Dingen waar je blij van wordt!

Van regen wordt niemand blij (nouja, bijna niemand, ik ken mensen die er wel blij van worden, haha!), maar zelfs van regen kun je een feestje maken. Ik laat je namelijk vandaag twee super mooie vrolijke paraplu’s zien! Verder ontdekte ik een heel coole deskplanner en vond ik een heel coole washitape.

voor-in-de-regen1

Nieuwe paraplu’s

Ik heb twee nieuwe paraplu’s gekregen van Hipinderegen.nl! Deze webshop is gevuld met allemaal items waarmee je hip de regen in kan! Dus geen suffe regenjas, maar een hippe en geen saaie regenlaarzen, maar leuke gekleurde. En ze hebben echt de leukste paraplu’s! Ik koos voor paraplu’s. De een van het merk Cath Kidston en de ander van Fulton. Het zijn beide heel verschillende, maar toffe paraplu’s. Ik ga het aan je laten zien!

formaat-paraplus

Sowieso is het formaat al erg opmerkelijk. De bovenste is groot en super stevig. De onderste is écht heel klein en is super makkelijk om mee te nemen als je niet weet of het gaat regent, maar toch voor de zekerheid een paraplu bij je wil hebben.

paraplu-met-wolkjes

De wolkjesparaplu! Naast dat je hier vrolijk van wordt als het regent (wolkjes en een blauwe lucht!) is de plu zelf ook bijzonder.

binnenkant-paraplu

Hij heeft namelijk aan de binnenkant een extra laagje zitten. Ik vermoed dat dat is zodat de wind er niet onder komt, heel handig! Zeker in Den Helder waar we lekker veel wind hebben is dit handig.

Deze paraplu is de Cath Kidston Bloombury paraplu, deze is nu in de sale voor €34,95

paraplu's-even-groot

En verrassing: de paraplu’s zijn dus gewoon even groot! Dat mini dingetje is hetzelfde formaat als de grote! Ik denk dat ik beide ga gebruiken, aangezien ze verschillende functies hebben.

De rechter paraplu heeft een speciaal kliksysteem waarmee hij open gaat. Ik kreeg hem eerst niet open, totdat ik erachter kwam dat het veel simpeler was dan ik dacht, haha. Dat is positief! Geen gedoe in de regen, gewoon op een knopje drukken en hij klapt uit. Dat is de Mini Paraplu Flight Floral, deze is €29,95.

a-gift-for-you

Xenos washitape

Deze washitape vond ik een tijdje geleden bij Xenos! Super leuk om cadeautjes mee in te pakken. Of om een pakketje met een cadeautje erin dicht te plakken. Of een kaartje waarin een cadeautje verstopt zit. Deze tape vond ik zo leuk dat ik hem aan je wilde laten zien.

De prijs is €1,29 en is dus te koop bij Xenos.

desk-planner1

Action Desk Planner

De Desk Planner van Action! Hema heeft al jaren een deskplanner in het assortiment, nu is het natuurlijk de vraag: is die van Action net zo leuk? Er was in elk geval wel veel keuze tussen verschillende printjes en kleurtjes. En er is een prijsverschil: Bij Hema betaal je €4 voor de deskplanner, bij Action €1,99.

desk-planner2

In de winkel zit hij in het plastic, waardoor je de binnenkant niet kan bekijken. Zo ziet de planner er van de buitenkant uit zonder het plastic en het papier eromheen.

deskplanner-action

En dit is de binnenkant! Voor elke werkdag een lijstje en eentje voor het weekend. Daarbij nog een notes lijstje en een to-do lijstje. Klinkt perfect!

Ik hou niet van regen, maar ik word toch een beetje blij de volgende keer dat ik naar buiten moet en het regent. Dan kan ik mijn leuke paraplu’s gebruiken, haha! En het tape heb ik al gebruikt, iets geven dat er extra leuk uitziet en versierd is maakt mij ook altijd blij. Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

27 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 29 juni 2016 / 06:18

  Terwijl bloemetjes best tuttig kunnen zijn, vind ik deze bloemetjesparaplu eigenlijk best stoer. Ik was erg benieuwd naar de deskplanner. Het lijkt me wel iets voor mij. Ik ga deze week naar de Action, dus dan ga ik zeker zo’n deskplanner kopen. Ik denk dat ik dan maar gelijk 2 stuks meeneem voordat ze weer uit het assortiment zijn.

 2. marije 29 juni 2016 / 06:55

  Xenos heeft tegenwoordig zulke leuke spulletjes. De deskplanner van de Action ga ik zeker even halen. Lijkt mij hartstikke handig.

