Dingen waar je blij van wordt!

Yay, het is weer een woensdag vol dingen waar je blij van wordt! Ik deed een bestelling bij de nieuwe webshop Snappy Store. Daar kocht ik een aantal heel leuke dingen, vooral een aantal van de cadeauzakjes vind ik geweldig. En… ik kreeg een heleboel kaarten zodat ik weer post kan sturen, haha.

We beginnen met… Snappy Store! Snappystore.nl is een webshop waar je blij van wordt, haha. Althans, ik wel! De map hierboven bestelde ik, ik geloof dat deze van Studio Stationery is,  maar dit verkoopt Snappy Store dus ook. Deze map was €2,95.

Ook deze tape gooide ik in mijn winkelmandje. Nu vind ik hem niet meer in de shop, maar ik denk dat hij net als de andere washitapes ook €2,95 was.

Verder cadeauzakjes, links te zien. Hier zitten tien verschillende kleurtjes in! Naast alle verschillende kleurtjes die je krijgt kun je ook nog kiezen voor welk patroontje je gaat op al je zakjes. Zo is er ook een zigzagpatroontje mogelijk of kun je gaan voor stipjes! Deze set met tien zakjes is €2,50.

Verder kocht ik het kaartje dat ik al eerder had opnieuw. Hij past te goed bij mij, hahaha. Deze is ook van Studio Stationery en kost €1.

En dan, eigenlijk wel mijn favoriet, deze zakjes! Zogenaamd van een Franse krant gemaakt, hihi. Ze zijn allemaal hetzelfde en van erg dun papier, dus echt van een franse krant gemaakt zijn ze natuurlijk niet, maar ik vond het wel heel erg leuk. Ook deze worden verkocht per tien, de prijs van deze zakjes is €2.

Dat was Snappy Store!

Verder kreeg ik van VTmode allemaal leuke kledingstukken! Vooral een heleboel leuke tops, die vind je vooral in de categorie tops/t-shirts. Verder laat ik je een super mooie en fijne broek van H&M zien en mijn nieuwe schoentjes, voor als je die nog niet hebt gezien!

Dan door naar de kaartjes van Pikajoe.nl! Het belangrijkste dat zij verkopen is eigenlijk een slinger, maar ik koos de kaartjes uit. De slingers kun je hier zien. Super leuk als er een kindje geboren is, ook leuk om dat dan cadeau te doen natuurlijk, dan heb je een slinger vol met kaartjes! Maar oké, ik ging dus voor twee kaartensets, de party set en de blanco set.

Dit is de inhoud van de partyset. Ik Ben niet fan van alle kaartjes, maar ik denk dat rechts boven van deze set mijn favoriet is!

En de kaartenset blanco. Deze zou ik eerder gebruiken, denk ik! Eigenlijk gewoon omdat deze voor alle gelegenheden geschikt zijn. Leuk! Zo’n setje kost €4,95 per set, maar als je zo’n slinger bestelt krijg je daar een gratis setje bij, zag ik! Dat is leuk.

Ik word hier weer helemaal blij van, allemaal papierwaren! Ik heb meteen een paar cadeautjes voor de swaps waar ik mee bezig ben gescoord, dat is helemaal handig. Mijn favo item? De Franse krant cadeauzakjes, haha. Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

18 reacties

 1. Olga // Daar Was Eens 13 april 2017 / 18:50

  Ach, als jij een paar kaarten niet zo mooi vindt, dan stuur je die toch lekker als eerst naar iemand 😉 maakt de ontvanger niet veel uit wat ‘ie krijgt lijkt me 🙂

 2. Anneleen 15 april 2017 / 11:16

  Die kaartjes zijn echt heel leuk! 🙂 Mooie kledingstukken ook! Vooral die donkerblauwe top vind ik erg leuk, zit volgens mij ook heerlijk los!
  Anneleen blogde laatst over… Uit mijn winterslaap

 3. Daniëlle 11 mei 2017 / 07:58

  Wat leuk, ik ken die webwinkels nog niet. Toch maar eens een kijkje nemen! ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.