Dingen waar je blij van wordt!

Yay,  tijd voor een nieuwe dingen waar je blij van wordt! Die heb ik gemist hoor, jongens… gelukkig ben ik er weer én met nog een heleboel leuks om aan je te laten zien. Vandaag laat ik leuke creatieve spulletjes zien, washitape en… iets met een wel heel bijzondere verpakking. Ik ga het je laten zien!

De Action Washitapes blijven maar komen!

Er blijft maar nieuwe washitape uitkomen bij Action. Niet goed voor mij. Gelukkig weet je dat ik een grotere mand heb voor mijn tapes, als je me volgt op Instagram (in mijn stories), en dus genoeg plek. Maar het wordt wel weer hoog tijd om lekker aan het knutselen te gaan met mijn tapes! Ik ga weer op zoek naar leuke maniertjes om mijn tapes te gebruiken.

Arizona verpakkingen waar je blij van wordt

Het is alweer even geleden dat ik deze Iced Teas ontving van Arizona, maar vanaf het begin was ik al gefascineerd door de verpakkingen. En dat was eigenlijk ook de bedoeling! Eerst opdrinken, daarna iets leuks doen met de verpakking! Zet er een paar bloemetjes in, of knip of snijd de bovenkant er netjes af en je hebt een mooie penseelhouder, pennenbak of iets om je water in te doen als je bezig bent met aquarel of andere verf. Van zoiets op je bureau word je toch blij? Ik wel!

Check trouwens even mijn pilea plantje ernaast op de foto, daar word ik zelf elke dag ook zo blij van.

Hobbywinkel in Den Helder!

Er zit sinds kort een hobbywinkeltje in de winkelstraat in Den Helder. Ik was helemaal verbaasd en wilde toch even een kijkje nemen. Het is het meest gericht op het maken van kaartjes, wat ik natuurlijk ook doe, maar daar heb ik mijn eigen maniertjes voor. Toch nam ik een aantal dingen mee die voor mij zeker van pas gaan komen. Links zie je twee ponsjes, hiermee kun je hoekjes rond maken. Boven een grotere maat, onder een kleine. Ik moet zeggen: de kleine is ook wel echt klein. Ik ben het meest fan van de grote! Maar ze zijn beide leuk. Voor kaartjes, maar ook posters of nouja, alle soorten papierwaren. Hier word ik erg blij van!

Verder een snij-machientje waarmee je mooie cirkels kunt snijden. Ook wel heel erg tof. Ik heb meteen zin om aan de slag te gaan met aquarel!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

14 reacties

 1. Suzan 22 februari 2018 / 14:41

  Leuke washi tape en hopelijk gaat mij een corner rounder punch ook bevallen.
  Die heb ik namelijk net een besteld via Wish. Moet nu alleen nog even wacht tot het binnenkomt.
  Suzan blogde laatst over… Wat een week: Wish bestelling binnen

  • Lisanne 23 februari 2018 / 19:39

   Slim om die daar te bestellen!

 2. Sofie 23 februari 2018 / 08:20

  Wat een mooie verpakking! Inderdaad heel leuk om bloemetjes in te zetten.

 3. Tina 23 februari 2018 / 12:33

  Erg leuk om te zien hoe je van de kleine dingen in het leven geniet!

  • Lisanne 23 februari 2018 / 19:38

   Ik doe er niets bijzonders mee, behalve de baby’s er ook in laten staan. Alhoewel ik twijfel of dat zo’n goed idee is, haha. Ik denk dat ik gewoon geluk heb!

 4. Heavenly 7 juni 2018 / 22:15

  Ik kan gewoon niet zonder washi tape het is superleuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.