 3. EliseDingen 29 juni 2016 / 08:12

  Wat is die wolkjes paraplu leuk zeg! Hij ziet er inderdaad ook stevig uit.
  Handig zo’n deskplanner en hele leuke washi tape! <3

 4. Frauke 29 juni 2016 / 09:09

  Hé, wat leuk dat Action een deskplanner heeft! Hij ziet er ook best tof en handig uit. Daar ga ik eens naar kijken 🙂 Die washitape ziet er ook heel tof uit, jammer dat er hier geen Xenos is. Met paraplu’s maak je mij dan weer minder blij, die heb ik liever gewoon niet nodig ;-). En ik koop altijd de goedkoopste, want ze waaien toch gelijk stuk haha. X

 5. Charelle 29 juni 2016 / 09:10

  Oh wat een leuke papaplu’s! En dat washitape van de Xenos is ook heel cute! ^^

 6. Tiffany 29 juni 2016 / 09:14

  Ik had die deskplanners ook al gezien bij action, ze hebben echt super leuke! Helaas is de papier kwaliteit zoals altijd niet echt fijn, als paper lover vind ik dat altijd jammer.

 7. Angela 29 juni 2016 / 09:17

  Wat een leuke dingen weer! Ik heb de deskplanners ook gezien bij de action en zit eraan te denken er eentje te gaan halen. En die wolkjes paraplu is te leuk, net zoals de washitape van de xenos trouwens. Hihi <3

 8. Demi 29 juni 2016 / 10:30

  Die deskplanner is echt geweldig, wat handig dat die ook nog notes en to do lijstje heeft, ideaal! Die paraplu’s zijn ook mega schattig, maakt de regen toch net wat minder erg 🙂

 9. marjon 29 juni 2016 / 11:16

  De deskplanner lijkt me wel handig.
  Ook de Xenos tape is erg leuk!

  Mooie paraplu’s, maar ik vind ze persoonlijk wel prijzig.

 10. Linda 29 juni 2016 / 11:27

  Wat leuk dat Action nu ook zo’n planner heeft! Ik gebruikte mijne van Hema een tijdje terug heel fanatiek. Werkt fijn!

 11. Anouk 29 juni 2016 / 13:34

  Oeh leuk die deskplanner, maar ik heb al veel te veel planners en notitieboekjes dus ik denk dat ik me in moet houden en hem niet kopen.

 12. Jessica J. 29 juni 2016 / 14:49

  Die wolkjesparaplu is fijn! Ik zag laatst een op het eerste gezicht saai ogende paraplu met aan de binnenkant een print van een barokschilderij. Prachtig, maar heel erg duur. 🙁

 13. Anne 29 juni 2016 / 15:03

  Wat een leuke spullen!
  Ik heb stiekem best wel een hekel aan paraplu’s. Ik word het liefst gewoon lekker nat, en neem daarna een douche en een warme kop thee. Dat is echt het toppunt van genieten. Om écht te kunnen genieten moet je ook even tegenslag (regen) gehad hebben, denk ik altijd.

  De washitape is trouwens echt leuk!

  En ik vind desk-planners er altijd heel handig en leuk uit zien, maar ik weet nooit zo goed hoe ik ze moet gebruiken. Ben bang dat dat weer één van die aankopen word, die ik doe omdat ik er mega-enthousiast over ben, maar die ik zelden gebruik.

 14. manon 29 juni 2016 / 15:34

  Zo’n deskplanner lijkt me toch wel ideaal!

 15. Vivian 29 juni 2016 / 15:42

  Die pluutjes zien er echt leuk uit! En de deskplanner ook, maar da’s voor mij echt te weinig schrijfruimte haha.

 16. Darina 29 juni 2016 / 17:14

  Die paraplu’s zijn heel leuk maar hou niet van regen 🙂

 17. Marjoleine 29 juni 2016 / 17:46

  Zeker dingen om blij van te worden! De washitape is super leuk voor een cadeautje. De kleine paraplu lijkt me ook heel handig, heb er zelf ook eentje en sleep hem echt overal mee naartoe.

 18. rowan 29 juni 2016 / 19:02

  Wat een super leuke spulletjes! Ik vind die paraplu echt heel erg leuk! En die deskplanner lijkt mij super handig!

 19. Ise 29 juni 2016 / 20:20

  Wat leuk, zo’n paraplu met wolkjes!

 20. Leonie 29 juni 2016 / 21:19

  He die deskplanner heb ik ook! Gekregen met Echte post is cool. Ik vind deze indeling echt heel fijn, gebruik ik ook bij mijn bullet journal.

 21. Ilse 30 juni 2016 / 07:43

  Mooie paraplu’s! Vooral die met die wolkjes. Zo eentje zou ik ook wel willen. Veel leuker dan mijn saaie, zwarte paraplu’s altijd. 🙂
  En ik ben eigenlijk ook wel zo iemand die regen soms wel leuk vind. 🙂

 22. Mariska 30 juni 2016 / 16:50

  Die deskplanner van Action is wel heel erg leuk! Jammer dat ik deze niet ben tegen gekomen van de week bij Action anders had ik hem misschien wel meegenomen.

 23. kaylee 10 september 2016 / 18:10

  hee, ik heb die deskplanner maar ik weet nie zo goed hoe ik hem moet gebruiken. Kan iemand mij helpen?? x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.