Dingen waar je blij van wordt

Woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! En deze keer weer drie dingen waar ik echt enthousiast over ben! Die je kan gebruiken voor een feestje, maar ook kan géven voor een feestje. En iets waarin je je feestje kan plannen. Zo, het lijkt wel een verjaardagsthema, zo in mijn verjaardagsweek, haha.

Als eerst laat ik je graag deze rietjes zien die ik vond bij Kwantum. Zelf ben ik het meest fan van de variant met cactussen, maar stiekem kon ik de fruitvariant ook niet laten liggen. Al is het maar om weg te geven voor een kinderfeestje (of een volwassenenfeestje, ha!) ooit. Deze staan in elk geval wel op de planning om als fotoprops te gebruiken.

Deze waren wel prijzig, zie ik nu op de Kwantum website, €2,50 voor een setje van 20 rietjes. Maarja, voor €2,50 blij worden daarentegen is toch weer niet zo héél duur, haha.

En dan… iets waar ik mega benieuwd naar ben: de mijn bullet journal boeken. Ik koos voor het horizontale ontwerp, ik denk dat hij er ook is in een ander formaat dat rond de A5 ligt. Naar dit boek was ik om verschillende redenen benieuwd: hij is bedoeld voor bulletjournaling, wat ik al jaren doe. Daarnaast heeft hij gestippeld papier. Niets nieuws, dat heeft de beroemde Leuchtturm ook waar ik eerder een video over maakte, máár… dit papier is dikker! En dat dunne papier bij mijn Leuchtturm vond ik echt een dikke tegenvaller. misschien ga ik nog wel een video of blogpost maken waarin ik de twee vergelijk.

Wel een groot voordeel: deze koop je gewoon bij de boekenwinkel of de bruna ofzo. Ik betaalde hier €12,50 voor.

Het uiterlijk vind ik prachtig, mooi glimmend, iets tussen zilverkleurig en goudkleurig in.

En een complete bullet journal uitleg voorin het boek, mocht je het iemand cadeau willen doen. Het zit namelijk gewoon los. Toch is het notitieboek ook prima te gebruiken voor andere dingen.

En dan twee kaarten die ik een tijd geleden bij Action spotte. Gefeliciteerd kaarten! Toevallig kreeg ik er zelf eentje (de linker, mijn favoriet), afgelopen week alvast. Ik werd er helemaal vrolijk van! Dit zijn extra dikke, grote, luxe kaarten die je zelf nog wat kan opfleuren.

Door middel van de vlaggetjes die erbij zitten! Heel erg leuk om lekker mee aan de slag te gaan. Nadeel: de kaart is wel echt dik en zwaar, dus versturen met de post is wel iets duurder dan wanneer je een normaal kaartje verstuurt.  Ik geloof dat de kaartjes rond de euro per stuk kostten.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

18 reacties

 1. Patricia 12 juli 2017 / 06:36

  De rietjes! Even weer lekker kind zijn. Drinken uit een Riets wordt zo weer bijzonder.

 2. Mirjam 12 juli 2017 / 06:40

  De rietjes, ze zijn echt super leuk! Ik ben benieuwd naar je vergelijking van Mijn Bullet journal en de leuchtturm 1917, zelf ben ik wel LT fan, maar misschien is Mijn Bullet journal nog beter en kan je me overtuigen!
  Groetjes,
  Mirjam

 3. MarjonS 12 juli 2017 / 07:13

  Zo leuk al die vrolijke spulletjes!
  Ik heb het geregeld in mijn handen maar leg dan alles weer terug. Vaak weet ik dan niet wat ik er mee ga doen en mijn kast thuis dan overvol wordt.

 4. Josephine 12 juli 2017 / 07:48

  Erg leuke rietjes, daar voel ik me ook nog niet te oud voor, hoor. 😉
  Ik zit zelf te denken om ook een bullet journal te starten, dus jouw tip komt wel van pas! Ik vind dit een mooi formaat.

 5. Lisette 12 juli 2017 / 07:56

  De rietjes vind ik wel erg leuk. Die scoren hier altijd erg goed!

 6. Sofie 12 juli 2017 / 08:03

  Ik heb me nog steeds niet gewaagd aan een bullet journal. Dit is wel een mooie!

 7. Tiffany 12 juli 2017 / 08:34

  Die action kaarten heb ik ook, zijn super leuk! Ben heel erg benieuwd naar dat bullet journal

 8. Donna 12 juli 2017 / 10:20

  Ik wist helemaal niet dat de pagina’s zo dun waren! Ik was ook al naar zo’n bullet journal aan het kijken, maar dan drukken alle stiften meteen door. Niet zo praktisch. Eens kijken bij de boekhandel of ze deze bullet journal hebben!

 9. Loes 12 juli 2017 / 10:40

  Oh, hier wordt ik ook blij van! Ik word sowieso heel blij van kaartjes, nieuwe pennen, nieuwe notebooks etc. Dat is zo leuk om mee bezig te zijn!

 10. Dorien 12 juli 2017 / 11:03

  Aaah ik ben zo benieuwd naar die bullet journal! Hoop dat er snel iets van online komt. Is het in principe gewoon een notitieboek of staat er al van alles ingevuld? Ik zou misschien een bullet journal cadeau doen aan een vriendin maar wist niet zo goed welke…

  • Lisanne 12 juli 2017 / 12:03

   Ik weet het nu niet 100% zeker maar volgens mij staat er niets vooraf ingevuld… of toch een paar voorbeeldpagina’s. Ik ga het voor je nakijken haha 🙂

 11. Bianca 15 juli 2017 / 22:31

  Van deze dingen vind ik de Mijn Bulletjournal het leukst. Ik wist niet dat deze dikker papier heeft dan de Leuchtturm. Dit maakt Mijn Bulletjournal serieus interessant voor mij want qua prijsklasse vind ik de dikte van het papier van de Leuchtturm1917 notebook ook tegenvallen. Kijk dan ook uit naar een video waarin je beide journalboeken met elkaar vergelijkt.

 12. Mariska 17 juli 2017 / 20:53

  Ah die rietjes, wat zijn die leuk!! Vooral ook die met die stukjes fruit.

 13. Anneleen 22 juli 2017 / 19:22

  Die kaartjes van de Action zijn inderdaad heel erg leuk !! 🙂

 14. Bjorn 7 augustus 2017 / 14:14

  Ik wil die rietjes 😀 Binnenkort weer een verjaardag bij mij in huis dan zou het heeeel leuk zijn.

 15. Hilde 18 augustus 2017 / 18:03

  Ik word altijd méé blij van rubrieken als deze. Die crash course (het boek) heb ik intussen zelf volledig doorgenomen en ben er mee aan de slag gegaan. Erg leuk om doen :-). Ik hou ook van leuke spulletjes en cadeautjes to self.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.