DIARY: Zonnestraal, washitape overload & ondernemersfamilie

Afgelopen week was weer een gek weekje! Vorige week vrijdag naar Epe (en Zwolle), afgelopen vrijdag weer, allebei voor de behandeling. Als je nieuwsgierig bent wat er tussen die tijd gebeurde, dan kun je mijn diary van afgelopen week lezen!

diarycollage

1

Zo lief, dit kaartje! De kaartjes in mijn postbus vrolijken me altijd weer op. Ik ga ze binnenkort ophangen!

2

Zeg dokter, heeft u misschien ook een betaalbare diagnose?

Ik moest wel een beetje gniffelen om dit plaatje. Een chronische Borrelia infectie is niet zó betaalbaar, namelijk.

3

Vorige week moesten we naar Epe en gingen we nog even naar Zwolle! Daar zag ik super veel leuke kleding, maar kocht alleen deze broek (maar die is gisteren ook terug gebracht, haha). Ik moet nog een beetje wennen aan mijn hele nieuwe situatie zonder Tim enzo, daardoor voelde ik me een beetje rot tijdens het winkelen. Alsof ik geen nieuwe kleding waard zou zijn (ik weet dat dat een stomme gedachte is).

4

Ik voelde me ziek en verdrietig. Tijd om daar iets aan te doen! Dat lukte wel.

5

Make-upje op en gaan met die banaan! Ziet er meteen heel anders uit, haha.

Uiteindelijk lag ik in no time weer in bed, maar het was het proberen waard.

6

Tijdens het uitzoeken van alle kaartjes die ik nog op voorraad heb om op te sturen kwam ik deze tegen. Misschien wel mijn favoriete kaartje! Hij is zó leuk. Hij zat een keertje bij de Viva, dus helaas niet ergens te koop ofzo. Voor zover ik weet in elk geval!

7

Hai! Vorige weken voelde ik na twee dagen iets van het bijengif, deze week niet. Niets. Alleen maar ziek en moe. Maar ik blijf natuurlijk hopen!

8

Wat zal ik met dit kastje gaan doen? Hij staat nu nog leeg!

9

Misschien mijn washitape en stempeltjes enzo? Oeh, dat zou wel heel gaaf zijn.

10

Wist je dat ik niet de enige ondernemer ben in mijn familie?

De opa van mijn vader begon de IJsfabriek in Den Helder, zijn vader (mijn opa) nam dat later van hem over. Deze bestaat nu niet meer, maar dit bord hangt nu wel bij ons thuis.

Aan de andere kant van de familie nog een ondernemer: mijn opa! Hij had een vee- en landbouwbedrijf op Texel. Inmiddels heeft zijn zoon (mijn oom) dat overgenomen en dit bedrijf bestaat dus ook nog steeds!

Twee mooie voorbeelden, dacht ik zo! Toch?

11

Wat is Den Helder mooi he? Ik stond even met mijn mama met de auto naar de zee te kijken. Ik wilde eigenlijk de deur uit, maar dat lukte niet. Dus we reden een rondje, ook fijn!

12

Deze kaart vond ik in mijn postbus van een lieve lezeres, de kaart vind ik zó mooi!

13

Resultaat van het uitzoeken van mijn kaarten. Deze kaarten heb ik opzij gelegd voor mijn moeder omdat ik denk dat zij ze eerder gaat gebruiken. En ja, ik heb zelf ook nog een heleboel over. Dat wordt veel kaartjes sturen, hahaha.

14

Video maken en bewerken!

15

Kijk, dit is het formaat van de doosjes die ik je woensdag liet zien. Mini he?

16

En weer in bed. Ik had niet zo’n heel goede week, helaas. Ik had natuurlijk gehoopt dat het bijengif weer leuke dingen ging doen, maar helaas. Hopelijk komt dat weer!

17

Ennnnn, daar zijn we weer! In het mooie Epe, naar mijn arts. Mijn vader mag mij nu helemaal zelf injecteren met bijengif, dus daarvoor hebben we gisteren alle spulletjes meegekregen. Wel fijn dat het nu gewoon thuis kan, zo’n reis van zeker vier uur op en dag is natuurlijk behoorlijk vermoeiend. Dus, dat scheelt weer een boel!

18

In de auto kwam ik met het briljante idee om sushi te gaan eten. Dus dat deden we, ha!

Dus… dat was mijn week! Ik ben mega benieuwd hoe het gaat lopen komende week. Hoe was jouw week?

DELEN:

32 reacties

 1. Sophie 10 oktober 2015 / 06:44

  Wat balen dat het minder aan slaat! Gelukkig de week goed afgesloten met sushi!

