Did some winter shopping!

De afgelopen weken heb ik weer wat geshopt! Deze keer vooral gericht op het comfortabeler maken van de winter, wat natuurlijk niet onbelangrijk is. Deze spulletjes zijn niet in een keer gekocht, maar het is verdeeld geweest over verschillende dagen. Vrijwel alles in winter-stijl, vandaar de titel! Kijk mee 😀

wintershopping

Allereerst de spulletjes die ik in een tweedehands winkeltje hier in de buurt kocht. Wij brengen daar onze oude kleding heen die er nog mooi uitziet, zodat we andere mensen er nog blij mee kunnen maken. En altijd als ik even met mijn moeder mee ga om iets weg te brengen, gaan we daar altijd even rondneuzen! Het fijne van dit winkeltje is dat alles zo super goedkoop is.

Dit bloesje kocht ik daar dus. Het is een doorschijnende stof met panterprint. Ik draag hem open met een simpele zwarte top eronder en een lekkere grote sjaal erbij. Dan is heel hij erg leuk! Deze blouse was 1,50 euro.

Ook deze vest komt bij hetzelfde winkeltje vandaan. Deze is ooit bij de H&M verkocht en is nog zo goed als nieuw! Het stofje is nog in perfecte staat en het is gewoon een heel fijn vest. Ook dit kledingstuk was 1,50 euro.

En dit sjaaltje kwam ook daar vandaan! Lichtroze met wat dieper roze met gouden print. Deze sjaal zat al een tijdje naar me te knipogen en uiteindelijk moest ik hem gewoon hebben! Hij is zo ontzettend mooi! Deze was ook 1,50, haha.

Nu de spulletjes die ik bij ‘gewone’ winkels heb gekocht, haha.

Deze sokken kocht ik bij de H&M. Ik heb een tijdje geleden een soortgelijk setje gehad van Tim, maar echt… deze sokken zijn geweldig! Ik wil met deze kou nooit meer andere sokken. Het zijn gewone sokken, maar dan hebben ze aan de binnenkant een heerlijk warm stofje. En dat het ook nog hele vrolijke sokken zijn maakt het natuurlijk extra leuk! Dit setje van 3 paar sokken was 9,95.

En een chillbroek! Ik ben al tijden op zoek naar een leuke broek die zo lekker zit als een pyjamabroek, maar er wel mooi uitziet. Nu zit deze heerlijk en ziet hij er best leuk uit! Dus deze moest ik wel meenemen, haha. Deze was 9,95 bij de winkel Takko.

Nu ben ik alleen nog steeds op zoek naar een leuke ‘chillbroek’ met een toffe print! En als hij ook nog een prijsje heeft die past bij een chillbroek, dan ben ik tevreden, haha. Dus… als je een tip hebt, dan hoor ik het graag!

Deze geuroliën kocht ik bij de Xenos om te proberen. Ik nam de geuren Lily, Grapefruit en Eucalyptus mee. Ik ben benieuwd of ze lekker zijn! Ze waren 1,49 per stuk.

En dit mutsje kocht ik op de mannenafdeling van de C&A. Dit is de perfecte basic muts die je oren warm houdt! Wist je dat veel mutsen op de fiets helemaal je oren niet warm houden? Ik heb gauw last van mijn oren en ik fiets weer veel, dus een lekkere muts was meer dan welkom!

Het randje dat je ziet, daar moet de muts eigenlijk omgevouwen worden. Je kan hem dus zo dragen als op de foto en omgevouwen. Ik ben heel erg blij met dit mutsje! Hij was 7 euro.

Dit zijn mini cupcake siliconen vormpjes, deze kocht ik bij de Xenos. Sinds ik de meest schattige cupcakes ooit heb gegeten (zie ze hier) kan ik niet meer ophouden met verlangen om er zelf eens een paar te maken. Eerst maar eens proberen met deze vormpjes dus! Deze kosten 1,50 voor een pakje.

Deze was ik vergeten te laten zien toen ik deze shoplog maakte, want Tim had hem per ongeluk meegenomen, haha. Nu is deze paraplu dus weer terug bij mij en ik vind hem heeeel erg leuk en fijn! Hij is van de Primark, en ik heb geen flauw idee meer hoe duur hij was.

En, om nog maar even in de regen-sfeer te blijven, deze zadelhoes. Ik vertelde al, ik fiets tegenwoordig meer dan dat ik vorige winter deed. Dan is het ook wel gewoon fijn als ik dat wat makkelijker maak voor mezelf, haha. Fietsen als het slecht weer is vind ik niet echt heel fijn. En helaas heb ik niet de luxe dat ik kan/mag autorijden, dus dan doen we het gewoon zo!

Een nat zadel als het geregend heeft is niet fijn. Deze zadelhoes zit voortaan gewoon in mijn tas zodat ik nooit meer op een nat zadel hoef te zitten. Briljante uitvinding! Deze kocht ik bij de Big Bazar voor ruim een euro.

En ik verwende mezelf met een boekje, Psychologie Magazine! Heel erg leuk om te lezen. Vooral met een kop thee bij de kachel terwijl het regen tegen de ruit tikt. Genieten!

Dus, dat waren alweer de dingetjes die ik de afgelopen tijd geshopt heb! Allemaal in winter/herfst stijl, zoals je ziet! Vandaag ben ik weer aan het winkelen, maar dan voor hele andere dingen. Uiteraard zien jullie ook daar het resultaat nog van! Wat voor winter/herfst spulletjes heb jij dit seizoen allemaal al gescoord?

