Dingen waar je blij van wordt!

Een tekenbox, onderbroekenlol (ok, nee, we gaan het gewoon over slipjes hebben) en hoe kan  het ook anders: stickers. Ik ga je laten zien waarvan ik op deze mooie woensdag blij werd.

Ik dacht mezelf een tijdje terug te verwennen met de Elle Aime tekent box. Nu moet ik zeggen dat het een kleine teleurstelling was, de box was namelijk rond de €20 en dat vond ik hem niet waard. Nu weet ik dat heel veel mensen er juist wel helemaal fan van zijn, vandaar dat ik hem je toch wil laten zien! Deze box had als thema ‘Buiten tekenen’.

Verpakt was het wel heel erg leuk! Dit is echt een mini boxje, volgens mij nog net A5, haha. En daar zit dus een canvas tasje in(!) en dus de rest, vooral papier.

Nu zaten er vooral opdrachten en informatieboekjes bij, maar alles is wel erg mooi geïllustreerd. Bijvoorbeeld de tekenopdrachten vind ik niet zo heel geweldig, maar wie weet dat ik daar nog op terug kom, je weet het niet. Verder zaten er twee potloden bij, dus je kan wel praktisch meteen aan de slag. Ik vond het mijn €20 niet waard, ook omdat hij later kwam ivm het feit dat er nergens stond dat er niet verzonden kon worden naar een postbus. Dus dan kon ik lang wachten, haha. En dan was dit het. De inhoud zie je hierboven! Ik moet toegeven: het ziet er wel heel mooi uit!

We dragen het allemaal: ondergoed. Ik ben fan van deze invisible hipsters van Action. In onze Action is het heel wisselend of ze ze hebben, maar in Schagen hadden ze ze weer. En ze zijn zo fijn! Dus ik kocht weer een setje, volgens mij is de prijs voor twee tussen de drie en vier euro.

En nog iets van de Action: deze super schattige stickers! Ik kon het niet laten en kocht er veel te veel. Per vel betaalde ik niet meer dan een euro. En deze zijn super leuk om cadeau’s mee in te pakken, op je post te gebruiken of gewoon cadeau te doen. Ik word er blij van.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

16 reacties

 1. Sofie 9 augustus 2017 / 18:42

  Wat jammer dat de tekenbox wat tegenviel… misschien hangt het ook van de editie af dag het elke keer anders is? Leuke stickers wel 🙂

 2. Josephine 9 augustus 2017 / 18:57

  Die tekenbox vind ik een leuk idee, maar met twee potloden wel een beetje karig. Ik had eigenlijk een klein doosje kleurpotloden verwacht. De vormgeving is wel erg mooi!

  Mooie stickers weer van Action!

 3. Jacqueline 9 augustus 2017 / 19:27

  Van zo’n karige doos voor 20 euro zou ik minder blij worden. ? Nu moet ik zeggen dat ik Elle Aime helemaal niet kende, is het dan dat je vooral voor het merk/de vormgeving betaalt?

  • Lisanne 10 augustus 2017 / 16:56

   Ja, je betaalt denk ik vooral voor de vormgeving en de zelf-vormgegeven oefenblaadjes enzo. Daarom snap ik ook dat het niet perse “te duur” is, voor sommige mensen zal het vast super leuk zijn. Maar toch, niet mijn ding.

 4. Mariska 9 augustus 2017 / 20:01

  Wat raar dat ze niet naar een postbus verzenden, die kunnen toch ook gewoon pakketjes aannemen? Die van mij tenminste wel. Jammer dat die box tegenviel, denk dat je toch meer producten erbij verwacht die je ook echt kunt gebruiken.

  • Lisanne 10 augustus 2017 / 16:54

   Terwijl dit zelfs door de brievenbus paste! Ligt aan met welke soort iets je het verzendt, blijkbaar niet met postnl (doen ze vaak om geld te besparen)

 5. Romy 9 augustus 2017 / 20:35

  Oh die stickers zijn leuk zeg! Daar ga ik ook snel naar op zoek bij Action. Ik kan me voorstellen dat de inhoud van de doos je voor die prijs wat tegenviel. Op zich ziet het er leuk uit, maar het is inderdaad wel wat karig.

 6. Marion 10 augustus 2017 / 01:15

  Ja Action heeft zulke leuke stickers de laatste weken. Had ook een hele lading gekocht, terwijl ik eigenlijk met mezelf af hd gesproken geen stickers meer te kopen. Verder zou de teken box denk ik ook niets voor mij zijn. Maar komt ook omdat ik ideeën genoeg heb, en vooral nieuwe materialen wil proberen.

 7. Patricia 10 augustus 2017 / 06:07

  Die tekenbox ziet er het vrolijkste uit, maar doe mij toch maar het ondergoed.

 8. Darina 10 augustus 2017 / 06:40

  Jammer dat de box tegenviel, op het eerste gezicht ziet het er wel leuk uit. En stickers zijn altijd leuk 🙂

 9. Huiselijk genoegen 10 augustus 2017 / 07:50

  Bedankt voor de sticker-tip! Mijn dochtertje zit in een (de?) stickerfase. Mooie stickers zijn fijn!

 10. Loes 10 augustus 2017 / 11:14

  Hmm nee die box vind ik ook niet echt indrukwekkend! Het ziet er wel schattig uit, maar verder..

 11. Anouk 10 augustus 2017 / 17:59

  Leuk, zo’n elle aime tekensbox he! 😉 Ik heb een andere, maar toch.

 12. Anouk 11 augustus 2017 / 15:18

  Van deze spulletjes wordt je zeker blij!

 13. Monique 3 september 2017 / 03:56

  Hoi, jammer v die box, als ik de inhoud zo zie zou ik er niet enthousiast v worden toz de prijs, maar goed ik ben echt kieskeurig hahaha.
  Action, stickers..altijd goed idee en t ondergoed ken ik niet, welk materiaal is t?

  • Lisanne 5 september 2017 / 22:17

   Het is wel synthetisch (logisch natuurlijk), maar weet niet precies wat om eerlijk te zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.