Dingen waar je blij van wordt!

Ben jij al blij? Ongeacht het antwoord, ik hoop dat je na deze blogpost een beetje blijer bent, want ik ga je dingen laten zien waar je blij van wordt! Zo kocht ik stickers en iets heel gaafs waarmee je cadeautjes nog meer bijzonder maakt.

Deze miniminiminislingertjes kun je zelf maken. Gewoon van papier of met washitape, of… je koopt ze gewoon bij Hema! Super makkelijk en voor twee meter betaal je €2. Leuk om om een kleiner cadeautje te doen (zoals een chocoladereep, dan heb je maar een heel klein stukje nodig!), maar ook om je post mee te versieren. Ik word hier heel blij van!

Deze bijzondere stickers vond ik bij Xenos. Deze zijn bewerkt met glitter en bestaan uit verschillende laagjes. Ze vielen mij meteen op! De prijs hiervan weet ik niet meer precies, maar ligt waarschijnlijk tussen de 1 en 2 euro.

Dit setje met stickers lijkt me perfect voor handlettering. Met een goede fineliner of stift kun je hier een leuke tekst (of gewoon een leuk patroon) op maken en zo je eigen stickers ontwerpen. Maar ook zo blanco vind ik het super leuke sluitstickers. In zo’n setje zitten vijf velletjes en een pakje kost €1 bij Hema.

En jaaaa, de lieveheersbeestjesstickers van hout! Hoe ontzettend schattig is dat? Ik word hier onwijs enthousiast van, haha. Zo enthousiast dat ik later ook nog een pakketje voor Anouk kocht, voor haar verjaardag. De prijs hiervan weet ik ook niet meer precies, maar ligt waarschijnlijk tussen de 1 en 2 euro. Ook gekocht bij Xenos!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

18 reacties

 1. marije 22 maart 2017 / 06:42

  Xenos heeft echt leuke dingen op het moment. Zag ook heel erg leuke origami achtige stickers.

  Ja, ik word ook blij van stickers .. hahaha

 2. Darina 22 maart 2017 / 06:46

  Stickers maken mij altijd blij vooral die lieveheersbeestjes zijn leuk!

 3. Patricia 22 maart 2017 / 06:53

  Kom eigenlijk nooit meer bij xenos, sinds ik de action ken, maar die lieveheersbeestjes zijn wel heel tof.

 4. Josan 22 maart 2017 / 07:04

  Ik word erg blij van die kleine prijsjes. En hebberig dat ook ????

 5. Romy 22 maart 2017 / 07:16

  Oh, die stickers met veertjes! Wat een onwijs leuke dingen! Hier word ik zeker blij van 🙂

 6. Josephine 22 maart 2017 / 08:03

  Fijn, weer een blij-wordt-post op woensdag! Ik vind de slingers het leukste: echt een leuk idee om dat om een cadeautje heen te wikkelen!

 7. Sofie 22 maart 2017 / 08:59

  Ik vind de slingers superleuk en de lieveheersbeestjes het allerleukst 🙂

 8. Charelle 22 maart 2017 / 09:08

  Oooh die vlaggetjes zijn zo tof! 😀 Echt heel vrolijk! ^^

 9. Jessica J. 22 maart 2017 / 10:10

  Ik mis Xenos in België. 🙁 Die verenstickers zijn knap, zeg!

 10. Loes 22 maart 2017 / 10:52

  Oh wat een leuke goodies! Vind ze erg tof.

 11. Marion 22 maart 2017 / 12:06

  Ja, wat een leuke spulletjes!! Het is dat ik van mijzelf deze maand geen geld meer aan hobby spullen meer mag uitgeven. Maar ga de slinger zeker onthouden voor de instaswap (al denk ik dat hem zelf ga proberen te maken)

 12. Kaylin 22 maart 2017 / 13:51

  OOOOOH wat zijn die lieveheersbeestjes mooi! Wat jammer dat er geen Xenos is in België

 13. MM 22 maart 2017 / 19:23

  Die vlaggetjes zijn fantastisch! Ik ben benieuwd wat je gaat freubelen met al deze leuke spulletjes.

 14. Kelly 23 maart 2017 / 10:37

  Oh die vlaggetjes zijn leuk! Daar word ik denk het meest blij van haha.

 15. Anneleen 24 maart 2017 / 15:48

  Heel leuk! Vooral van die vlaggetjesslinger word ik héél erg blij ! 🙂

 16. Maike 24 maart 2017 / 20:44

  Heerlijke spulletjes om lekker creatief bezig te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.