Dingen waar je blij van wordt!

Het is weer woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt. Wel heel bijzondere cadeaudoosjes. Helmen vooral als het straks weer lekker weer is en… ik durf het bijna niet te zeggen… ja, stickers. Maar ik heb er de laatste tijd ook veel gebruikt, dat scheelt!

cadeaudoosjes-xenos

Xenos mini cadeaudoosjes

Bij Xenos kwam ik dit pakketje met zes mini cadeaudoosjes tegen. Hier werd ik zo blij van dat ik ze wel aan jullie moest laten zien.

mini-cadeaudoosjes-xenos2

In het pakketje vind je zes verschillende varianten, maar eigenlijk zijn deze doosjes voor heel veel gelegenheden wel te gebruiken. Handig! ook om geld, een cadeaubon, of juist een zelfgemaakt armbandje of een sleutelhangertje in te doen. Het kan allemaal!

mini-cadeaudoosjes-xenos

Zoals je ziet zijn het net een soort luciferdoosjes. Schattig, toch? De prijs van dit setjes is €3,49 en zoals eerder genoemd is hij te koop bij Xenos.

stickers-voor-op-kaarten-of-cadeautjes

Action stickertjes voor op kaarten of cadeautjes

De laatste tijd ben ik veel bezig met cadeautjes inpakken en kaartjes maken. Met kerst heb ik ook zulke stickertjes bij Action gekocht met kerstthema. Deze heb ik destijds gebruikt om kerstkaarten en enveloppen te versieren die naar eenzame ouderen gingen. Dat was heel erg leuk om te doen.

Daar moest ik meteen aan denken toen ik ook  de ‘gewone’ versie van deze 3D stickers zag. En aangezien ik die wel kon gebruiken, kocht ik drie velletjes! De prijs per velletje is €0,89. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

helmen-online

In het zonnetje buiten rijden

Ik kan zelf vanwege mijn gezondheid niet deelnemen aan het verkeer. Ik mag niet autorijden, niet zelf scooterrijden en helaas ben ik fysiek niet sterk genoeg, maar ben ik ook niet scherp genoeg om te fietsen. Maar, een aantal jaar geleden heb ik op vakantie eens achterop de scooter gezeten bij mijn ex en dat was zoooo fijn, door het zonnetje. Dat was extra leuk geweest met een coole helm, haha. De scooterhelmen van hierboven komen van helmonline.nl.

Aangezien het mooie weer er weer aan komt, natuurlijk het moment om een mooie helm aan te schaffen… als jij wel scooter rijdt. Of achterop mag, haha.

Over mooi weer gesproken, de eigenaar van Helmonline is dezelfde als die van fietsenopfietsen.nl, waarvan ik eerder al een fiets weg mocht geven in een winactie. Nu krijgen we een fiets ter beschikking voor Lopen voor Lyme! Deze gaat geveild worden, dus mocht je daar benieuwd naar zijn, houd dan zeker de site in de gaten. Kun je mooi als het zonnetje straks schijnt op de fiets overal heen fietsen. Heerlijk! Ik houd van fietsen in het zonnetje. Maar meer info volgt dus nog!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

29 reacties

 1. marije 9 maart 2016 / 06:22

  Oooh die stickers van de Action. Love it!

  Helaas heb ik voor mijn scooter geen helm nodig maar anders wist ik het wel. Hoop dat je dit voorjaar en deze zomer lekker bij iemand achterop op de scooter kan en dat fietsen gaat lukken.
  marije blogde laatst over… Woman Crush Wednesday: Lottie Mae Jones

 2. Esmée 9 maart 2016 / 08:46

  Wat een schattige doosjes van de Xenos! Leuk om daar wat kleins in te geven

 3. Linda 9 maart 2016 / 11:20

  Oh wauw je mag een fiets gaan veilen, het word steeds beter! Ze hebben dan ook echt prachtige fietsen 🙂 Van de doosjes word ik ook heel erg vrolijk!
  Linda blogde laatst over… Food of 2016 – Event Report

 4. Annemarie 9 maart 2016 / 11:33

  Wat zijn die mini cadeau doosjes ontzettend leuk zeg! Geeft net wat extra’s aan een klein cadeautje.

 5. Melanie 9 maart 2016 / 15:29

  Leuke spulletjes!! En super dat je een fiets mag veilen! Heel fijn dat het zo goed gaat met lopen voor lyme!

 6. Babeth 9 maart 2016 / 18:14

  Ohh leuk die cadeaudoosjes!! En de stickers trouwens ook, meteen maar inslaan bij de action hihi!
  Babeth blogde laatst over… Hotspots Vlieland

 7. Frédérique 9 maart 2016 / 19:19

  Die minidoosjes lijken me echt enig, die dingen kan je me eeuwig blijven geven en ik word het nooit zat – hoop ik! 😉 Al die frutseltjes zijn gewoon enig!

 8. monica 9 maart 2016 / 20:33

  Die kleine doosjes zijn erg schattig en ook wel handig. Wat een fijne winkel is de Xenos toch hè?
  monica blogde laatst over… I Wish…. TAG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.