DELEN:

25 reacties

 1. Lifesplash 18 november 2012 / 07:33

  Dat doorzichtige vestje, leuk! Ook lekker cheap, haha hou ik wel van. Die geuroliën lijken me ook heerlijk, mm. Oh en dat mutsjes is très cute! Altijd lekker voor in de winter. Leuke aankoopjes Lisanne. 🙂

 2. Nina 18 november 2012 / 08:36

  Oh, dat was dus de befaamde roze zadelhoes die je over je hoofd probeerde te trekken!

  • Lisanneleeft 19 november 2012 / 00:22

   Hahaha, klopt! 😀 Het paste niet, dat was dan wel weer jammer 😛

 3. kirsten 18 november 2012 / 09:06

  Oeeh, zo goed koop kleding kopen wil ik ook wel! en t zijn ook nog leuke dingen ook. (: Leuke spulletjes gekocht hoor!!

 4. MarCreaties 18 november 2012 / 09:48

  Ik herken dat van de kringloopwinkel haha, ik vind het ook super om daar te zoeken en leuke dingen te vinden! Het is bij die van mij wel een enorme rotzooi altijd, jammer, maar als je goed zoekt kan je echt wel wat leuks vinden ertussen! (: alleen jammer dat kringloopwinkels zo’n slecht imago hebben: bijna iedereen is er altijd zo minachtend over van “oh koop jij kleding bij de kríngloop?”… Maar erg leuk om te zien, en ik vind je witte doorschijnende vestje erg leuk, mooi stofje ook!

 5. Josephine 18 november 2012 / 10:11

  Wat een toffe aankopen, vooral het blouseje en de muts vind ik leuk!

 6. dewi 18 november 2012 / 10:51

  hele leuke aankoopjes! vooral dat vestje! zelf kom ik nooit in tweedehandswinkeltjes, maar je kan er echt hele leuke dingetjes vinden, merk ik nu. misschien toch maar even een kijkje nemen.

 7. Charlot 18 november 2012 / 11:02

  Die sokken zijn super Lisanne!!
  Die joggingbroek en cakecupjes zijn ook super! 🙂
  Goede aankoopjes 😉

  Vandaag gelijk die cake vormpjes vullen? Prima tijdsbesteding op deze regenachtige zondag 😉

  X Charlot

 8. Lenneke 18 november 2012 / 11:09

  Leuke spullen heb je gekocht! Door jou ben ik een tijd terug ook begonnen met het kopen van Psychologie Magazine. Leuk om te lezen.

 9. Roxanne 18 november 2012 / 12:38

  Ik koop ook wel eens van zulke dikke sokken bij H&M want die zitten inderdaad heerlijk. Ik draag ze vooral als ik thuis ben, en dan nog in mijn sloffen, want ik heb snel koude voeten.

 10. Rosalie 18 november 2012 / 13:40

  Warme sokken, joggingbroek, comfi trui. Warme choco. leuk boek. Voor de verwarming 😀

 11. Hester 18 november 2012 / 14:41

  Leuke dingen! Die panterblouse vind ik echt leuk, als je ‘m leuk combineert is zo’n item echt geweldig. Ik ben wel benieuwd naar die siliconenvormpjes, gaan je cupcakes daar dan niet naar smaken? Dat heb ik een keer gehad. En die chillbroek lijkt me ook fijn zitten!

 12. Ilse 18 november 2012 / 15:09

  Wat een superschattige sokken zeg, ik wil ze ook!

 13. Lilly 18 november 2012 / 15:31

  Lily zal vast heeeerlijk ruiken haha.

 14. Isabel 18 november 2012 / 16:11

  Wat een leuke spulletjes! Heerlijke sokken en chillbroek joh. Bij welk tweedehands winkeltje was dat?

 15. Petra 18 november 2012 / 17:00

  Wauw, dat is echt een goedkoop 2e hands winkeltje. Wil je het adres met ons delen? 🙂 De kringloop hier heeft helaas niet zoveel leuke kleding, maar ik heb bij m’n ouders in het dorp wel een adresje waar ze heel leuke (merk)kleding voor weinig geld verkopen. Leuke shopblog weer 🙂

 16. Ellen 18 november 2012 / 18:34

  Ik moet denk ik ook maar wat dingetjes bij de tweedehands winkel gaan halen, sommigen mensen kijken me dan heel raar aan (inclusief vader en vriend) omdat hun het niks vinden.. maar eigenlijk moet ik daar gewoon niet over nadenken!

  Leuke dingetjes heb je gekocht 🙂

 17. Sara 18 november 2012 / 19:27

  Ik ga denk ik maar even naar de H&M ik wil ook warme sokken! En deze hebben echt een leuk printje. Je spulletjes van de tweede hands winkel vind ik ook erg leuk. Vooral de sjaal want de kleuren daarvan vind ik er mooi.

 18. Linda 18 november 2012 / 20:02

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Vooral dat bloesje, en voor dat geld! Geweldig!:) Ooh chillbroeken zijn zo fijn… als ik nergens heenmoet, loop ik daar ‘t liefst in rond :”)

 19. Touch of Buddha 24 november 2012 / 22:22

  Die geuroliën heb ik toevallig ook gisteren gekocht!! (maar nog niet gebruikt)

 20. Marcella 14 december 2012 / 19:50

  Ik was al benieuwd waar je die gave sokken vandaan hebt. Ik draag in de winter vaak skisokken, maar die zijn meestal donker en saai. Deze zijn gaaf, ik ga ook snel maar de H&M!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.