Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen en spullen waar je blij van wordt! Ik vond leuke spulletjes bij Hema die ik graaag aan je laat zien. En een leukigheidje bij Action waar ik je later nog meer over vertel.

stickertjes-voor-cadeautjes

Cadeaustickers

Deze stickertjes kocht ik bij hema. Dit zijn typische stickertjes om op een cadeautje, een kaart of een envelop te plakken. Om iemand éxtra vrolijk te maken dus, met post of een cadeautje! Ik vind dit echt heel leuke kleine maniertjes om spulletjes op te vrolijken.

De prijs zie ik op mijn bonnetje maar een keer staan: €1,50. Ik weet niet zeker of ze allebei €1,50 waren, dat kan ik niet ontcijferen, haha. Maar rond die prijs ligt een pakje! Zoals je ziet zit er in het zakje met grote stickers 20 stickers en in het zakje met stickervellen vijf stickervellen.

accordeonmap

Accordeonmappen in de sale

Jaaaa, ook vond ik een accordeonmap (de onderste) in de sale! Hierin ga ik alle spulletjes opbergen die ik gebruik om cadeautjes op te leuken. Bijvoorbeeld cadeautasjes, cadeaulabels en kleinerecadeauzakjes. Het wordt echt een heel vrolijke map!

Deze was nu €2. De mintgroene map die je op de foto ziet zag ik ook nog in de winkel liggen. Dus, als je net zoals ik je spullen wil organiseren in accordeon mappen, ze hebben ze op dit moment bij Hema!

diy-doosje

Doosje met fotolijstje

Dit schattige doosje vond ik bij Action voor €0,99! Deze ga ik nog gebruiken voor een DIY, maar ik wilde je alvast tippen. Heel leuk, hier kun je oneindig veel leuke dingen mee doen en maken!

bloementasjes1

Cadeautasjes

Om mijn accordeonmap met cadeauspulletjes mee op te vullen, hahaha. Dat is natuurlijk een grapje (hoewel hij wel netjes in die map wordt opgeborgen). Deze super schattige lenteachtige cadeautasjes. Ook deze zijn van Hema, voor deze set van drie verschillende tasjes is de prijs €2.

Even tussendoor: Mocht iemand nog geïnteresseerd zijn na mijn blogpost van gisteren. Ik kon gelukkig vandaag al terecht bij mijn arts voor het afnemen van bloed! Heel fijn.

Een beetje gek misschien, deze rubriek op een dag als vandaag, maar élke woensdag laat ik je dingen zien waar je blij van wordt. Dat zijn vaak kleine onbenullige dingen en ik denk dat we zeker niet moeten stoppen met genieten daarvan, ondanks alles. Van welke van deze kleine dingen word jij het meest blij?

DELEN:

32 reacties

 1. Wilmaaa 23 maart 2016 / 06:13

  Leukleuk! Dat doosje is ook precies wat ik zoek 🙂

 2. MamaOnderneemt 23 maart 2016 / 06:16

  Wat een leuke spulletjes verkopen ze toch bij tde Hema/Action/Xenos. Ik kom er vaak. Je blogpost van gisteren heb ik gemist dus die ga ik zo nog even lezen.

  • MamaOnderneemt 23 maart 2016 / 06:23

   Hoi Lisanne, ik keek nog even bij gisteren maar de blogpost die je gisteren had geplaatst had ik wel gelezen. Het was me ontgaan dat je nog bloed af moest laten nemen. Fijn dat je zo snel terecht kon. Ik hoop dat het wat beter met je gaat.

 3. Josan 23 maart 2016 / 06:17

  Door jou heb ik ook een accordeonmap aangeschaft. Daar stop ik nu gekleurd papier in 🙂

 4. marije 23 maart 2016 / 06:18

  Ooooh die stickers van de hema .. want them.

  Fijn dat je al bij de dokter terecht kon. Hopelijk snel een plan van actie.

  Take care!

 5. Sophie 23 maart 2016 / 06:18

  Knap hoor hoe jij in het leven staat. Wat moet het soms toch oneerlijk voelen. Heb echt heel veel respect voor je!

 6. Darina 23 maart 2016 / 06:36

  Dat doosje met fotolijstje is echt superleuk! Leuke blijmaker!

 7. Leonie van Mil 23 maart 2016 / 06:52

  Die accordeonmappen heb ik ook!! Die zijn echt heel fijn om alles georganiseerd te houden. En vooral die kleuren zijn echt geweldig!

 8. Dorien 23 maart 2016 / 07:08

  Wat een fijne spulletjes weer. Ik ben echt gek op alle stationery die e Hema verkoopt!

