Dingen waar je blij van wordt!

Het is weer woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt. Wel heel bijzondere cadeaudoosjes. Helmen vooral als het straks weer lekker weer is en… ik durf het bijna niet te zeggen… ja, stickers. Maar ik heb er de laatste tijd ook veel gebruikt, dat scheelt!

cadeaudoosjes-xenos

Xenos mini cadeaudoosjes

Bij Xenos kwam ik dit pakketje met zes mini cadeaudoosjes tegen. Hier werd ik zo blij van dat ik ze wel aan jullie moest laten zien.

mini-cadeaudoosjes-xenos2

In het pakketje vind je zes verschillende varianten, maar eigenlijk zijn deze doosjes voor heel veel gelegenheden wel te gebruiken. Handig! ook om geld, een cadeaubon, of juist een zelfgemaakt armbandje of een sleutelhangertje in te doen. Het kan allemaal!

mini-cadeaudoosjes-xenos

Zoals je ziet zijn het net een soort luciferdoosjes. Schattig, toch? De prijs van dit setjes is €3,49 en zoals eerder genoemd is hij te koop bij Xenos.

stickers-voor-op-kaarten-of-cadeautjes

Action stickertjes voor op kaarten of cadeautjes

De laatste tijd ben ik veel bezig met cadeautjes inpakken en kaartjes maken. Met kerst heb ik ook zulke stickertjes bij Action gekocht met kerstthema. Deze heb ik destijds gebruikt om kerstkaarten en enveloppen te versieren die naar eenzame ouderen gingen. Dat was heel erg leuk om te doen.

Daar moest ik meteen aan denken toen ik ook  de ‘gewone’ versie van deze 3D stickers zag. En aangezien ik die wel kon gebruiken, kocht ik drie velletjes! De prijs per velletje is €0,89. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

helmen-online

In het zonnetje buiten rijden

Ik kan zelf vanwege mijn gezondheid niet deelnemen aan het verkeer. Ik mag niet autorijden, niet zelf scooterrijden en helaas ben ik fysiek niet sterk genoeg, maar ben ik ook niet scherp genoeg om te fietsen. Maar, een aantal jaar geleden heb ik op vakantie eens achterop de scooter gezeten bij mijn ex en dat was zoooo fijn, door het zonnetje. Dat was extra leuk geweest met een coole helm, haha. De scooterhelmen van hierboven komen van helmonline.nl.

Aangezien het mooie weer er weer aan komt, natuurlijk het moment om een mooie helm aan te schaffen… als jij wel scooter rijdt. Of achterop mag, haha.

Over mooi weer gesproken, de eigenaar van Helmonline is dezelfde als die van fietsenopfietsen.nl, waarvan ik eerder al een fiets weg mocht geven in een winactie. Nu krijgen we een fiets ter beschikking voor Lopen voor Lyme! Deze gaat geveild worden, dus mocht je daar benieuwd naar zijn, houd dan zeker de site in de gaten. Kun je mooi als het zonnetje straks schijnt op de fiets overal heen fietsen. Heerlijk! Ik houd van fietsen in het zonnetje. Maar meer info volgt dus nog!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

29 reacties

 1. MamaOnderneemt 9 maart 2016 / 06:19

  Niet specifiek van iets, maar ik kom zelf ook altijd bij de Xenos en de Action. Zulke leuke dingen hebben ze daar en ook nog eens voor zachte prijsjes. Wat tof dat je binnenkort een fiets mag veilen. Goed geregeld!

 2. Josan 9 maart 2016 / 06:21

  Ik heb laatst van die tape stickers bij de Action gekocht en harmonica mappen om gekleurd papier in op te bergen. Dank je voor de tip!

 3. marije 9 maart 2016 / 06:22

  Oooh die stickers van de Action. Love it!

  Helaas heb ik voor mijn scooter geen helm nodig maar anders wist ik het wel. Hoop dat je dit voorjaar en deze zomer lekker bij iemand achterop op de scooter kan en dat fietsen gaat lukken.

 4. Darina 9 maart 2016 / 06:58

  Wat een schattige doosjes en stickers! Ben ik ook gek op :). Super dat je een fiets mag veilen!

 5. Dorien 9 maart 2016 / 07:03

  Ik doe elke week een rondje door de Xenos en vind er altijd wel wat leuks! Ik word vooral vlij van alle leuke voorjaar spulletjes die je overal ziet en dat het weer langer licht is!

 6. Marlotte 9 maart 2016 / 07:12

  Oh, die cadeaudoosjes van Xenos vind ik echt veel te leuk!

 7. Lonneke 9 maart 2016 / 07:13

  Ik ga voor de helm, ik vind hem zo cool dat ik in staat ben om hem te kopen en d’r gewoon thuis mee rond te lopen 😉

 8. Margot 9 maart 2016 / 07:47

  Wat mooi dat er een fiets beschikbaar wordt gesteld!

 9. Esmée 9 maart 2016 / 08:46

  Wat een schattige doosjes van de Xenos! Leuk om daar wat kleins in te geven

 10. Veerlez 9 maart 2016 / 08:57

  Heerlijke dingen waar je blij van wordt, en wat super dat je een fiets mag veilen voor Lopen voor Lyme! 🙂

 11. Kelly 9 maart 2016 / 11:06

  Leuke items ! Vooral die doosjes zijn schattig

 12. Linda 9 maart 2016 / 11:20

  Oh wauw je mag een fiets gaan veilen, het word steeds beter! Ze hebben dan ook echt prachtige fietsen 🙂 Van de doosjes word ik ook heel erg vrolijk!

 13. Annemarie 9 maart 2016 / 11:33

  Wat zijn die mini cadeau doosjes ontzettend leuk zeg! Geeft net wat extra’s aan een klein cadeautje.

 14. Kim 9 maart 2016 / 11:47

  De Action krijgt steeds leukere stickers! Deze zijn echt heel erg tof. 🙂

 15. Diana 9 maart 2016 / 12:02

  Wat een leuke maar vooral schattige cadeaudoosjes!

 16. Sandra 9 maart 2016 / 12:54

  Zo leuk om met die cadeau doosjes iemands cadeautje extra leuk te maken! Die stickers vind ik ook heel vrolijk en leuk. Krijg altijd zo’n blij gevoel van dit soort frutsels haha!

 17. Bettie 9 maart 2016 / 14:32

  Die doosjes van de Xenos zijn leuk! Ik heb ze zelf hier nog niet gespot.

 18. Marike 9 maart 2016 / 15:12

  Oh, die doosjes had ik gezien ja, superschattig!

 19. Melanie 9 maart 2016 / 15:29

  Leuke spulletjes!! En super dat je een fiets mag veilen! Heel fijn dat het zo goed gaat met lopen voor lyme!

 20. Babeth 9 maart 2016 / 18:14

  Ohh leuk die cadeaudoosjes!! En de stickers trouwens ook, meteen maar inslaan bij de action hihi!

 21. Frédérique 9 maart 2016 / 19:19

  Die minidoosjes lijken me echt enig, die dingen kan je me eeuwig blijven geven en ik word het nooit zat – hoop ik! 😉 Al die frutseltjes zijn gewoon enig!

 22. monica 9 maart 2016 / 20:33

  Die kleine doosjes zijn erg schattig en ook wel handig. Wat een fijne winkel is de Xenos toch hè?

 23. Daniëlle 9 maart 2016 / 22:07

  Super lief dat er een fiets beschikbaar wordt gesteld! Die cadeaudoosjes van de Xenos zijn ook erg leuk!

 24. Anneleen 11 maart 2016 / 14:18

  Die doosjes van de Xenos maken me het meest blij! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.