Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! Warmtepleisters, schriftjes en een bankje waarin je plantjes kunt stoppen. Die laatste klinkt gek, nietwaar? Vind ik ook. Maar het is heel cool, je wil het zien.

warmtepleisters-pleisterhuis1

Warmtepleisters

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb het dus super snel koud. Wat ik daartegen gebruik? Warmtepleisters. Als niets me helpt om warm te worden, ik niet in mijn bedje met een warme fles kan gaan liggen, dan helpt dit wel! Ik gebruik het vooral als ik bijvoorbeeld onderweg ben of langer buiten moet zijn.

Links zie je die voor je voeten (ik heb gauw koude voeten en als dat lang duurt ga ik verkrampen), en rechts gewoon een grote vierkante die je op je buik of rug kan plakken. Ik plak ze meestal gewoon op mijn kleding. Ik denk dat direct op de huid plakken met deze ook zou kunnen, het zijn een soort zakjes waar poeder in zit. Dat reageert wanneer het in aanraking komt met de lucht.

Eigenlijk krijg ik deze pleisters al heel lang van Pleisterhuis.nl. Ooit verkocht Wibra die voetwarmtepleisters ook, die waren bijna net zo fijn als deze, maar helaas zie ik deze nooit meer daar. Dus, fijn dat ze ze hier ook verkopen! Want die voor de voeten zijn wel echt mijn favorieten. Lifesavers als ik onderweg ben!

tests-pleisterhuis

Om te laten weten dat het assortiment is uitgebreid kreeg ik ook een zwangerschapstest, een ovulatietest, een alcoholtest en een drugstest. Wie weet komt dat ooit nog eens van pas, hahaha.

anvandbar-bank-met-plantenbak-zwart__0447910_PE597681_S4

IKEA Användbar tuinbankje

Jongens. Dit bankje. Ik wil het! Het is dat ik niet voor planten kan zorgen, maar hoe gaaf is dit bankje? Het is een bankje en aan de achterkant kun je plantenpotten zetten zodat je, wanneer je gaat zitten, midden in de bush bush zit. Soort van.

ikea-bankje

Ja, ik vind hem echt heel gaaf! Ik zou hem zo in mijn huis neerzetten. Dan gaan de planten dood en ziet het er waarschijnlijk niet uit, maar als je dit gaaf kan stylen én verzorgen dan is dit bankje echt ultiem gaaf. Hij is dus van Ikea, hier op de webshop te vinden voor €125.

sostrene-grene-schriftjes

Søstrene Grene schriftjes

Het is simpel: Loop je de Søstrene Grene binnen. Loop je naar buiten met schriftjes. Met onwijs coole schriftjes! Ik had gewild dat ik deze had toen ik naar de middelbare school ging en voor elk vak een eigen schriftje nodig had! De grote schriftjes zijn €0,83 en het kleintje was €0,56. Ook nog wel betaalbaar dus! Ik ben er nog niet uit welke ik het leukste vind. Wat denk jij?

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat een of meerdere producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf. Lees de disclaimer voor meer info.
DELEN:

25 reacties

 1. Wilmaaa 6 april 2016 / 06:17

  Dat bankje vind ik echt zoo geweldig! Wauw wat leuk!

 2. MamaOnderneemt 6 april 2016 / 06:18

  Zeker weten het tuinbankje. Wat een gezellig gezicht! Ik zou er alleen niet de ruimte voor hebben. Misschien in een volgend huis ?

 3. Lonneke 6 april 2016 / 07:34

  Sowieso dat tuinbankje! Daar wordt toch iedereen vrolijk en zomers van? 🙂

 4. Tiffany 6 april 2016 / 08:07

  Ik vind dat schrift met de blauwe print echt super gaaf! Wat betreft de warmte, ik heb een speciale warmte band op baterijen die je onder je klending kan dragen. Gekregen van mijn vriend voor mijn verjaardag, echt ideaal!

 5. Leonie 6 april 2016 / 08:19

  Ik gebruik ook vaak warmtepleisters, zo fijn! Ik gebruik tegenwoordig wel gewoon olate pleisters en niet die korreldingen omdat die minder goed blijven zitten. Maar die platte pleisters zijn wat heftiger voor je huid dus daar moet je maar net tegen kunnen.

  En ik moet binnenkort echt eens naar Zwolle voor de Sostrene Grene!

 6. Charelle 6 april 2016 / 08:34

  Oh warmtepleisters! Dat zijn inderdaad echte lifesavers! Zo fijn voor op pad! En dat bankje is zeker leuk, hoe gezellig!?

 7. Ilse 6 april 2016 / 09:46

  Haha, wat grappig dat ze je een zwangerschapstest en drugstest enzo opsturen! Echt héél raar. Je zou bijna beginnen denken dat het om een aprilgrap gaat.
  Die warmtepleisters lijken me wel heel handig voor jou.

 8. Linda 6 april 2016 / 10:17

  Oh yes, het bankje, ik vind hem er zó tof uit zien! Ik ben sowieso wel van dr planten, want hoe mooi en vrolijk staat groen in huis. Maar dit is wel even anders en als ik een huisje had, dan had ik er wel een ritje Ikea voor over gehad vandaag 🙂 hihi

 9. Marion 6 april 2016 / 11:50

  Wat een leuke schriftjes, vooral die met het geel er bij in. Leuk artikel weer!!

 10. Sandra 6 april 2016 / 12:39

  Die drie schriftjes en dat Ikea tuinbankje vind ik allebei toch wel ontzettend tof hoor! Die schriftjes vind ik vooral hele leuke blijmakers, en vooral voor dat geld. 🙂

 11. Ellen 6 april 2016 / 14:04

  Dat bankje! Geweldig!! Ik heb er binnen geen plek voor, maar misschien ook wel leuk voor op het terras?

 12. Ise 6 april 2016 / 14:50

  Dat bankje vind ik echt geweldig! Zou hem ook gewoon binnen zetten 🙂

 13. Zorana 6 april 2016 / 15:01

  Dat bankje is echt geweldig!
  Tegenwoordig hebben ze (bij Ikea onder andere 😉 ) mooie nepplantjes. Dus als het niet lukt om echte plantjes in leven te houden, dan zijn die nepplantjes misschien een idee. Zelf ben ik ook geen plantenheld, hoor. Het is meer geluk dan wijsheid dat mijn orchideeën en ‘anti-muggen’-plant in leven blijven.

 14. Lilian (ikwordvrolijkvan) 6 april 2016 / 17:40

  Dat bankje is inderdaad tof maar ook hier zullen de plantjes waarschijnlijk dood gaan ? Die warmte pleisters gebruikte ik toen ik een blessure had, heerlijk warm!

 15. Jacqueline 6 april 2016 / 18:02

  De schriftjes zijn leuk zeg! Ik verslijt er ook aardig wat op werk en thuis, maar heb nooit echt leuke.

 16. Frédérique 6 april 2016 / 19:40

  Wauw dat tuinbankje vind ik best leuk, zo origineel! Die schriftjes zijn ook enig, daar kan ik eigenlijk nooit genoeg van krijgen hihi!

 17. Linda 6 april 2016 / 23:07

  Dat bankje is gaaf! Alleen blijft dat hier in huis niet heel met dreumes en hond.

  Site voor die pleister miet ik onthouden, ml is een koukleum, dus voor hem wel handig. Heb de voetenwarmers ook al eens bij de makro gehaald voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.