 9. Sandra 23 maart 2016 / 07:12

  Die cadeau stickers vind ik het leukste van deze dingetjes! Zo vrolijk en blij word je er van als je ze ziet. Super leuk! Die accordeon mappen zijn overigens ook erg handig. Die heb ik hier ook liggen voor losse papieren, etc. 🙂

 10. Charelle 23 maart 2016 / 07:16

  Ooh de cadeaustickers zijn leuk! Bij de Hema hebben ze sowieso altijd zoveel vrolijke hebbedingetjes!

 11. Diana 23 maart 2016 / 09:04

  Leuke dingen weer! Ik hou zo van de Hema, vooral het inpakpapier, kaartjes en tassen zijn bij mij momenteel helemaal een hit. Kan er niet genoeg van hebben haha.

 12. Els 23 maart 2016 / 09:08

  Hey Lisanne Wat knap en mentaal sterk van jou dat je nu je zo ziek bent toch aan blije dingen kan denken! Grtjs Els

 13. Julia 23 maart 2016 / 09:29

  Op woensdag zijn heel veel mensen vrij kunnen ze direct naar de winkel:)
  Ik heb de stickers al die zijn erg schattig!
  Ook de tasjes zijn leuk!!

 14. Julia 23 maart 2016 / 09:34

  En wat goed dat je bloed hebt kunnen afnemen! Niet fijn maar je hebt t nu gehad gelukkig al en eerder is denk ook wel een opluchting?

 15. Olga 23 maart 2016 / 09:40

  Ik word blij van een paar zonnige uurtjes op een dag. Dan kun je lekker even in de tuin gaan zitten en van de natuur genieten. 🙂

 16. Kathleen 23 maart 2016 / 10:06

  Leuke tip! Dat doosje ga ik ook halen 🙂

 17. Kim 23 maart 2016 / 10:43

  Die stickers van de HEMA vind ik echt heel leuk! 🙂 Die hoop ik snel ook te vinden in de HEMA hier. Daar kun je toch gewoon niet zonder? 😉

 18. Jaap 23 maart 2016 / 10:56

  Leuke hebbe dingetjes weer gevonden door jou Lisanne

 19. Kelly 23 maart 2016 / 12:05

  Dat doosje met het fotolijstje vind ik het leukst

 20. Jantine 23 maart 2016 / 13:37

  Ohw, die acordeonmappen is best een goed idee! Ik heb nu mijn stickers en cadeautasjes en zo veel teveel overal rondslingeren.

 21. Vivian 23 maart 2016 / 17:35

  Die cadeaustickers en -tasjes zijn echt zo leuk!

 22. Story addict 23 maart 2016 / 18:26

  Na de blog van gisteren weer zo’n leuke post: daar word ik pas blij van 🙂 Je gaat gewoon lekker door, terwijl het volgens mij allemaal best heftig is wat je meemaakt. You go, girl! Fijn dat je snel terecht kon. En al die hebbedingetje van de HEMA en Action: what’s not to love 😀

 23. Merel Teunis 23 maart 2016 / 19:36

  Ah de Hema heeft altijd zulke leuke dingen he!! Ik haal ook altijd mijn verjaardagskaarten en tasjes (als cadeau verpakking) hier, staat echt leuk altijd. Snap helemaal dat je hier blij van wordt 😉 Hoop dat alles goed met je gaat!

  Liefs,
  http://www.merelteunis.nl
  Een persoonlijke lifestyle blog met dagelijks nieuwe artikelen over de kleine dingen in het leven, inspiratie, beauty, wanderlust, food & health.

 24. Leonie 23 maart 2016 / 21:16

  Ik was naar de HEMA gegaan voor die mappen, maar hier zijn ze niet in de aanbieding 🙁

 25. Anne 23 maart 2016 / 23:16

  Leuke lieve dingen weer! En voor zo weinig zoveel leuks. Ik ga ook maar even heen voor die mappen denk ik. Handig voor in mijn klas!

 26. Mellanie 23 maart 2016 / 23:37

  Wat een leuke dingen!! De mappen zijn inderdaad erg handig :-)!

 27. Frédérique 24 maart 2016 / 11:01

  Dol op deze blogreeks, wordt er altijd weer hebberig van haha. Enig die mappen!

 28. Nienke Dailyspoonie 24 maart 2016 / 23:17

  Wat een leuke items weer allemaal! ik word er bijna hebberig van. Al zijn het helemaal geen dingen die ik zelf zou kopen maar het ziet er allemaal zo leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.