Dingen waar je blij van wordt!

Yesss, het is weer tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! Van washitape (oeps, ik had nog niet genoeg. Nee, ik heb een goede reden, beloofd), tot iets om je make-up mee van je gezicht te halen en iets om er weer op te smeren. En ook: mijlpaalkaarten! Hoe leuk?!

Jep, daar hebben we dan de washitape. Met toffe aquarelprint! Hierop zie je het misschien niet zo goed, maar op de (duitse) website van Xenos zie je het iets beter. Ze zijn echt geweldig! Ik heb veel verschillende washitapes (binnenkort ga ik alles even goed uitzoeken), maar deze zijn wel echt heel erg gaaf. De prijs van dit setje is €2,29.

Dit pakketje kwam al een tijdje geleden binnen maar wil ik toch aan je laten zien, het zag er zo leuk uit! Wat erin zit is een slaapmasker waardoor je net een katje lijkt, maar waar het om gaat is de Make Up Eraser. Dit is een doekje waarmee je met enkel water je make-up eraf kan halen. Persoonlijk haal ik altijd mijn make-up (als ik dat draag) eraf voordat ik onder de douche ga, dus ik denk dat ik deze ga gebruiken voor onder de douche. Handig! En ook niet onbelangrijk: je bespaart weer wattenschijfjes.

Ook deze Calendula dagcreme heb ik een hele tijd geleden binnen gekregen, maar vind ik super fijn. En ook mijn vriend gebruikt hem met liefde! (en die is kritisch, als het om dit soort dingen gaat, haha). Dit zat in een pakket met allemaal andere items van Erica, maar eigenlijk is alleen de dagcreme gebruikt. Van het merk Erica dus, fijn spul.

Dit tasje kocht ik ook bij Xenos, hoe schattig? Hierin kan ik ook echt wel wat spulletjes kwijt. Je kan hem gebruiken als toilettasje, maar misschien ga ik er bonnetjes in bewaren (hoewel dat niet mijn favoriete dingen zijn, zoals de tekst zegt), of mooie pennen en fineliners. Hiervan kan ik de exacte prijs niet terugvinden, maar ik kan me herinneren dat hij €2 was.

En dan iets super leuks dat ik laatst voor het eerst heb gebruikt: mijlpaalkaarten! Je kent ze misschien al wel voor zwangerschappen, baby’s, kindjes. Maar nu bestaan ze dus ook voor bloggers! Ze zijn gemaakt door Anouk en Elise, die ken je misschien wel. En het ziet er simpelweg super leuk uit en is heel leuk om te gebruiken.

Dit is wat je ziet als je het doosje opent, er is een speciale hashtag (eigenlijk twee, de kaarten zijn geschikt voor YouTubers én bloggers. Komt goed uit, want ik doe beide).

En in de set vind je een hele stapel met verschillende kaarten die je zelf nog helemaal kunt opleuken, als je dat wil. Dan kun je bijvoorbeeld een foto van het kaartje op Instagram of Facebook (of op je blog natuurlijk) plaatsen. Ik gebruikte laatst het kaartje omdat ik 5.000 Bloglovin volgers heb. Ik liet hem vrij simpel, maar het is heel leuk om het ook helemaal in te kleuren en helemaal los te gaan.

Elk kaartje heeft twee kanten, beide hetzelfde. Zodat je een kaartje twee keer kunt gebruiken, wel zo handig! Dubbel zo veel plezier, haha. De set is te koop op Postenpapier.nl voor €7,50. Lekker betaalbaar dus! Je vindt op de website ook nog duidelijker wat voor kaartjes er nog meer allemaal in zitten. Ik word er blij van!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat items die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
DELEN:

19 reacties

 1. Romy 15 maart 2017 / 18:06

  Die crème van Erica mocht ik ook ontvangen en ik vind hem echt heerlijk! Ook die mijlpaalkaarten zijn echt heel tof! En ik ben heel benieuwd naar de make-up eraser. Heb er al zoveel positieve verhalen over gelezen!

 2. Leonie van Mil 15 maart 2017 / 18:24

  Die crème ben ik wel nieuwsgierig naar. En wat zijn die mijlpaal kaarten leuk ! <3

 3. Anouk 15 maart 2017 / 18:25

  Yay! De mijlpaalkaarten! Bedankt voor je vermelding 🙂

 4. Mariska 15 maart 2017 / 18:30

  Wat leuk die mijlpaal kaarten voor bloggers en Youtubers, super leuk bedacht door Anouk en Elise! 🙂

 5. Rowan 15 maart 2017 / 18:52

  Wat een leuke mijlpaal kaarten zeg! Nog nooit eerder gezien!

 6. Sofie 15 maart 2017 / 19:26

  Die mijlpaalkaarten vind ik echt een leuk idee!

  • Angelique 15 maart 2017 / 19:37

   Hoi Lisanne ik hou ook erg van Washi tape deze die je liet zien heb ik ook echt heel mooi hè ?

 7. Saar 15 maart 2017 / 20:38

  De spulletjes van Xenos zien er enorm tof uit! Vooral de Washi tape is leuk. Ik heb ondertussen ook al een hele collectie 😉

 8. Josephine 15 maart 2017 / 21:41

  Wat grappig bedacht, die mijlpaal-kaartenset! Ik ben benieuwd op hoeveel blogs ik ze de komende tijd zal tegenkomen! 🙂 Verder vind ik het etuitje heel stijlvol!

 9. Leonie 15 maart 2017 / 23:35

  Ik word vooral blij dat je weer een dingen waar je blij van wordt blog heb gemaakt!

 10. Irene 16 maart 2017 / 09:48

  Die mijlpaal kaarten zijn zo gaaf! Die kende ik nog niet!

 11. Jessica J. 16 maart 2017 / 15:05

  Origineel, die mijlpaalkaarten! De crème van Erica lijkt me heerlijk!

 12. Esmee 16 maart 2017 / 18:21

  Die mijlpaalkaarten zijn leuk zeg! Wat een geniaal idee en ontzettend leuk dat je er zelf dan een creatief kunstwerkje van kunt maken (of expres niet!). Echt schattig!

 13. EliseDingen 17 maart 2017 / 10:01

  Wat leuk om de mijlpaalkaarten terug te zien 😀 Dat tasje van Xenos is ook leuk zeg, misschien voor je favoriete creatieve spulletjes? Of favoriete nagellakjes?

 14. Peggy 27 april 2017 / 12:30

  Aah, die mijlpaal kaarten zien er tof uit. Wat een leuk idee ook, ik kende dat concept helemaal nog niet. Ik zal zeker eens even een kijkje nemen op de website. Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.