Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! Vandaag heb ik iets wel heel bijzonders, iets waarnaar ik een jaar geleden nog met open mond heb gekeken. En nu heb ik het gewoon in huis. Een draadloze oplader! Die zijn namelijk tegenwoordig hartstikke bereikbaar. Verder vond ik super leuke slingers én leuke kaartjes die je niet wilt missen.

draadloos-opladen3

Draadloos je telefoon opladen

Zie je mijn telefoon liggen op de foto hierboven? Hij ligt daar dus gewoon op te laden! Is dat niet gaaf? Ik hoef hem er alleen op te leggen en hij begint met laden. Zoals ik al zei: dit is iets waar ik kort geleden echt ‘wooooooow’ bij had gezegd, maar het is dus mogelijk. En betaalbaar. Het staat veel toffer dan opladen met een kabeltje…

Ik kreeg een setje opgestuurd van Chargecenter.nl, dit is wat ik nodig had om draadloos mijn iPhone op te laden:

zens-draadloos-opladen

Een Wireless Charger van Zens (49,99) en een Charging Sleeve (voor iPhone 6 in mijn geval, de prijs van dit hoesje is €39,99)

inhoud-opladers

De inhoud van de pakketjes. In het linker pakketje vind je een ‘lader’ die je kunt bevestigen aan het plaatje waar je je je telefoon uiteindelijk op legt. En een hoesje in het andere pakketje. Er zijn hoesjes voor meer van zulke modellen beschikbaar, dat is wel zo handig! Als je een nieuwe telefoon hebt heb je dus tot nu toe enkel een nieuw hoesje nodig, geen nieuwe lader.

draadloos-opladen2

Je legt hem erop… Ik heb mijne op mijn bureau liggen.

draadloos-opladen

En hij begint met laden!

Wat ik ervan vind? Ik vind het heel erg tof! Ik vind het een briljant idee om draadloos je telefoon te kunnen opladen. Er zijn wel een paar kleine dingen waaraan je moet denken voor je hiervoor kiest. Het hoesje is groter dan een normaal hoesje, hoewel ik in de webshop zag dat er ook een kleiner exemplaar is voor iPhone 6. Er zit dan geen extra ingang voor een kabeltje meer in, maar in deze van Zens zit enkel een micro USB. Die kun je natuurlijk niet gebruiken in combinatie met je apple laders, haha. Als je dit extra gaatje niet hebt dan is je hoesje echt maar een heel klein beetje groter dan wanneer je een ander hoesje zou kiezen. Maar ze zijn wel gewoon ‘saai’, of juist basic of stijlvol (maar net hoe je het ziet) zwart.

drie-meter-slingers-van-papier-wibra

Papieren slingers

In het krantje van Wibra zag ik super schattige slingers staan. Dit is de verpakking links op de foto, de hartjes! In de winkel ontdekte ik dat ze nog een variant hadden, namelijk eentje met cirkeltjes. Die is iets stoerder. De slingers zijn ongeveer drie meter lang en lijken mij geweldig leuk om naar iemand op te sturen met de post. Echt een leuk cadeautje voor over de post!

Per slinger betaalde ik €1,49.

kaartjes-xenos

Xenos kaartjes

Ik vergeet altijd dat ze bij Xenos ook zulke leuke kaartjes hebben! Onlangs liep ik door de winkel en kwam ik deze drie cuties tegen. Die kon ik niet laten liggen! Xenos is echt wel een aanrader als je op zoek bent naar een betaalbaar kaartje, maar niet echt een passende kunt vinden. De prijs per kaartje is €0,99.

Ik vind de eerste echt een ultiem cool gadget. Van de tweede heb ik een voorraadje ingeslagen om andere mensen mee blij te maken en de kaartjes… tsja, post sturen is gewoon leuk! Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

28 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 8 juni 2016 / 06:13

  Die charger lijkt mij wel ontzettend handig! En van dat bloemenkaartje word je wel vrolijk! Xenos is een leuke winkel he? En lekkr goedkoop. Ik kom er ook graag.

 2. marije 8 juni 2016 / 06:33

  Handig zo’n charger. Weet dat er voor mijn telefoon ook eentje is maar heb mij er nog niet aan gewaagd.

  Xenos is een super leuke winkel en wordt steeds leuker. Ook voor hobby materialen.

 3. Darina 8 juni 2016 / 06:41

  De charger lijkt me zo handig! Daar ga ik ook wel voor kijken.

