Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! En welke vrouw wordt er nu niet blij van nieuwe schoenen? Deze vrouw in elk geval wel, vooral als ze ook nog lekker comfy zijn. Daarnaast deed ik creatieve budgetaankoop bij Action en vond ik geweldig inpakpapier bij een winkel die we allemaal kennen.

meyba

Meyba sneakers

Hoe tof zijn deze sneakers van het merk Meyba? Meyba is een nieuw merk in Nederland, dat zijn roots in Barcelona heeft liggen. Het merk bestaat al meer dan 70 jaar!

nieuwe-sneakers

Ik mocht een paar uitkiezen uit de zomercollectie. Ik koos dit paar, hier op de site te vinden. De sneakers zitten lekker en zijn lekker licht, niet zo zwaar als de meeste sneakers! De kleuren zijn makkelijk te combineren (zeker met een garderobe zoals die van mij die bijna alleen uit blauw, grijs, zwart en wit bestaat), en het zijn sneakers die praktisch overal bij passen.

zomercollectie

Meyba is ook goed aanwezig op Instagram met een heleboel zomerse inspiratie. Ik ga ze volgen, ik word helemaal vrolijk van al deze afbeeldingen. De schoenen die je op de foto hierboven ziet behoorde ook tot mijn favorieten! Je vindt ze hier op Instagram.

new-shoes

Nu nog een uitdaging… hoe ga ík ze leuk combineren? Als je tips hebt, let me know! Als ik een leuke outfit gevonden heb (die hierboven is natuurlijk saai, hoewel ik het best zo zou kunnen dragen), dan zal ik die delen op Instagram. Maar een beetje inspiratie kan ik dus wel gebruiken!

Op Meyba.com vind je meer informatie over de zomercollectie en kun je online winkelen.

deco-tape

Action zelfklevend decoratielint

Een tijdje geleden ging ik naar de Action en kwam ik dit tegen! Een soort decoratief plaklint. Ook hierbij ga ik nog even uitvogelen hoe ik het ga gebruiken. Ik denk dat het in elk geval heel leuk gaat zijn om cadeaus mee in te pakken. Maar ik heb meer ideetjes…

Per pakje van 3 tapes betaalde ik €0,89.

inpakpapier-met-naam

IKEA inpakpapier!

Dit is echt het meest geweldige inpakpapier ooit. Het is van Ikea en als je een groot cadeau hebt dat je moet inpakken, dan is dit perfect. Het zou heel goed kunnen dat je het papier al in actie hebt gezien in deze vlog waar ik het papier gebruik om een grote doos in te pakken. En dat ziet er bijzonder leuk uit!

coolste-inpakpapier-ooit

Een rol  is vijf meter lang en verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Naast groen en blauw zijn er ook rollen met een roze of een witte achtergrond. Ik ben blij met mijn twee keuzes (ondanks dat ik die niet bewust gekozen heb, ik zag die andere niet, haha). Je vindt ze in de Ikea papershop (mijn favoriete plekje Ikea!) voor €1,49 per rol. Verder zijn ze hier op de website te zien, maar helaas niet te koop.

Van welke dingen uit deze blogpost word jij het meest blij? En hoe zou jij de schoenen combineren?

Deze blogpost bevat een product dat ik gekregen heb van een merk/bedrijf. Lees hier de disclaimer voor meer info.
DELEN:

28 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 20 april 2016 / 06:22

  De sneakers en het inpakpapier Lisanne. Jammer dat de Ikea verder weg zit voor mij en dat het inpakpapier niet online te bestellen is. Maar mocht ik een keer bij de Ikea zijn dan loop ik zeker even langs die afdeling.

 2. Lonneke 20 april 2016 / 06:29

  Ik word voornamelijk erg blij met deze schoenen! Vooral die zwarte vind ik super vet!

 3. Charelle 20 april 2016 / 07:19

  Oh wat zijn die sneakers gaaf! Ik kende het merk nog niet, maar ik ga ze eens opzoeken op Instagram dan! (:

 4. Anneke 20 april 2016 / 08:18

  Die schoenen! <3 Oooh, die moeten er wel ooit een keer komen. Liefst snel!

