Did some Photosoepin'

Photoshopping bedoel ik natuurlijk. Maar dat staat niet stoer. Nadat ik deze tutorial op Fotografille las, moest ik hier natuurlijk even mee aan de slag. Het leek mij leuk om dat even aan jullie te laten zien! ‘t Is een eitje van een cent, dus als je ook Photoshop in je bezit hebt en er maar weinig mee kan, dit kun je zeker wel!

Ik viste wat oude foto’s uit mijn computertje en ging aan de slag met 4 foto’s. Met de tutorial en nog een paar andere photoshop skills van mij. Kijk mee!

Voor

Na

Voor

Na

Waarom koos ik de foto hierboven? Ik vind hem niet eens leuk, haha.

Voor

Na

Ook niet zo’n succes, maar deze laat wel goed zien hoe groot het effect kan zijn!

Voor

Na

Zoek de verschillen! Ze zijn echt verschillend hoor!

Eigenlijk liet ik dit aan jullie zien omdat ik verder geen ander blogje kon maken. Ik kan namelijk nog maar heel kort zitten (en staan en lopen) door de pijn aan mijn rug. Die had ik zomaar opeens. Hopelijk gaat ‘ie ook zomaar opeens weer weg, gna gna! Daarbij is m’n humeur ook niet al te best. Morgen weer een betere dag, hoop ik!

Ik hoop dat jullie het alsnog een leuk blogje vonden! ‘t Was gewoon een probeerseltje voor mij, maar misschien toch leuk om met jullie gedeeld te hebben. Bewerk jij je foto’s weleens?

DELEN:

11 reacties

 1. Esmay 26 april 2012 / 08:24

  Leuk artikel! Die laatste foto is tof! 😀

 2. Lotte 26 april 2012 / 10:13

  Handig programma’tje is het! Ik gebruik het ook bijna altijd om belichting aan te passen.

 3. Vivian 26 april 2012 / 11:58

  Die ene waar je bij dat water staat vind ik heel mooi! Ik heb helaas geen Photoshop, geen idee waar ik dat moet krijgen ook haha, maar lijkt me wel leuk om te hebben! Handig ook voor mijn blog en zo… heb je tips? Kan ik het ergens gratis krijgen of moet ik het kopen?

 4. Rianne 26 april 2012 / 13:14

  Wauw, die eerste foto is echt heel mooi gelukt!

 5. Femke 26 april 2012 / 14:25

  Nice! Vooral die eerste is er echt heel veel mooier van geworden zeg!

 6. Mariette 26 april 2012 / 18:14

  Wow wat een verschillen zeg!! Mooi gedaan.

  Liefs, Mariette

 7. Daphne 27 april 2012 / 16:26

  Ik vind bewerkte foto’s vaak wel mooier, zoals de eerste! Ik vind de tweede foto juist leuk, lekker spontaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.