 4. Sophie 8 juni 2016 / 07:47

  Handig zeg, zo’n oplader! Gelukkig red ik het vaak met een accu per dag haha

 5. Frauke 8 juni 2016 / 08:01

  Handig dat je je gsm draadloos kan opladen! Ik heb zelf geen probleem met een kabeltje, maar kan me inbeelden dat het misschien net wat chiller is om ‘m neer te leggen en dat ‘ie al oplaadt. Fijn dat je die spulletjes mocht ontvangen! X

 6. Tiffany 8 juni 2016 / 08:09

  Ik ben wel benieuwd of de draadloze oplader net zo snel oplaad als een ‘normale’ kabel oplader. Mijn vriend heeft van ikea een burealamp en op de voet van die lamp kan je je telefoon draadloos opladen door die daarop te leggen, zo gaaf! Die slingertjes zijn ook super cute.

 7. Charelle 8 juni 2016 / 08:19

  Hoe handig is die charging sleeve!? Lijkt me echt geniaal om te hebben, gauw eens in de webshop kijken!

 8. Jonne 8 juni 2016 / 09:07

  Ik zou inderdaad ook heel blij worden van zo’n oplaad hoesje. Mijn telefoon is gewoon AL-TIJD leeg. En als die kaartjes zijn ook zo vrolijk!
  liefs. Jonne

 9. Anne 8 juni 2016 / 10:54

  Die slingers zijn zeker erg leuk om met post mee te sturen! Kan je een vrolijk snailmail-pakketje mee maken

 10. Kim 8 juni 2016 / 11:18

  Handig zo een oplader! Bij mij gaan die kabels namelijk altijd kapot haha.

 11. Simone 8 juni 2016 / 12:12

  Dat lijkt me wel handig ja, zo’n draadloze oplader. Zeker voor op mijn kantoor zou dat ideaal zijn. En die kaartjes van Xenos zijn echt heel erg leuk. Zijn dat ansichtkaarten of gewone wenskaarten? Voor postcrossing ben ik altijd wel op zoek naar leuke kaartjes die ik kan versturen.

  • Lisanne 8 juni 2016 / 22:31

   Ansichtkaarten! 🙂

 12. Leonie van Mil 8 juni 2016 / 12:19

  Handig zo draadloos opladen. Goed idee. En inderdaad weer superleuke kaarten en slingers.

 13. Sandra 8 juni 2016 / 12:39

  Zo’n oplader is inderdaad echt ideaal! Heb er ook eens eentje uitgeprobeerd. Oeeeh wat een leuke slingertjes en kaarten trouwens! Echt toevallig, want gister heb ik ook staan k u jeen bij Xenos bij die kaarten haha. Leuk zijn ze!

 14. Ise 8 juni 2016 / 16:35

  Die slingers zijn leuk! Lijkt me wel lekker vrolijk om ook zo op te hangen 🙂

 15. Nienke 8 juni 2016 / 19:54

  Suuuuperhandig om je telefoon draadloos op te kunnen laden! En inderdaad helemaal niet zo duur! Ik dacht dat ik ook ooit van dat soort systemen bij Ikea had gezien maar dan geïntegreerd in meubels of zo.

 16. monique 8 juni 2016 / 23:40

  Hoi Lisanne,

  Oh die slingertjes, echt heel cool. Ik maakte laatst zelf slingers, zal er es een diy van maken, zo simpel en zo leuk!!! maar deze geen geld joh en ook zo leuk om ze te versturen, je zou ze al weg kunnen doen met klein lief postitjeblaadje er op of een labeltje er aan vast. Met iets van: elke dag is een feestje! Of maak er een feestje van! Hier een lief cadeautje, maak er een leuke dag van!…

  dat is zo leuk om te versturen en nog leuker voor diegene om te krijgen!!!Kaarten versturen is leuk, maar zulke kleine betaalbare brievenbuscadeautjes nog leuker!!!

  Veel verzendplezier! hihi.

  lieve groetjes, monique

 17. Miriam 9 juni 2016 / 19:18

  Die kaartjes! <3 Zó leuk! Ik wist niet eens dat ze daar kaartjes hadden (geloof ik haha). Tof =)

 18. Tamara 10 juni 2016 / 14:51

  Ik kan best wel leuk knutselen maar mijn inspiratie haal ik altijd van Pinterest of van blogs haha.. Zomaar iets maken lukt echt niet, maar van dit soort blogs word ik zo creatief! 🙂

 19. Lianne 13 december 2016 / 22:11

  ohhhhh ik ben helemaal verliefd op je konijntje.. Wat is het?????? LIEF!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.