 5. Leonie van Mil 20 april 2016 / 08:59

  Die sneakers zijn echt heel mooi!!! <3 En die Ikea pakpaier is leuk he!! Wij halen die ook altijd

 6. Anne 20 april 2016 / 09:09

  Dat decoratielint van de Action is leuk, zeg! Ben benieuwd wat je ermee van plan bent;)
  En wat betreft een outfit bij de sneakers: ik zou bij het outfit dat je al aanhebt een lang (dun) vest aantrekken of een jasje erover heen dragen. Dan is het misschien net iet meer bijzonder, maar nog wel lekker comfortabel

  • Monique 21 april 2016 / 01:07

   Bij de Hema hebben ze nu hele mooie vesten, licht v gewicht, warm en de beige/witte variant zouden deze outfit compleet maken?

 7. Lilian (ikwordvrolijkvan) 20 april 2016 / 09:31

  Nice! Dat inpakpapier is echt leuk inderdaad voor grotere cadeaus, met effen of patroon papier is het vaak toch een beetje saai zo’n groot pakket…

 8. Ise 20 april 2016 / 09:57

  Leuke outfit met die schoenen erbij!

 9. Tiffany 20 april 2016 / 10:02

  Ik vind die sneakers echt gaaf! Je had ze laatst aan in een outfit voor lopen voor lyme, maar daarna besloot je toch iets anders aan te doen. Ik vond ze met die outfit echt super gaaf staan!

 10. Judith 20 april 2016 / 10:53

  Die sneakers zijn echt heel gaaf! Inderdaad even een uitdaging om ze leuk te combineren met een outfit, maar ik vind ze zeker tof. 🙂

 11. Sandra 20 april 2016 / 11:54

  Leuke sneakers! Echt een lekker zomers printje is het. Tof dat je iets mocht uitzoeken! Ik vind dat decoratielint ook erg leuk. Dat soort kleine dingen kunnen je echt blij maken he? Ik vind het ook zo leuk altijd! Zo ben ik nu helemaal blij met mijn nieuwe markers. Zo iets kleins, maar toch een blijmaker!

 12. Monique 20 april 2016 / 12:23

  Oh die schoenen!! En in mijn maat! Het is zo lastig om in mijn maat leuke schoenen te vinden. Ja, ik word helemaal blij van die sneakers.

 13. Amy 20 april 2016 / 15:19

  Ohh die sneakers zijn echt super gaaf, ik ga snel op de site kijken!

 14. Linda 20 april 2016 / 16:08

  Ik heb thuis de blauwe versie van Ikea, superleuk! Ik word zo blij van dat inpakpapier, supervrolijk 🙂

 15. Sharon 20 april 2016 / 18:49

  ooh allemaal leuke dingen! Hoe is de pasvorm van die leuke sneakers. Ik heb namelijk zelf brede voeten en een hoge wreef en daarnaast heb ik ook nog zooltjes. Kunnen de zooltjes die er standaard in zitten er ook uit? Misschien dat ik ze dan bestel. 🙂

  • Lisanne 20 april 2016 / 19:50

   Ja, de zooltjes die hierin zitten kunnen eruit, dat is handig 🙂 Maar ik vind de pasvorm wel gemiddeld (ik heb juist smalle voetjes, haha). Op hun Instagram en site vind je veel foto’s, dan krijg je wel een beetje een indruk van de vorm, denk ik!

   Ik draag zelf maat 39 terwijl ik meestal 38 draag (zit er een beetje tussenin), dat is wel handig om te weten als je besluit te bestellen!

 16. Nicole 20 april 2016 / 20:51

  Heel gaaf die schoenen! De tapjes van de action heb ik ook en gebruik ze regelmatig!

 17. Monique 21 april 2016 / 01:10

  Coole sneakers, je draagt t nu hierbij wat prima kan. Zelf denk ik dat ze bij kleur ook tof zouden staan. Bv blauwe jeans met n vrolijke kleur shirt of basis shirt en mooi vest. Je moet er zelf ook tof in voelen. Maar in elk geval onder blauwe jeans zouden ze ook top staan!!!

 18. Boukje 21 april 2016 / 12:01

  Ohhh, hoe tof zijn die schoenen?! Wat leuk dat je die gekregen hebt! Heb net op de website gekeken, dat kan geen gemakkelijke keuze zijn geweest ;). Ik heb in een minuut drie paar gezien die ik MOET hebben haha ;). Ik ben super lang terughoudend geweest wat betreft dit soort sneakers, maar ik geloof dat ik om ben. Denk dat ik ze ga bestellen…! Lopen ze ook lekker?

  • Boukje 21 april 2016 / 12:03

   Oh ja, ik denk dat ze heel leuk te combineren zijn met een rokje!

  • Lisanne 21 april 2016 / 20:24

   Ja, ik vind ze fijn zitten! En ik ben nog best kieskeurig als het daarom gaat, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.