Dingen waar je blij van wordt!

Van hakken en voeten word je niet perse blij, maar misschien van míj op hakken wel? Ik in elk geval wel, heel blij! Dat is niet zo vanzelfsprekend. Ik laat je mijn nieuwe pumps zien, een speciaal ding uit mijn favoriete tijdschrift en twee paar van mijn nieuwe oorbellen!

Lisanne-op-hakken

Nieuwe schoenen

Wat jullie waarschijnlijk helemaal niet weten: ik had ooit een ding met schoenen. Ik kon eindeloos lang naar mooie schoenen kijken en wilde er het liefst zo veel mogelijk hebben. Ik had er ook veel, óók hoge hakken.

Nu mocht ik bij Nelson schoenen uitzoeken en dat kwam weer een kléin beetje naar boven. Hallo hoge hakken!

detials-blink-pumps

Zoals je misschien wel weet kan ik niet zo goed op hakken lopen vanwege mijn gezondheid. Omdat het een klein beetje beter ging durfde ik het toch aan. Al is het maar iets om naartoe te werken!

Ik heb veel rekening gehouden met zo comfortabel mogelijke hakken (al zien ze er misschien niet zo uit, haha). Hier op de website van Nelson een stukje over hoe je zorgt dat je pumps zo comfortabel mogelijk zitten. Kan goed helpen bij de keuze qua pumps!

blink-hakken

Ik heb vooral gekeken naar de hoogte van de hak (9 centimeter, wel hoog, maar ze zijn er hoger). Daarbij is het perfect dat je deze pumps kan veteren, zo zit het mooi om je voeten heen en dat staat een stuk stabieler. De hak en de achterkant zijn vrij stevig, dus het zijn niet van die wiebelhakjes. Ik heb deze online besteld, wat me normaal echt nooit lukt met schoenen (ik moet altijd passen), maar ik had echt veel geluk dat deze perfect zitten!

Een mooi iets om naartoe te werken, hoewel ik denk dat ik er nu ook al wel korte stukje op kan lopen (of mee zitten, het zijn ook goede zitschoenen, hahaha). Ze zijn van het merk Blink, de prijs is €59,95. Ik zie dat ze nu tijdelijk tijdens de VIP dagen maar €44,95 kosten. Dat scheelt een hoop! Je vindt ze hier.

jaarkalender-flow

Flow Magazine met jaarkalender

Elk jaar weer super leuk om te doen: de kalender maken die in de laatste Flow Magazine van het jaar zitten. Jep, zelf maken. Bij Flow stoppen ze deze achterin het magazine en je moet hem zelf in elkaar zetten. Leuk klusje om heerlijk met je verstand op nul te doen. Ik kan me nog herinneren dat ik hem ooit maakte op vakantie terwijl ik in het zonnetje zat, mooie herinnering!

Dit jaar vind ik de afbeeldingen echt bijzonder leuk en vrolijk, maar ik werd ook blij van alle mooie teksten. De tekst rechtsonder liet me hardop lachen. Maar de andere teksten zijn ook mooi! Flow Magazine is te koop op de meeste plaatsen waar tijdschriften worden verkocht voor €6,99.

oorbellen-loavies2

Loavies oorbellen

Nog een typisch Lisanne-ding: oorbellen! Ik koos twee paar uit bij Loavies.com. Mijn complete bestelling liet ik maandag al in deze shoplog zien.

loavies-oorbellen-3

Deze oorbellen heb ik al in gedaan in de video. Het onderste deel komt onder je oorlel uit, dat geeft een heel bijzonder effect! Je vindt ze hier op de webshop, de prijs is €9,95.

oorbellen-loavies

En nog een paar, ook zilverkleurig! Deze zijn wat opvallender en feestelijker, maar toch niet extreem groot en zwaar. Je vindt ze hier op de webshop. De prijs is ook €9,95.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf, lees de disclaimer voor meer info
DELEN:

38 reacties

 1. Kelly 2 december 2015 / 06:39

  Leuke dingen! Ik hou van schoenen 🙂 Ze zien er erg mooi uit

 2. Kelly Caresse 2 december 2015 / 06:55

  Ik kan ook heel blij worden van nieuwe schoenen, nieuwe make-upjes en sieraden, lekker oppervlakkig maar ik geniet daarvan. Het is goed om jezelf te verwennen en je dat te gunnen

 3. Saskia 2 december 2015 / 07:00

  Love the shoes! Ik heb ook een aantal paar zitschoenen, hihi :). Op hoge hakken loop ik niet zoveel want ik ben al best groot en dan voel ik me helemaal een reus. Maar op feestjes of speciale gelegenheden trek ik ze gewoon aan!

 4. Charelle 2 december 2015 / 07:10

  Haha de Flow kalender van vorig jaar ligt nog steeds halfafgemaakt op mij te wachten! Vind ze altijd leuk maar dat eindeloze priegelen krijg ik toch teveel pijn van. Hoop dat je snel langer op je hakken kunt lopen! 🙂

 5. Frauke 2 december 2015 / 07:29

  Wat een mooie hakken zeg! Hopelijk kan je er lekker op lopen, ik vind ze in ieder geval heel leuk! Het is vast gemakkelijker zo met die veters. En die Loavies oorringen zijn ook erg mooi vind ik 🙂 X

 6. Anna 2 december 2015 / 07:47

  Wow, wat tof die hakken! En de oorbellen zijn ook echt mooi. Helemaal klaar voor een decemberfeestje! Leuk dat deze maand dan eindelijk begonnen is :).