 2. Marion 10 oktober 2015 / 06:49

  Ja, hele stomme gedachte!!! (maar ik snap ik ‘m stiekem wel… ik heb die gekke gedachte ook wel eens…. als je maar goed onthoudt dat het een hele hele hele stomme en niet ware gedachte is!) Wat gaaf zeg dat bord van het familiebedrijf! Heel tof om te bewaren. Jij en je washitape hihihi. Hou je haaks meid. Ik hoop dat je een goede week tegemoet gaat. Fijn weekend! X

 3. Chris 10 oktober 2015 / 07:28

  Den Helder is inderdaad mooi. Mijn vader woont daar en vaak gaan we dan koffie drinken bij Nogal Wiedus. Van waaruit je een prachtig uitzicht op de zee hebt met in de verte Texel.

 4. Marloes | Budgetproof.nl 10 oktober 2015 / 07:32

  Hoe ziek je je ook voelt, je blijft er altijd mooi uitzien. Dat is echt bewonderenswaardig. Natuurlijk wil ik me no way ooit zo hoeven voelen, maar ik vind dat je altijd mooi blijft :). Viel me weer op naar aanleiding van deze foto waaronder je vertelt dat je helaas niet zo’n goede week had :(. Ik hoop dat de bijtjes snel weer hun werk gaan doen!

 5. Kelly 10 oktober 2015 / 07:59

  Ik hoop dat het bijengif gaat werken! Je bent super bezig en natuurlijk ben je nieuwe kleren waard!!

 6. debby 10 oktober 2015 / 08:15

  Wat heb ik toch altijd een respect voor je dat je ondanks alles altijd positief blijft. Daar kan ik en vele met mij nog veel van leren. Wel fijn dat je vader je kan injecteren.

 7. Andrea 10 oktober 2015 / 08:17

  Balen dat je een minder weekje had, maar je hebt het heerlijk afgesloten met de sushi. Wat ziet het er lekker uit zeg. Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt.

 8. SandrA 10 oktober 2015 / 08:58

  Balen dat je week wat minder was! Hopen op een betere week! Wat heb jij veel washitapes zeg haha! Super gaaf. Zou vast leuk zijn in dat kastje. En wat wonen jullie toch mooi in Den Helder, dicht bij zee. Grappig, want ik woon in Apeldoorn en dat is weer dicht bij Epe. Ik wens jouw een fijne en betere week toe!

 9. britta 10 oktober 2015 / 09:30

  Zoveel respect voor jou Lisanne, je positivititeit is echt bewonderenswaardig!

 10. Darina 10 oktober 2015 / 09:36

  Ik hoop dat de bijengif snel zijn werk gaat doen. Verder vind ik jou echt een kanjer! Heb echt bewondering voor jou!

 11. Elize 10 oktober 2015 / 10:04

  Balen dat je een wat mindere week had, maar misschien volgende week weer beter! Ik las afgelopen week een artikel over bijengif en hoe en waarom het ingezet wordt bij verschillende ziektes. Heel interessant! Hopelijk gaat het volgende week weer beter (dankzij de bijtjes).

 12. Anita 10 oktober 2015 / 10:07

  Wat gaaf dat je opa’s ondernemers waren. Herkenbaar van de vele kaarten, blijf kopen en krijgen bij de flow bijvoorbeeld en opsturen gebeurd te weinig. Meer doen dus!

 13. Kim 10 oktober 2015 / 10:21

  Hele leuke/mooie kaartjes heb je gekregen. 🙂

 14. Marion 10 oktober 2015 / 11:54

  Hoop dat je je de komende weken iets beter gaat voelen! En wat ziet de sushi er heerlijk uit!

 15. Annelies 10 oktober 2015 / 12:08

  Je ziet er echt heel anders uit zonder make-up,al vind je ik zo nog steeds een mooie meid! Make-upjes staan altijd zo vrolijk. Ik voel me er altijd net iets beter door omdat ik er anders zo moe uitzie… vind ik vooral zelf.

 16. Saskia 10 oktober 2015 / 12:18

  Wat een leuke kaartjes! Ik stuur ze eigelijk nooit meer, moet ik weer gaan doen. Het is ook zo leuk om een kaartje te krijgen.

 17. Ria 10 oktober 2015 / 13:59

  Oh, wat heb jij een heerlijke hoeveelheid washitape!

  Wat doe je daar zoal mee?
  Ik versier er kaartjes voor postcrossing mee. Ik had ook een hele voorraad kaartjes ooit, daarom begon ik met postcrossing. Hielp niets, ik heb nu een nog grotere voorraad 😉

  Groetjes
  En sterkte. Hoop dat het bijengif (wat klinkt dat eigenlijk eng) snel wat gaat doen voor je.
  Ria

 18. Margot 10 oktober 2015 / 14:11

  Jammer dat deze week een beetje tegenviel, maar fijn dat jullie nu niet mer steeds op en neer hoeven te rijden.

