er niet voor je onmacht en niet kunnen hoor.

   • @@ 15 november 2015 / 19:43

    Oh.. Dan mijn excuus. Ik dacht dat je werkelijk middenin dat nieuws dit soort dingen plaatste…
    Normaal leuk om te lezen maar in zo n ramp , terwijl je minister preseident de oorlog verklaart en er zo n vijand is… Is het ineens niet goed meer te plaatsen hoe alledaagsheid nog betekenis kan of mag hebben… Verwarrend…
    Voor jou ook..? Andere bloggers…

    ‘De kwis’ bijv op tv ging toch door, omdat het leven doorgaat en er dus gewoon weer gelachen dient te worden zei Paul… Maar… Zoveel doden… Oorlog… Erg…

    Wel erg fijn dat het beter met je gaat. Meen ik!! Dat moet enorm fijn zijn.. Word je imker? De bijtjes hebben het zwaar 🙁

    Groetjes!

 31. Mo 15 november 2015 / 09:37

  Wat zie je er ontzettend goed uit! Fijn dat je steeds meer kan, ik hoop dat deze stijgende lijn even doorzet

 32. Linda 15 november 2015 / 10:06

  Wat eens norme vrolijke en positieve week was het voor jou! Wat maakt jou lichaam toch een verandering door en het is zo fijn om te zien dat er dus ruimte is voor herstel. Op naar weer minstens zo’n mooie en fijne week! Hopelijk weer met outfitjes, want dat vind ik erg leuk om te zien 🙂

 33. Nicetobeout 15 november 2015 / 11:26

  Wat een mooi uitzicht uit de studio van je broer zeg! En de stickers die je gekregen hebt zien er super vrolijk uit (poesjes!) Jij ziet er ook super vrolijk uit trouwens. Geweldig dat het zo goed gaat!!

 34. Marjolein 15 november 2015 / 13:54

  Heerlijk zo’n overzicht met alleen maar lachende foto’s! Ik zie gewoon aan je dat het beter met je gaat <3 ik gun het je zo!

 35. Saskia 15 november 2015 / 17:36

  Weer veel positiviteit in dit overzicht! 🙂

 36. EliseDingen 15 november 2015 / 19:41

  Ik word altijd zo vrolijk van jou posts en foto’s. Volgens mij een fijne week! Ik vind het zo leuk te zien dat er veel dingen een stuk beter lijken te gaan. Hoop dat het zo blijft (en nóg beter wordt!) Je Tinder blogje vond ik ook heel grappig en herkenbaar van met vriendinnen meekijken xD

 37. Ilona 16 november 2015 / 22:30

  Wauw wat geweldig dit te zien!! Als je gezond ben lijken het kleine dingen maar ik weet uit ervaring dat het grote dingen zijn die je zo gelukkig kunnen maken. Hoop echt dat het zo blijft gaan. Geniet van de goede dagen en vele mooie momenten. Xx.

 38. yvonne 17 november 2015 / 08:09

  Wat een fijne week zeg. Je straalt helemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.