 7. Mascha 2 december 2015 / 07:52

  Hakken met veters? Woow perfectie! Ik heb voeten die ongeveer een hele maat schelen ( links 39, rechts 40) dus een hak met veters is ideaal. niet dat ik goed op hakken kan lopen, maar dat is een detail.
  🙂

  Ze staan je prachtig in ieder grval!

 8. Margot 2 december 2015 / 07:54

  Wat een gave schoenen! Daar zou ik ook wel blij van worden!

 9. Marlotte 2 december 2015 / 08:09

  Heel mooi die hakken, echt prachtig! Oh, ik vind de jaarkalender van Flow altijd zo leuk. Ga meteen even langs de winkel om de nieuwe te halen.

 10. Shirah 2 december 2015 / 08:30

  Mooie oorbellen, echt iets voor de feestdagen!

 11. manon 2 december 2015 / 08:39

  Mooie schoenen en oorbellen! Wat leuk dat je schoenen mocht uitzoeken!

 12. Linda 2 december 2015 / 09:35

  Je hakken zijn zo mooi! Het is een model om verliefd op te worden. En ik hoop dat je ze heel erg vaak mag dragen, ze staan je goed <3

 13. lonneke 2 december 2015 / 09:38

  Zulke fijne artikelen dit altijd!
  Vind dat flow magazine met jaar kalender zo tof.
  Liefs Lonneke

 14. Hilde 2 december 2015 / 09:41

  Die hakken vind ik zó gaaf!! 😀
  En ik kan niet wachten tot ik vrijdagavond weer thuis bij mijn ouders ben, daar ligt de Flow op me te wachten! ^^

 15. Anneleen 2 december 2015 / 09:43

  Ik vind je nieuwe oorbellen heel leuk, perfect voor met de feestdagen ! 🙂

 16. Naomi 2 december 2015 / 09:55

  De schoenen zijn gaaf! Ik kan wel op hakken lopen, maar ik krijg echt snel pijn in mijn voeten. Met normale schoenen al! En ik voel me er nooit echt zeker op.
  x

 17. Ise 2 december 2015 / 10:19

  Oh wauw die schoenen! Daar kan ik me ook wel in vinden 😉

 18. Tiffany 2 december 2015 / 10:25

  Wat fijn voor je dat je weer hakken aan kan doen, hopelijk kan je er binnenkort weer op lopen. Ik heb ook een tijd geen hakken kunnen dragen, koste te veel energie. Maar inmiddels kan een laarsje met een klein hakje weer, ik weet hoe blij je daarvan kan worden.

 19. Petra 2 december 2015 / 10:27

  De schoenen zijn echt geweldig, wat een prachtig paar…
  .jammergenoeg kan ik er echt slecht op lopen anders wist ik het wel!!

 20. Sanne 2 december 2015 / 11:19

  Oh die schoenen prachtig, erg stijlvol voor met de feestdagen. Die oorbellen vind ik eigenlijk het mooiste. Ze zijn nog niet zo duur. 🙂

 21. Denise 2 december 2015 / 11:21

  Wauwie, love the heels! Ideaal voor de feestdagen <3

 22. Darina 2 december 2015 / 12:15

  De schoenen zijn gááf!!!! En ik hou zo van de Flow magazine….maak je me ook heel blij mee!

 23. Dionne 2 december 2015 / 13:07

  Wat tof voor je! En de hakken zijn ook nog een heel mooi!

 24. Eline | Simply Handwritten 2 december 2015 / 14:25

  Ik vind je hakken erg mooi! Super fijn ook dat ze helemaal om je voet sluiten, bij gewone pumps sta ik toch altijd sneller te wankelen.

 25. Fleur 2 december 2015 / 14:45

  Oh wauw, die hakken zijn prachtig en zou ik ook zo kunnen kopen/dragen.

 26. Miriam 2 december 2015 / 15:56

  Wauw, wat een rete gave schoenen! Ik zou er NIET op kunnen lopen, maar idd het zijn goede zit schoenen (lol, ik ben dus niet de enige met ‘zit schoenen’). Mooi lijstje zo!

 27. gea 2 december 2015 / 16:38

  Ik vind vooral je hakken echt heel leuk, zelf houdt ik ook erg van dit soort schoenen.

 28. Lian 2 december 2015 / 18:25

  Erg mooie schoenen. Staan je goed. Fijn dat je er weer van kunt genieten.

 29. laura 2 december 2015 / 20:45

  Nieuwe schoenen zijn altijd fijn! Ik kan dan nooit wachten om ze te dragen. Haha. Liefs!

 30. Juudith 2 december 2015 / 20:50

  De schoenen en de oorbellen vind ik echt zo leuk! De schoenen zien er nog best comfortabel uit! Hopelijk mag/kan je ze vaak aan!

 31. Birgit 3 december 2015 / 22:21

  Oooh, ik ben verliefd op je hakken… Dat is iets waar ik ook heel blij van zou worden :p

 32. Maaike 13 december 2015 / 14:30

  Haha, om die cursus omgaan met teleurstellingen moest ik ook hardop lachen ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.