 19. Godelieve 10 oktober 2015 / 15:04

  Ik blijf het bewonderen dat jij altijd zo positief weet te blijven Lisanne 🙂
  Hopelijk werkt het bijengif ook deze keer weer al komt het positieve effect ervan wat later. Een reis van vier uur lijkt ook heel erg vermoeiend voor je, fijn dat je vader je nu de injecties mag geven.

  Ik wens jou een heel fijn weekend en ik hoop dat het de komende week beter gaat 🙂

 20. Eline 10 oktober 2015 / 15:53

  Bwuh balen dat je nu niks van het bijengif merkt, je had er zo op gehoopt! Wel fijn dat het voortaan thuis kan, scheelt een boel berg energie 🙂

 21. fany 10 oktober 2015 / 16:36

  Mijn week was erg rustig…fysiek toch want mentaal ging er heel wat Door me heen bij het herstel na operatie…gaat niet snel genoeg’stom lijf doet nooit wat ik wil,herkenbaar? Gelukkig ben jij er dan met al je postiviteit. ..
  Zelfs in ziekenhuis dacht ik nee je gaat me niet klein krijgen…
  Enne jij denkt net zoals ik dus komt goed maar soms is het gewoonweg heel moeilijk en wat knap dat je ook dat durft delen…ik duim mee dat het bijenvergif werkt en je vader een geweldige verpleger is…en je bent zeker en vast waard nooit vergeten☺

 22. Tessa | 52druppels.nl 10 oktober 2015 / 18:41

  Ah lieverd, begrijp dat je nog heel erg moet wennen aan het idee dat je weer alleen bent. Of nou ja, niet echt alleen, maar je snapt me wel. Maar ga alsjeblieft niet denken dat je de dingen niet meer waard bent! Blijf jezelf wel wat gunnen, je hebt het zo verdiend!

 23. charile 10 oktober 2015 / 18:55

  Leuke foto’s weer! Hopelijk ga je je snel ietsje beter voelen 🙂

 24. EliseDingen 10 oktober 2015 / 18:58

  Tof zo’n ondernemende familie. Zo leuk al die kaartjes! Ik vind dat jij hartstikke trots mag zijn op jezelf. Je hebt een leuke (inspirerende) blog en fijne youtube video’s. Ondanks dat je niet elke dag als even fijn of vrolijk ervaart voeg je voor mij (en ik denk voor veel meer) altijd wel iets fijns toe aan de dag. Ofwel met je blog of met youtube of instagram. Wilde ik even kwijt 🙂

 25. Anouk 10 oktober 2015 / 19:49

  Heb je het Moppe kastje intussen al gevuld met de masking tape e.d.? 🙂

  • Lisanne 10 oktober 2015 / 21:14

   Nee, dat ga ik morgen denk ik doen! 😀

 26. Nienke 10 oktober 2015 / 22:15

  Hoi dappere meid,

  Dat leuke kaartje is van http://www.studiovrolijk.nl of vrolijkfabriek.nl. Ze hebben verschillende kaarten met die leuke teksten!

  X Nienke

 27. Lisa 10 oktober 2015 / 22:27

  Nee hoor, je bent totaal niet verslaafd aan washitape! Het is dat ik het zelf niet gebruik, anders had ik ook zo’n grote voorraad. :’D

 28. Stephanie 11 oktober 2015 / 00:19

  Ik moet zeggen dat de foto waar je je ziek en verdrietig voelde, mij het meeste aansprak. Op deze foto zie je er zo natuurlijk en mooi ui Absoluut niets om je voor te schamen, maar eerder om een voorbeeld mee te stellen!

 29. Suzanne 12 oktober 2015 / 19:30

  Ik ben benieuwd wat je met dat kastje met die laatjes gaat doen; wij hebben ook zo’n kastje en we weten er ook geen raad mee. Liefs xx

 30. Miriam 12 oktober 2015 / 20:47

  Wat een prachtige kaartjes zeg, daar moet je je bijna wel wat beter door voelen 🙂 Heel veel beterschapjes en ook een beetje sterkte deze tijd…you can do it! x

 31. Elise 13 oktober 2015 / 21:37

  Hey lieve Lisanne,
  ik ben normaal echt een lurker maar ik vind het zo naar om te lezen dat je je niet lekker voelt en dat het over is met Tim. Ik ben heel lang chronisch vermoeid geweest en onderhand iets beter, maar het is zo ontzettend klote. Ik ben blij om te lezen dat je veel steun hebt! Bij mij werd alles alleen maar op depressie en aanstellerigheid gegooid. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt en veel liefde vanaf hier! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.