Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! Zo heb ik een nieuw horloge, wil ik je graag een aantal desktop wallpapers laten zien (handig, die zijn gratis!) én ik heb laatst een paar heel leuke kaartjes gekocht. Die laat ik natuurlijk ook graag aan je zien. Dus, laten we beginnen met het DKNY horloge…

dkny-horloge2

DKNY Horloge!

Het is een horloge van DKNY, prachtig luxe verpakt. Ik vind het er echt uitzien als een cadeautje als een horloge in zo’n verpakking komt! (Ondanks dat er ook budgetproof horloges zijn die zo verpakt worden natuurlijk). Met DKNY erop in zo’n mooi doosje… mij geeft het een luxegevoel!

DKNY-horloge1

En, dit is de beauty… hij is vrij basic, heeft een grijs bandje en het klokje zelf is niet heel groot, maar ook niet heel klein of subtiel. Net er tussenin! Een horloge perfect voor alle gelegenheden.

horloge1

Hier zie je hem om mijn arm. Je ziet mijn armbandje er nog wel boven hangen, dat hoort natuurlijk niet bij het horloge! De prijs van het horloge is €139, je vindt het op Horloge.nl, op deze pagina vind je ook alle details over het horloge zelf. Ik vind het echt een super mooi, basic, maar toch luxe horloge. Daar word ik blij van! Op dezelfde site hebben ze nog een oneindig assortiment aan dameshorloges, leuk om even op rond te snuffelen. Ook daar word ik blij van!

wallpapers-tip

Dektop wallpapers

Verder is dit mijn desktop achtergond op het moment! Is het niet schattig? Ik word er blij van, lekker lenteachtig!

wallpaper

Ik vond ze op deze site, waar je ook bovenstaande wallpaper nog vindt. Lekker lente-achtig én deze is ook wel een beetje motiverend, vind ik. Kom je lekker in de stemming! De achtergrond van je computer zie je toch vaker dan je denkt, dus ik denk dat je er onbewust wel een stukje blijer van wordt. En dus helemaal gratis.

kaartjes-sustrene-grene

Kaarten van Søstrene Grene

Natuurlijk was ik laatst bij Søstrene Grene, en daar verkopen ze altijd de leukste kaartjes! Daar voor het rek staan en uitkiezen welke kaartjes je deze keer mee gaat nemen is altijd een feestje. De kaartjes die ik vorige keer kocht zijn vrijwel allemaal alweer gebruikt. Zo leuk vind ik ze, haha. helemaal mijn smaak!

Voor een fijn prijsje, ook nog. Dit zijn die vier kaarten met envelop die ik kocht! Ik word blij van het versturen van zulke kaarten én van het ontvangen wordt diegene vast ook erg blij, haha. De prijs per kaartje is €0,72.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat producten die ik heb gehad van een merk of bedrijf. Voor meer info kun je die disclaimer bekijken.
DELEN:

24 reacties

 1. marije 30 maart 2016 / 06:34

  Die kaarten zijn super en lekker budget proof. Goede tip!

 2. Darina 30 maart 2016 / 06:39

  Het horloge is prachtig! De kaartjes zijn ook ontzettend leuk, lekker vrolijk! Mooie blijmakers heb je gedeeld Lisanne!

 3. Wilmaaa 30 maart 2016 / 06:53

  Een heel mooi horloge, daar zou ik ook blij van worden! Die kaartjes Zijn ook echt heel leuk!

 4. Lonneke 30 maart 2016 / 06:56

  Hmm van dat horloge word ik ook wel blij.. Wie niet?! Maar ik word vooral blij dat het nu weer wat langer licht is, dat maakt me gelijk wat positiever en vrolijker op een of andere manier!

 5. Dorien 30 maart 2016 / 07:09

  Super leuk die kaarten! Ik ga zaterdag naar Amsterdam en kan niet wachten km naar Sostrene Grene te gaan!

 6. Sophie 30 maart 2016 / 07:22

  Ah wauw! Mooi horloge! De kaartjes zijn ook zo leuk!

 7. Babette | StudioBabsie 30 maart 2016 / 07:25

  Oeh die wallpaper en kaartjes zijn leuk! Ik ga gelijk zo even de wallpaper downloaden, want zo’n vrolijke achtergrond kan ik wel gebruiken op mijn computer in deze drukke schoolperiode.. 😉

 8. MamaOnderneemt 30 maart 2016 / 07:59

  Zeker weten de desktop wallpaper. Alhoewel ik misschien toch liever een foto van mijn kids als wallpaper heb (lekker cliché?)

 9. Tiffany 30 maart 2016 / 08:05

  die achtergrond is echt heel schattig! Mijn achtergrond is misschien ook wel eens aan verandering toe.

 10. Ilse 30 maart 2016 / 08:33

  Wat een mooi horloge! 🙂 Past ook bij veel outfits, denk ik.

 11. Sandra 30 maart 2016 / 09:23

  Tof horloge! Echt een leuk modelletje en een mooie kleur. Ik vind die achtergrond de echt heel schattig haha. Ik ga zo gelijk even op die site koekeloeren! Die kaarten zijn ook super tof zeg. ik kan dit keer écht niet kiezen wat ik het leukst vind, hihi.

 12. Birgit 30 maart 2016 / 09:54

  Wow! Dat horloge!
  Ik ben nu ook meteen een andere desktop aan het uitzoeken.

 13. Linda 30 maart 2016 / 10:21

  Wat een heerlijke vrolijke wallpaper! En jouw nieuwe horloge is ook heel erg mooi zeg. Ik word daar ook zo blij van, van nieuwe sieraden 🙂

 14. Fleur Sophia 30 maart 2016 / 12:25

  Bij het zien van deze drie bovenstaande dingen, word ik inderdaad heel blij ja! Ik ben trouwens pas geleden voor het eerst bij de Sostrene Grene geweest en vond het echt een geweldige winkel!

  • Lisanne 30 maart 2016 / 13:29

   Het is echt een leuke winkel om lekker rond te neuzen he? 😀 Niet eens perse iets te kopen, maar gewoon kijken wat voor moois ze hebben 🙂

 15. Sandra 30 maart 2016 / 12:51

  Wat een mooi horloge en de kaartjes zijn ook prachtig!!

 16. Jamey 30 maart 2016 / 13:48

  Mooi horloge hoor! Lekker chique maar ook mooi voor casual!

  • Lisanne 30 maart 2016 / 14:34

   Jep, voor heel veel gelegenheden geschikt! 🙂

 17. Mandy 30 maart 2016 / 15:00

  Mooie kaarten Lisanne en dat voor die prijs!
  Altijd leuk om te lezen waar anderen blij van worden 🙂

 18. Frédérique 30 maart 2016 / 20:28

  Gaaf zeg dat horloge! Wallappers blijven leuk, het is een oneindig iets. Er kan zo veel gemaakt worden, heerlijk!

 19. Tamarah 1 april 2016 / 23:45

  Die kaarten van Sostrene Grene vind ik ook super leuk! Ik snuffel er altijd even tussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.